strast
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: strast
njahdebotoijusto wrote:slušanje muzike solo u sobi je otužno
sto reci ?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:njahdebotoijusto wrote:slušanje muzike solo u sobi je otužno
sto reci ?
ae
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Radio kod nas osim HRT 2i 3 i nešto stanica u zagrebu je teški krš, em nema voditelja, disk đokeja emisije su teško smaranje i politika ono...Otvoreni bi trebalo dići sa 50 kg TNT-aepikur37 wrote:Osobno, radio mi je najdraži medij i obožavam klasični radijski program koji je donekle očuvan na HR posebice 2 i treći program.
Od radio drama do zgodnih tematskih emisija, zabavnog programa i slično.....
ali to uredno ide preko smartphona uz jutarnji trening.
Kad budem imao luksuz vremena ....moždauzmem neki lampaš za patinu
Kermit-
2014-04-17
Ja bi narodni ugasio odma šta puštaju majketi seljakluk teški...
Gold fm je ok, preko maxtv-a, hrpa dobre mjuze...
Zapravo kad skontam, tv mi služi više kao radio nego kao tv...
to ja tebi...dugo vec nisidebotoijusto wrote:aeNoor wrote:njahdebotoijusto wrote:slušanje muzike solo u sobi je otužno
sto reci ?
2017-10-06
Noor wrote:to ja tebi...dugo vec nisidebotoijusto wrote:aeNoor wrote:njahdebotoijusto wrote:slušanje muzike solo u sobi je otužno
sto reci ?
kolegice , znam
i nije me btiga , najbolji sam na lastik
2014-04-12
drzanje je lako, al igrat na visoko..aedebotoijusto wrote:Noor wrote:to ja tebi...dugo vec nisidebotoijusto wrote:aeNoor wrote:njahdebotoijusto wrote:
sto reci ?
kolegice , znam
i nije me btiga , najbolji sam na lastik
2017-10-06
Radio 202, yamat i sl. gdje se voditelji zajebavaju i puštaju dobru glazbu, a ne po matrici sa kompjutera svaki dan u istom trenutku isto i debilne vijesti od onog info servisa majku im jebem mrtvuTotenkopf wrote:Ja bi narodni ugasio odma šta puštaju majketi seljakluk teški...
Kermit-
2014-04-17
Srbi, osim folkoeteka koje su nažalost posve uništile tu državu su daleko bolji sa smislom radija koje izgleda mi nikad nismo sasvim svladali
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Radio 202, yamat i sl. gdje se voditelji zajebavaju i puštaju dobru glazbu, a ne po matrici sa kompjutera svaki dan u istom trenutku isto i debilne vijesti od onog info servisa majku im jebem mrtvuTotenkopf wrote:Ja bi narodni ugasio odma šta puštaju majketi seljakluk teški...
202 nisam cuo godinama yamat mi bezzvezz ... ima li kod tebe community radio scena ?
2014-04-12
http://www.radio-uzivo.com/stanica/radio-beograd-202debotoijusto wrote:asilovski wrote:Radio 202, yamat i sl. gdje se voditelji zajebavaju i puštaju dobru glazbu, a ne po matrici sa kompjutera svaki dan u istom trenutku isto i debilne vijesti od onog info servisa majku im jebem mrtvuTotenkopf wrote:Ja bi narodni ugasio odma šta puštaju majketi seljakluk teški...
202 nisam cuo godinama yamat mi bezzvezz ... ima li kod tebe community radio scena ?
b92 je malo bolji, ali to su specijaliziran emisije, disko đokeji, zajebanti, želje pozdravi sa slayerom i rokerima s moravu etc
kod nas jedino ima studentska kružovalna postaja koja se jedva čuje u čepinu
Kermit-
2014-04-17
debotoijusto wrote:slušanje muzike solo u sobi je otužno
sto reci ?
Zapravo ne postoji intimniji doživljaj od toga, ali ajd...posebno ako su ti glazbeni afiniteti u raskoraku s 99% ljudi koje poznaješ...jednostavno ne podnosim glazbu koju većina voli slušati, a danas se razdor između tzv. mainstreama i dobre glazbe mjeri u svjetlosnim godinama...
darth_vader-
2014-04-17
asilovski wrote:http://www.radio-uzivo.com/stanica/radio-beograd-202debotoijusto wrote:asilovski wrote:Radio 202, yamat i sl. gdje se voditelji zajebavaju i puštaju dobru glazbu, a ne po matrici sa kompjutera svaki dan u istom trenutku isto i debilne vijesti od onog info servisa majku im jebem mrtvuTotenkopf wrote:Ja bi narodni ugasio odma šta puštaju majketi seljakluk teški...
b92 je malo bolji, ali to su specijaliziran emisije, disko đokeji, zajebanti, želje pozdravi sa slayerom i rokerima s moravu etc
kod nas jedino ima studentska kružovalna postaja koja se jedva čuje u čepinu
daj poveznicu , poslusam
2014-04-12
Da se manje para daje na drmića i glavaša, te mafijaške supruge možda bi program bio duži od 21 sat
Kermit-
2014-04-17
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:slušanje muzike solo u sobi je otužno
sto reci ?
Zapravo ne postoji intimniji doživljaj od toga, ali ajd...posebno ako su ti glazbeni afiniteti u raskoraku s 99% ljudi koje poznaješ...jednostavno ne podnosim glazbu koju većina voli slušati, a danas se razdor između tzv. mainstreama i dobre glazbe mjeri u svjetlosnim godinama...
kolega biljezim +
2014-04-12
asilovski wrote:http://radio.unios.hr/
moze , ubacim u foo
2014-04-12
debotoijusto wrote:slušanje muzike solo u sobi je otužno
sto reci ?
da imam suprugu koja uglavnom dijeli moj muzički ukus, u dijelu klasike i baroka, na žalost ne i bossa nove...
Audiofil koji sjedi sam u sobi pred hrpom skupih igračaka i sluša dianu krall je tužan prizor, jebiga...
slušanje muzike jest i treba biti društveni događaj, kao i opijanje, inače je patetično
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:slušanje muzike solo u sobi je otužno
sto reci ?
onda si nađeš društvo koje voli istu muziku...
ili si kako je danas način nabiješ slušalice i slušaš nešto svoje, usput hodajući po ulici sa slušalicama jedeš nešto svoje po svom ukusu, nekad se sjedilo za stolom i dijelilo hranu, odlazilo u operu ili na zabavu i dijelilo muziku, danas smo postali divljaci od nekoć civiliziranih ljudi...
a osnovna osobina divljaka je ono što danas zovemo "individualizam".
Koju ce mi pm itko. Neki osvjezavajuci napitak, laganica i uzivaj. Drustvo bi mi samo smetalo. Drugo su feste.
2014-04-14
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6