Užas: Jasenovac u New Yorku
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Užas: Jasenovac u New Yorku
Neka vas jebu. I treba da vas jebu.Eroo wrote:max123 wrote:buraz evo jos materijala.nema tog nigera koji posle ovoga nece pustit suzu...:(crvenkasti wrote:"Pravo na nezaborav" - hahahaha
Oni će meni govoriti što ću ja zaboraviti, a što neću!
700,000 žrtava u Jasenovcu, pa još i ovo...užas!
Jel i ovo ima u NY?
I Srbi, i Židovi, i muslimani i slovenci ... i Nijemci i Englezi i ...
Neka vas svi jebu.
A zašto Hrvatska nije napravila svou prezentaciju, i endehazije sa realnim argumentima, i sa podacima o hrvatskom partizanskom pokretu.
Ma naravno, Hrvatska je zaokupljena pokušajima whitewashing-a ustaškog režima i pljuvačinom po onima koji su se protiv toga borili.
Rušenjem spomenika i prekrajanjem povijesti.
Čitao sam hrvatske školske udžbenike povijesti, to je neviđena lakrdija. Ja sam govorio da nam neoustaški revival nanosi tešku štetu.
Ali badava, jebi ga.
Zato, neka vas Srbi guze i ne samo Srbi. Oni samo koriste argumente koje im vi sami servirate na pladnju.
Last edited by Ringo10 on 25/1/2018, 15:55; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vuksadinare wrote:...hoce...hoce...ne brini...crvenkasti wrote:Sad nam Stepinac nikad neće biti svetac ... jebiga ...
Hoće kurac, sad su svi vidjeli.
crvenkasti-
2014-04-17
Previse se fusarilo tada...
darth_vader-
2014-04-17
.....ne brini ti nista...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...hoce...hoce...ne brini...crvenkasti wrote:Sad nam Stepinac nikad neće biti svetac ... jebiga ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Apsolutno nebitna stvar.vuksadinare wrote:.....ne brini ti nista...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...hoce...hoce...ne brini...crvenkasti wrote:Sad nam Stepinac nikad neće biti svetac ... jebiga ...
2015-09-24
Boli me kurac za ustaše šta će Amerikanci i ceo svet da misli a najmanje me zanima Dačić Miloševićev potrčko i mišljenje četnika Vučić a i četničke pravoslavne sekte
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Samo se glupi Hrvati ponose Jasenovcem.
2016-11-17
govinda wrote:Samo se glupi Hrvati ponose Jasenovcem.
- Code:
2014-04-11
Pametni žale šta ih ustaše stvarno nisu istrijebile onako kako pričaju da jesu nebi bilo ratova devedesetih u Hrvatskoj
2014-04-11
nitko se ne ponosi jasenovcem.srbi su jasenovac sa svojom mitomanijom sami pretvorili u jedan ogavan ciganluk i cirkus.i sa svojim nacinom su prvi koji su se poceli sprdat svim zrtvama pa i svojim vlastitim...govinda wrote:Samo se glupi Hrvati ponose Jasenovcem.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Zaostali su, boli nekog vanka kurac za Hrvate Srbe i Jasenovac
2014-04-11
https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/250675/osim-svih-svjetskih-faca-u-davosu-je-i-nasa-faca-rtl-ov-reporter-boris-misevic-evo-kakvi-su-njegovi-dojmovi/
Rezultat?
Natanyahu prodao f-16, predsjednik prijateljske Srbije Vučić do daljnjeg odlaže posjetu Zagrebu.
Rezultat?
Natanyahu prodao f-16, predsjednik prijateljske Srbije Vučić do daljnjeg odlaže posjetu Zagrebu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ovo opet neko bratstvo jedinstvo?
2016-11-17
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
crvenom smeću je kazna svako jutro kad se ustane i skuži da ne sanja već da živi u Hrvatskoj. Takvoj budali nema pomoći i ne treba ga žalitimortal-joint wrote:crvenkasti wrote:mortal-joint wrote:pa to mi svi znamo,.. možda ipak malo lažeš, a možda ipak možeš biti sretan da se ne radi o četnikucrvenkasti wrote:mortal-joint wrote:crvenkati kako sanjaš po noći... muče li te Hrvati u mislima ??
Mučim sam sebe, nikako da ubijem Srbina u sebi.
Daj ponovi, al' polako, niš te ne kužim ...
od uranka nastupaš s dozom otrova najvećih mrzitelja Hrvata
heh ali bar znam da ni tebi nije lijepo... heheheh svako zlo za neko dobro
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ma hajde, jedna peć u jasenovcu i svaka dva sata treba da se spali čovjek plus tone uglja a pepela nigdje. Partizanski izvori su jasno navodili gdje su žrtve pokopane ali su tamo našli tek oko 400 leševa i to za vrijeme jugoslavije dok su apetiti prema ratnim reparacijama rasli. Ostaje ti samo sava a toliki broj leševa bi bio zabilježen negdje da jebe rak raka. Problem vas ljevičara je što mozak ne znate uključiti i kod tako jednostavnih logičkih operacija a kamoli za nešto više od toga.Gnječ wrote:mortal-joint wrote:koliko su žrtava uspjeli iskopati predstavnici 7 zemalja to je prvo pitanje koje bi postavila i ukazala da bi to morao biti glavni dokaz kao i to na što su kopanjem naišli
pa bi ima dovela jednog od živih i pitala kako se osjeća kao žrtva ubijenih logoraša u Jaesonovcu
ima toga dosta
dovela bi im i Židova koji je tamo završio 43-44 i imao broj dvije tisuće i neki dok svi spominju nekih nekoliko milijuna
pa neka se banda lažova srami
pa nisu sve logoraše zakopali, većinu su kremirali ili bacili u Savu nek ih voda nosi...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
nikad mi pameti nećemo doći, ajd kralju tomislavu možemo oprostiti jer nije znao kakvu je gamad spašavao ali brate mili od kosovske bitke i nikopolja do zadnjeg rata mi nikako da naučimo sa kim imamo poslajasambrend wrote:Previse se fusarilo tada...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
max123 wrote:nitko se ne ponosi jasenovcem.srbi su jasenovac sa svojom mitomanijom sami pretvorili u jedan ogavan ciganluk i cirkus.i sa svojim nacinom su prvi koji su se poceli sprdat svim zrtvama pa i svojim vlastitim...govinda wrote:Samo se glupi Hrvati ponose Jasenovcem.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Pa sjetska javnost ce prije povjerovati u srpsku mitomaniju nego u hrvatski povijesni revizionizam.tre wrote:max123 wrote:nitko se ne ponosi jasenovcem.srbi su jasenovac sa svojom mitomanijom sami pretvorili u jedan ogavan ciganluk i cirkus.i sa svojim nacinom su prvi koji su se poceli sprdat svim zrtvama pa i svojim vlastitim...govinda wrote:Samo se glupi Hrvati ponose Jasenovcem.
Znaju i Srbi i Zidovi sta rade. Holokaust je sveta krava i svaki povijesni whitewashing nacista i njihovih lizoguza ukljucujuci ustaske papane, samo izaziva kontraefekat.
Jedini lijek je ISTINA. A Hrvatska u svome neoustaskom sljepilu bjezi od istine ko vrag od tamjana.
2015-09-24
O cem ti brijes ringo...boli kurac 90% ljudi i za ustase i partizane...ako tko nesto ustasuje to je ono par ljudi iz hercegovine,zagore...jedino sto ljudima na zivce ide kad kvazi antifasisti i kvazi ljevicari sa spice tvrde da su u blajburgu pobijeni svi krivi...ali opet tvrde da svi pobjegulje u oluji su nevini..e to ide na zivce strasno..a inace jebe nam se za ustase i partizane..nama je domovinski rat svetinja bice i ostat ce..kom krivo kom pravo ko prica kontra mog brata po oruzju tigra ili pauka...ili hosovca od mene dobija samo prijezir a za drugo poslije vidjet cemo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Odličan post. Ovako nešto slično sam i ja napisao.Ringo10 wrote:
Neka vas jebu. I treba da vas jebu.
I Srbi, i Židovi, i muslimani i slovenci ... i Nijemci i Englezi i ...
Neka vas svi jebu.
A zašto Hrvatska nije napravila svou prezentaciju, i endehazije sa realnim argumentima, i sa podacima o hrvatskom partizanskom pokretu.
Ma naravno, Hrvatska je zaokupljena pokušajima whitewashing-a ustaškog režima i pljuvačinom po onima koji su se protiv toga borili.
Rušenjem spomenika i prekrajanjem povijesti.
Čitao sam hrvatske školske udžbenike povijesti, to je neviđena lakrdija. Ja sam govorio da nam neoustaški revival nanosi tešku štetu.
Ali badava, jebi ga.
Zato, neka vas Srbi guze i ne samo Srbi. Oni samo koriste argumente koje im vi sami servirate na pladnju.
Imamo bogatu partizansku i antifašist.prošlost. Bogatu komunist.i revolucionarnu povijest. Kao malo koji narod na svijetu.
I umjesto da to prezentiramo svijetumi taj pokret sotoniziramo i pokušavamo ustaški prikazati kao napredni,domoljubni i čist ko suza(pogledajmo samo što piše 7dnevno)
I onda se čudimo što nas svijet gleda kao fašiste,klerofašiste i slično.
Sami smo krivi.
Ti u HR više ne smiješ zucnuti protiv NDH jer će te klerofašisti odmah napasti kao neprijatelja Hrvatske. Pa i Kolindu su bili napali zbog toga.
Bojim se da nas crna pogibija čeka,a pomoći niotkuda.
Čak ni tradicionalni saveznici poput Njemačke,ili Austrije,više ne gledaju na nas blagonaklono.
Nismo izvukli nikakve pouke iz prošlosti i dalje srljamo grlom u jagode.
Uostalom kako sijemo,onako ćemo i žeti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Užas u New Yorku: Urušila se parking garaža, ima i poginulih
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bojkotirajte Prljavce u New Yorku
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bojkotirajte Prljavce u New Yorku
Page 5 of 8