Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
Page 1 of 1
Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
Olena Zelenska potrošila 1.100.000 dolara na Cartier nakit
Supruga Zelenskog potrošila je 1.100.000 dolara na šoping u New Yorku dok je zajedno sa svojim suprugom bila u posjetu Sjedinjenim Državama kako bi osigurala kontinuiranu podršku iz Washingtona.
Tijekom posjeta, Zelensky je održao svoje prvo osobno obraćanje Općoj skupštini UN-a, sastao se sa zastupnicima na Capitol Hillu, a posjetio je i Bijelu kuću. Dok je Zelensky bacio oko na Washington u hitnim naporima da ojača podršku Ukrajini, njegova supruga Olena Zelenska viđena je na Petoj aveniji u New Yorku.
Newyorška Peta avenija najpoznatija je trgovačka ulica u gradu, a vjerojatno i najpoznatija trgovačka ulica na svijetu. Mnogo prestižnih i vrhunskih trgovina može se pronaći između 49. i 60. ulice na Petoj aveniji, uključujući Armani, Gucci, Bergdorf Goodman, Harry Winston, Cartier. Moderne slavne osobe često se mogu vidjeti u CARTIER komadima: Angelina Jolie, Kylie Jenner, Lupita Nyong'o i … Olena Zelenska. Prema našim izvorima, supruga ukrajinskog predsjednika zagrižena je zaljubljenica u Cartier. Štoviše, čak je posjetila poznati Cartier Mansion tijekom Ukrajine
Prema informacijama koje je Boukari Ouédraogo prikupio od bivše zaposlenice trgovine Cartier, Olena Zelenska je posjetila butik tijekom svog i suprugovog posjeta New Yorku. “Pokušao sam je odvesti u brzi obilazak, ali nije bila zainteresirana”, prisjeća se dalje bivši zaposlenik.
Posjet Zelenske luksuznom butiku završio je na vrlo neočekivan način jer je djelatnici koja joj je pokušavala pomoći dobacila “Tko je rekao da trebam tvoje mišljenje?” dreka. Nakon toga, prema riječima bivše radnice butika, Zelenska je razgovarala s voditeljicom. Bivša radnica nema pojma o čemu je bila rasprava, no sutradan je dobila otkaz u butiku.
Nakon što je sljedeći dan nakon posjeta Zelenske primila poziv “otpušteni ste”, bivša zaposlenica odlučila je svoju priču o bizarnom susretu podijeliti na Instagramu. Uspjela je iskrasti kopiju računa koji sadrži Zelenskine kupnje dok je pakirala svoje osobne stvari u butiku.
--------------------------------
Neki Ukrajinci nemaju ništa i beživotni su, dok su drugi puni života i imaju love.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
istina ko i ono o vili Zelenskog u Italiji koju iznajmljuje rusima
pa supruga je najpoznatijeg i najplaćenijeg glumca na svijetu...
ako može supruga jednog, recimo toma cruisea, kada je imao suprugu, što ne može i ona ...
ako može supruga jednog, recimo toma cruisea, kada je imao suprugu, što ne može i ona ...
Re: Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
Zahvaljujući agresivnom ponašanju Olene Zelenske, njezine kupovne navike ponovno su izašle u javnost. Da, nije prvi put da je supruga ukrajinskog predsjednika uočena kako blješti gotovinom u nekim luksuznim trgovinama. U prosincu 2022., na primjer, potrošila je 40.000 eura tijekom svog putovanja u Pariz koji se poklopio s njezinim suprugom koji je tražio veću financijsku potporu od Sjedinjenih Država i Europske unije. Čini se da joj je apetit dramatično porastao kako je vrijeme prolazilo. Ostaje pitanje, ako je uspjela potrošiti 1.100.000 dolara samo u Cartieru, koliko je još novca potrošila tijekom cijelog svog shoppinga na njujorškoj Petoj aveniji tog dana i tko je to platio?
crvenkasti-
2014-04-17
na što se ovi nesretni srbi i bosanci te ljudi općenito spaljena mozga pecaju...marcellus wrote:istina ko i ono o vili Zelenskog u Italiji koju iznajmljuje rusima
Očajni su. Vide da im se majčica Rusija nasadila a sad će još dobit i EU sankcije.AssadNaPodmornici wrote:na što se ovi nesretni srbi i bosanci te ljudi općenito spaljena mozga pecaju...marcellus wrote:istina ko i ono o vili Zelenskog u Italiji koju iznajmljuje rusima
U EU su sve glasniji zahtjevi za uvođenje sankcija protiv Srbije: Hrvatska predvodi inicijativu?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo, crno na bijelo:
crvenkasti-
2014-04-17
hahahahhha
hahahaah neka low iq gadna crnkinja koja nešto frflja na lošem uličnom engleskom je prodala ovoj 1milijun $ nakita hahah. a jbt život, tu ne bi zaposlio niti da radi na šalteru mc donaldsa
hahahaah neka low iq gadna crnkinja koja nešto frflja na lošem uličnom engleskom je prodala ovoj 1milijun $ nakita hahah. a jbt život, tu ne bi zaposlio niti da radi na šalteru mc donaldsa
RayMabus wrote:
U EU su sve glasniji zahtjevi za uvođenje sankcija protiv Srbije: Hrvatska predvodi inicijativu?
Samo ne sankcije! Tako su uveli sankcije Rusiji, i tek nakon toga Rusija još više ojačala, a Ukrajinci totalno najebali.
Tko će najebati ako ih uvedu Srbiji? Zna se. Mi Šiptari i Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Baš me brige.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:
Samo ne sankcije! Tako su uveli sankcije Rusiji, i tek nakon toga Rusija još više ojačala, a Ukrajinci totalno najebali.
Mogu ti nać teme na forumu di san se uzlaja oko ovoga da četniku daju eu pare a on neće da da sankcije Rusiji itd i tad sam rekao da će onda u tom slučaju ispljunit hrpu para za Ukrajinu tako da četniku ne ostane ništa.
Ja sam anđeo Pravednik, neću kaznit četnika jer je pametan pa ih muze nego te pokvarenjake i sad su švorc pa kukaju da nemaju para za Ukrajinu.
Imat ćeš kad oduzmeš četniku eu lovu koju istome daješ. Malo stežite kajiš u toj eu komisiji.
2014-04-11
komisija nema nikakvih problema...RayMabus wrote:Baš me brige.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:
Mogu ti nać teme na forumu di san se uzlaja oko ovoga da četniku daju eu pare a on neće da da sankcije Rusiji itd i tad sam rekao da će onda u tom slučaju ispljunit hrpu para za Ukrajinu tako da četniku ne ostane ništa.
Ja sam anđeo Pravednik, neću kaznit četnika jer je pametan pa ih muze nego te pokvarenjake i sad su švorc pa kukaju da nemaju para za Ukrajinu.
Imat ćeš kad oduzmeš četniku eu lovu koju istome daješ. Malo stežite kajiš u toj eu komisiji.
građani imaju...
AssadNaPodmornici wrote:hahahahhha
Ma ruska propaganda je spala na ono HDZ i Zekanović
Neka oni imaju. Imaju građani i izbore pa neka biraju šta će.
Dali mu 600 miljona eura eu pomoći za željeznicu od Mađarske do Soluna a ni nakon godinu dana nije udario sankcije Rusiji i tu pametuje al nije on taj koji je nešto kriv jer on je pametan ( drugi naziv za anđela Pravednika ti je anđeo Znanja ) a ovi se prave pametni i naše pare daju njemu i prave nas svima idiotima.
Dali mu pare odma sutra Mikotakis najveća željeznička nesreća u povijesti Grčke.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54275-ovako-zavrse-svi-oni-koji-stanu-na-zulj-anelu-znanja-aneo-prijestolnik-ili-pravednik
Dali mu 600 miljona eura eu pomoći za željeznicu od Mađarske do Soluna a ni nakon godinu dana nije udario sankcije Rusiji i tu pametuje al nije on taj koji je nešto kriv jer on je pametan ( drugi naziv za anđela Pravednika ti je anđeo Znanja ) a ovi se prave pametni i naše pare daju njemu i prave nas svima idiotima.
Dali mu pare odma sutra Mikotakis najveća željeznička nesreća u povijesti Grčke.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54275-ovako-zavrse-svi-oni-koji-stanu-na-zulj-anelu-znanja-aneo-prijestolnik-ili-pravednik
RayMabus wrote:Jučer je Vučic dobio prvih 60-ak miljona od EU za željeznicu.
Tema od 20.02.2023
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54169-eu-ce-donirati-srbiji-600-milijuna-eura-za-rekonstrukciju-pruge
https://24sedam.rs/politika/vesti/198151/Suljo-sa-grckim-premijerom-micotakisom-u-minhenu/vest
Jel vam bitan Solun odnosno ta luka ? Sad češ vidit šta ću ti napravit.
-
by RayMabus Mon 20 Feb - 16:10
Pa nek su oni njemu dali. Reka san ti već na onoj drugoj temi da ja ne krivim Vučica nego uvik napadam one koji su doveli do toga a to je u ovom slučaju Mađarska i Grčka te još neki da ih sad ne nabrajam sve, jer oni guraju ovu prugu radi sebe.
To ti je isto ko i s Komšićem šema : reka san da će najebat svi koji su ga podržali i podržavaju a njega neću niti taknit. Šta kad takneš njega ? Ništa. Oni će ti dovest drugoga. Zato ću njih poklat sve a njega neću ni taknit.
-
by RayMabus Mon 20 Feb - 16:26
Ne bavim se grčkim narodom. Nisu oni tema. Bavin se ovim đubradovićima na pozicijama moči koji se prave pametni.
A praviti se pametan anđelu Znanja košta jako. Ha ha ha
--
by RayMabus Mon 20 Feb - 17:35
Vama pruga a njima KURAC.
Pošteno. Pošteno da ne može bit poštenije da je.
Ne podnosim kretene. A to u ovoj priči nije Vučic nego eu žgadija.
--
by RayMabus Mon 20 Feb - 18:06
Vi ne shvačate šta san ja.
Dok van ne razbijen glavu nećete shvatit.
Pola te anđeoske je hierarhije su demoni a postoji fizički i duhovni svijet a ja sam Bog i batina na fizičkoj ravni.
-RayMabus 20.02.2023 napisao ::
Srbija nije uvela sankcije a povlači pare od eu i to uz blagoslov određenih političara i grupacija koje imaju interese dakle još ga i nagrađuju za takvo ponašanje a mi smo svi ostali budale.
PA POLOMIT ĆU VAN SVAKU KOŠTICU U TIJELU.
Jučer je Vučic dobio prvih 60-ak miljona eura za prugu a danas se Mitotakisu desilo ovo ;
Enlarge this imageClick to see fullsize
Grčki premijer Kyriakos Mitsotakis stigao je na mjesto nesreće. Obećao je da će istražiti što se dogodilo i osigurati da se to više nikada ne ponovi.
Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen izrazila je sućut žrtvama. “Moje misli su s narodom Grčke nakon strašne željezničke nesreće koja je sinoć odnijela toliko života blizu Larisse. Cijela Europa tuguje s vama. Želim i brz oporavak svim ozlijeđenima", poručila je na Twitteru.
Grčki premijer kaže da će zemlja ući u trodnevno razdoblje žalosti. Sve javne proslave su otkazane, a zastave na javnim zgradama vijorit će se do petka na pola koplja.
Sudar vlakova u Grčkoj, vozili 160 km/h, među mrtvima puno mladih. Uhićen šef postaje
2014-04-11
Triba tu Ukrajinu cilu izbombardirat počevši od svih centara za proizvodnju struje tako da ni elektron jedan jebeni ne proizvedu pa neka im iluminatska bratilja iz MMF-a i EU komisije plaća račune za struju.
Kad imaju za četnika koji ne daje sankcije Rusiji para ( naših jer uzimaju građanima ) onda mogu i malom prgeši iz Kijeva plaćati račune za struju.
Kad imaju za četnika koji ne daje sankcije Rusiji para ( naših jer uzimaju građanima ) onda mogu i malom prgeši iz Kijeva plaćati račune za struju.
2014-04-11
Klasicna zenska glupaca. Ona da zna koliko toga joj jedno zensko moze natovariti na Sudu po USA, manje bi se pravila Istocnom glupacom. Isisavaju lovu kroz nakit, sutra to utope i izvuku lovu. Zapad finansira, Ukrajinci ginu, oni lovu u dzepove. Ako je tacna prica.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Čekam da mi Petar Vidov to potvrdi...
Ovo mi je veća vijest od one kada su Putinu otpale stidne dlake uslijed neizlječivih bolesti samo što neće doći do jutarnjeg i indexa.
Ovo mi je veća vijest od one kada su Putinu otpale stidne dlake uslijed neizlječivih bolesti samo što neće doći do jutarnjeg i indexa.
» Ruski poduzetnik nudi milijun dolara onome tko uhiti Vladimira Putina: 'Traži se živ ili mrtav'
» Na 23 putovanja u 13 zemalja predsjednica potrošila ni milijun kuna
» Supruga Zelenskog se hvali kako im 9-godisnji sin daje vojne savjete
» Kinez živio u stanu sa 31 milijun dolara u novčanicama od po 100 kineskih Juana
» Užas: Jasenovac u New Yorku
» Na 23 putovanja u 13 zemalja predsjednica potrošila ni milijun kuna
» Supruga Zelenskog se hvali kako im 9-godisnji sin daje vojne savjete
» Kinez živio u stanu sa 31 milijun dolara u novčanicama od po 100 kineskih Juana
» Užas: Jasenovac u New Yorku
Page 1 of 1