Užas: Jasenovac u New Yorku
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Užas: Jasenovac u New Yorku
crvenkasti wrote: živio sam samo dok sam bio četnik.
do koje točno godine do 95 kao pravi četnik ili samo do 91 kao pi...
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
koliko ste ih platili?crvenkasti wrote:To su ustvari Židovi postavili, i oni su protiv nas!
max123- Posts : 2853
2015-10-28
vuksadinare wrote:Crveni badava se trudis i tjesis..to sam ti vec rekao...glavni ste provokatori na ovom dijrlu europe i to je to...
šta će jadni , nemaju šta da rade , moraju nešto
immortal-
2014-04-16
pa nisu dzabe sigurno..jos zidovimax123 wrote:koliko ste ih platili?crvenkasti wrote:To su ustvari Židovi postavili, i oni su protiv nas!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ništa. Kažu da jebu ustaše iz gušta.max123 wrote:koliko ste ih platili?crvenkasti wrote:To su ustvari Židovi postavili, i oni su protiv nas!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kurac bi oni znali za Ustase da ih vi niste slagali..dzango wrote:Ništa. Kažu da jebu ustaše iz gušta.max123 wrote:koliko ste ih platili?crvenkasti wrote:To su ustvari Židovi postavili, i oni su protiv nas!
2015-10-28
Jes će pitaju Srbe i Hrvate. Ljudi imaju državu, vojsku, obaveštajnu službu i ostalo kakve mi nikada nećemo imati. Ljudi država a ne banana republika kao ove na Balakanu. I ti ćeš nešto da ih učiš? Ajde bre u kurac.max123 wrote:kurac bi oni znali za Ustase da ih vi niste slagali..dzango wrote:Ništa. Kažu da jebu ustaše iz gušta.max123 wrote:koliko ste ih platili?crvenkasti wrote:To su ustvari Židovi postavili, i oni su protiv nas!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
daj bato necemo se lagat.fucka se jevrejima za tamo neki trecorazredni radni logorcic.vi masno platili oni odradili umetnicki perfomans i zdrao..dzango wrote:
Jes će pitaju Srbe i Hrvate. Ljudi imaju državu, vojsku, obaveštajnu službu i ostalo kakve mi nikada nećemo imati. Ljudi država a ne banana republika kao ove na Balakanu. I ti ćeš nešto da ih učiš? Ajde bre u kurac.
2015-10-28
Crveni, skroz si ponorel../morat cemo ozbiljno popricat @-@
2014-04-12
Velis ode lova iz proracuna, al brale Njujork je to bre, nas i njujorcana trista miliona.max123 wrote:daj bato necemo se lagat.fucka se jevrejima za tamo neki trecorazredni radni logorcic.vi masno platili oni odradili umetnicki perfomans i zdrao..dzango wrote:
Jes će pitaju Srbe i Hrvate. Ljudi imaju državu, vojsku, obaveštajnu službu i ostalo kakve mi nikada nećemo imati. Ljudi država a ne banana republika kao ove na Balakanu. I ti ćeš nešto da ih učiš? Ajde bre u kurac.
omni-
2014-04-12
pocela i ti o govoru mrznje na internetu :Dmortal-joint wrote:crvenkasti wrote:mortal-joint wrote:pa to mi svi znamo,.. možda ipak malo lažeš, a možda ipak možeš biti sretan da se ne radi o četnikucrvenkasti wrote:mortal-joint wrote:crvenkati kako sanjaš po noći... muče li te Hrvati u mislima ??
Mučim sam sebe, nikako da ubijem Srbina u sebi.
Daj ponovi, al' polako, niš te ne kužim ...
od uranka nastupaš s dozom otrova najvećih mrzitelja Hrvata
heh ali bar znam da ni tebi nije lijepo... heheheh svako zlo za neko dobro
ljevicarko :D
2015-10-28
Madelaine wrote:Crveni, skroz si ponorel../morat cemo ozbiljno popricat @-@
Znam, nemoj reći mojoj ženi. Ona mrzi četnika.
crvenkasti-
2014-04-17
Tebi je to nevažno i trećerazredno. Njima nije. Ljudi su pedantni i ne propuštaju ni jednu priliku da naglase svoj stav i da ga nametnu. I to odrade maksimalno. Zato oni i jesu šta jesu a ti si šta jesi.max123 wrote:daj bato necemo se lagat.fucka se jevrejima za tamo neki trecorazredni radni logorcic.vi masno platili oni odradili umetnicki perfomans i zdrao..dzango wrote:
pun kurac...kofein wrote:Koliki je broj ubijenih u Jasenovcu? Po izlagačima.
2015-10-28
max123 wrote:buraz evo jos materijala.nema tog nigera koji posle ovoga nece pustit suzu...:(crvenkasti wrote:"Pravo na nezaborav" - hahahaha
Oni će meni govoriti što ću ja zaboraviti, a što neću!
700,000 žrtava u Jasenovcu, pa još i ovo...užas!
Jel i ovo ima u NY?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
znam ja i bolje zaprijetit B-)crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Crveni, skroz si ponorel../morat cemo ozbiljno popricat @-@
Znam, nemoj reći mojoj ženi. Ona mrzi četnika.
2014-04-12
Sad nam Stepinac nikad neće biti svetac ... jebiga ...
crvenkasti-
2014-04-17
...hoce...hoce...ne brini...crvenkasti wrote:Sad nam Stepinac nikad neće biti svetac ... jebiga ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neka vas jebu. I treba da vas jebu.Eroo wrote:max123 wrote:buraz evo jos materijala.nema tog nigera koji posle ovoga nece pustit suzu...:(crvenkasti wrote:"Pravo na nezaborav" - hahahaha
Oni će meni govoriti što ću ja zaboraviti, a što neću!
700,000 žrtava u Jasenovcu, pa još i ovo...užas!
Jel i ovo ima u NY?
I Srbi, i Židovi, i muslimani i slovenci ... i Nijemci i Englezi i ...
Neka vas svi jebu.
A zašto Hrvatska nije napravila svou prezentaciju, i endehazije sa realnim argumentima, i sa podacima o hrvatskom partizanskom pokretu.
Ma naravno, Hrvatska je zaokupljena pokušajima whitewashing-a ustaškog režima i pljuvačinom po onima koji su se protiv toga borili.
Rušenjem spomenika i prekrajanjem povijesti.
Čitao sam hrvatske školske udžbenike povijesti, to je neviđena lakrdija. Ja sam govorio da nam neoustaški revival nanosi tešku štetu.
Ali badava, jebi ga.
Zato, neka vas Srbi guze i ne samo Srbi. Oni samo koriste argumente koje im vi sami servirate na pladnju.
Last edited by Ringo10 on 25/1/2018, 15:55; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Užas u New Yorku: Urušila se parking garaža, ima i poginulih
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bojkotirajte Prljavce u New Yorku
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bojkotirajte Prljavce u New Yorku
Page 4 of 8