Užas: Jasenovac u New Yorku
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Užas: Jasenovac u New Yorku
kaja wrote:a-ha. znam. ministar vanjskih poslova bi trebao raditi nešto na sadašnjosti valjdapizzon wrote:kaja wrote:je li napravio nešto taj vaš dačić u svom mandatu značajno za svoj narod ili državu osim izložbe događaja prije sto godinapizzon wrote:
Izložbu je sinoć u Njujorku otvorio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.
ne bih o njemu
pa radi čovjek, kao šef diplomacije radi na bilateralnim odnosima, pa Erdi pjeva 'Osman Agu'
a i svom šefu Vučku se mora ulizati, pa je pomno odabrao muzički broj...'O sunce moje'
Pronađi razliku.pizzon wrote:
davos, o1 / 18
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
blizanci..dzango wrote:Pronađi razliku.pizzon wrote:
davos, o1 / 18
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajo pa ti stalno kopiras i pratis dzanga...
vuksadinare- Posts : 100325
2015-09-08
evo i tebe ću, nemoj biti ljubomoranvuksadinare wrote:Kajo pa ti stalno kopiras i pratis dzanga...
kad je sri lanka?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jesam li napisao da koga boli kurac tko je koga zakla prije 100godina?
Guest- Guest
Ja nju, ona mene...vuksadinare wrote:Kajo pa ti stalno kopiras i pratis dzanga...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
za dvs i pol mjesecakaja wrote:evo i tebe ću, nemoj biti ljubomoranvuksadinare wrote:Kajo pa ti stalno kopiras i pratis dzanga...
kad je sri lanka?
2015-09-08
Pinochet wrote:jesam li napisao da koga boli kurac tko je koga zakla prije 100godina?
100 godina? pa to su tek dva koljena dvije generacije...
Guest- Guest
lobo1 wrote:
Vidi budale, pa ja sam Hrvat! To je kao da pišaš po Hrvatskoj!
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:lobo1 wrote:
pravi hrvati žive u Minkenu, Kanadi, Australiji i imaju sliju Ante Pavelića u dnevnom boravku. hrvati koji žive u hrvackoj su komunjare.
Guest- Guest
....pa nije bas tako...Gnječ wrote:crvenkasti wrote:lobo1 wrote:
pravi hrvati žive u Minkenu, Kanadi, Australiji i imaju sliju Ante Pavelića u dnevnom boravku. hrvati koji žive u hrvackoj su komunjare.
2015-09-08
....pa nije bas tako...Gnječ wrote:crvenkasti wrote:lobo1 wrote:
2015-09-08
Bilo kako bilo ali sada je KGK dobila jedan plus u mojoj biljeznici. Nece da ima posla sa "susjedima".Daklem plus gospodji. Sta rekla moja pokojna baka. Sjedi sa jednim jedi i pij a drugog svezi u vrecu i stavi pod stol. Isto ti misle oba.
2014-04-14
Te bapske price ostavi za kućnu upotrebuabraham wrote:Bilo kako bilo ali sada je KGK dobila jedan plus u mojoj biljeznici. Nece da ima posla sa "susjedima".Daklem plus gospodji. Sta rekla moja pokojna baka. Sjedi sa jednim jedi i pij a drugog svezi u vrecu i stavi pod stol. Isto ti misle oba.
Normalan ovjek ne veze nikog u vreću
Jbt .
U doba globalnog sela i PC on lupeta o komsijama
U poitici je poanta IMATI CIK VISE PRIJATELJA
GLUPI RVATINE ni kurca ne znaju
Necivilizirani, neidentificirani ko guske u magli, zatucani i zbunjeni vise nego ikada u svojoj povijesti
Bit ce u redu da taj narod izumire
Ionsko nit sebi nit drugima ne valja
Jevuksadinare wrote:....pa nije bas tako...Gnječ wrote:crvenkasti wrote:lobo1 wrote:
Upravo je tako
Najžešći branitelji hrvatstva ne zive u hrbatskoj
Ti si fuko jedan mali od palube po tom pitanju
Tebe nitko ne pita nista o Hrvatskoj
Sjedi i dudaj Palac
U politici soraja nema prijatelja vec interesa narocito u danasnjoj politico..prijatelj ti je netko o onoliko koliko ima trenutno interesa kod nekoga....sad smo sa izraelcima frendovi...prije smo bili ono na nekoj vrsti leda...sa svabama smo prije bili interesni frendovi sad nismo..to je tako i bit ce tako...
2015-09-08
Potpisujemjastreb wrote:Odličan post. Ovako nešto slično sam i ja napisao.Ringo10 wrote:
Neka vas jebu. I treba da vas jebu.
I Srbi, i Židovi, i muslimani i slovenci ... i Nijemci i Englezi i ...
Neka vas svi jebu.
A zašto Hrvatska nije napravila svou prezentaciju, i endehazije sa realnim argumentima, i sa podacima o hrvatskom partizanskom pokretu.
Ma naravno, Hrvatska je zaokupljena pokušajima whitewashing-a ustaškog režima i pljuvačinom po onima koji su se protiv toga borili.
Rušenjem spomenika i prekrajanjem povijesti.
Čitao sam hrvatske školske udžbenike povijesti, to je neviđena lakrdija. Ja sam govorio da nam neoustaški revival nanosi tešku štetu.
Ali badava, jebi ga.
Zato, neka vas Srbi guze i ne samo Srbi. Oni samo koriste argumente koje im vi sami servirate na pladnju.
Imamo bogatu partizansku i antifašist.prošlost. Bogatu komunist.i revolucionarnu povijest. Kao malo koji narod na svijetu.
I umjesto da to prezentiramo svijetumi taj pokret sotoniziramo i pokušavamo ustaški prikazati kao napredni,domoljubni i čist ko suza(pogledajmo samo što piše 7dnevno)
I onda se čudimo što nas svijet gleda kao fašiste,klerofašiste i slično.
Sami smo krivi.
Ti u HR više ne smiješ zucnuti protiv NDH jer će te klerofašisti odmah napasti kao neprijatelja Hrvatske. Pa i Kolindu su bili napali zbog toga.
Bojim se da nas crna pogibija čeka,a pomoći niotkuda.
Čak ni tradicionalni saveznici poput Njemačke,ili Austrije,više ne gledaju na nas blagonaklono.
Nismo izvukli nikakve pouke iz prošlosti i dalje srljamo grlom u jagode.
Uostalom kako sijemo,onako ćemo i žeti.
nije tako evo nas kolega ringo zivi u australiji nije ljubitelj pavelica vec tita istima ne voli muslice ali ne mos sve voliti...ne voli purgere i zagorce voli hercegovce znaci nije neki veliki hrvat vec vise lokal patriota...evo i vili zivi vani a nije ljubitelj pavelica nit neki veliki hrvat..Sora wrote:Jevuksadinare wrote:....pa nije bas tako...Gnječ wrote:crvenkasti wrote:lobo1 wrote:
Upravo je tako
Najžešći branitelji hrvatstva ne zive u hrbatskoj
Ti si fuko jedan mali od palube po tom pitanju
Tebe nitko ne pita nista o Hrvatskoj
Sjedi i dudaj Palac
2015-09-08
Glup si tivuksadinare wrote:U politici soraja nema prijatelja vec interesa narocito u danasnjoj politico..prijatelj ti je netko o onoliko koliko ima trenutno interesa kod nekoga....sad smo sa izraelcima frendovi...prije smo bili ono na nekoj vrsti leda...sa svabama smo prije bili interesni frendovi sad nismo..to je tako i bit ce tako...
KOJI JE INTERES BILO KOME BIT FREND S HRVATSKOM
Sto mi imamo osim mora? Vodu ?
Nista drugo
A ponašamo se naravno ko autisti
Nas jedino moze savezništvo iz 2. Rata spasiti
Ali ne , mi smo ustasluk izabrali
Pa eto nam noge u dupe i šaku u nos
Doci ce i ovoj komediji kraj ali Hrvata biti nece
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Užas u New Yorku: Urušila se parking garaža, ima i poginulih
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bombaški napad u New Yorku
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bombaški napad u New Yorku
Page 7 of 8