Užas: Jasenovac u New Yorku
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Užas: Jasenovac u New Yorku
Ne. Ja sam katarzični Srbin. Jebem li ga, valjda se tako kaže. Ili valjda katarzovan. Kako se kaže jebote?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ma nosi se ustašo provokatorski. Ja sam doživeo katarzu, i to više puta, i sad sam skroz nevin.crvenkasti wrote:dzango wrote:Šta kažu New Yorčani o četničkoj propagandi?
Daj šuti, bilmezu četnički. Nisu samo Hrvati genocidni. Sad ste i vi, eno piše u presudi za Srebrenicu.
I vi se morate sramiti.
Jel se sramiš što si Srbin?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zamislimo situaciju da Njemacka pokusa sprijeciti izlozbu o Ausvicu u UN. Ne mozete zamisliti? Pa naravno da ne mozete.
2016-11-17
dzango wrote:Ne. Ja sam katarzični Srbin. Jebem li ga, valjda se tako kaže. Ili valjda katarzovan. Kako se kaže jebote?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ma nosi se ustašo provokatorski. Ja sam doživeo katarzu, i to više puta, i sad sam skroz nevin.crvenkasti wrote:dzango wrote:Šta kažu New Yorčani o četničkoj propagandi?
Daj šuti, bilmezu četnički. Nisu samo Hrvati genocidni. Sad ste i vi, eno piše u presudi za Srebrenicu.
I vi se morate sramiti.
I ja sam se mučio, katarziran, kastriran, sjeban, ovo sam, ono sam, na kraju mi je ispalo Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
stari moj jebeno je to..crvenkasti wrote:mortal-joint wrote:crvenkati kako sanjaš po noći... muče li te Hrvati u mislima ??
Mučim sam sebe, nikako da ubijem Srbina u sebi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...ako je sudit po zeni i ljubavnici da...tako je..crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne. Ja sam katarzični Srbin. Jebem li ga, valjda se tako kaže. Ili valjda katarzovan. Kako se kaže jebote?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ma nosi se ustašo provokatorski. Ja sam doživeo katarzu, i to više puta, i sad sam skroz nevin.crvenkasti wrote:
I vi se morate sramiti.
I ja sam se mučio, katarziran, kastriran, sjeban, ovo sam, ono sam, na kraju mi je ispalo Hrvat.
.
2015-09-08
vuksadinare wrote:stari moj jebeno je to..crvenkasti wrote:mortal-joint wrote:crvenkati kako sanjaš po noći... muče li te Hrvati u mislima ??
Jesi li ti ubio svoga?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:koga svoga?..vuksadinare wrote:stari moj jebeno je to..crvenkasti wrote:mortal-joint wrote:crvenkati kako sanjaš po noći... muče li te Hrvati u mislima ??
Jesi li ti ubio svoga?
2015-09-08
Pička, a?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne. Ja sam katarzični Srbin. Jebem li ga, valjda se tako kaže. Ili valjda katarzovan. Kako se kaže jebote?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ma nosi se ustašo provokatorski. Ja sam doživeo katarzu, i to više puta, i sad sam skroz nevin.crvenkasti wrote:
I vi se morate sramiti.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Pička, a?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne. Ja sam katarzični Srbin. Jebem li ga, valjda se tako kaže. Ili valjda katarzovan. Kako se kaže jebote?crvenkasti wrote:dzango wrote:
Ma nosi se ustašo provokatorski. Ja sam doživeo katarzu, i to više puta, i sad sam skroz nevin.
Meni svi govore pizda.
crvenkasti-
2014-04-17
Pička je spolni organ, a pizda je karakterna osobina.
Last edited by crvenkasti on 25/1/2018, 11:45; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni...uglavnom jebete svatko ko stigne...
2015-09-08
crvenkasti wrote:Pička je spolni organ, a pizda je karekterna osobina.
vuksadinare wrote:Crveni...uglavnom jebete svatko ko stigne...
Da, već mi sve crveno i otraga.
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko wrote:crvenkasti wrote:Pička je spolni organ, a pizda je karekterna osobina.
Našao si. Ni sam nisam znao otkud mi to.
Sve dobre fore što sam zapamtio su iz vremena dok sam bio četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
Al gledaj barem sad s vedrije strane. Mozak na ispasu i ne boli te glava vise...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:crvenkasti wrote:Pička je spolni organ, a pizda je karekterna osobina.
Našao si. Ni sam nisam znao otkud mi to.
Sve dobre fore što sam zapamtio su iz vremena dok sam bio četnik.
Dođe mi ponekad žao. Otkad sam Hrvat, ništa. Kad zbrojim sve, živio sam samo dok sam bio četnik. Ovo sve drugo mi je čisto sranje.
crvenkasti-
2014-04-17
Možes ti zamisliti muju u svemiru, a da nije ono ko Lajka .. sjedi i ne diraj ništa..govinda wrote:Zamislimo situaciju da Njemacka pokusa sprijeciti izlozbu o Ausvicu u UN. Ne mozete zamisliti? Pa naravno da ne mozete.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja ne mogu. Al zao mi lajke . Trebali su torpedirati nekog iz Bosne..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I ti mozes zamisliti da si na necijem kurcu ali to ostaje samo zamisao...kaja wrote:Možes ti zamisliti muju u svemiru, a da nije ono ko Lajka .. sjedi i ne diraj ništa..govinda wrote:Zamislimo situaciju da Njemacka pokusa sprijeciti izlozbu o Ausvicu u UN. Ne mozete zamisliti? Pa naravno da ne mozete.
2016-11-17
Hajd, matora usahla pizdo, odjebi...kaja wrote:Ja ne mogu. Al zao mi lajke . Trebali su torpedirati nekog iz Bosne..
2016-11-17
To dzango negdje u blizini pa si se osilila? Danas glumis ustasicu, juce si bila antifasistkinja?
2016-11-17
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Užas u New Yorku: Urušila se parking garaža, ima i poginulih
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bojkotirajte Prljavce u New Yorku
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bojkotirajte Prljavce u New Yorku
Page 2 of 8