Novi ambasador SAD-a: Hrvatska je u Aziji
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Novi ambasador SAD-a: Hrvatska je u Aziji
trazit ces ti cacu i mater po istarskim fojbama samo polako..Gnječ wrote:max123 wrote:kakav serpski,mater ti mrtvu jebem na ladnoj jasenovackoj ledini....Gnječ wrote:max123 wrote:reci svom ucitelju za istoriju da mu max jebe mater u sred picke...Pinochet wrote:
jbt šta je ovo.. Hrvatska gdje bi u njezinom sastavu bilo 3 milijuna srba i 2milijuna muslimana-.. ovako smo jedva izašli na kraj sa 500 000 srba u RH, ovi bi nas pojeli
ustaško kopile pa da srpski priča... ajd ti makni Istru iz te tvoje ustašije NDH. GDJE ŽIVIŠ? u Minkenu?!!!?
jel ti to meni psuješ mater? krv ti hrvatsku crnolegijsku ustašku jebem.
ADMIN!!!
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:trazit ces ti cacu i mater po istarskim fojbama samo polako..Gnječ wrote:max123 wrote:kakav serpski,mater ti mrtvu jebem na ladnoj jasenovackoj ledini....Gnječ wrote:max123 wrote:
reci svom ucitelju za istoriju da mu max jebe mater u sred picke...
ustaško kopile pa da srpski priča... ajd ti makni Istru iz te tvoje ustašije NDH. GDJE ŽIVIŠ? u Minkenu?!!!?
ADMIN!!!
ajd što čekaš? dođi ustaško kopile hercegovansko govno pa da vidimo tko će tražiti mater i ćaću pseto hercegovansko.
Guest- Guest
prika,moran li ja tebi crtat il ide ovako...prckov wrote:dakle nisimax123 wrote:cuj zivio,rodio se.doduse u onom lipsem dijelu bosne,ercegovina...prckov wrote:jesil ti kad zivio u bosni burazmax123 wrote:to je sve nase buraz.samo triba odjebat pratre,hodze i popove.a tamo di su stajale crkve,hramovi i dzamije zabit ustaski barjak i gotova prica...prckov wrote:maxo, pusti ti njih
idi ti to zauzmi
znao sam
2015-10-28
I to je sumnjivoTotenkopf wrote:samo stopala, da je ne čupa u cipelama...prckov wrote:toteneTotenkopf wrote:jel radiš i pečene ili samo kuvane ?prckov wrote:al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:
Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inu
ja voljeti pečene, još da su punjene kumpirima i sirom, ajme ...
moram ti nesto rec
tebe zena izgleda skroz zapostavlja
cak I noge brije
vidi ti di ona hoda kad obrije stopala
velika je makarska
2014-04-19
jebo bi ti nesto na nacionalnoj samo neznam ciji si.srpce,zabarce,ili nesto miksano..Gnječ wrote:
ajd što čekaš? dođi ustaško kopile hercegovansko govno pa da vidimo tko će tražiti mater i ćaću pseto hercegovansko.
2015-10-28
os ga crnom rukom opalitGnječ wrote:max123 wrote:trazit ces ti cacu i mater po istarskim fojbama samo polako..Gnječ wrote:max123 wrote:kakav serpski,mater ti mrtvu jebem na ladnoj jasenovackoj ledini....Gnječ wrote:
ADMIN!!!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
max123 wrote:jebo bi ti nesto na nacionalnoj samo neznam ciji si.srpce,zabarce,ili nesto miksano..Gnječ wrote:
ajde kreni redom šta te briga bitno da jebeš majke i po nacionalnoj osnovi pseto janjičarsko kurbin sine turski trabantu.
Guest- Guest
Kako puniš punjene paprike? Možda bi ti bolje išlo sa nenapunjenim.prckov wrote:al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inuprckov wrote:u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
e jebi ga sad, pa zar moram bas sve objesnjavatdzango wrote:Kako puniš punjene paprike? Možda bi ti bolje išlo sa nenapunjenim.prckov wrote:al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inuprckov wrote:u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
pa moraju bit nenapunjene da bi ih punio jebo ga ti
2014-04-19
slabo ti nesto ti epiteti zadnjih danaGnječ wrote:max123 wrote:jebo bi ti nesto na nacionalnoj samo neznam ciji si.srpce,zabarce,ili nesto miksano..Gnječ wrote:
ajde kreni redom šta te briga bitno da jebeš majke i po nacionalnoj osnovi pseto janjičarsko kurbin sine turski trabantu.
jesi to ucestio sa lijekovima
2014-04-19
da i misli da je u africi ne može bit gori od obamine kuje koja je osobno pisala zakone koje je onda sabor potvrđivao
Gnječ wrote:max123 wrote:jebo bi ti nesto na nacionalnoj samo neznam ciji si.srpce,zabarce,ili nesto miksano..Gnječ wrote:
a ko tebi jebo majku po nacionalnoj osnovi kad niko ionako ne zna šta si zapravo a nisi ni ti načisto što si
tebi jebemo majku bez nacionalne osnove
mrs psino,jebi je sam kao i dosad...Gnječ wrote:max123 wrote:jebo bi ti nesto na nacionalnoj samo neznam ciji si.srpce,zabarce,ili nesto miksano..Gnječ wrote:
2015-10-28
prckov wrote:slabo ti nesto ti epiteti zadnjih danaGnječ wrote:max123 wrote:jebo bi ti nesto na nacionalnoj samo neznam ciji si.srpce,zabarce,ili nesto miksano..Gnječ wrote:
jesi to ucestio sa lijekovima
mogu ja brutalno nego čekam reakciju admina hoće li što poduzeti glede vas dva kurvina sina koji non stop gnojite i vrijeđate. ako ne poduzme ništa i bude li se pravio mutav imat će problema.
Guest- Guest
Znači puniš nenapunjene paprike a ne punjene paprike.prckov wrote:e jebi ga sad, pa zar moram bas sve objesnjavatdzango wrote:Kako puniš punjene paprike? Možda bi ti bolje išlo sa nenapunjenim.prckov wrote:al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inuprckov wrote:u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
max123 wrote:mrs psino,jebi je sam kao i dosad...Gnječ wrote:max123 wrote:jebo bi ti nesto na nacionalnoj samo neznam ciji si.srpce,zabarce,ili nesto miksano..Gnječ wrote:
ja jesam psina progutam te u jednom zalogaju ustašo.
Guest- Guest
moja slobodna procjena je da gnjeco ima roda mermernogamarcellus wrote:Gnječ wrote:max123 wrote:jebo bi ti nesto na nacionalnoj samo neznam ciji si.srpce,zabarce,ili nesto miksano..Gnječ wrote:
a ko tebi jebo majku po nacionalnoj osnovi kad niko ionako ne zna šta si zapravo a nisi ni ti načisto što si
tebi jebemo majku bez nacionalne osnove
2014-04-19
Njemu ionako isti kurac.marcellus wrote:da i misli da je u africi ne može bit gori od obamine kuje koja je osobno pisala zakone koje je onda sabor potvrđivao
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pazi vako, punjene paprika su kad se napune prazne paprika koje punimo dok su prazne jer se tek onda I mogu punit. E kad ih punimo iako nisu pune one se zovu punjene jer je process punjenja punjenje I zato ij ja kao I prazne zovem po vec zavrsenom procesu punjena iako jos nisu napunjene jer treba da se skroz punedzango wrote:Znači puniš nenapunjene paprike a ne punjene paprike.prckov wrote:e jebi ga sad, pa zar moram bas sve objesnjavatdzango wrote:Kako puniš punjene paprike? Možda bi ti bolje išlo sa nenapunjenim.prckov wrote:al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:
Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inu
kuis
2014-04-19
e ovo je vec..Gnječ wrote:max123 wrote:mrs psino,jebi je sam kao i dosad...Gnječ wrote:max123 wrote:jebo bi ti nesto na nacionalnoj samo neznam ciji si.srpce,zabarce,ili nesto miksano..Gnječ wrote:
ja jesam psina progutam te u jednom zalogaju ustašo.
skidam kapu
dzabe je, sto jes jes
2014-04-19
prckov wrote:pazi vako, punjene paprika su kad se napune prazne paprika koje punimo dok su prazne jer se tek onda I mogu punit. E kad ih punimo iako nisu pune one se zovu punjene jer je process punjenja punjenje I zato ij ja kao I prazne zovem po vec zavrsenom procesu punjena iako jos nisu napunjene jer treba da se skroz punedzango wrote:Znači puniš nenapunjene paprike a ne punjene paprike.prckov wrote:e jebi ga sad, pa zar moram bas sve objesnjavatdzango wrote:Kako puniš punjene paprike? Možda bi ti bolje išlo sa nenapunjenim.prckov wrote:
al da vidis kako punim punjene paprika
kuis
To ti je u gramatici buduće svršeno vreme. Kao ono: Jebo sam te kad te uhvatim. Dugo je bio nepoznat u pravopisu.
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Novi podaci Eurostata otkrivaju kako Hrvatska uništava budućnost svoje djece
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE? Najbliži Orbanov suradnik: 'Odluku donosimo uskoro' GRADI SE NOVI ZID Mađarski vojnici na granici sa Slovenijom
» 30 MILIONA PASA SVAKE GODINE UBIJU U AZIJI RADI ISHRANE!
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE? Najbliži Orbanov suradnik: 'Odluku donosimo uskoro' GRADI SE NOVI ZID Mađarski vojnici na granici sa Slovenijom
» 30 MILIONA PASA SVAKE GODINE UBIJU U AZIJI RADI ISHRANE!
Page 4 of 6