Novi ambasador SAD-a: Hrvatska je u Aziji
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Novi ambasador SAD-a: Hrvatska je u Aziji
https://www.express.hr/top-news/novi-ambasador-sad-a-hrvatska-je-u-aziji-13726
Kermit-
2014-04-17
Tako ćemo i proći...crvenkasti wrote:Mi i Kurdi.
Kermit-
2014-04-17
Irananska teorija konačno potvrđena.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Šejekrov tata mata hidroponskog uzgoja belog maka hehehepikur37 wrote:Trumpov čovjek :D
Kermit-
2014-04-17
Amerofili ne odustaju:
jluci8218:44 11.SIJEČANJ 2018.
Djelomično točno.Geopolitički u Europi,a geografski u EuroAZIJI(naziv za zemljanu masu-može se smatrati jednim kontinentom,pošto je jedna zemljana masa).
jluci8218:44 11.SIJEČANJ 2018.
Djelomično točno.Geopolitički u Europi,a geografski u EuroAZIJI(naziv za zemljanu masu-može se smatrati jednim kontinentom,pošto je jedna zemljana masa).
Kermit-
2014-04-17
gargamel0101 wrote:Irananska teorija konačno potvrđena.
jugoistočna Azija je indokina Vjetnam, Malezija, Singapore, Bangkok, Laos, crveni kmeri, pol pot...
Guest- Guest
Gagiju je sve to istoGnječ wrote:gargamel0101 wrote:Irananska teorija konačno potvrđena.
jugoistočna Azija je indokina Vjetnam, Malezija, Singapore, Bangkok, Laos, crveni kmeri, pol pot...
Kermit-
2014-04-17
Svejedno, bitno je da nismo vise Slaveni.Gnječ wrote:gargamel0101 wrote:Irananska teorija konačno potvrđena.
2015-07-23
asilovski wrote:Gagiju je sve to istoGnječ wrote:gargamel0101 wrote:Irananska teorija konačno potvrđena.
2015-07-23
strasno
evo rezem vene
evo rezem vene
2014-04-19
ne znam kako cemo dalje
bolje da je nam doso neko ko zna di je hrvatska sa vec utvrdenim programom u kojoj pozi ce da nas jebe
ko npr. bivsi
bolje da je nam doso neko ko zna di je hrvatska sa vec utvrdenim programom u kojoj pozi ce da nas jebe
ko npr. bivsi
2014-04-19
pa kako ne zna gdje je tako važna zemlja, glupan
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
asilko se taman bio naguzio a ovaj zaluto u aziju
sto ti je peh
sto ti je peh
2014-04-19
stoseno kaze poceo je novi poso prekokurcakaja wrote:pa kako ne zna gdje je tako važna zemlja, glupan
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
al kužim ga, ko da mene pitaš gdje je laosprckov wrote:stoseno kaze poceo je novi poso prekokurcakaja wrote:pa kako ne zna gdje je tako važna zemlja, glupan
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma dobro, on je trebo znatkaja wrote:al kužim ga, ko da mene pitaš gdje je laosprckov wrote:stoseno kaze poceo je novi poso prekokurcakaja wrote:pa kako ne zna gdje je tako važna zemlja, glupan
al bas zato mi je zanimljiv sto nezna
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Novi podaci Eurostata otkrivaju kako Hrvatska uništava budućnost svoje djece
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE? Najbliži Orbanov suradnik: 'Odluku donosimo uskoro' GRADI SE NOVI ZID Mađarski vojnici na granici sa Slovenijom
» 30 MILIONA PASA SVAKE GODINE UBIJU U AZIJI RADI ISHRANE!
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE? Najbliži Orbanov suradnik: 'Odluku donosimo uskoro' GRADI SE NOVI ZID Mađarski vojnici na granici sa Slovenijom
» 30 MILIONA PASA SVAKE GODINE UBIJU U AZIJI RADI ISHRANE!
Page 1 of 6