Novi ambasador SAD-a: Hrvatska je u Aziji
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Novi ambasador SAD-a: Hrvatska je u Aziji
ma dobro, on je trebo znatkaja wrote:al kužim ga, ko da mene pitaš gdje je laosprckov wrote:stoseno kaze poceo je novi poso prekokurcakaja wrote:pa kako ne zna gdje je tako važna zemlja, glupan
al bas zato mi je zanimljiv sto nezna
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
prckov wrote:ne znam kako cemo dalje
bolje da je nam doso neko ko zna di je hrvatska sa vec utvrdenim programom u kojoj pozi ce da nas jebe
ko npr. bivsi
eto sad ti Australija graniči sa Rvackom. jesi li zadovoljan smrdljivi bosanski klokanu?
Guest- Guest
Laos + Kambodza tzv Kaos, iliti odmah kraj supka svijeta Vijetnama..
majmunceGnječ wrote:prckov wrote:ne znam kako cemo dalje
bolje da je nam doso neko ko zna di je hrvatska sa vec utvrdenim programom u kojoj pozi ce da nas jebe
ko npr. bivsi
eto sad ti Australija graniči sa Rvackom. jesi li zadovoljan smrdljivi bosanski klokanu?
sto se odma razdrecis
koji ti je kurko
2014-04-18
Pusti ga sutra je socijala pa mora sa aboriđinima opet u redGnječ wrote:prckov wrote:ne znam kako cemo dalje
ko npr. bivsi
Kermit-
2014-04-17
Pih, lapsus..vjerojatno on to ni nije izjavio/napisao.
2014-04-11
asilovski wrote:Pusti ga sutra je socijala pa mora sa aboriđinima opet u redGnječ wrote:prckov wrote:ne znam kako cemo dalje
ko npr. bivsi
evo stize 7 bojna
2014-04-18
Pa da ideš biti konzul u dotičnu državu vjerojatno bi pogledala gdje ideš, ali u svakom slučaju znala bi pogoditi kontinentkaja wrote:al kužim ga, ko da mene pitaš gdje je laosprckov wrote:stoseno kaze poceo je novi poso prekokurcakaja wrote:pa kako ne zna gdje je tako važna zemlja, glupan
Kermit-
2014-04-17
sta cemo sadasilovski wrote:Pa da ideš biti konzul u dotičnu državu vjerojatno bi pogledala gdje ideš, ali u svakom slučaju znala bi pogoditi kontinentkaja wrote:al kužim ga, ko da mene pitaš gdje je laosprckov wrote:stoseno kaze poceo je novi poso prekokurcakaja wrote:pa kako ne zna gdje je tako važna zemlja, glupan
ocemo ga vratit dok je jos pod garancijom
2014-04-18
"Hrvatska je dugogodišnji saveznik SAD-a, veliki pobornik NATO-a i izvor stabilnosti u jugoistočnoj Aziji". Svjedočenje možete pogledati na stranicama Odbora, a Kohorstova kontroverzna izjava počinje oko 23:40 minute.Madelaine wrote:Pih, lapsus..vjerojatno on to ni nije izjavio/napisao.
https://www.foreign.senate.gov/hearings/nominations-100517p
23:40
lapsus Continente
Kermit-
2014-04-17
mislio je na onu Asia Akira samo mu ona se vrzma v glavi
pa velim ti jaasilovski wrote:"Hrvatska je dugogodišnji saveznik SAD-a, veliki pobornik NATO-a i izvor stabilnosti u jugoistočnoj Aziji". Svjedočenje možete pogledati na stranicama Odbora, a Kohorstova kontroverzna izjava počinje oko 23:40 minute.Madelaine wrote:Pih, lapsus..vjerojatno on to ni nije izjavio/napisao.
https://www.foreign.senate.gov/hearings/nominations-100517p
23:40
lapsus Continente
moramo sjec vene
ovo ne moze proc bez krvi
2014-04-18
stvarno koga boli kurac za RH. kao da mene pitaš u USA razliku između alabame, montane, i hrpe američkih država za koje neman pojma. i onda me pošalješ poslovno tamo.
Guest- Guest
I rekao bi da je alabama pokrajina u Kongu? to je cca to što je ovaj izjavioPinochet wrote:stvarno koga boli kurac za RH. kao da mene pitaš u USA razliku između alabame, montane, i hrpe američkih država za koje neman pojma. i onda me pošalješ poslovno tamo.
Kermit-
2014-04-17
još bolje da što manje zna o RH, manje će vas pljačkati i naređivati. nemožeš šefovati nečim čime nemaš pojma.
lako će naučit. neš ti Hrvatske. dobit će skriptu od 10ak stranica, i kada to pročita znati će o RH, više nego većina nas sa foruma
lako će naučit. neš ti Hrvatske. dobit će skriptu od 10ak stranica, i kada to pročita znati će o RH, više nego većina nas sa foruma
Guest- Guest
u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
al produktivno
aso povedi!
2014-04-18
Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inuprckov wrote:u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
Kermit-
2014-04-17
pa velim jaPinochet wrote:još bolje da što manje zna o RH, manje će vas pljačkati i naređivati. nemožeš šefovati nečim čime nemaš pojma.
bar nije doso sa slikama poza koje ce uzet kad nas bude jebavo
coek tabula raza, mozemo ucrtat sta god hocemo
2014-04-18
triba coviku pokazat...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:triba coviku pokazat...
jbt šta je ovo.. Hrvatska gdje bi u njezinom sastavu bilo 3 milijuna srba i 2milijuna muslimana-.. ovako smo jedva izašli na kraj sa 500 000 srba u RH, ovi bi nas pojeli
Last edited by Pinochet on Tue 23 Jan - 6:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inuprckov wrote:u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
2014-04-18
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Novi podaci Eurostata otkrivaju kako Hrvatska uništava budućnost svoje djece
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE? Najbliži Orbanov suradnik: 'Odluku donosimo uskoro' GRADI SE NOVI ZID Mađarski vojnici na granici sa Slovenijom
» 30 MILIONA PASA SVAKE GODINE UBIJU U AZIJI RADI ISHRANE!
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE? Najbliži Orbanov suradnik: 'Odluku donosimo uskoro' GRADI SE NOVI ZID Mađarski vojnici na granici sa Slovenijom
» 30 MILIONA PASA SVAKE GODINE UBIJU U AZIJI RADI ISHRANE!
Page 2 of 6