Novi ambasador SAD-a: Hrvatska je u Aziji
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Novi ambasador SAD-a: Hrvatska je u Aziji
al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inuprckov wrote:u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
reci svom ucitelju za istoriju da mu max jebe mater u sred picke...Pinochet wrote:max123 wrote:triba coviku pokazat...
jbt šta je ovo.. Hrvatska gdje bi u njezinom sastavu bilo 3 milijuna srba i 2milijuna muslimana-.. ovako smo jedva izašli na kraj sa 500 000 srba u RH, ovi bi nas pojeli
max123- Posts : 2853
2015-10-28
a ne :D koji će mi kurac Novi Pazar u državi? :D šta će mi leglo vahabija
i kako misliš izaći sa 3milijuna srba u Republici Srpskoj, Sandžaku, i Vojvodini na kraj?
i kako misliš izaći sa 3milijuna srba u Republici Srpskoj, Sandžaku, i Vojvodini na kraj?
Guest- Guest
jel radiš i pečene ili samo kuvane ?prckov wrote:al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inuprckov wrote:u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
ja voljeti pečene, još da su punjene kumpirima i sirom, ajme ...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
jesi se ti skroman brudamax123 wrote:triba coviku pokazat...
povecaj to malo
kako cu se protegnit ujutru kad ustanem
2014-04-19
to je karta od onda, kurac bi ih bilo toliko danas...Pinochet wrote:a ne :D koji će mi kurac Novi Pazar u državi? :D šta će mi leglo vahabija
2014-04-14
Pa sada u RH-a nema 4 mil stanovnika, a za 10 neće imati više od 3Totenkopf wrote:to je karta od onda, kurac bi ih bilo toliko danas...Pinochet wrote:a ne :D koji će mi kurac Novi Pazar u državi? :D šta će mi leglo vahabija
Kermit-
2014-04-17
a i ta karta je vrhunska. dali smo talijanima 100% čiste hrvatske krajeve, da oni hrvate trpaju u konclogore kao nižu slavensku rasu, i time gurnuli te hrvate pod kontrolu boljševika, a dobili bosanske vukojebine sa bradatim čedama i đihadistimaTotenkopf wrote:to je karta od onda, kurac bi ih bilo toliko danas...Pinochet wrote:a ne :D koji će mi kurac Novi Pazar u državi? :D šta će mi leglo vahabija
Guest- Guest
a di ti leba ti vidis tamo neki sandzak,srpcad,kurac palac...?Pinochet wrote:a ne :D koji će mi kurac Novi Pazar u državi? :D šta će mi leglo vahabija
2015-10-28
toteneTotenkopf wrote:jel radiš i pečene ili samo kuvane ?prckov wrote:al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inuprckov wrote:u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
moram ti nesto rec
tebe zena izgleda skroz zapostavlja
cak I noge brije
2014-04-19
maxo, pusti ti njih
idi ti to zauzmi
idi ti to zauzmi
2014-04-19
to je sve nase buraz.samo triba odjebat pratre,hodze i popove.a tamo di su stajale crkve,hramovi i dzamije zabit ustaski barjak i gotova prica...prckov wrote:maxo, pusti ti njih
idi ti to zauzmi
2015-10-28
jesil ti kad zivio u bosni burazmax123 wrote:to je sve nase buraz.samo triba odjebat pratre,hodze i popove.a tamo di su stajale crkve,hramovi i dzamije zabit ustaski barjak i gotova prica...prckov wrote:maxo, pusti ti njih
idi ti to zauzmi
2014-04-19
max123 wrote:reci svom ucitelju za istoriju da mu max jebe mater u sred picke...Pinochet wrote:max123 wrote:triba coviku pokazat...
jbt šta je ovo.. Hrvatska gdje bi u njezinom sastavu bilo 3 milijuna srba i 2milijuna muslimana-.. ovako smo jedva izašli na kraj sa 500 000 srba u RH, ovi bi nas pojeli
ustaško kopile pa da srpski priča... ajd ti makni Istru iz te tvoje ustašije NDH. GDJE ŽIVIŠ? u Minkenu?!!!?
Guest- Guest
cuj zivio,rodio se.doduse u onom lipsem dijelu bosne,ercegovina...prckov wrote:jesil ti kad zivio u bosni burazmax123 wrote:to je sve nase buraz.samo triba odjebat pratre,hodze i popove.a tamo di su stajale crkve,hramovi i dzamije zabit ustaski barjak i gotova prica...prckov wrote:maxo, pusti ti njih
idi ti to zauzmi
2015-10-28
samo stopala, da je ne čupa u cipelama...prckov wrote:toteneTotenkopf wrote:jel radiš i pečene ili samo kuvane ?prckov wrote:al da vidis kako punim punjene paprikaasilovski wrote:Koliko je sada u Melborunu 1 ili 2 u noći i tako svaki dan što će reći ili da ništa ne radiš ili poslužuješ pomfrit u drajv inuprckov wrote:u stvari najbolje je da kukamo
al produktivno
aso povedi!
moram ti nesto rec
tebe zena izgleda skroz zapostavlja
cak I noge brije
2014-04-14
kakav serpski,mater ti mrtvu jebem na ladnoj jasenovackoj ledini....Gnječ wrote:max123 wrote:reci svom ucitelju za istoriju da mu max jebe mater u sred picke...Pinochet wrote:max123 wrote:triba coviku pokazat...
ustaško kopile pa da srpski priča... ajd ti makni Istru iz te tvoje ustašije NDH. GDJE ŽIVIŠ? u Minkenu?!!!?
2015-10-28
max123 wrote:to je sve nase buraz.samo triba odjebat pratre,hodze i popove.a tamo di su stajale crkve,hramovi i dzamije zabit ustaski barjak i gotova prica...prckov wrote:maxo, pusti ti njih
idi ti to zauzmi
u Vrapču je sve moguće.
Guest- Guest
max123 wrote:kakav serpski,mater ti mrtvu jebem na ladnoj jasenovackoj ledini....Gnječ wrote:max123 wrote:reci svom ucitelju za istoriju da mu max jebe mater u sred picke...Pinochet wrote:max123 wrote:triba coviku pokazat...
jel ti to meni psuješ mater? krv ti hrvatsku crnolegijsku ustašku jebem.
ADMIN!!!
Guest- Guest
dakle nisimax123 wrote:cuj zivio,rodio se.doduse u onom lipsem dijelu bosne,ercegovina...prckov wrote:jesil ti kad zivio u bosni burazmax123 wrote:to je sve nase buraz.samo triba odjebat pratre,hodze i popove.a tamo di su stajale crkve,hramovi i dzamije zabit ustaski barjak i gotova prica...prckov wrote:maxo, pusti ti njih
idi ti to zauzmi
znao sam
2014-04-19
trazit ces ti cacu i mater po istarskim fojbama samo polako..Gnječ wrote:max123 wrote:kakav serpski,mater ti mrtvu jebem na ladnoj jasenovackoj ledini....Gnječ wrote:max123 wrote:reci svom ucitelju za istoriju da mu max jebe mater u sred picke...Pinochet wrote:
jel ti to meni psuješ mater? krv ti hrvatsku crnolegijsku ustašku jebem.
ADMIN!!!
2015-10-28
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Novi podaci Eurostata otkrivaju kako Hrvatska uništava budućnost svoje djece
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE? Najbliži Orbanov suradnik: 'Odluku donosimo uskoro' GRADI SE NOVI ZID Mađarski vojnici na granici sa Slovenijom
» 30 MILIONA PASA SVAKE GODINE UBIJU U AZIJI RADI ISHRANE!
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE? Najbliži Orbanov suradnik: 'Odluku donosimo uskoro' GRADI SE NOVI ZID Mađarski vojnici na granici sa Slovenijom
» 30 MILIONA PASA SVAKE GODINE UBIJU U AZIJI RADI ISHRANE!
Page 3 of 6