''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
skoro jebati je vec pol posla, al sigurno jebat, ma to i ko poso, imas siguran poso, a ono prc, nis od poslaaben wrote:skoro jebati je isto prilično dobroLeviathan2 wrote:nema sigurno, ja isao davno s frendom na neku maturalnu zabavu i veli on digurno cemo nesto jebataben wrote:red wolf wrote:siguran seks postao kao nešto normalno.
znoči,
dojdeš, i sigurno jebeš, jel tako?
nis nismo jebali, jos smo i batina dobili :D
Re: ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
Ne.aben wrote:ne ko žensko?red wolf wrote:Ne.aben wrote:ka ti rečeš ne, ča zapravo misliš?red wolf wrote:Ne.aben wrote:
ne baš?
red wolf-
2016-02-10
lol, ezek bi se jebo al nije sigurno :D
50% je uvik riješeno;Leviathan2 wrote:skoro jebati je vec pol posla, al sigurno jebat, ma to i ko poso, imas siguran poso, a ono prc, nis od poslaaben wrote:skoro jebati je isto prilično dobroLeviathan2 wrote:nema sigurno, ja isao davno s frendom na neku maturalnu zabavu i veli on digurno cemo nesto jebataben wrote:red wolf wrote:siguran seks postao kao nešto normalno.
znoči,
ja uvik pristanem, još samo ona
2014-04-16
ti misliš da ženske mislu da kad reču ne?red wolf wrote:Ne.aben wrote:ne ko žensko?red wolf wrote:Ne.aben wrote:ka ti rečeš ne, ča zapravo misliš?red wolf wrote:
Ne.
2014-04-16
Tema za petak.
Trinity-
2014-04-17
Prvo moraš imati neke sposobnosti da bi razumio ono što čitaš...Nažalost, nemaš ih...Kao i @aben...Leviathan2 wrote:lol, ezek bi se jebo al nije sigurno :D
red wolf-
2016-02-10
Ne.aben wrote:ti misliš da ženske mislu da kad reču ne?red wolf wrote:Ne.aben wrote:ne ko žensko?red wolf wrote:Ne.aben wrote:
ka ti rečeš ne, ča zapravo misliš?
red wolf-
2016-02-10
aben wrote:50% je uvik riješeno;Leviathan2 wrote:skoro jebati je vec pol posla, al sigurno jebat, ma to i ko poso, imas siguran poso, a ono prc, nis od poslaaben wrote:skoro jebati je isto prilično dobroLeviathan2 wrote:nema sigurno, ja isao davno s frendom na neku maturalnu zabavu i veli on digurno cemo nesto jebataben wrote:
znoči,
Skoro smo slični...
Ahahahahahahahahahaha...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Da je ovo pravna država, ti bi bi provučen kroz dimnjak...red wolf wrote:Prvo moraš imati neke sposobnosti da bi razumio ono što čitaš...Nažalost, nemaš ih...Kao i @aben...Leviathan2 wrote:lol, ezek bi se jebo al nije sigurno :D
2014-04-14
Totenkopf wrote:Da je ovo pravna država, ti bi bi provučen kroz dimnjak...red wolf wrote:Prvo moraš imati neke sposobnosti da bi razumio ono što čitaš...Nažalost, nemaš ih...Kao i @aben...Leviathan2 wrote:lol, ezek bi se jebo al nije sigurno :D
red wolf-
2016-02-10
Da prika...red wolf wrote:Totenkopf wrote:Da je ovo pravna država, ti bi bi provučen kroz dimnjak...red wolf wrote:Prvo moraš imati neke sposobnosti da bi razumio ono što čitaš...Nažalost, nemaš ih...Kao i @aben...Leviathan2 wrote:lol, ezek bi se jebo al nije sigurno :D
Ako misliš da si najluđi ovdje, zajebo si se debelo...
2014-04-14
ne baš?red wolf wrote:Ne.aben wrote:ti misliš da ženske mislu da kad reču ne?red wolf wrote:Ne.aben wrote:ne ko žensko?red wolf wrote:
Ne.
2014-04-16
Totenkopf wrote:Da prika...red wolf wrote:Totenkopf wrote:Da je ovo pravna država, ti bi bi provučen kroz dimnjak...red wolf wrote:Prvo moraš imati neke sposobnosti da bi razumio ono što čitaš...Nažalost, nemaš ih...Kao i @aben...Leviathan2 wrote:lol, ezek bi se jebo al nije sigurno :D
Ako misliš da si najluđi ovdje, zajebo si se debelo...
red wolf-
2016-02-10
Nisi razumio članak...Niti moj komentar...Sasvim razumljivo zašto...Tebi ne, naravno...Ali, dovoljno si svojim komentarima rekao o sebi ovdje...Ja sam te samo malo potaknuo...Ništa više od toga...aben wrote:ne baš?red wolf wrote:Ne.aben wrote:ti misliš da ženske mislu da kad reču ne?red wolf wrote:Ne.aben wrote:
ne ko žensko?
red wolf-
2016-02-10
da ti pravo rečin, nis ni prečito članak jer sun vidi da ga ni ti nisi razumi. kako bi ga jo razumi, ako ga ni ti nisi razumi?red wolf wrote:Nisi razumio članak...Niti moj komentar...Sasvim razumljivo zašto...Tebi ne, naravno...Ali, dovoljno si svojim komentarima rekao o sebi ovdje...Ja sam te samo malo potaknuo...Ništa više od toga...aben wrote:ne baš?red wolf wrote:Ne.aben wrote:ti misliš da ženske mislu da kad reču ne?red wolf wrote:
Ne.
2014-04-16
Slušaj...Dovoljno si se već razotrkrio ovdje za one koji ovo dođu čitati ovdje...Nemoj više...Inače ne dajem savjete, ali ovo neka bude izuzetak...aben wrote:da ti pravo rečin, nis ni prečito članak jer sun vidi da ga ni ti nisi razumi. kako bi ga jo razumi, ako ga ni ti nisi razumi?red wolf wrote:Nisi razumio članak...Niti moj komentar...Sasvim razumljivo zašto...Tebi ne, naravno...Ali, dovoljno si svojim komentarima rekao o sebi ovdje...Ja sam te samo malo potaknuo...Ništa više od toga...aben wrote:ne baš?red wolf wrote:Ne.aben wrote:
ti misliš da ženske mislu da kad reču ne?
red wolf-
2016-02-10
ne razumin, razotkri ča?red wolf wrote:Slušaj...Dovoljno si se već razotrkrio ovdje za one koji ovo dođu čitati ovdje...Nemoj više...Inače ne dajem savjete, ali ovo neka bude izuzetak...aben wrote:da ti pravo rečin, nis ni prečito članak jer sun vidi da ga ni ti nisi razumi. kako bi ga jo razumi, ako ga ni ti nisi razumi?red wolf wrote:Nisi razumio članak...Niti moj komentar...Sasvim razumljivo zašto...Tebi ne, naravno...Ali, dovoljno si svojim komentarima rekao o sebi ovdje...Ja sam te samo malo potaknuo...Ništa više od toga...aben wrote:ne baš?red wolf wrote:
Ne.
2014-04-16
Laku noć...aben wrote:ne razumin, razotkri ča?red wolf wrote:Slušaj...Dovoljno si se već razotrkrio ovdje za one koji ovo dođu čitati ovdje...Nemoj više...Inače ne dajem savjete, ali ovo neka bude izuzetak...aben wrote:da ti pravo rečin, nis ni prečito članak jer sun vidi da ga ni ti nisi razumi. kako bi ga jo razumi, ako ga ni ti nisi razumi?red wolf wrote:Nisi razumio članak...Niti moj komentar...Sasvim razumljivo zašto...Tebi ne, naravno...Ali, dovoljno si svojim komentarima rekao o sebi ovdje...Ja sam te samo malo potaknuo...Ništa više od toga...aben wrote:
ne baš?
red wolf-
2016-02-10
zato trebamo imat sexual harassment dayaben wrote:50% je uvik riješeno;Leviathan2 wrote:skoro jebati je vec pol posla, al sigurno jebat, ma to i ko poso, imas siguran poso, a ono prc, nis od poslaaben wrote:skoro jebati je isto prilično dobroLeviathan2 wrote:nema sigurno, ja isao davno s frendom na neku maturalnu zabavu i veli on digurno cemo nesto jebataben wrote:
znoči,
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Jepse s tim orangutanima više...
Imat ću noćne more...
Imat ću noćne more...
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» HDZ-ovac kojem je apsurdno raditi sljedeći tjedan: "Ne znam što se slavi na Tijelovo"
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
» Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» HDZ-ovac kojem je apsurdno raditi sljedeći tjedan: "Ne znam što se slavi na Tijelovo"
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
Page 2 of 9