''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
Da, rekla bih tako.....Totenkopf wrote:Krivnik...mativka wrote:Jes ti ono pravnik?Totenkopf wrote:A nije ekološko-ribolovni?maggie13 wrote:Aben i mativka pobjegli iz zasticenog pojasa :-D
Guest- Guest
Re: ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
onda si i provjerio..cestitam, da se nije sori posrecilo ;~Totenkopf wrote:Meni radi savršeno, pp...maggie13 wrote:ti polazis od sebe..netko je teatralan :-DTotenkopf wrote:Bloka im pp...
2014-04-12
Sora je ok al slaba mirovina...maggie13 wrote:onda si i provjerio..cestitam, da se nije sori posrecilo ;~Totenkopf wrote:Meni radi savršeno, pp...maggie13 wrote:ti polazis od sebe..netko je teatralan :-DTotenkopf wrote:Bloka im pp...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
svakoga uhljeba treba osuđivati radi grubog postupanja, a likore pogotovo. jo mu plotin školovanje, pa mu plotin da rodi, i unda da mi zaviče na ženu, ubi bi ga.melkior wrote:Ne osuđujte doktore zbog grubljeg postupanja u rađaonici. To je jednostavno način na koji se nose sa stresom. Prošli su sve i svašta, očvrsnuli i pretvorili se u - mesare. To je jednostavno takav posao. Pa i sam medicinski faks je takav, nije za nježne duše. Pa i sam prizor rađanja je ružan i gadan: pun vriske i krvi. Za to moraš imati želudac, a vi bi da vam doktori još sviraju i violinu. Oni za koje mislite da su tu da bi vam pružili emocionalnu potporu kakvu smatrate da zaslužujete i trebate bi ionako pali u nesvijjest kad vide krv. To je jednostavno profesionalna deformacija. Sjećate se one afere s beaglovima prije 15-ak godina na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu? Lomili su kosti psićima i promatrali kako onda zarašćuju.
Znate li kako izgleda prvi sat anatomije na Medicini u Zagrebu? Profesor zgrabi živog štakora iz kaveza za rep, i opali mu glavom o stol da krepa. Onda fino uzme skalpel ili škare pa ga reže na komade i odmah dijeli brucošima da gledaju pod mikroskopom. Da, neki i povrate na taj prizor. Jednostavno te natjeraju da očvrsneš i postaneš mesar. Ili se slomiš, ili postaneš jebeni naci i čuvar konc logora. Tko nema želudac za takve stvari a voli prirodne znanosti, uvijek se može orijentirati na biokemiju. Medicina je specifičan faks i traži sposobnost nošenja s ljudskom nemoći, patnjom i boli. Ako to ne mogu, onda ne mogu ni raditi taj posao. Biti kirurg,ginekolog, onkologiji ili raditi na Traumi, Hitnoj ili lomiti i namještati ljudske kosti, za to moraš imati želudac i određenu dozu agresije.
ali, sa mi je to svatila i žena, pa uvika morun išnjun po ambulantami:(
2014-04-16
a nekretnine, i sl.? :-!Totenkopf wrote:Sora je ok al slaba mirovina...maggie13 wrote:onda si i provjerio..cestitam, da se nije sori posrecilo ;~Totenkopf wrote:Meni radi savršeno, pp...maggie13 wrote:ti polazis od sebe..netko je teatralan :-DTotenkopf wrote:Bloka im pp...
2014-04-12
Od nekretnina ima samo sebe...maggie13 wrote:a nekretnine, i sl.? :-!Totenkopf wrote:Sora je ok al slaba mirovina...maggie13 wrote:onda si i provjerio..cestitam, da se nije sori posrecilo ;~Totenkopf wrote:Meni radi savršeno, pp...maggie13 wrote:
ti polazis od sebe..netko je teatralan :-D
2014-04-14
melkior wrote:Ne osuđujte doktore zbog grubljeg postupanja u rađaonici. To je jednostavno način na koji se nose sa stresom. Prošli su sve i svašta, očvrsnuli i pretvorili se u - mesare. To je jednostavno takav posao. Pa i sam medicinski faks je takav, nije za nježne duše. Pa i sam prizor rađanja je ružan i gadan: pun vriske i krvi. Za to moraš imati želudac, a vi bi da vam doktori još sviraju i violinu. Oni za koje mislite da su tu da bi vam pružili emocionalnu potporu kakvu smatrate da zaslužujete i trebate bi ionako pali u nesvijjest kad vide krv. To je jednostavno profesionalna deformacija. Sjećate se one afere s beaglovima prije 15-ak godina na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu? Lomili su kosti psićima i promatrali kako onda zarašćuju.
Znate li kako izgleda prvi sat anatomije na Medicini u Zagrebu? Profesor zgrabi živog štakora iz kaveza za rep, i opali mu glavom o stol da krepa. Onda fino uzme skalpel ili škare pa ga reže na komade i odmah dijeli brucošima da gledaju pod mikroskopom. Da, neki i povrate na taj prizor. Jednostavno te natjeraju da očvrsneš i postaneš mesar. Ili se slomiš, ili postaneš jebeni naci i čuvar konc logora. Tko nema želudac za takve stvari a voli prirodne znanosti, uvijek se može orijentirati na biokemiju. Medicina je specifičan faks i traži sposobnost nošenja s ljudskom nemoći, patnjom i boli. Ako to ne mogu, onda ne mogu ni raditi taj posao. Biti kirurg,ginekolog, onkologiji ili raditi na Traumi, Hitnoj ili lomiti i namještati ljudske kosti, za to moraš imati želudac i određenu dozu agresije.
dobar zaključak
https://www.wikifeet.com/Tiffany_Alvord
Guest- Guest
to je pokretnina :-PTotenkopf wrote:Od nekretnina ima samo sebe...maggie13 wrote:a nekretnine, i sl.? :-!Totenkopf wrote:Sora je ok al slaba mirovina...maggie13 wrote:onda si i provjerio..cestitam, da se nije sori posrecilo ;~Totenkopf wrote:
Meni radi savršeno, pp...
2014-04-12
Licemjeri, svi od reda!
Guest- Guest
Pa i uhljebi su ljudi, čak i doktori. Uostalom, uvijek postoji opcija carskog reza. Iskreno, ne razumijem zašto se žene danas muče s prirodnim porodom.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mativka wrote:Licemjeri, svi od reda!
jedino si ti poštena i moralna, pravedna
Guest- Guest
lajkammelkior wrote:postaneš jebeni naci i čuvar konc logora
2014-04-14
Pisao ti teške gluposti maloprije. I bio podržan, sramota...melkior wrote:Pa i uhljebi su ljudi, čak i doktori. Uostalom, uvijek postoji opcija carskog reza. Iskreno, ne razumijem zašto se žene danas muče s prirodnim porodom.
Guest- Guest
Ja ne vrijeđam ljude za razliku od tebe...mrzi online wrote:mativka wrote:Licemjeri, svi od reda!
jedino si ti poštena i moralna, pravedna
Guest- Guest
Nekoć bilo, sad se spominjalo...maggie13 wrote:to je pokretnina :-PTotenkopf wrote:Od nekretnina ima samo sebe...maggie13 wrote:a nekretnine, i sl.? :-!Totenkopf wrote:Sora je ok al slaba mirovina...maggie13 wrote:
onda si i provjerio..cestitam, da se nije sori posrecilo ;~
2014-04-14
još gori od doktora su bankari, oni tamo u bankama rade kriminal, zbrajaju i oduzimaju bilancu po listama, nemaju niti malo ljudskosti u sebi
bitno im je samo da bilanca matematički štima, a ne kako živi mali čovjek
bitno im je samo da bilanca matematički štima, a ne kako živi mali čovjek
Guest- Guest
ajde, ostarit cemo i mi..nadam se ;-)Totenkopf wrote:Nekoć bilo, sad se spominjalo...maggie13 wrote:to je pokretnina :-PTotenkopf wrote:Od nekretnina ima samo sebe...maggie13 wrote:a nekretnine, i sl.? :-!Totenkopf wrote:
Sora je ok al slaba mirovina...
2014-04-12
zdravije je roditi krez pišku.melkior wrote:Pa i uhljebi su ljudi, čak i doktori. Uostalom, uvijek postoji opcija carskog reza. Iskreno, ne razumijem zašto se žene danas muče s prirodnim porodom.
ni bitno ča su ljudi, bitno je da su unapri ploćeni, i da mi ne moremo birati. ako ne moremo birati, a moromo ih plotiti, ima da mu je na licu umjetni smješak celo vrime dokle god ga moja žena more viti, do dumboko u hodnik.
2014-04-16
hm, svi komentiraju za svoj racun, ja se pogubio
Čitavu noć mijese i peku pa onda sutradan prodaju kruh malom čovjeku...
Umjesto da ga dijele gratis...
Osom onog šiptara u zg-u...
2014-04-14
Svi smo, levi..makar neki misle da nisu ;@
2014-04-12
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» HDZ-ovac kojem je apsurdno raditi sljedeći tjedan: "Ne znam što se slavi na Tijelovo"
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
» Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» HDZ-ovac kojem je apsurdno raditi sljedeći tjedan: "Ne znam što se slavi na Tijelovo"
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
Page 8 of 9