''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
ako nisi registriran bolje jeaben wrote:pa u čemu je problijem,mativka wrote:Abende, jel ti ovo vidiš?!
Jedni me nazivaju ljevičarem, drugi desničarem :)
ovisi o predmetu radnje, čovik more zauzesti jednon livi jednon desni stav
a, vidi dedalosa, raz,išljo isto kako ti, ako te države ne registriro, ti ne postojiš!
kad te pregazi neregistrironi auto, ti nisi pregažen:)
ajd da mi iz plemena imamo neregistrirane, al davnih 70tih godina sam bio umjesan u jednu tucnjavu u sloveniji, u rogaskoj slatini
pohapsila nas tadasnja slovenska Milica i privela na identifikaciju, medju sudionicima su bila dvojica koji nisu postojali za drzavu,
neki brdjani koje roditelji nisu upisali da izbjegnu sluzenje JNA, zlovenci jebate
i onda skoro, prije neke 4 godine naletim na lika u alpima, austrijanac, covjek zivi bez da postoji za drzavu, jednostavno kao da se nije ni rodio,
Re: ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
pa ča da postoju.mativka wrote:Postoje zakoni koji uređuju stvari, pa tako i u slučaju nerođenog djeteta....ili kako već to želite nazvati...aben wrote:moreš to objediniti;mativka wrote:A, ok onda. :)aben wrote:pa u čemu je problijem,mativka wrote:Abende, jel ti ovo vidiš?!
Ja svoj, pa kako tko odredi pravac :)
državist, etatist, to je nojprecizniji pridjev, jer se oslanjate na državu za apsolutno sve
2014-04-16
mate, jel mozes zamislit zivot bez zakonamativka wrote:Postoje zakoni koji uređuju stvari, pa tako i u slučaju nerođenog djeteta....ili kako već to želite nazvati...aben wrote:moreš to objediniti;mativka wrote:A, ok onda. :)aben wrote:pa u čemu je problijem,mativka wrote:Abende, jel ti ovo vidiš?!
državist, etatist, to je nojprecizniji pridjev, jer se oslanjate na državu za apsolutno sve
a, vidi dedalosa, raz,išljo isto kako ti, ako te države ne registriro, ti ne postojiš!
kad te pregazi neregistrironi auto, ti nisi pregažen:)
ajd da mi iz plemena imamo neregistrirane, al davnih 70tih godina sam bio umjesan u jednu tucnjavu u sloveniji, u rogaskoj slatini
pohapsila nas tadasnja slovenska Milica i privela na identifikaciju, medju sudionicima su bila dvojica koji nisu postojali za drzavu,
neki brdjani koje roditelji nisu upisali da izbjegnu sluzenje JNA, zlovenci jebate
i onda skoro, prije neke 4 godine naletim na lika u alpima, austrijanac, covjek zivi bez da postoji za drzavu, jednostavno kao da se nije ni rodio,
2014-04-16
Dakako da mogu.Leviathan2 wrote:mate, jel mozes zamislit zivot bez zakonamativka wrote:Postoje zakoni koji uređuju stvari, pa tako i u slučaju nerođenog djeteta....ili kako već to želite nazvati...aben wrote:moreš to objediniti;mativka wrote:A, ok onda. :)aben wrote:
pa u čemu je problijem,
Ali ja ovdje govorim o činjenicama i stanju stvari kakve jesu.
Ako netko izgovori laž, bez obzira kakvog sam ja stava, naravno da ću reagirati.
Guest- Guest
E, pa, u tom slučaju mi nitko ne može reći da ne postoje...aben wrote:pa ča da postoju.mativka wrote:Postoje zakoni koji uređuju stvari, pa tako i u slučaju nerođenog djeteta....ili kako već to želite nazvati...aben wrote:moreš to objediniti;mativka wrote:A, ok onda. :)aben wrote:
pa u čemu je problijem,
Guest- Guest
vi ste jebeni niskointeligentni idioti, i za sve vam je kriv netko drugi, nekakav nevidljivi neprijatelj, nikad vlastita glupostaben wrote:drugin riječima,mrzi online wrote:aben wrote:
ako te država ne evidentiro, ti njanci ne postojiš?
kako ćeš biti subjekt pred pravnim sustavom države ako nemaš identitet?
kako će te država prepoznati ako te država ni prepoznala.
vidiš, mi filozofi lako otključamo smicalice nefilozofa, jer se nefilozofi ne znaju služiti jezikon dobro kako i mi.
Guest- Guest
o čemu se ovdje radi?
Guest- Guest
Aben i mativka pobjegli iz zasticenog pojasa :-D
2014-04-12
A, Megi, komentator dnevnih događanja :)maggie13 wrote:Aben i mativka pobjegli iz zasticenog pojasa :-D
Guest- Guest
A nije ekološko-ribolovni?maggie13 wrote:Aben i mativka pobjegli iz zasticenog pojasa :-D
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Bloka im pp...
mrzi online wrote:vi ste jebeni niskointeligentni idioti, i za sve vam je kriv netko drugi, nekakav nevidljivi neprijatelj, nikad vlastita glupostaben wrote:drugin riječima,mrzi online wrote:aben wrote:
ako te država ne evidentiro, ti njanci ne postojiš?
kako ćeš biti subjekt pred pravnim sustavom države ako nemaš identitet?
kako će te država prepoznati ako te država ni prepoznala.
vidiš, mi filozofi lako otključamo smicalice nefilozofa, jer se nefilozofi ne znaju služiti jezikon dobro kako i mi.
bar ne padan na circulus vitiosus
ne triboš mi govoriti vi, svi smo kolege vuder
2014-04-16
Mrzli ne želi priznati određene činjenice, pa psuje i proklinje sve od reda :)Gnječ wrote:o čemu se ovdje radi?
Guest- Guest
:-D
Zerp :-))
Zerp :-))
2014-04-12
Jes ti ono pravnik?Totenkopf wrote:A nije ekološko-ribolovni?maggie13 wrote:Aben i mativka pobjegli iz zasticenog pojasa :-D
Guest- Guest
ti polazis od sebe..netko je teatralan :-DTotenkopf wrote:Bloka im pp...
2014-04-12
Krivnik...mativka wrote:Jes ti ono pravnik?Totenkopf wrote:A nije ekološko-ribolovni?maggie13 wrote:Aben i mativka pobjegli iz zasticenog pojasa :-D
2014-04-14
Meni radi savršeno, pp...maggie13 wrote:ti polazis od sebe..netko je teatralan :-DTotenkopf wrote:Bloka im pp...
2014-04-14
Ne osuđujte doktore zbog grubljeg postupanja u rađaonici. To je jednostavno način na koji se nose sa stresom. Prošli su sve i svašta, očvrsnuli i pretvorili se u - mesare. To je jednostavno takav posao. Pa i sam medicinski faks je takav, nije za nježne duše. Pa i sam prizor rađanja je ružan i gadan: pun vriske i krvi. Za to moraš imati želudac, a vi bi da vam doktori još sviraju i violinu. Oni za koje mislite da su tu da bi vam pružili emocionalnu potporu kakvu smatrate da zaslužujete i trebate bi ionako pali u nesvijjest kad vide krv. To je jednostavno profesionalna deformacija. Sjećate se one afere s beaglovima prije 15-ak godina na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu? Lomili su kosti psićima i promatrali kako onda zarašćuju.
Znate li kako izgleda prvi sat anatomije na Medicini u Zagrebu? Profesor zgrabi živog štakora iz kaveza za rep, i opali mu glavom o stol da krepa. Onda fino uzme skalpel ili škare pa ga reže na komade i odmah dijeli brucošima da gledaju pod mikroskopom. Da, neki i povrate na taj prizor. Jednostavno te natjeraju da očvrsneš i postaneš mesar. Ili se slomiš, ili postaneš jebeni naci i čuvar konc logora. Tko nema želudac za takve stvari a voli prirodne znanosti, uvijek se može orijentirati na biokemiju. Medicina je specifičan faks i traži sposobnost nošenja s ljudskom nemoći, patnjom i boli. Ako to ne mogu, onda ne mogu ni raditi taj posao. Biti kirurg,ginekolog, onkologiji ili raditi na Traumi, Hitnoj ili lomiti i namještati ljudske kosti, za to moraš imati želudac i određenu dozu agresije.
Znate li kako izgleda prvi sat anatomije na Medicini u Zagrebu? Profesor zgrabi živog štakora iz kaveza za rep, i opali mu glavom o stol da krepa. Onda fino uzme skalpel ili škare pa ga reže na komade i odmah dijeli brucošima da gledaju pod mikroskopom. Da, neki i povrate na taj prizor. Jednostavno te natjeraju da očvrsneš i postaneš mesar. Ili se slomiš, ili postaneš jebeni naci i čuvar konc logora. Tko nema želudac za takve stvari a voli prirodne znanosti, uvijek se može orijentirati na biokemiju. Medicina je specifičan faks i traži sposobnost nošenja s ljudskom nemoći, patnjom i boli. Ako to ne mogu, onda ne mogu ni raditi taj posao. Biti kirurg,ginekolog, onkologiji ili raditi na Traumi, Hitnoj ili lomiti i namještati ljudske kosti, za to moraš imati želudac i određenu dozu agresije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Da, rekla bih tako.....Totenkopf wrote:Krivnik...mativka wrote:Jes ti ono pravnik?Totenkopf wrote:A nije ekološko-ribolovni?maggie13 wrote:Aben i mativka pobjegli iz zasticenog pojasa :-D
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» HDZ-ovac kojem je apsurdno raditi sljedeći tjedan: "Ne znam što se slavi na Tijelovo"
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
» Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» HDZ-ovac kojem je apsurdno raditi sljedeći tjedan: "Ne znam što se slavi na Tijelovo"
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
Page 7 of 9