Interslavenski jezik - slavenski esperanto?
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Interslavenski jezik - slavenski esperanto?
Zato ću na interslaviku: jok mene jesti sada. A oni će: dobro, sutra ćemo.RayMabus wrote:A neš Boga mi ni esperanto bar ne da ćeš sastaviti rečenicu koju oni razumijuRegoč wrote:Jok, interslavik ću.RayMabus wrote:Dođeš u Venezuelu nema internet nema Google translate izlete neki indijanci sa puškama
Štaš ti esperanto sa njima pričat?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
No vidiš ako znaš talijanski osnovu riječnik gramatiku i to nemaš problema
Comprendi mio amigo?
Comprendi mio amigo?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A oni tebi "ugla bugla" i buć u lonac.RayMabus wrote:No vidiš ako znaš talijanski osnovu riječnik gramatiku i to nemaš problema
Comprendi mio amigo?
Regoč interslavic nije za latinske zemlje nego slavenske
Talijanski ti je osnova za latinske zemlje
Talijanski ti je osnova za latinske zemlje
2014-04-11
Comprendi mio amigo nije talijanski nego španjolski jezikRegoč wrote:A oni tebi "ugla bugla" i buć u lonac.RayMabus wrote:No vidiš ako znaš talijanski osnovu riječnik gramatiku i to nemaš problema
Comprendi mio amigo?
2014-04-11
Capisci il mio amico?
To je talijanski jezik
To je talijanski jezik
2014-04-11
A taj se raširil prašumama i pragorama Južne Amerike kao interslavik po Crnoj Gori.RayMabus wrote:Comprendi mio amigo nije talijanski nego španjolski jezikRegoč wrote:A oni tebi "ugla bugla" i buć u lonac.RayMabus wrote:No vidiš ako znaš talijanski osnovu riječnik gramatiku i to nemaš problema
Comprendi mio amigo?
Regoč dragi meni je hrvatski materinji jezik ali mi je drugi materinji jezik talijanski
Ovo što ti ja govorim reći će ti i čistokrvni Argentinac
2014-04-11
Ja se mogu čista srca predstavit kao čisti latinos i sve šta ti ja kažem reći će ti i ono
ZABORAVI ESPERANTO
.
ZABORAVI ESPERANTO
.
2014-04-11
Slažem se, ali pričal si o prašumskih plemenih, a tamo teško da znaju išta osim svoga jezika. Tamo ti je badava i španjolski, i talijanski, i esperanto, a bome, i interslavik. Esperanto treba poučavati u školah od prvoga razreda, ako ne u cielom svietu, a ono barem u zemljah kršćanske baštine. Time bi sporazumievanje bilo lagano, a nacionalni identiteti očuvani.RayMabus wrote:Regoč dragi meni je hrvatski materinji jezik ali mi je drugi materinji jezik talijanski
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Ti nikako da skužiš da je Španjolcu lakše naučit talijanski i obratno nego esperantoRegoč wrote:Slažem se, ali pričal si o prašumskih plemenih, a tamo teško da znaju išta osim svoga jezika. Tamo ti je badava i španjolski, i talijanski, i esperanto, a bome, i interslavik. Esperanto treba poučavati u školah od prvoga razreda, ako ne u cielom svietu, a ono barem u zemljah kršćanske baštine. Time bi sporazumievanje bilo lagano, a nacionalni identiteti očuvani.RayMabus wrote:Regoč dragi meni je hrvatski materinji jezik ali mi je drugi materinji jezik talijanski
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Nebitno! Učenjem esperanta postiže se razumljivost na širem području nego učenjem jezikah srodnih mojemu materinskomu.RayMabus wrote:Ti nikako da skužiš da je Španjolcu lakše naučit talijanski i obratno nego esperantoRegoč wrote:Slažem se, ali pričal si o prašumskih plemenih, a tamo teško da znaju išta osim svoga jezika. Tamo ti je badava i španjolski, i talijanski, i esperanto, a bome, i interslavik. Esperanto treba poučavati u školah od prvoga razreda, ako ne u cielom svietu, a ono barem u zemljah kršćanske baštine. Time bi sporazumievanje bilo lagano, a nacionalni identiteti očuvani.RayMabus wrote:Regoč dragi meni je hrvatski materinji jezik ali mi je drugi materinji jezik talijanski
Regoč-
2015-08-21
Pa neučiš ti interslavic, to Slaveni nemoraju učitiRegoč wrote:Nebitno! Učenjem esperanta postiže se razumljivost na širem području nego učenjem jezikah srodnih mojemu materinskomu.RayMabus wrote:Ti nikako da skužiš da je Španjolcu lakše naučit talijanski i obratno nego esperantoRegoč wrote:Slažem se, ali pričal si o prašumskih plemenih, a tamo teško da znaju išta osim svoga jezika. Tamo ti je badava i španjolski, i talijanski, i esperanto, a bome, i interslavik. Esperanto treba poučavati u školah od prvoga razreda, ako ne u cielom svietu, a ono barem u zemljah kršćanske baštine. Time bi sporazumievanje bilo lagano, a nacionalni identiteti očuvani.RayMabus wrote:Regoč dragi meni je hrvatski materinji jezik ali mi je drugi materinji jezik talijanski
.
Zašto bi učio interslavic?
Nemaš tu šta učiti
2014-04-11
Regoč neučiš ti interslavic, nemaš ti šta tu učiti
To isto ko da ja španjolski i talijanski jezik spojim u jedan i sad onaj u Napulju mora nešto učiti
Pa šta će učiti kad nikad čuo za to a 80% ga zna a i ovih ostali 20% skuži logikom
To isto ko da ja španjolski i talijanski jezik spojim u jedan i sad onaj u Napulju mora nešto učiti
Pa šta će učiti kad nikad čuo za to a 80% ga zna a i ovih ostali 20% skuži logikom
2014-04-11
Pa neučiš ti ništa, ti već znaš 70% riječi a onih 30% moš skužit logikom
Kako ćeš ti učiti glagol Pušiti kad je Pušiti i dalje
Kako ćeš ti učiti glagol Pušiti kad je Pušiti i dalje
2014-04-11
Neučiš ništa jedino imaš internetu riječnik za ovih 30%, riječi koje u osnovi znaš
Ljudojed je ljudožder
http://steen.free.fr/interslavic/ms-en.html#K
Ljudojed je ljudožder
http://steen.free.fr/interslavic/ms-en.html#K
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Bosanski jezik ili protesti u RS
» Bosanski Jezik
» IZBOR ČASOPISA JEZIK
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Bosanski jezik ili protesti u RS
» Bosanski Jezik
» IZBOR ČASOPISA JEZIK
Page 7 of 8