Ubijen Oliver Ivanović
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Ubijen Oliver Ivanović
Pizdo, evo te ovdje javno prozivam. Rekao si mi da ces se naci sa mnom lice u lice proslo ljeto i da ces mi u lice reci da sam smrad, balija i pseto. I evo proslo ljeto, evo sad ce i zima proci a tebe nigdje. A ja bas pozelio da vidim tog juancinu kao sto si ti. Dakle, kujice, nemoj da se kurcis kad nemas muda. I sad budi koristan i sbei i ciovjecanstvu pa odjebi graciozno kao gazela u troskocima.prckov wrote:o cemu buncas, koje da cu ti recgovinda wrote:picko, obecao si mi u privatnim porukama da ces mi to reci u facu kad se sretnemo..hajde, nadji svoja muda pa ispuni to obecanje...prckov wrote:nije to vrijedanje longiRayMabus wrote:Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovorprckov wrote:
ko o cemu kurva o postenju
posto ti je kila tog postenja smrdo
. Odgovorit ću ti ja
.
Govinda Hrvati nisu neprijatelji ali zato svako malo vaše vođe ne propuste spomenit da su to ustaše
Pročita sam vas
patoloski narcissi projeciraju na druge svoje osobine, otud izreka ko o cemu....
smrdo je jednostavno smrdo pa to projektira na druge jer misli da je cijeli svijet u vezi njega I njegovog smrada
kuis
sta god hoces recu ti,
jel to ok
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ma ne, nikad to nisam rekogovinda wrote:Pizdo, evo te ovdje javno prozivam. Rekao si mi da ces se naci sa mnom lice u lice proslo ljeto i da ces mi u lice reci da sam smrad, balija i pseto. I evo proslo ljeto, evo sad ce i zima proci a tebe nigdje. A ja bas pozelio da vidim tog juancinu kao sto si ti. Dakle, kujice, nemoj da se kurcis kad nemas muda. I sad budi koristan i sbei i ciovjecanstvu pa odjebi graciozno kao gazela u troskocima.prckov wrote:o cemu buncas, koje da cu ti recgovinda wrote:picko, obecao si mi u privatnim porukama da ces mi to reci u facu kad se sretnemo..hajde, nadji svoja muda pa ispuni to obecanje...prckov wrote:nije to vrijedanje longiRayMabus wrote:
Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovor
. Odgovorit ću ti ja
.
Govinda Hrvati nisu neprijatelji ali zato svako malo vaše vođe ne propuste spomenit da su to ustaše
Pročita sam vas
patoloski narcissi projeciraju na druge svoje osobine, otud izreka ko o cemu....
smrdo je jednostavno smrdo pa to projektira na druge jer misli da je cijeli svijet u vezi njega I njegovog smrada
kuis
sta god hoces recu ti,
jel to ok
reko sam da ces mi to sto si mi psovo rec u lice, opet kurva o postenju
nego nista ti ne brini, imam ja iznanedenje za tebe
ne vrijedi ti to sto nisi dolazio na forum 5 para
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
radi guza a?
2014-04-19
Uglavnom hrvatskoj nece drugi odredjivat ko ce nam bi saveznik ma o kom se radilo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Od prepucavanja nema ništa a ta priča o Hrvatsko Srpskom dogovoru je glupa, jednostavno nemaju interes ratovati međusobno a zašto Hrvate nezanima da direktno ratuju na strani muslimana u BiH je isti razlog ko šta ni nekog muslimana nezanima sukob između dva plemena u Africi od kojih su jedni čunga bunga religija a drugi npr protestanti ono koga boli kurac jbte
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Buahahahahahahahhahahaahhahahahavuksadinare wrote:Uglavnom hrvatskoj nece drugi odredjivat ko ce nam bi saveznik ma o kom se radilo...
Tebe se bojim? Frajeru, mislis da se bojim tebe hrabrog na internetu sakrivenog iza anonimnosti?prckov wrote:radi guza a?
2016-11-17
nista ja ne mislimgovinda wrote:Tebe se bojim? Frajeru, mislis da se bojim tebe hrabrog na internetu sakrivenog iza anonimnosti?prckov wrote:radi guza a?
otkuda ja znam cega se ti bojis jebote
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Šta ti je čežnja.govinda wrote:Pizdo, evo te ovdje javno prozivam. Rekao si mi da ces se naci sa mnom lice u lice proslo ljeto i da ces mi u lice reci da sam smrad, balija i pseto. I evo proslo ljeto, evo sad ce i zima proci a tebe nigdje. A ja bas pozelio da vidim tog juancinu kao sto si ti. Dakle, kujice, nemoj da se kurcis kad nemas muda. I sad budi koristan i sbei i ciovjecanstvu pa odjebi graciozno kao gazela u troskocima.prckov wrote:o cemu buncas, koje da cu ti recgovinda wrote:picko, obecao si mi u privatnim porukama da ces mi to reci u facu kad se sretnemo..hajde, nadji svoja muda pa ispuni to obecanje...prckov wrote:nije to vrijedanje longiRayMabus wrote:
Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovor
. Odgovorit ću ti ja
.
Pročita sam vas
kuis
sta god hoces recu ti,
jel to ok
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A baš, sa time još smiješnije izgledaju teze o Hrvatsko Srpskom dogovoru a Hrvatska u NATOStanojko wrote:Buahahahahahahahhahahaahhahahahavuksadinare wrote:Uglavnom hrvatskoj nece drugi odredjivat ko ce nam bi saveznik ma o kom se radilo...
2014-04-11
Rat u BiH mogu početi samo dvije strane jedna koja oće muslimansku bih a druga veliku Srbiju i ta priča pa ono tko počne znači da je u tome najveći problem
2014-04-11
Stanojko wrote:Buahahahahahahahhahahaahhahahahavuksadinare wrote:Uglavnom hrvatskoj nece drugi odredjivat ko ce nam bi saveznik ma o kom se radilo...
Guest- Guest
Браћала - no možeš kod nas na hrvatskom forumu bit na ćirilici. Mi ne volimo ćirilicu.
crvenkasti-
2014-04-17
Sta se smejes...Stanojko wrote:Buahahahahahahahhahahaahhahahahavuksadinare wrote:Uglavnom hrvatskoj nece drugi odredjivat ko ce nam bi saveznik ma o kom se radilo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:Браћала - no možeš kod nas na hrvatskom forumu bit na ćirilici. Mi ne volimo ćirilicu.
srećom se tebe ništa ne pita...
Nista, simpaticno mi...vuksadinare wrote:Sta se smejes...Stanojko wrote:Buahahahahahahahhahahaahhahahahavuksadinare wrote:Uglavnom hrvatskoj nece drugi odredjivat ko ce nam bi saveznik ma o kom se radilo...
Stanojko wrote:Nista, simpaticno mi...vuksadinare wrote:Sta se smejes...Stanojko wrote:Buahahahahahahahhahahaahhahahahavuksadinare wrote:Uglavnom hrvatskoj nece drugi odredjivat ko ce nam bi saveznik ma o kom se radilo...
Duševan čovek.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Stanojko wrote:Nista, simpaticno mi...vuksadinare wrote:Sta se smejes...Stanojko wrote:Buahahahahahahahhahahaahhahahahavuksadinare wrote:Uglavnom hrvatskoj nece drugi odredjivat ko ce nam bi saveznik ma o kom se radilo...
Duševan čovek.
Rekli mu to na političkin skupi hadezeja...
Guest- Guest
Dobro je ovo znatiprckov wrote:cekaj radim nestogovinda wrote:o prckov, opet si se oslilio..ti rece da ces mi se javiti proslo ljeto da se nadjemo, sta je bilo, pickice, uplasio se?prckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:
Politika i je zbog interesa i vice versa.
Samo mi nije jasno zašto ste u vječitom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima?
Gdje vi u tome vidite vlastite interse? Jebo vas Komšić, da vas jebo...
O Prcko
Nrmoj mi vise lagati da češ me ženiti
Jesi cuo
Mene pickice ne zanimaju
Nego muškarčine, tipa Govinda .
Ja volimcrvenkasti wrote:Браћала - no možeš kod nas na hrvatskom forumu bit na ćirilici. Mi ne volimo ćirilicu.
Sta je Hrvatima da se ne sjecaju da su pisali ćirilicom isto kao i latinicom
Nema nista lose u pismu i u knjigama
N e ubijsju kaj ne
Sora wrote:Dobro je ovo znatiprckov wrote:cekaj radim nestogovinda wrote:o prckov, opet si se oslilio..ti rece da ces mi se javiti proslo ljeto da se nadjemo, sta je bilo, pickice, uplasio se?prckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:
ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...
O Prcko
Nrmoj mi vise lagati da češ me ženiti
Jesi cuo
Mene pickice ne zanimaju
Nego muškarčine, tipa Govinda .
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Jedini svecenik ubijen u ratu!Mucki ubijen u podrumu
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora