Ubijen Oliver Ivanović
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Ubijen Oliver Ivanović
Moguće je i to ali do sada sam naučio da su nacionalne teme političarima zadnje na listi prioriteta. Skloni sam vjerovati da se radi o nekakvim unosnim poslovima... no tko će znati.vuksadinare wrote:Izdaje srpstvagovinda wrote:Ubilo ga zbog droge?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
vuksadinare wrote:Pa istina da su nam sipci najdugovjecniji saveznici jos od kraljevine jugoslavije i vjerojatno jedini...ostali su interesna sferaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ja bi rekao 2-2...sipci su nam savezniciBB-8 wrote:ima jedan stari vic...
na kosovu šiptari ubiju dva srbina...sutradan srbi ubiju dva šiptara...koji je rezultat?
4:0 za nas
I turci i bošnjaci i par vehabija iz saudije
uahahah
Kako vidim nitko se ne slaže s tobom.....eto ti ih džaba :)
Još ćeš sad u sinjskom polju dobiti još cvijetja...lipota :D s njima do drine
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
16. januar 2018 | 11:11 [size=14]» 11:37
[/size]
Samo dva dana pre ubistva Olivera Ivanovića, SAD izdale alarmantno upozorenje za Kosovo
http://www.telegraf.rs/vesti/svet/2927682-samo-dva-dana-pre-ubistva-olivera-ivanovica-sad-izdale-alarmantno-upozorenje-za-kosovo
[/size]
Samo dva dana pre ubistva Olivera Ivanovića, SAD izdale alarmantno upozorenje za Kosovo
U saopštenju Stejt departmenta stoji i da se "politički motivisano nasilje javlja širom Kosova"
http://www.telegraf.rs/vesti/svet/2927682-samo-dva-dana-pre-ubistva-olivera-ivanovica-sad-izdale-alarmantno-upozorenje-za-kosovo
Last edited by pizzon on 16/1/2018, 12:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Pa istina da su nam sipci najdugovjecniji saveznici jos od kraljevine jugoslavije i vjerojatno jedini...ostali su interesna sferaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ja bi rekao 2-2...sipci su nam savezniciBB-8 wrote:ima jedan stari vic...
na kosovu šiptari ubiju dva srbina...sutradan srbi ubiju dva šiptara...koji je rezultat?
uahahah
toliko godina u guzici, a još uvijek vjeruje u vilenjake...
Gledaj možda tebi. Ja ne vidim po čemu bi to Albanci kao narod mogli biti Hrvatima saveznici. Možda u nekom periodu povijesti se to može poklopiti ali za dugoročno savezništvo bi valjda trebale postojati i neke interesne stvari koje su od interesa za obje nacije.vuksadinare wrote:Pa istina da su nam sipci najdugovjecniji saveznici jos od kraljevine jugoslavije i vjerojatno jedini...ostali su interesna sferaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ja bi rekao 2-2...sipci su nam savezniciBB-8 wrote:ima jedan stari vic...
uahahah
2015-09-09
Uopće ne pratim, nemam pojma tko je ovaj lik a čisto sumnjam da će me i zanimat
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
2016-11-17
Vucino, isprasvak.
Govinda se slaže s tobom :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
u mojem slučaju nema apsolutno nikakve veze muslimanstvo s tim...više neki osjećaj da su prevrtljivi i da bi zabili nož u leđa čim se okrenem...
govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
Jahh... :D
Inače Hrvatska ništa nije samostalno priznala kao i ostale državice već onako kako gazde kažu. Smiješno je misliti da postoji autonomna politika bilo koje države na ovom području. Dakle biraš hoćeš u zapadne ili neke druge asocijacije, kada si izabrao tu si i radiš što ti kažu, sasvim jednostavno.
2015-09-09
Prvi put cujem za tog covjeka.
Nece ni dolje bit mira skoro.
2014-04-12
Eroo wrote:Ima istine u tome šta si napisao.Браћала wrote:ne bih davao prerano ocene ko je ubio olivera. moguce da je ovo i joint venture izdajnicke vlasti sa plemenskim staresinama u pristini. svi su imali interesa da uklone olivera jer se jedini borio za nasu stvar i nase ljude dole, krvario, lezao i na kraju dao glavu zbog toga...
pre lokalnih izbora, kreten djuric mu je lepio etiketu izdajnika jer je suprotstavljen njihovoj srpskoj listi, koalicinom partneru zlikovca haradinaja, a sada ga oplakuje.
da ima zrno obraza, ostavka bi mu vec bila kovertirana.
neka je vecna slava velikom oliveru. velikom srbinu i coveku.
Đurić (izjava na TV) već ima kuvertirane rezultate "istrage".
mislim da ce ovo da rezultuje novim odlaganjem osnivanja suda za ratne zlocine ovk. to bi trebalo da bude neki dzentlmenski dogovor izmedju siptara i izdajnicke vlasti...
Guest- Guest
Teško, inače Kosovo je većinski Albansko mislim da su Srbi trebali prihvatiti onaj nekakav sporazum gdje su mogli za svoje enklave izboriti autonomiju ovako tko zna hoće li imati opet priliku.maggie13 wrote:Prvi put cujem za tog covjeka.
2015-09-09
Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
Samo mi nije jasno zašto ste u vječitom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima?
Gdje vi u tome vidite vlastite interse? Jebo vas Komšić, da vas jebo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nikad čuo, očito je nekome stao na žulj, mislim da me to sve nezanima niti malo
2014-04-11
Pa njima i jeste interes neprijateljstvo između H i S, tako su i njihovi ako se ne varam akademici govorili.Eroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
2015-09-09
eno ga rasim, kmeci na rtsu. krokodilske suze u liveu...
kako te nije sramota, govno balijsko?
kako te nije sramota, govno balijsko?
Guest- Guest
Ali im je gra' ovoga puta drugačije pao.newuser wrote:Pa njima i jeste interes neprijateljstvo između H i S, tako su i njihovi ako se ne varam akademici govorili.Eroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Krivoj osobi postavljaš to pitanje pošto ga ni on sam nezna ali znaju ideološki vođe bošnjačke nacijeEroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
Zašto su im Srbi neprijatelji to nema smisla da objašnjavam a Hrvati im mogu bit najbolji i miljon puta im možeš pomoći ali na kraju cilj je da se Hrvati istrijebe a zašto pa zato šta su Hrvati ideološki neprijatelji jer dok god postojimo oni nemogu kreirati bošnjačku naciju koja je sazidana na laži
2014-04-11
Ma nije me briga ko vam je a ko nije saveznik, samo vidim da saveznistvo odbacujete i prihvatate kako vam se cefne...epikur37 wrote:Vucino, isprasvak.
2016-11-17
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Jedini svecenik ubijen u ratu!Mucki ubijen u podrumu
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora
» Umro adragan Ivanović
» RIP Oliver
» Oliver Dragojević
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora
» Umro adragan Ivanović
» RIP Oliver