Ubijen Oliver Ivanović
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Ubijen Oliver Ivanović
govinda wrote:A ja mislio da su Janjevci dosli u Hrvatsku jer je Tudjman te albanske katolike proglasio Hrvatima...kofein wrote:vuksadinare wrote:Ja bi rekao 2-2...sipci su nam savezniciBB-8 wrote:ima jedan stari vic...
na kosovu šiptari ubiju dva srbina...sutradan srbi ubiju dva šiptara...koji je rezultat?
4:0 za nas
Zato su i protjerali 2/3 janjevačkih Hrvata. Šipci i njihova plemenska amelj su pošast za bilo koga.
Boli sunet nekoga što ti misliš i u što vjeruješ. :) Franjo Vas je spasio istrebljenja.
Guest- Guest
Ako, pa mora se i na Kosovu od nečega živjeti i umrijeti.govinda wrote:Prodavao albansku vutru?vuksadinare wrote:Izdaje srpstvagovinda wrote:Ubilo ga zbog droge?
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Isto kao sto i mene boli kurac sta ti mislis nego volim vas majmune zajebavat prije podne..kofein wrote:govinda wrote:A ja mislio da su Janjevci dosli u Hrvatsku jer je Tudjman te albanske katolike proglasio Hrvatima...kofein wrote:vuksadinare wrote:Ja bi rekao 2-2...sipci su nam savezniciBB-8 wrote:ima jedan stari vic...
na kosovu šiptari ubiju dva srbina...sutradan srbi ubiju dva šiptara...koji je rezultat?
Zato su i protjerali 2/3 janjevačkih Hrvata. Šipci i njihova plemenska amelj su pošast za bilo koga.
Boli sunet nekoga što ti misliš i u što vjeruješ. :) Franjo Vas je spasio istrebljenja.
2016-11-17
Kad ces na Kosovo opet po robu?Eroo wrote:Ako, pa mora se i na Kosovu od nečega živjeti i umrijeti.govinda wrote:Prodavao albansku vutru?vuksadinare wrote:Izdaje srpstvagovinda wrote:Ubilo ga zbog droge?
2016-11-17
govinda wrote:Isto kao sto i mene boli kurac sta ti mislis nego volim vas majmune zajebavat prije podne..kofein wrote:
Nas majmune ? Oš minirat po Hrvatskoj? Ajde, daj si oduška :) Pašče nestabilno.
Guest- Guest
Da, vas majmune na ovom forumu..mama ti je kuja, btw..kofein wrote:govinda wrote:Isto kao sto i mene boli kurac sta ti mislis nego volim vas majmune zajebavat prije podne..kofein wrote:
2016-11-17
govinda wrote:Da, vas majmune na ovom forumu..mama ti je kuja, btw..kofein wrote:govinda wrote:Isto kao sto i mene boli kurac sta ti mislis nego volim vas majmune zajebavat prije podne..kofein wrote:
:) Jadan si, ja Tvoju nikad nisam, niti ću spomenuti. Moja je pokojna btw. E moj bošnjo....
Guest- Guest
bzvz govinda...frustra u tebi i odmah drugima majku spominjes...smiri strasti
Ero opet otvara temu o jugi, neprežaljenoj mu. Koga boli kurac za tamo neko kosovo, bosnu ili srbiju, jebale te teme, bosančero.
2014-12-30
Oliver? Ne koliko ja znam.govinda wrote:Zar nije on dovodjen u vezu sa nekim kriminalcima po Srbiji i Kosovu?dzango wrote:Prvo su mu nameštali presudu a kada to nije uspelo, ubili su ga. Namerno se izaziva haos zbog Suda za OVK.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Abuuu...veber wrote:Ero opet otvara temu o jugi, neprežaljenoj mu. Koga boli kurac za tamo neko kosovo, bosnu ili srbiju, jebale te teme, bosančero.
2016-07-22
Nitko ga nije volio, mesečini,... ni Beograd ni Piština.dzango wrote:Oliver? Ne koliko ja znam.govinda wrote:Zar nije on dovodjen u vezu sa nekim kriminalcima po Srbiji i Kosovu?dzango wrote:Prvo su mu nameštali presudu a kada to nije uspelo, ubili su ga. Namerno se izaziva haos zbog Suda za OVK.
2016-07-22
ok, nije vrijedan da budem baniran zbog njega...i moje izvinjenje, nisam znao da mu je mati pokojna...BB-8 wrote:bzvz govinda...frustra u tebi i odmah drugima majku spominjes...smiri strasti
2016-11-17
ne bih davao prerano ocene ko je ubio olivera. moguce da je ovo i joint venture izdajnicke vlasti sa plemenskim staresinama u pristini. svi su imali interesa da uklone olivera jer se jedini borio za nasu stvar i nase ljude dole, krvario, lezao i na kraju dao glavu zbog toga, a i govorio je i znao puno o kombinacijama na liniji beograd, zvonko veselinovic, vlasti u pristini.
pre lokalnih izbora, kreten djuric mu je lepio etiketu izdajnika jer je suprotstavljen njihovoj srpskoj listi, koalicinom partneru zlikovca haradinaja, a sada ga oplakuje.
da ima zrno obraza, ostavka bi mu vec bila kovertirana.
neka je vecna slava velikom oliveru. velikom srbinu i coveku.
pre lokalnih izbora, kreten djuric mu je lepio etiketu izdajnika jer je suprotstavljen njihovoj srpskoj listi, koalicinom partneru zlikovca haradinaja, a sada ga oplakuje.
Last edited by Браћала on 16/1/2018, 12:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
Koji Beograd? Onaj sendvičarski? To svakako.Eroo wrote:Nitko ga nije volio, mesečini,... ni Beograd ni Piština.dzango wrote:Oliver? Ne koliko ja znam.govinda wrote:Zar nije on dovodjen u vezu sa nekim kriminalcima po Srbiji i Kosovu?dzango wrote:Prvo su mu nameštali presudu a kada to nije uspelo, ubili su ga. Namerno se izaziva haos zbog Suda za OVK.
Cini mi se da sam negdje nesto citao ali ok, danasnje novine i portali lako oljagaju svakoga..dzango wrote:Oliver? Ne koliko ja znam.govinda wrote:Zar nije on dovodjen u vezu sa nekim kriminalcima po Srbiji i Kosovu?dzango wrote:Prvo su mu nameštali presudu a kada to nije uspelo, ubili su ga. Namerno se izaziva haos zbog Suda za OVK.
2016-11-17
Ima istine u tome šta si napisao.Браћала wrote:ne bih davao prerano ocene ko je ubio olivera. moguce da je ovo i joint venture izdajnicke vlasti sa plemenskim staresinama u pristini. svi su imali interesa da uklone olivera jer se jedini borio za nasu stvar i nase ljude dole, krvario, lezao i na kraju dao glavu zbog toga...
Đurić (izjava na TV) već ima kuvertirane rezultate "istrage".
2016-07-22
vuksadinare wrote:Ja bi rekao 2-2...sipci su nam savezniciBB-8 wrote:ima jedan stari vic...
I turci i bošnjaci i par vehabija iz saudije
uahahah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Govorim o onima koji trenutno odlučuju o životu, a očigledno i o smrti.dzango wrote:Koji Beograd? Onaj sendvičarski? To svakako.Eroo wrote:Nitko ga nije volio, mesečini,... ni Beograd ni Piština.dzango wrote:Oliver? Ne koliko ja znam.govinda wrote:Zar nije on dovodjen u vezu sa nekim kriminalcima po Srbiji i Kosovu?dzango wrote:Prvo su mu nameštali presudu a kada to nije uspelo, ubili su ga. Namerno se izaziva haos zbog Suda za OVK.
Evo i ja kuvertirao "istragu", ali mogućnost je realno moguća.
2016-07-22
Pa istina da su nam sipci najdugovjecniji saveznici jos od kraljevine jugoslavije i vjerojatno jedini...ostali su interesna sferaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ja bi rekao 2-2...sipci su nam savezniciBB-8 wrote:ima jedan stari vic...
I turci i bošnjaci i par vehabija iz saudije
uahahah
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Moguće je i to ali do sada sam naučio da su nacionalne teme političarima zadnje na listi prioriteta. Skloni sam vjerovati da se radi o nekakvim unosnim poslovima... no tko će znati.vuksadinare wrote:Izdaje srpstvagovinda wrote:Ubilo ga zbog droge?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Jedini svecenik ubijen u ratu!Mucki ubijen u podrumu
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora
» Umro adragan Ivanović
» RIP Oliver
» Oliver Dragojević
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora
» Umro adragan Ivanović
» RIP Oliver