Ubijen Oliver Ivanović
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Ubijen Oliver Ivanović
Pa da.dzango wrote:Ja mislio da vuk drži sveću.jastreb wrote:Da sam danas dotakao alkohol,sad ne bih bio kod kuće,već iza trgovine ili za šankom.vuksadinare wrote:Roka je sokolveber wrote:Di je kravetina pijana?
Prama tome,Sokolu ne pakovati.
Vuk trenutno pali svijeću-voštanicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A jel znaš da su Milorad Dodik i Čović isto Bošnjaci?govinda wrote:Jesam, imas problem s tim?RayMabus wrote:Govinda jes ti Bošnjak?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znam, to ja i tvrdim cijelo vrijeme..jedan Bosnjak pravoslavac, drugi Bosnjak katolik...RayMabus wrote:A jel znaš da su Milorad Dodik i Čović isto Bošnjaci?govinda wrote:Jesam, imas problem s tim?RayMabus wrote:Govinda jes ti Bošnjak?
2016-11-17
Samo što se oni s time ne slažu a taj koji je uveo taj pojam kako Hrvatska i Srbija nebi mogle u BiH je 1914 dobija metak u glavu u Sarajevugovinda wrote:Znam, to ja i tvrdim cijelo vrijeme..jedan Bosnjak pravoslavac, drugi Bosnjak katolik...RayMabus wrote:A jel znaš da su Milorad Dodik i Čović isto Bošnjaci?govinda wrote:Jesam, imas problem s tim?RayMabus wrote:Govinda jes ti Bošnjak?
Bosniak je austrijski naziv za čovjeka iz BiH a inače tad je u BiH bilo tek 35% muslimana tako da odmah ne bude zabune da se odnosi samo na vas nego na sve
2014-04-11
Bosnjak je iskvareni turcizam za Bosanac, Bosnjanin a znam da se odnosio na sve i smatram, a tu sam u sukobu sa bosnjackim islamistima, da Bosnjak ne mora biti musliman. I da, nije nas bilo tek 35 posto ali ne da mi se sad traziti po netu popise iz tog perioda.RayMabus wrote:Samo što se oni s time ne slažu a taj koji je uveo taj pojam kako Hrvatska i Srbija nebi mogle u BiH je 1914 dobija metak u glavu u Sarajevugovinda wrote:Znam, to ja i tvrdim cijelo vrijeme..jedan Bosnjak pravoslavac, drugi Bosnjak katolik...RayMabus wrote:A jel znaš da su Milorad Dodik i Čović isto Bošnjaci?govinda wrote:Jesam, imas problem s tim?RayMabus wrote:Govinda jes ti Bošnjak?
Bosniak je austrijski naziv za čovjeka iz BiH a inače tad je u BiH bilo tek 35% muslimana tako da odmah ne bude zabune da se odnosi samo na vas nego na sve
2016-11-17
U Svakom slučaju nije se odnosilo na naziv naroda, jer nešto takvo nije postojalo u ono vrijeme.govinda wrote:Bosnjak je iskvareni turcizam za Bosanac, Bosnjanin a znam da se odnosio na sve i smatram, a tu sam u sukobu sa bosnjackim islamistima, da Bosnjak ne mora biti musliman. I da, nije nas bilo tek 35 posto ali ne da mi se sad traziti po netu popise iz tog perioda.RayMabus wrote:Samo što se oni s time ne slažu a taj koji je uveo taj pojam kako Hrvatska i Srbija nebi mogle u BiH je 1914 dobija metak u glavu u Sarajevugovinda wrote:Znam, to ja i tvrdim cijelo vrijeme..jedan Bosnjak pravoslavac, drugi Bosnjak katolik...RayMabus wrote:A jel znaš da su Milorad Dodik i Čović isto Bošnjaci?govinda wrote:
Jesam, imas problem s tim?
Barem ne u današnjem poimanju naroda.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Upravo se odnosilo na pojam naroda ali kao sto rekoj prije ti nikako da sjases s kurca.. posto si fakat dosadan a vidim da te ne mogu nikako sprijeciti da mi komentarises postove to sam ja odlucio da vise ne dogovaram an tvoje pisanije...kad nece budala od mene moram se ja maknuti od budale.Eroo wrote:U Svakom slučaju nije se odnosilo na naziv naroda, jer nešto takvo nije postojalo u ono vrijeme.govinda wrote:Bosnjak je iskvareni turcizam za Bosanac, Bosnjanin a znam da se odnosio na sve i smatram, a tu sam u sukobu sa bosnjackim islamistima, da Bosnjak ne mora biti musliman. I da, nije nas bilo tek 35 posto ali ne da mi se sad traziti po netu popise iz tog perioda.RayMabus wrote:Samo što se oni s time ne slažu a taj koji je uveo taj pojam kako Hrvatska i Srbija nebi mogle u BiH je 1914 dobija metak u glavu u Sarajevugovinda wrote:Znam, to ja i tvrdim cijelo vrijeme..jedan Bosnjak pravoslavac, drugi Bosnjak katolik...RayMabus wrote:
A jel znaš da su Milorad Dodik i Čović isto Bošnjaci?
2016-11-17
No zato se meni da i tu upravo leži problem cijele pričegovinda wrote:Bosnjak je iskvareni turcizam za Bosanac, Bosnjanin a znam da se odnosio na sve i smatram, a tu sam u sukobu sa bosnjackim islamistima, da Bosnjak ne mora biti musliman. I da, nije nas bilo tek 35 posto ali ne da mi se sad traziti po netu popise iz tog perioda.RayMabus wrote:Samo što se oni s time ne slažu a taj koji je uveo taj pojam kako Hrvatska i Srbija nebi mogle u BiH je 1914 dobija metak u glavu u Sarajevugovinda wrote:Znam, to ja i tvrdim cijelo vrijeme..jedan Bosnjak pravoslavac, drugi Bosnjak katolik...RayMabus wrote:A jel znaš da su Milorad Dodik i Čović isto Bošnjaci?govinda wrote:
Jesam, imas problem s tim?
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bosna_i_Hercegovina_u_Austro-Ugarskoj
1879 bilo je blizu 39% muslimana u BiH da bi na popisu 1910 ta brojka bila 32%
.
Ja sam to zaokružiti na 35% jer je lakše i najpoštenije.
Da nebi bilo zabune ovaj manji postotak je u početku zbog iseljavanja Turaka i poturica ali većinom zbog useljavanja i izgradnje bih tj pruge zgrade i to znači nije to radi nekakvih etničkih čišćenja nego ovih faktora
2014-04-11
Zbog čega je problem upravo to što se meni da tražit te podatke
Da vidimo... muslimani u BiH su htjeli u suštini biti muslimani, Tito dao i sve ok
Onda se pojavi jedan Alija i ovu šemu preuzme i eto nisu više Muslimani nego Bošnjaci
Sad to aludira na to da su samo oni potomci Bošnjana iz srednjeg vijeka pa su i muslimani u Makedoniji isto Bošnjaci i tako to
Bitan problem osim svojatanja Bosne i Hercegovine leži i u tome da sve to nemogu progutati dok god Hrvati smetaju znači ako jednog dana i dobiju BiH to nije zadovoljilo to da onaj tko zna istinu nestane jer sam ja i u Osijeku Zagreb Rijeci Karlovac i Split
Sad kad ja to znam nabavi gas masku
Da vidimo... muslimani u BiH su htjeli u suštini biti muslimani, Tito dao i sve ok
Onda se pojavi jedan Alija i ovu šemu preuzme i eto nisu više Muslimani nego Bošnjaci
Sad to aludira na to da su samo oni potomci Bošnjana iz srednjeg vijeka pa su i muslimani u Makedoniji isto Bošnjaci i tako to
Bitan problem osim svojatanja Bosne i Hercegovine leži i u tome da sve to nemogu progutati dok god Hrvati smetaju znači ako jednog dana i dobiju BiH to nije zadovoljilo to da onaj tko zna istinu nestane jer sam ja i u Osijeku Zagreb Rijeci Karlovac i Split
Sad kad ja to znam nabavi gas masku
2014-04-11
Tim gore po činjenice, a?govinda wrote:Upravo se odnosilo na pojam naroda ali kao sto rekoj prije ti nikako da sjases s kurca.. posto si fakat dosadan a vidim da te ne mogu nikako sprijeciti da mi komentarises postove to sam ja odlucio da vise ne dogovaram an tvoje pisanije...kad nece budala od mene moram se ja maknuti od budale.Eroo wrote:U Svakom slučaju nije se odnosilo na naziv naroda, jer nešto takvo nije postojalo u ono vrijeme.govinda wrote:Bosnjak je iskvareni turcizam za Bosanac, Bosnjanin a znam da se odnosio na sve i smatram, a tu sam u sukobu sa bosnjackim islamistima, da Bosnjak ne mora biti musliman. I da, nije nas bilo tek 35 posto ali ne da mi se sad traziti po netu popise iz tog perioda.RayMabus wrote:Samo što se oni s time ne slažu a taj koji je uveo taj pojam kako Hrvatska i Srbija nebi mogle u BiH je 1914 dobija metak u glavu u Sarajevugovinda wrote:
Znam, to ja i tvrdim cijelo vrijeme..jedan Bosnjak pravoslavac, drugi Bosnjak katolik...
Last edited by Eroo on 16/1/2018, 18:57; edited 1 time in total
2016-07-22
a wikipedija na hrvatskom pouzdan izvor u pmRayMabus wrote:No zato se meni da i tu upravo leži problem cijele pričegovinda wrote:Bosnjak je iskvareni turcizam za Bosanac, Bosnjanin a znam da se odnosio na sve i smatram, a tu sam u sukobu sa bosnjackim islamistima, da Bosnjak ne mora biti musliman. I da, nije nas bilo tek 35 posto ali ne da mi se sad traziti po netu popise iz tog perioda.RayMabus wrote:Samo što se oni s time ne slažu a taj koji je uveo taj pojam kako Hrvatska i Srbija nebi mogle u BiH je 1914 dobija metak u glavu u Sarajevugovinda wrote:Znam, to ja i tvrdim cijelo vrijeme..jedan Bosnjak pravoslavac, drugi Bosnjak katolik...RayMabus wrote:
A jel znaš da su Milorad Dodik i Čović isto Bošnjaci?
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bosna_i_Hercegovina_u_Austro-Ugarskoj
1879 bilo je blizu 39% muslimana u BiH da bi na popisu 1910 ta brojka bila 32%
.
Ja sam to zaokružiti na 35% jer je lakše i najpoštenije.
Da nebi bilo zabune ovaj manji postotak je u početku zbog iseljavanja Turaka i poturica ali većinom zbog useljavanja i izgradnje bih tj pruge zgrade i to znači nije to radi nekakvih etničkih čišćenja nego ovih faktora
2016-11-17
Na srpskom Holidejinjanin.govinda wrote:Bosnjak je iskvareni turcizam za Bosanac
2016-07-22
I mislis da ce te cijeniti u Hrvatskoj zato sto se izrugujes svojem bosanskom porijeklu?Eroo wrote:Na srpskom Holidejinjanin.govinda wrote:Bosnjak je iskvareni turcizam za Bosanac
2016-11-17
Osudjeni ratni zlocinac koji je u politici bio kontra Vucica i koji se predstavljao kao vodja Srba na Kosovu. Vucic zadovoljan sto ga nema, siptari zadovoljni sto ga nema.Leviathan2 wrote:nikad cuo i nebitan
2016-11-17
2016-11-17
svi zadovoljni :Dgovinda wrote:Osudjeni ratni zlocinac koji je u politici bio kontra Vucica i koji se predstavljao kao vodja Srba na Kosovu. Vucic zadovoljan sto ga nema, siptari zadovoljni sto ga nema.Leviathan2 wrote:nikad cuo i nebitan
ma ja, sljedeci mjesec ga niko nece ni spomenuti viseLeviathan2 wrote:svi zadovoljni :Dgovinda wrote:Osudjeni ratni zlocinac koji je u politici bio kontra Vucica i koji se predstavljao kao vodja Srba na Kosovu. Vucic zadovoljan sto ga nema, siptari zadovoljni sto ga nema.Leviathan2 wrote:nikad cuo i nebitan
2016-11-17
Zamisli, imate sat/dan/godinu i mjesto nastanka, pa ko to još ima?govinda wrote:I mislis da ce te cijeniti u Hrvatskoj zato sto se izrugujes svojem bosanskom porijeklu?Eroo wrote:Na srpskom Holidejinjanin.govinda wrote:Bosnjak je iskvareni turcizam za Bosanac
2016-07-22
Sora wrote:Ja volimcrvenkasti wrote:Браћала - no možeš kod nas na hrvatskom forumu bit na ćirilici. Mi ne volimo ćirilicu.
Sta je Hrvatima da se ne sjecaju da su pisali ćirilicom isto kao i latinicom
Nema nista lose u pismu i u knjigama
N e ubijsju kaj ne
Selektivno pamćenje
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Jedini svecenik ubijen u ratu!Mucki ubijen u podrumu
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora
» Umro adragan Ivanović
» RIP Oliver