Ubijen Oliver Ivanović
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Ubijen Oliver Ivanović
Ma nije me briga ko vam je a ko nije saveznik, samo vidim da saveznistvo odbacujete i prihvatate kako vam se cefne...epikur37 wrote:Vucino, isprasvak.
Govinda se slaže s tobom :D
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
Samo mi nije jasno zašto ste u vječitom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima?
Gdje vi u tome vidite vlastite interse? Jebo vas Komšić, da vas jebo...
2016-11-17
Da li je Kosovo to ikad uradilo Hrvatskoj? Govorim o medjunarodnoj politici, naravno..BB-8 wrote:govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
u mojem slučaju nema apsolutno nikakve veze muslimanstvo s tim...više neki osjećaj da su prevrtljivi i da bi zabili nož u leđa čim se okrenem...
2016-11-17
A ova spoznaja ti savršeno objašnjava njihovo ponašanje prema nama, pričam sad o njihovim vođama također dolaziš do dvije i više spoznajaRayMabus wrote:Krivoj osobi postavljaš to pitanje pošto ga ni on sam nezna ali znaju ideološki vođe bošnjačke nacijeEroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
Zašto su im Srbi neprijatelji to nema smisla da objašnjavam a Hrvati im mogu bit najbolji i miljon puta im možeš pomoći ali na kraju cilj je da se Hrvati istrijebe a zašto pa zato šta su Hrvati ideološki neprijatelji jer dok god postojimo oni nemogu kreirati bošnjačku naciju koja je sazidana na laži
Nema im smisla pomagati upravo jer to neće postići nikakvi efekt
Da bi kreirali bošnjačku naciju treba im i životni prostor
Da s obzirom na sve moj vojni cilj nije to nego samo eliminacija ugroze te da moje vojne jedinice nemaju zadaću osvajanja ni zauzimanja prostora što me čini vrlo pokretljivim i primjesivim da izvršim zadanu vojnu operaciju uklanjanja ugroze
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
PROBLEMA
A KO SI TI DA MENI NEGIRAS PRAVO DA SE IZJASNAJVAM NACIONALNO KAKO ZELIM? TO I JESTE OSNOVA PROBLEMA, US VOM ARHAICNOM POISTOVJECIVANJU SADASNJE HRVATSKE SA NDH U KOJOJ VIDITE CIJELU BIH ILI DIO NJE U SASTAVU HRVATSKE NACIJA BOSNJAK PREDSTAVLJA PROBLEM JER DA JE NEMA, DA U BIH POSTOJE SAMO SRBI I HRVATI ONDA BI NEKI DOGOVOR TIPA BANOVINA HRVATSKA ILI NDH BIO MOGUC. DA SE NE LAZEMO.RayMabus wrote:Krivoj osobi postavljaš to pitanje pošto ga ni on sam nezna ali znaju ideološki vođe bošnjačke nacijeEroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
Zašto su im Srbi neprijatelji to nema smisla da objašnjavam a Hrvati im mogu bit najbolji i miljon puta im možeš pomoći ali na kraju cilj je da se Hrvati istrijebe a zašto pa zato šta su Hrvati ideološki neprijatelji jer dok god postojimo oni nemogu kreirati bošnjačku naciju koja je sazidana na laži
2016-11-17
Kako god, bosanske povijesne "tapije" su kod bosanskih franjevaca, a njihove su kod nekadašnjeg okupatora u Istambulu.RayMabus wrote:Krivoj osobi postavljaš to pitanje pošto ga ni on sam nezna ali znaju ideološki vođe bošnjačke nacijeEroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
posto ti je kila tog postenja smrdo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovorprckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
. Odgovorit ću ti ja
.
Govinda Hrvati nisu neprijatelji ali zato svako malo vaše vođe ne propuste spomenit da su to ustaše
Pročita sam vas
2014-04-11
o prckov, opet si se oslilio..ti rece da ces mi se javiti proslo ljeto da se nadjemo, sta je bilo, pickice, uplasio se?prckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
2016-11-17
Pa niko Milanovica nije smatrao ustasom u BiH :) to sto hadeze ponovo vraca ustasluk u modu to bi prvo vi trebali sami da rijesite u Hrvatskoj a ne da se ljutite ako vam to neko spomeneRayMabus wrote:Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovorprckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
. Odgovorit ću ti ja
.
Govinda Hrvati nisu neprijatelji ali zato svako malo vaše vođe ne propuste spomenit da su to ustaše
Pročita sam vas
2016-11-17
Kako god sluzbeno su nam albanci saveznici sto ne propuste naglasiti i nasi politicari...e sad obratite se sadasnjim i bivsim hr politicarima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i
ma pusti epikura, on je za novo saveznsitvo izmedju Hrvata i Srba, kao i ero, jer smatra da ce na osnovu tog saveznistva doci do podjele BiH pa ce najzad one vukojebine biti dio Hrvatske..pa zbog toga smatra da Srbima treba ic,malo niz dlaku pa odustati od priznanja Kosova, pruziti dodiku svu mogucu pomoc, nagovoriti nekako Srbe da odrade posao razbijanja BiH da bi eto kao Hrvati dosli na gotovo..ono, zbog komadica BH zemlje bi uradio sve da se posvadja i sa savezncima u NATO i EU i ako treba izadje iz tih saveza...i sta reci na to?vuksadinare wrote:Kako god sluzbeno su nam albanci saveznici sto ne propuste naglasiti i nasi politicari...e sad obratite se sadasnjim i bivsim hr politicarima
2016-11-17
Ne ulazim u to....niti tko sta kome duguje...ali albanci su nam sluzbeno saveznici i to je to...dok ne bude drugacije onda mozemo diskutirati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
cekaj radim nestogovinda wrote:o prckov, opet si se oslilio..ti rece da ces mi se javiti proslo ljeto da se nadjemo, sta je bilo, pickice, uplasio se?prckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
2014-04-19
Vidi jednu stvar ja rat neću započimat tako da niti jedna moja vojna operacija u BiH nije bazirana na tome da ja nešto počnem tako da jedino mogu drugi i onda se to primjenjujegovinda wrote:Pa niko Milanovica nije smatrao ustasom u BiH :) to sto hadeze ponovo vraca ustasluk u modu to bi prvo vi trebali sami da rijesite u Hrvatskoj a ne da se ljutite ako vam to neko spomeneRayMabus wrote:Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovorprckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:
Politika i je zbog interesa i vice versa.
. Odgovorit ću ti ja
.
Pročita sam vas
2014-04-11
pa di si ti bio ljetos smrdo, nije te ni bilo majmuneprckov wrote:cekaj radim nestogovinda wrote:o prckov, opet si se oslilio..ti rece da ces mi se javiti proslo ljeto da se nadjemo, sta je bilo, pickice, uplasio se?prckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:
doduse nisam ni ja iso dole ali sve su sanse eto me na proljece
bas cu ti javit pa da te vidim
2014-04-19
Vidi nešto čemo morat razjasniti Srbi su Srbi a Hrvati Hrvati nemože meni neki Srbo nešto diktirat a tako ti je i obratnogovinda wrote:ima pusti epikura, on je za novo saveznsitvo izmedju Hrvata i Srba, kao i ero, jer smatra da ce na osnovu tog saveznistva doci do podjele BiH pa ce najzad one vukojebine biti dio Hrvatske..pa zbog toga smatra da Srbima treba ic,malo niz dlaku pa odustati od priznanja Kosova, pruziti dodiku svu mogucu pomoc, nagovoriti nekako Srbe da odrade posao razbijanja BiH da bi eto kao Hrvati dosli na gotovo..ono, zbog komadica BH zemlje bi uradio sve da se posvadja i sa savezncima u NATO i EU i ako treba izadje iz tih saveza...i sta reci na to?vuksadinare wrote:Kako god sluzbeno su nam albanci saveznici sto ne propuste naglasiti i nasi politicari...e sad obratite se sadasnjim i bivsim hr politicarima
Hrvatska nema volju osvajati RS a ovi nemaju volju napadat područja gdje su Hrvati većina znači to nisu dogovori nego jednostavno nema smisla da ratuju
Šta bi ti ratova za neko pleme u Africi protiv drugog kad te nezanima tako ti je i ovo, nikakvog dogovora tu nema nego jednostavno nemaju interes ratovati međusobno
2014-04-11
nije to vrijedanje longiRayMabus wrote:Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovorprckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
. Odgovorit ću ti ja
.
Pročita sam vas
patoloski narcissi projeciraju na druge svoje osobine, otud izreka ko o cemu....
smrdo je jednostavno smrdo pa to projektira na druge jer misli da je cijeli svijet u vezi njega I njegovog smrada
kuis
2014-04-19
picko, obecao si mi u privatnim porukama da ces mi to reci u facu kad se sretnemo..hajde, nadji svoja muda pa ispuni to obecanje...prckov wrote:nije to vrijedanje longiRayMabus wrote:Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovorprckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...Eroo wrote:
. Odgovorit ću ti ja
.
Pročita sam vas
patoloski narcissi projeciraju na druge svoje osobine, otud izreka ko o cemu....
smrdo je jednostavno smrdo pa to projektira na druge jer misli da je cijeli svijet u vezi njega I njegovog smrada
kuis
2016-11-17
o cemu buncas, koje da cu ti recgovinda wrote:picko, obecao si mi u privatnim porukama da ces mi to reci u facu kad se sretnemo..hajde, nadji svoja muda pa ispuni to obecanje...prckov wrote:nije to vrijedanje longiRayMabus wrote:Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovorprckov wrote:ko o cemu kurva o postenjugovinda wrote:
ja nsiam u nikakvom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima ali jesam sa desnicarima, ksenofobima, rasistima, ustasama i cetnicima..ako ti tu prepoznajes Srbe i Hrvate onda ok...
. Odgovorit ću ti ja
.
Pročita sam vas
kuis
sta god hoces recu ti,
jel to ok
2014-04-19
Pizdo, evo te ovdje javno prozivam. Rekao si mi da ces se naci sa mnom lice u lice proslo ljeto i da ces mi u lice reci da sam smrad, balija i pseto. I evo proslo ljeto, evo sad ce i zima proci a tebe nigdje. A ja bas pozelio da vidim tog juancinu kao sto si ti. Dakle, kujice, nemoj da se kurcis kad nemas muda. I sad budi koristan i sbei i ciovjecanstvu pa odjebi graciozno kao gazela u troskocima.prckov wrote:o cemu buncas, koje da cu ti recgovinda wrote:picko, obecao si mi u privatnim porukama da ces mi to reci u facu kad se sretnemo..hajde, nadji svoja muda pa ispuni to obecanje...prckov wrote:nije to vrijedanje longiRayMabus wrote:Nemorate se vrijeđati pošto ti on i onako nezna odgovorprckov wrote:
ko o cemu kurva o postenju
. Odgovorit ću ti ja
.
Pročita sam vas
kuis
sta god hoces recu ti,
jel to ok
2016-11-17
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Jedini svecenik ubijen u ratu!Mucki ubijen u podrumu
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora
» Umro adragan Ivanović
» RIP Oliver
» Oliver Dragojević
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora