Ubijen Oliver Ivanović
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ubijen Oliver Ivanović
Kako šta? Šiptari su.govinda wrote:I sta su vam Albanci na Kosovu skrivili? Ne dozvoljavaju izbor hrvatskog predstavnika u kosovsko predsjednistvo?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
OK onda ovakogovinda wrote:Drzava Hrvatska nema svog predstavnika u Predsjednistvu BiH...to sto vi shvacate da je hrvatski predstavnik u Predsjednistvu predstavnik Hrvatske govori o vasem poimanju politike. I da, mislim da bi bilo najbolje da Bih i Hrvatska prekinu diplomatske odnose, ko jebe Hrvatsku..zajedno sa SrbijomRayMabus wrote:Znači po tebi mi bi trebali da budemo u dobrim odnosima sa nekim tko nam izbornim inženjeringom uzima predstavnika u predsjedništvu bih?govinda wrote:Ne bih da se mijesam ali izgleda da je novi politicki pravac u Hrvatskoj posvadjati se sa svima....ono, ko Sjeverna Koreja valjda...vuksadinare wrote:Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:
Daj ne sramoti i šefa i stanicu.
Ili se sa takvima prekidaju odnosi?
Misliš li da je normalno da imamo dobre odnose sa nekim tko izbornim inženjeringom uzima predstavnika Hrvata u BiH sebi?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema odgovora, muk no zato si vrlo spreman nama dati epitet svađalice dok je istina suprotna tj Hrvatska se ponaša normalno, s đubradima đubarski
2014-04-11
Samo da ponovimoRayMabus wrote:A ova spoznaja ti savršeno objašnjava njihovo ponašanje prema nama, pričam sad o njihovim vođama također dolaziš do dvije i više spoznajaRayMabus wrote:Krivoj osobi postavljaš to pitanje pošto ga ni on sam nezna ali znaju ideološki vođe bošnjačke nacijeEroo wrote:Politika i je zbog interesa i vice versa.govinda wrote:a dobro, epikur i ostali ne vole odjednom siptare jer su muslimani, to sto su siptari ratovali po Hrvatskoj i to sto je Hrvatska medju prvima priznala Kosovo i poslala svoju vojsku u KFOR vjerovatno smatraju velikom greskom..klasicna latinska politika, neko mi je prijatelj dok imam koristi..
Samo mi nije jasno zašto ste u vječitom neprijateljstvu sa Srbima i Hrvatima?
Gdje vi u tome vidite vlastite interse? Jebo vas Komšić, da vas jebo...
Zašto su im Srbi neprijatelji to nema smisla da objašnjavam a Hrvati im mogu bit najbolji i miljon puta im možeš pomoći ali na kraju cilj je da se Hrvati istrijebe a zašto pa zato šta su Hrvati ideološki neprijatelji jer dok god postojimo oni nemogu kreirati bošnjačku naciju koja je sazidana na laži
Nema im smisla pomagati upravo jer to neće postići nikakvi efekt
Da bi kreirali bošnjačku naciju treba im i životni prostor
Da s obzirom na sve moj vojni cilj nije to nego samo eliminacija ugroze te da moje vojne jedinice nemaju zadaću osvajanja ni zauzimanja prostora što me čini vrlo pokretljivim i primjesivim da izvršim zadanu vojnu operaciju uklanjanja ugroze
2014-04-11
Po ocjeni srbijanskog predsjednika, "tko god da je ubio Olivera Ivanovića nije Srbin, pa makar imao srpsko ime i prezime i bio srpskog roda, jer je sve napravio i protiv svoje zemlje i naroda i Beograda, protiv Srbije".
2016-11-17
Hrvatska se mijesa u unutrasnje stvari BiH i kad joj se kaze da odjebe onda se ponasa kao uvrijedjena primadona..a sto se tice djubradi, djubre ti vodi drzxavu pa se ti prvo rijesi svog djubreta, pusti nasRayMabus wrote:Nema odgovora, muk no zato si vrlo spreman nama dati epitet svađalice dok je istina suprotna tj Hrvatska se ponaša normalno, s đubradima đubarski
2016-11-17
Roka je sokolveber wrote:Di je kravetina pijana?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zbog čega bi odjebali od BiH?govinda wrote:Hrvatska se mijesa u unutrasnje stvari BiH i kad joj se kaze da odjebe onda se ponasa kao uvrijedjena primadona..a sto se tice djubradi, djubre ti vodi drzxavu pa se ti prvo rijesi svog djubreta, pusti nasRayMabus wrote:Nema odgovora, muk no zato si vrlo spreman nama dati epitet svađalice dok je istina suprotna tj Hrvatska se ponaša normalno, s đubradima đubarski
Samo vaša je?
Bolje ti je šuti jer što više pričaš sve je očitije da sam točno postavio stvari prema vama
I nabavi gas masku pošto moj vojni plan neuključuje osvajanje bih nego samo istrijebljenje
2014-04-11
Antife se trpaju.vuksadinare wrote:Roka je sokolveber wrote:Di je kravetina pijana?
2014-12-30
Da sam danas dotakao alkohol,sad ne bih bio kod kuće,već iza trgovine ili za šankom.vuksadinare wrote:Roka je sokolveber wrote:Di je kravetina pijana?
Prama tome,Sokolu ne pakovati.
Last edited by jastreb on 16/1/2018, 17:58; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve im petokrake popadale.veber wrote:Antife se trpaju.vuksadinare wrote:Roka je sokolveber wrote:Di je kravetina pijana?
Ja mislio da vuk drži sveću.jastreb wrote:Da sam danas dotakao alkohol,sad ne bih bio kod kuće,već iza trgovine ili za šankom.vuksadinare wrote:Roka je sokolveber wrote:Di je kravetina pijana?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ako mislite da je jahanje našeg naroda vaša unutrašnja stvar, onda se varate...Lajanje vam neće biti od pomoći.govinda wrote:Hrvatska se mijesa u unutrasnje stvari BiH i kad joj se kaze da odjebe onda se ponasa kao uvrijedjena primadona..a sto se tice djubradi, djubre ti vodi drzxavu pa se ti prvo rijesi svog djubreta, pusti nasRayMabus wrote:Nema odgovora, muk no zato si vrlo spreman nama dati epitet svađalice dok je istina suprotna tj Hrvatska se ponaša normalno, s đubradima đubarski
Ostavite komšije na miru i vidjet ćete kako će vam stvari poći nabolje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A da tr meni danas sjases s kurca, dosadio si mnogo?Eroo wrote:Ako mislite da je jahanje našeg naroda vaša unutrašnja stvar, onda se varate...Lajanje vam neće biti od pomoći.govinda wrote:Hrvatska se mijesa u unutrasnje stvari BiH i kad joj se kaze da odjebe onda se ponasa kao uvrijedjena primadona..a sto se tice djubradi, djubre ti vodi drzxavu pa se ti prvo rijesi svog djubreta, pusti nasRayMabus wrote:Nema odgovora, muk no zato si vrlo spreman nama dati epitet svađalice dok je istina suprotna tj Hrvatska se ponaša normalno, s đubradima đubarski
2016-11-17
Ovaj Oliver je bio optuzen za ratne zlocine..hmm, nije bas neka postenjacina kao sto se prica..
2016-11-17
Lajanje u mjesec ti neće pomoći...probaj s pišanjem u vjetar, možda bolje prođeš.govinda wrote:A da tr meni danas sjases s kurca, dosadio si mnogo?Eroo wrote:Ako mislite da je jahanje našeg naroda vaša unutrašnja stvar, onda se varate...Lajanje vam neće biti od pomoći.govinda wrote:Hrvatska se mijesa u unutrasnje stvari BiH i kad joj se kaze da odjebe onda se ponasa kao uvrijedjena primadona..a sto se tice djubradi, djubre ti vodi drzxavu pa se ti prvo rijesi svog djubreta, pusti nasRayMabus wrote:Nema odgovora, muk no zato si vrlo spreman nama dati epitet svađalice dok je istina suprotna tj Hrvatska se ponaša normalno, s đubradima đubarski
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Napusis mi se kurca, matora drtino. Hajd odjebi ba vise, dosadan si.Eroo wrote:Lajanje u mjesec ti neće pomoći...probaj s pišanjem u vjetar, možda bolje prođeš.govinda wrote:A da tr meni danas sjases s kurca, dosadio si mnogo?Eroo wrote:Ako mislite da je jahanje našeg naroda vaša unutrašnja stvar, onda se varate...Lajanje vam neće biti od pomoći.govinda wrote:Hrvatska se mijesa u unutrasnje stvari BiH i kad joj se kaze da odjebe onda se ponasa kao uvrijedjena primadona..a sto se tice djubradi, djubre ti vodi drzxavu pa se ti prvo rijesi svog djubreta, pusti nasRayMabus wrote:Nema odgovora, muk no zato si vrlo spreman nama dati epitet svađalice dok je istina suprotna tj Hrvatska se ponaša normalno, s đubradima đubarski
2016-11-17
Jesam, imas problem s tim?RayMabus wrote:Govinda jes ti Bošnjak?
2016-11-17
Pa da.dzango wrote:Ja mislio da vuk drži sveću.jastreb wrote:Da sam danas dotakao alkohol,sad ne bih bio kod kuće,već iza trgovine ili za šankom.vuksadinare wrote:Roka je sokolveber wrote:Di je kravetina pijana?
Vuk trenutno pali svijeću-voštanicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Jedini svecenik ubijen u ratu!Mucki ubijen u podrumu
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora
» Umro adragan Ivanović
» RIP Oliver
» Oliver Dragojević
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora