Ubijen Oliver Ivanović
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ubijen Oliver Ivanović
Snosaj...odvalit cu se...dzango wrote:Izgleda da će Sora da se ogrebe za snošaj. Opšta navala. Kao da je sudnji dan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebote, nije sapun.prckov wrote:ti se ne gurajdzango wrote:Izgleda da će Sora da se ogrebe za snošaj. Opšta navala. Kao da je sudnji dan.
sve su moje
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a ja ti argumentadzango wrote:Jebote, nije sapun.prckov wrote:ti se ne gurajdzango wrote:Izgleda da će Sora da se ogrebe za snošaj. Opšta navala. Kao da je sudnji dan.
sve su moje
sta ima veze ako nije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Neće da se potroši. Šta si se stiso.prckov wrote:a ja ti argumentadzango wrote:Jebote, nije sapun.prckov wrote:ti se ne gurajdzango wrote:Izgleda da će Sora da se ogrebe za snošaj. Opšta navala. Kao da je sudnji dan.
sve su moje
sta ima veze ako nije
2014-04-19
ajd dobrodzango wrote:Neće da se potroši. Šta si se stiso.prckov wrote:a ja ti argumentadzango wrote:Jebote, nije sapun.prckov wrote:ti se ne gurajdzango wrote:Izgleda da će Sora da se ogrebe za snošaj. Opšta navala. Kao da je sudnji dan.
sve su moje
sta ima veze ako nije
mozes ali samo platonski
2014-04-19
Daj ne sramoti i šefa i stanicu.vuksadinare wrote:Ne..nego tako je..jos od osamdesetih i prijeBB-8 wrote:to je tvoja percepcija...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I tako je Sora spasila usljivog prcka javne sramote okrenuvsi pricu na trivijalnosti....
2016-11-17
Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:Daj ne sramoti i šefa i stanicu.vuksadinare wrote:Ne..nego tako je..jos od osamdesetih i prijeBB-8 wrote:to je tvoja percepcija...
2015-09-08
Već sam dao. I dobio ban.vuksadinare wrote:Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:Daj ne sramoti i šefa i stanicu.vuksadinare wrote:Ne..nego tako je..jos od osamdesetih i prijeBB-8 wrote:to je tvoja percepcija...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne bih da se mijesam ali izgleda da je novi politicki pravac u Hrvatskoj posvadjati se sa svima....ono, ko Sjeverna Koreja valjda...vuksadinare wrote:Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:Daj ne sramoti i šefa i stanicu.vuksadinare wrote:Ne..nego tako je..jos od osamdesetih i prijeBB-8 wrote:to je tvoja percepcija...
2016-11-17
Vidi ovog dušebrižnika.govinda wrote:Ne bih da se mijesam ali izgleda da je novi politicki pravac u Hrvatskoj posvadjati se sa svima....ono, ko Sjeverna Koreja valjda...vuksadinare wrote:Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:Daj ne sramoti i šefa i stanicu.vuksadinare wrote:Ne..nego tako je..jos od osamdesetih i prijeBB-8 wrote:to je tvoja percepcija...
2014-04-19
Cetnik, jesam te pitao sta? Odjebi.dzango wrote:Vidi ovog dušebrižnika.govinda wrote:Ne bih da se mijesam ali izgleda da je novi politicki pravac u Hrvatskoj posvadjati se sa svima....ono, ko Sjeverna Koreja valjda...vuksadinare wrote:Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:Daj ne sramoti i šefa i stanicu.vuksadinare wrote:
Ne..nego tako je..jos od osamdesetih i prije
2016-11-17
opet smrdo izroniogovinda wrote:I tako je Sora spasila usljivog prcka javne sramote okrenuvsi pricu na trivijalnosti....
jesi hrabar dzabe je
2014-04-19
Kad bruda?jastreb wrote:Već sam dao. I dobio ban.vuksadinare wrote:Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:Daj ne sramoti i šefa i stanicu.vuksadinare wrote:Ne..nego tako je..jos od osamdesetih i prijeBB-8 wrote:to je tvoja percepcija...
2015-09-08
Zadušna baba koja druge savetuje šta je dobro za njih a država mu se raspada. Jebote, ko ih ne zna...govinda wrote:Cetnik, jesam te pitao sta? Odjebi.dzango wrote:Vidi ovog dušebrižnika.govinda wrote:Ne bih da se mijesam ali izgleda da je novi politicki pravac u Hrvatskoj posvadjati se sa svima....ono, ko Sjeverna Koreja valjda...vuksadinare wrote:Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:
Daj ne sramoti i šefa i stanicu.
2014-04-19
Prvo, glupi cetnik, ne savjetujem nikoga, drugo, rekao sam svoje vidjenje politike koju Hrvatska vodi spram susjednih zemalja i trece, svega mi, vas cetnike je najbolje odvest na Savu i maljem u glavu, izgleda da nema drugog rjesenja.dzango wrote:Zadušna baba koja druge savetuje šta je dobro za njih a država mu se raspada. Jebote, ko ih ne zna...govinda wrote:Cetnik, jesam te pitao sta? Odjebi.dzango wrote:Vidi ovog dušebrižnika.govinda wrote:Ne bih da se mijesam ali izgleda da je novi politicki pravac u Hrvatskoj posvadjati se sa svima....ono, ko Sjeverna Koreja valjda...vuksadinare wrote:
Daj kontraargument bruda ovaj ti nije
2016-11-17
Znači po tebi mi bi trebali da budemo u dobrim odnosima sa nekim tko nam izbornim inženjeringom uzima predstavnika u predsjedništvu bih?govinda wrote:Ne bih da se mijesam ali izgleda da je novi politicki pravac u Hrvatskoj posvadjati se sa svima....ono, ko Sjeverna Koreja valjda...vuksadinare wrote:Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:Daj ne sramoti i šefa i stanicu.vuksadinare wrote:Ne..nego tako je..jos od osamdesetih i prijeBB-8 wrote:to je tvoja percepcija...
Ili se sa takvima prekidaju odnosi?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Drzava Hrvatska nema svog predstavnika u Predsjednistvu BiH...to sto vi shvacate da je hrvatski predstavnik u Predsjednistvu predstavnik Hrvatske govori o vasem poimanju politike. I da, mislim da bi bilo najbolje da Bih i Hrvatska prekinu diplomatske odnose, ko jebe Hrvatsku..zajedno sa SrbijomRayMabus wrote:Znači po tebi mi bi trebali da budemo u dobrim odnosima sa nekim tko nam izbornim inženjeringom uzima predstavnika u predsjedništvu bih?govinda wrote:Ne bih da se mijesam ali izgleda da je novi politicki pravac u Hrvatskoj posvadjati se sa svima....ono, ko Sjeverna Koreja valjda...vuksadinare wrote:Daj kontraargument bruda ovaj ti nijejastreb wrote:Daj ne sramoti i šefa i stanicu.vuksadinare wrote:
Ne..nego tako je..jos od osamdesetih i prije
Ili se sa takvima prekidaju odnosi?
2016-11-17
I sta su vam Albanci na Kosovu skrivili? Ne dozvoljavaju izbor hrvatskog predstavnika u kosovsko predsjednistvo?
2016-11-17
Dug je put do Save... Mogao bi ja autobusom da te povezem.govinda wrote:Prvo, glupi cetnik, ne savjetujem nikoga, drugo, rekao sam svoje vidjenje politike koju Hrvatska vodi spram susjednih zemalja i trece, svega mi, vas cetnike je najbolje odvest na Savu i maljem u glavu, izgleda da nema drugog rjesenja.dzango wrote:Zadušna baba koja druge savetuje šta je dobro za njih a država mu se raspada. Jebote, ko ih ne zna...govinda wrote:Cetnik, jesam te pitao sta? Odjebi.dzango wrote:Vidi ovog dušebrižnika.govinda wrote:
Ne bih da se mijesam ali izgleda da je novi politicki pravac u Hrvatskoj posvadjati se sa svima....ono, ko Sjeverna Koreja valjda...
2014-04-19
Kako šta? Šiptari su.govinda wrote:I sta su vam Albanci na Kosovu skrivili? Ne dozvoljavaju izbor hrvatskog predstavnika u kosovsko predsjednistvo?
2014-04-19
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Jedini svecenik ubijen u ratu!Mucki ubijen u podrumu
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora
» Umro adragan Ivanović
» RIP Oliver
» Oliver Dragojević
» ana ivanovic & com.- 35 respiratora
» Umro adragan Ivanović
» RIP Oliver