Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
Bio je nepoželjan, komšinice...kaja wrote:a-ha. tu smo. a kažeš da mogu, da je dobro i da im ne treba nitko..prckov wrote:biokaja wrote:e, dobro, a što nisi onda tu?prckov wrote:vidis kako ti znasdzango wrote:
Sve ti je to u mentalitetu. Neko voli da bude svoj na svome, makar mazao mast na hleb. Drugi pak više voli kobasice preostale sa glavnog stola u prostoriji za sluge i pomoćno osoblje. Nema ništa loše ni u jednom, ni u drugom, samo nismo isti.
hrvati oce da su svoj na svome a ne sa vama za zajednickim stolom mazat mast
ajd sad idi za svoj sto, mazi I namiguj rusima
I gledaj svoja posla
tri godine bez posla, bez stana I sa 2 male djece
probaj ti pa mi javi kako je
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Dobiju moju kitu u usta..radije biram smrt
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jelti to poredis mene I drzavukaja wrote:a-ha. tu smo. a kažeš da mogu, da je dobro i da im ne treba nitko..prckov wrote:biokaja wrote:e, dobro, a što nisi onda tu?prckov wrote:vidis kako ti znasdzango wrote:
Sve ti je to u mentalitetu. Neko voli da bude svoj na svome, makar mazao mast na hleb. Drugi pak više voli kobasice preostale sa glavnog stola u prostoriji za sluge i pomoćno osoblje. Nema ništa loše ni u jednom, ni u drugom, samo nismo isti.
hrvati oce da su svoj na svome a ne sa vama za zajednickim stolom mazat mast
ajd sad idi za svoj sto, mazi I namiguj rusima
I gledaj svoja posla
tri godine bez posla, bez stana I sa 2 male djece
probaj ti pa mi javi kako je
jesi li svjesna da sam I u takvoj situaciji hranio obitelj citavih 3 godine
mislim sta hoces da kaze sa ovim
2014-04-19
Pa to ti je to. Financijski tokovi i monetarna politika, banke ... sve drugi upravljaju.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:PA sad smo u federaciji s njima.epikur37 wrote:kaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:
Država je preozbiljna stvar i za to treba imati kapacitet koji nemamo. Nama je najbolje u zajednici po mogućnosti ovo gore što sam naveo.
Gore, trebamo pristupiti nekoj federaciji s austrijom, slovenijom, mađarskom...sabor raspustiti jer slažem se za državotvornost nemamo kvalitet ni kvantitet.
hurca palca....to je ovaj cirkus od EU...ništa to
Vojska, upravlja s njome NATO, a nasi su samo izvrsitelji naredbi. Vanjski poslovi na papiru, a po misljenje se ide u Brisel i nikakvih samostalnih skretanja nema.
I sta ti ostaje. DObro, hajde mozda policijski poslovi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
e sad kad si ti reko da nema onda nemaRingo10 wrote:To za ekonomiju nema nikakve vaznosti. Tu nema ni podijeljenosti. Ni za administraciju ni za bilo sta.prckov wrote:naravno da mogukaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
Država je preozbiljna stvar i za to treba imati kapacitet koji nemamo. Nama je najbolje u zajednici po mogućnosti ovo gore što sam naveo.
problem u HR je nesloznost
tj. ideoloska podjeljenost
UStasko-partizanska nadjebavanja su sasvim druga prica.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Mrknem svakog ma tko pomisli
2015-09-08
Ti popio ... slavila se srpska Nova Godina ...vuksadinare wrote:Mrknem svakog ma tko pomisli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja nešto mislim da je stanje ipak obrnuto. Izvjesne rezerve ipak imam spram slovenskih želja.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:[
Gore, trebamo pristupiti nekoj federaciji s austrijom, slovenijom, mađarskom...
Pola posla je već obavljeno. Mi hoćemo, još samo da oni pristanu.
2016-07-22
vuksadinare wrote:Dobiju moju kitu u usta..radije biram smrt
Bolje grob nego rob, bolje rat nego pakt.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Italijanima su Slovenci, isto i Albanci, takodje i Romi.kaja wrote:ma kakvi, pa njima je hrvatska odlagalište smeća, evo sad si njima.epikur37 wrote:kaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
Gore, trebamo pristupiti nekoj federaciji s austrijom, slovenijom, mađarskom...sabor raspustiti jer slažem se za državotvornost nemamo kvalitet ni kvantitet.
Slovenci pak misle da su Evropljani
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Italijanima su Slovencikaja wrote:ma kakvi, pa njima je hrvatska odlagalište smeća, evo sad si njima.epikur37 wrote:kaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:
Moš sad zamislit što im dođete vi srbi onda :D
2015-08-06
Tako jeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Dobiju moju kitu u usta..radije biram smrt
Bolje grob nego rob, bolje rat nego pakt.
2015-09-08
Nikad cuo za toRingo10 wrote:Ti popio ... slavila se srpska Nova Godina ...vuksadinare wrote:Mrknem svakog ma tko pomisli
2015-09-08
1918 smo deportirali švabe , i zamjenili ih srbima.. bilo još gore
1991 smo deportirali srbe i zamjenili ih ekipom iz prosijaka i sinova :D
Guest- Guest
Ukratko:
Jugoslavija nije valjala čak ni Srbima, inače je ne bi rušili.
Zašto bi onda trebala bilo kome u njihovom komšiluku?
Jugoslavija nije valjala čak ni Srbima, inače je ne bi rušili.
Zašto bi onda trebala bilo kome u njihovom komšiluku?
I tako spali od 4,5 milijuna na 4. Jebate, ko tebi dade diplomu...jesi li je i ti kupija?Pinochet wrote:1918 smo deportirali švabe , i zamjenili ih srbima.. bilo još gore
2016-07-22
Pinochet wrote:1918 smo deportirali švabe , i zamjenili ih srbima.. bilo još gore
Veliš vratite nam Srbe :)
očaj ...:D
2015-08-06
Eroo wrote:I tako spali od 4,5 milijuna na 4. Jebate, ko tebi dade diplomu...jesi li je i ti kupija?Pinochet wrote:1918 smo deportirali švabe , i zamjenili ih srbima.. bilo još gore
yoda je zakon :)
nije čovjek glup nego ga emocija i temperament toliko probija da ne stigne skupiti svaku misao i naći zaključak.
2015-08-06
Ima on velikih problema, jer mu diploma ne važi u Irskoj.epikur37 wrote:Pinochet wrote:1918 smo deportirali švabe , i zamjenili ih srbima.. bilo još gore
Veliš vratite nam Srbe :)
očaj ...:D
2016-07-22
epikur37 wrote:Eroo wrote:I tako spali od 4,5 milijuna na 4. Jebate, ko tebi dade diplomu...jesi li je i ti kupija?Pinochet wrote:1918 smo deportirali švabe , i zamjenili ih srbima.. bilo još gore
nije čovjek glup nego ga emocija i temperament toliko probija da ne stigne skupiti svaku misao i naći zaključak.
Iša bi u Irsku, ali se mu ne da počet od pranja posuđa i mijenjaja pelena starijim i onemoglim osobama...
2016-07-22
joda ce biti gradonacelnik splita kad kerum umre :DEroo wrote:epikur37 wrote:Eroo wrote:I tako spali od 4,5 milijuna na 4. Jebate, ko tebi dade diplomu...jesi li je i ti kupija?Pinochet wrote:1918 smo deportirali švabe , i zamjenili ih srbima.. bilo još gore
Iša bi u Irsku, ali se mu ne da počet od pranja posuđa i mijenjaja pelena starijim i onemoglim osobama...
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu
» Johnson: Rusija ne želi dobro Zapadnom Balkanu
» Kosovski ministar: Na Balkanu se bude "mračne sile" - Rusija i Srbija
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu
» Johnson: Rusija ne želi dobro Zapadnom Balkanu
» Kosovski ministar: Na Balkanu se bude "mračne sile" - Rusija i Srbija
Page 8 of 13