Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
Isti Ante Tomić.vuksadinare wrote:Yoda je vlaj a ne voli vlaje ovi drugi imali bolje veze od njega
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ostavljam vas s dankom, uživajte
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samo ja Slavonac volim druge Slavonce i Slavoniju. A tebe regionalno peckam iz folklornih razlogah.maggie13 wrote:dobar!vuksadinare wrote:Yoda je vlaj a ne voli vlaje ovi drugi imali bolje veze od njega
Na ovom forumu Poludalmatinci ne vole Dalmatince, Bosanci Bosance, Vlaji Vlaje..
Svatko se sebe najvise boji na koncu :-D
ides u kanadukaja wrote:Ostavljam vas s dankom, uživajte
2014-04-18
I ja vadim vizu da konačno vidim tu forumsku legendu.prckov wrote:ides u kanadukaja wrote:Ostavljam vas s dankom, uživajte
koju?Regoč wrote:I ja vadim vizu da konačno vidim tu forumsku legendu.prckov wrote:ides u kanadukaja wrote:Ostavljam vas s dankom, uživajte
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Kaju. Maloprije smo o tom.prckov wrote:koju?Regoč wrote:I ja vadim vizu da konačno vidim tu forumsku legendu.prckov wrote:ides u kanadukaja wrote:Ostavljam vas s dankom, uživajte
e pa to ce ti bit nikadRegoč wrote:Kaju. Maloprije smo o tom.prckov wrote:koju?Regoč wrote:I ja vadim vizu da konačno vidim tu forumsku legendu.prckov wrote:ides u kanadukaja wrote:Ostavljam vas s dankom, uživajte
ti koji kukaju su u biti besposlene ljencuge
2014-04-18
Već mi ju je šansa vidjet u Bogovićevoj nego u dijaspori, jel?!prckov wrote:e pa to ce ti bit nikadRegoč wrote:Kaju. Maloprije smo o tom.prckov wrote:koju?Regoč wrote:I ja vadim vizu da konačno vidim tu forumsku legendu.prckov wrote:
ides u kanadu
samo ti..nisam ni osjetila :-DRegoč wrote:Samo ja Slavonac volim druge Slavonce i Slavoniju. A tebe regionalno peckam iz folklornih razlogah.maggie13 wrote:dobar!vuksadinare wrote:Yoda je vlaj a ne voli vlaje ovi drugi imali bolje veze od njega
Na ovom forumu Poludalmatinci ne vole Dalmatince, Bosanci Bosance, Vlaji Vlaje..
2014-04-11
Bi l' htjela osjetit?maggie13 wrote:samo ti..nisam ni osjetila :-DRegoč wrote:Samo ja Slavonac volim druge Slavonce i Slavoniju. A tebe regionalno peckam iz folklornih razlogah.maggie13 wrote:dobar!vuksadinare wrote:Yoda je vlaj a ne voli vlaje ovi drugi imali bolje veze od njega
100%Regoč wrote:Već mi ju je šansa vidjet u Bogovićevoj nego u dijaspori, jel?!prckov wrote:e pa to ce ti bit nikadRegoč wrote:Kaju. Maloprije smo o tom.prckov wrote:koju?Regoč wrote:
I ja vadim vizu da konačno vidim tu forumsku legendu.
2014-04-18
Da, jebate, sad san se sitija...morali smo znati sastavit i rastavit onaj mehanizam od puške.prckov wrote:sa tim diplomama se ovdje kod mene mogu slikatEroo wrote:Da, na osovama marksizma i lenjinizma. "Politička ekonomija" mi je jedini ispit na faksu za koji sam dobiJo šest kao kuću.kaja wrote:Pa nemam ja diplomu iz samoupravnog nego pravnog a Yoda iz ekonomije.Eroo wrote:Kad im amo ne važe diplome iz samoupravnog socijaliza po mjeri čovjeka...ali u qrtzu.prckov wrote:
da
a sega je da jedina ti I joda mislite da nevalja kurcu a ne mozes vas istjerat iz nje ni tenkom
opalit selfi
Tu sam bija najbolji u klasi...i kod gađanja zračnom puškom. Bio sam odličan i s vojnom, ali sam
majoru (profesoru) reka da se mi gadi s njom gađat...Pita me zašto, pa zato, velim, šta je to namjenjeno ubijanju.
Ide profa dalje, pa me provocira s pitanjem...Veli, zar ti ne bi mogao pucat u neprijetelja?
Kažem ja njemu da su mi glede toga bliži Jehovini svjedoci.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
....jebo on koga srbin brani a rus hrani...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Mi imamo EU i NATO, više od toga nam ne treba.Tu je i Austrija i Mađarska ...crvenkasti wrote:Činjenica je da je Hrvatska nesposobna i da može postojati jedino ako se nekome prikrpa.
Austrija i Mađarska nas očito ne žele, jer bi nas uzeli kad smo se oscijepili od Srbije.
A sad nas više ni Srbija ne želi.
Jebiga.
Ako nekome treba Kosovo i Albanija neka se s njima dogovaraju.
Problem je u tome što ni Kosovo ni Albanija ne žele u nikakvu novu Jugu.
Koji će im qratz?
Ma tko to -vi- koji kurac pišeš, u čije to ime, tko te ovlastio?
Vi.....Bosanci ili Hercegovci....tko..........Slovenci....................Hrvati ( a sam kažeš da 3/4 života ne govoriš Hrvatski - Srpski)
Tko to -vi- onda. pričaj u svoje ime a ne glumti kao da si glasnogovornik nekog naroda, stranke ili skupine..............sam si
jer niti sam ne znaš kome pripadaš, šta si i čiji si
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eto si ti glasnogovornik hr naroda i tumač poštenja i sposobnosti hr predsjednice.Yehudi wrote:Eroo wrote:Mi imamo EU i NATO, više od toga nam ne treba.Tu je i Austrija i Mađarska ...crvenkasti wrote:Činjenica je da je Hrvatska nesposobna i da može postojati jedino ako se nekome prikrpa.
Austrija i Mađarska nas očito ne žele, jer bi nas uzeli kad smo se oscijepili od Srbije.
A sad nas više ni Srbija ne želi.
Jebiga.
Ako nekome treba Kosovo i Albanija neka se s njima dogovaraju.
Problem je u tome što ni Kosovo ni Albanija ne žele u nikakvu novu Jugu.
Koji će im qratz?
Ma tko to -vi- koji kurac pišeš, u čije to ime, tko te ovlastio?
Vi.....Bosanci ili Hercegovci....tko..........Slovenci....................Hrvati ( a sam kažeš da 3/4 života ne govoriš Hrvatski - Srpski)
Tko to -vi- onda. pričaj u svoje ime a ne glumti kao da si glasnogovornik nekog naroda, stranke ili skupine..............sam si
jer niti sam ne znaš kome pripadaš, šta si i čiji si
Samo te slušam (čitam)...Znam ja biti i bezobrazniji barem za jedan nivo od tebe.
Ne iskoristi tu priliku, jer ćeš je dobiti u punoj mjeri.
Tvoj bezobrazluk koji put prevazilazi sve mjere dobrog ukusa.
A sad mi se skini..OK?
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Leteca Pegla wrote:Da se skroz lijpo zivjet. Cak su i place postale pristojne, a bit ce i jos pristojnije. Da ne kazem da mos u svako doba dana u bilo koji dio grada ic i ne bojat se. More super, sunce, klima odlicna. Hrana odlicna. Kretena na vlasti ima svugdje, ovi nasi nasi su male bebe prema ovima svojima vlasnicima iz austrije i njemacke. Ali da, svatkome kako mu pase. Meni ok ovdje...pismejker wrote:
ssve siromasnija fukojebina,odakle ljudfi bjeze glavom bez obzira,a Kozojebi iĆamuge nadaleko izbjegavaju...normalno..a eto...kakogod vam bilo
Još bih dodao očuvana priroda, zrak čist, voda zdrava, lijepe žene, dobro vino, može se skidati glazba, filmovi i sl. bez problema, nema terorizma.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Eroo wrote:
"Politička ekonomija" mi je jedini ispit na faksu za koji sam dobiJo šest kao kuću.
Šest? Gdje si ti studirao, u Beogradu? Tamo su na faksu ocjene od 6 do 10.
crvenkasti-
2014-04-17
kaja wrote:Ogadila im se i AU, sve im se ogadi jer misle da ce napokon sami sebe krasti.
Sad, kad smo vidjeli, sad smo se ogadili i sami sebi.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nismomsvi isticrvenkasti wrote:kaja wrote:Ogadila im se i AU, sve im se ogadi jer misle da ce napokon sami sebe krasti.
Vidi se i na forumu
Imas tu ovih koji su naviki zivit s poskocima
I nas urbane gradane
To ti je vec razlika svjemisrka
Razlika je svemirska al ne u korist građana.Sora wrote:Pa nismomsvi isticrvenkasti wrote:kaja wrote:Ogadila im se i AU, sve im se ogadi jer misle da ce napokon sami sebe krasti.
Vidi se i na forumu
Imas tu ovih koji su naviki zivit s poskocima
I nas urbane gradane
To ti je vec razlika svjemisrka
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Rusija hoće savez neutralnih na Balkanu
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu
» Johnson: Rusija ne želi dobro Zapadnom Balkanu
» Kosovski ministar: Na Balkanu se bude "mračne sile" - Rusija i Srbija
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu