Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
joda ce biti gradonacelnik splita kad kerum umre :DEroo wrote:epikur37 wrote:Eroo wrote:I tako spali od 4,5 milijuna na 4. Jebate, ko tebi dade diplomu...jesi li je i ti kupija?Pinochet wrote:1918 smo deportirali švabe , i zamjenili ih srbima.. bilo još gore
1991 smo deportirali srbe i zamjenili ih ekipom iz prosijaka i sinova :D
yoda je zakon :)
nije čovjek glup nego ga emocija i temperament toliko probija da ne stigne skupiti svaku misao i naći zaključak.
Iša bi u Irsku, ali se mu ne da počet od pranja posuđa i mijenjaja pelena starijim i onemoglim osobama...
Yoda je vlaj a ne voli vlaje ovi drugi imali bolje veze od njega
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
yoda ima veze al je jos neiskusan, cek da malo skupi iskustva i pokrene veze, eto njega kao gradonacelnika splita ucasvuksadinare wrote:Yoda je vlaj a ne voli vlaje ovi drugi imali bolje veze od njega
Slovenci su mali isfrustrirani isprdak , očaj , jadnici..Serbinho-3 wrote:Italijanima su Slovenci, isto i Albanci, takodje i Romi.kaja wrote:ma kakvi, pa njima je hrvatska odlagalište smeća, evo sad si njima.epikur37 wrote:kaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:
Država je preozbiljna stvar i za to treba imati kapacitet koji nemamo. Nama je najbolje u zajednici po mogućnosti ovo gore što sam naveo.
Gore, trebamo pristupiti nekoj federaciji s austrijom, slovenijom, mađarskom...sabor raspustiti jer slažem se za državotvornost nemamo kvalitet ni kvantitet.
Slovenci pak misle da su Evropljani
2015-08-15
Ma da Tragikomičnokaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Glupo
I ti bi ljudi htjeli da im se vjeruje
Pa svima je pun kuac vjerovanja
Kad se islo 1990. U ratove bilo je obećanja da cemo izgraditi novu Švicarsku
Onda ti ..vjeruj
PoliticArima, popovima i lopovima, eto kome vjerujete
I pokazujete da bolje ni ne zaslužujete
Siromadtvo i propast , samo to
hm, a kome ti vjerujes?Sora wrote:Ma da Tragikomičnokaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Glupo
Onda ti ..vjeruj
I tako 3-4 meleona, baš fino, a?kaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Onima koji misle glavom a ne..
Postoje podaci, znanost.
Pa ima i pametnih ljudi koji su u stanju od sume vidjeti drveće
Narod kpjeg se vodi kao stoku sitnog zuba nek se po hitno osvijesti jer ce jednostavno propasti
Postoje podaci, znanost.
Pa ima i pametnih ljudi koji su u stanju od sume vidjeti drveće
Narod kpjeg se vodi kao stoku sitnog zuba nek se po hitno osvijesti jer ce jednostavno propasti
U rat se išlo da se riješimo Juge i srba, išlo bi se i da se znalo da će biti gora od Albanije.Sora wrote:Ma da Tragikomičnokaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Glupo
Onda ti ..vjeruj
Gle, nije državu voditi maznuti vladin avion i odletjeti u Beč probati frak jer mislis da si princ ako si maznuo 100 miljona eura . Takvi ljudi kod nas vode državu. I to uvijek. Bolje da ih nema i da ju vodi netko tko ima dužu državnostSora wrote:GMa da Tragikomičnokaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Glupo
Onda ti ..vjeruj
2015-08-15
U partijsku svijetlu budućnost, pa kad nije bilo onda udri po ustašama i ostalim narodnim neprijateljima.Leviathan2 wrote:hm, a kome ti vjerujes?Sora wrote:Ma da Tragikomičnokaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Glupo
Onda ti ..vjeruj
2016-07-22
Aha je, vidim da imas odlične informacije u Ljubljani..Eroo wrote:I tako 3-4 meleona, baš fino, a?kaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
2015-08-15
"Uspravnica" je pravi okvir.kaja wrote:Gle, nije državu voditi maznuti vladin avion i odletjeti u Beč probati frak jer mislis da si princ ako si maznuo 100 miljona eura . Takvi ljudi kod nas vode državu. I to uvijek. Bolje da ih nema i da ju vodi netko tko ima dužu državnostSora wrote:GMa da Tragikomičnokaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Glupo
Onda ti ..vjeruj
2016-07-22
Danko, ajd ti proslaviti pravoslavnu novudanni1 wrote:U rat se išlo da se riješimo Juge i srba, išlo bi se i da se znalo da će biti gora od Albanije.Sora wrote:Ma da Tragikomičnokaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Glupo
Onda ti ..vjeruj
2015-08-15
Nemoj zezat, onda ti djeca sigurno dolaze tu, jelda, šteta da propuste nešto tako sjajno..Eroo wrote:"Uspravnica" je pravi okvir.kaja wrote:Gle, nije državu voditi maznuti vladin avion i odletjeti u Beč probati frak jer mislis da si princ ako si maznuo 100 miljona eura . Takvi ljudi kod nas vode državu. I to uvijek. Bolje da ih nema i da ju vodi netko tko ima dužu državnostSora wrote:GMa da Tragikomičnokaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Glupo
Onda ti ..vjeruj
2015-08-15
Nije to bas tako jednostavnodanni1 wrote:U rat se išlo da se riješimo Juge i srba, išlo bi se i da se znalo da će biti gora od Albanije.Sora wrote:Ma da Tragikomičnokaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Glupo
Onda ti ..vjeruj
Juga jr bila osuđena na propast
Lsko ti je mrtvog lava šutati
Jugu su rasturili prije nego si ti znal obrisati nos .
Vama su napričali svinjarije da provedu mobilizaciju.
Da je juga bila losa onda je ne bi ni bilo 50 godina.
Digao se narid iz sirotinje. Obrazovao. Skućio. Imao miran i lijep zivot.
Nego su vam Jugu ogadili ..da imaju opravdanje za rat.
Stari štosevi.
Vi ratujete a ekipa za to vrijeme krade i rastura hrvatsku .
Pa vise su stete nanijeli HRVATINE ZAGREBU NEGO SRBI.
PARDON ..
dakaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
a sega je da jedina ti I joda mislite da nevalja kurcu a ne mozes vas istjerat iz nje ni tenkom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Al imate Teslu, Ružičku, Preloga , Boškovića, Penkalu itd...sve sama domaća pamet, al u dijaspori.Kako onda tako i danas.kaja wrote:Aha je, vidim da imas odlične informacije u Ljubljani..Eroo wrote:I tako 3-4 meleona, baš fino, a?kaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
2016-07-22
Kad im amo ne važe diplome iz samoupravnog socijaliza po mjeri čovjeka...ali u qrtzu.prckov wrote:dakaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
a sega je da jedina ti I joda mislite da nevalja kurcu a ne mozes vas istjerat iz nje ni tenkom
2016-07-22
Za Yodu ne znam al mene teško .. al nevalja kurcu istina.prckov wrote:dakaja wrote:Dobro znaci, jedini tko misli da su Hrvati u ovoj prciji od drzave svoj na svome i da im je super su prckov, koji nije tu mogao posao naći pa je u Kanadi, Ero u Sloveniji i ne znam, jos poneko..bas fino.
Al nije to zbog drzave, jebe mi se za nju nego navika..
2015-08-15
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Rusija hoće savez neutralnih na Balkanu
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu
» Johnson: Rusija ne želi dobro Zapadnom Balkanu
» Kosovski ministar: Na Balkanu se bude "mračne sile" - Rusija i Srbija
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu
» Johnson: Rusija ne želi dobro Zapadnom Balkanu