Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
..Južnjačka Utjeha..proceed..RayMabus wrote:Kužimo mi puno toga, nismo baš tolliko glupi, malo čitaj detalje, prvo tekst uopće nije namijenjen hrvatskoj publici čak sam skeptičan i da je glavna meta teksta Srbi pošto su oni i ovako i onako rusofilnipismejker wrote:Tutleci naravno ne kuze da je Putin htio reci iz sprdacine,da je Juga zadnje sto je bilo stabilno na balkanu u komadu od 45 godina,...sve ostalo se raspadalo ili se raspada..
Pričanje o Albaniji je priča za Makedonce a ovo o Sloveniji je za Slovence dakle to su ciljane skupine na koje ovaj tekst i ideologija vrši idejnu invaziju
Guest- Guest
Više smisla ima "Uspravnica". I logičnija je...Spaja narode slične po kulturi.
Trebamo se nekom prikrpati. Ne možemo sami, gotovi smo inače.
Mogli bismo ponoviti onaj oglas: mlada, razvedena, vrlo lijepa, voli trošiti, razočarana, prezadužena, udala bi se za bilo koga tko ju hoće.
Mogli bismo ponoviti onaj oglas: mlada, razvedena, vrlo lijepa, voli trošiti, razočarana, prezadužena, udala bi se za bilo koga tko ju hoće.
crvenkasti-
2014-04-17
naravno,definicija drzave doticne stoji u UN-u,granice isto tako,flag se vijori..i to je sve sto je konkretno od neke drzave nqa balkanu..Eroo wrote:Putin ništa nije reko, niti je htio reći...SLO, HR i CG se ne raspada...pismejker wrote:Tutleci naravno ne kuze da je Putin htio reci iz sprdacine,da je Juga zadnje sto je bilo stabilno na balkanu u komadu od 45 godina,...sve ostalo se raspadalo ili se raspada..
Možda nešto lošije žive nekadašnji privilegirani, ali, jebiga, sad treba raditi i zaraditi...
raditi i zaraditi...prethodno zakone posloziti kako BOg zapovijedi..da Bakice ne tjeraju u bajbuk za 3 neplacene rate teveja,a todorica za 45 milijardi kuna duga poreza,blagoslove u Londonu..
Guest- Guest
Da se skroz lijpo zivjet. Cak su i place postale pristojne, a bit ce i jos pristojnije. Da ne kazem da mos u svako doba dana u bilo koji dio grada ic i ne bojat se. More super, sunce, klima odlicna. Hrana odlicna. Kretena na vlasti ima svugdje, ovi nasi nasi su male bebe prema ovima svojima vlasnicima iz austrije i njemacke. Ali da, svatkome kako mu pase. Meni ok ovdje...pismejker wrote:
ssve siromasnija fukojebina,odakle ljudfi bjeze glavom bez obzira,a Kozojebi iĆamuge nadaleko izbjegavaju...normalno..a eto...kakogod vam bilo
Guest- Guest
Ne, ozbiljno ti govorim, izdvojiti ću ti Sloveniju jer me ona najviše zanima, ova podrška od 45% ti je ono imaš 20% ovih iz Eks Juga tamo plus 25% samih Slovenaca koji misle da je Juga bolja od ovakve Slovenijepismejker wrote:..Južnjačka Utjeha..proceed..RayMabus wrote:Kužimo mi puno toga, nismo baš tolliko glupi, malo čitaj detalje, prvo tekst uopće nije namijenjen hrvatskoj publici čak sam skeptičan i da je glavna meta teksta Srbi pošto su oni i ovako i onako rusofilnipismejker wrote:Tutleci naravno ne kuze da je Putin htio reci iz sprdacine,da je Juga zadnje sto je bilo stabilno na balkanu u komadu od 45 godina,...sve ostalo se raspadalo ili se raspada..
Pričanje o Albaniji je priča za Makedonce a ovo o Sloveniji je za Slovence dakle to su ciljane skupine na koje ovaj tekst i ideologija vrši idejnu invaziju
Sad raste nacionalizam u Austriji a to je uvijek bio okidač da Slovenci prigrle ideju države južnih Slavena pa makar sad i kao konfederaciju
Dakle Putinu i Britima treba još samo 6% da većina bude za to
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Leteca Pegla wrote:Da se skroz lijpo zivjet. Cak su i place postale pristojne, a bit ce i jos pristojnije. Da ne kazem da mos u svako doba dana u bilo koji dio grada ic i ne bojat se. More super, sunce, klima odlicna. Hrana odlicna. Kretena na vlasti ima svugdje, ovi nasi nasi su male bebe prema ovima svojima vlasnicima iz austrije i njemacke. Ali da, svatkome kako mu pase. Meni ok ovdje...pismejker wrote:
ssve siromasnija fukojebina,odakle ljudfi bjeze glavom bez obzira,a Kozojebi iĆamuge nadaleko izbjegavaju...normalno..a eto...kakogod vam bilo
Jesi li ti uhljeb?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne, programer...crvenkasti wrote:Leteca Pegla wrote:Da se skroz lijpo zivjet. Cak su i place postale pristojne, a bit ce i jos pristojnije. Da ne kazem da mos u svako doba dana u bilo koji dio grada ic i ne bojat se. More super, sunce, klima odlicna. Hrana odlicna. Kretena na vlasti ima svugdje, ovi nasi nasi su male bebe prema ovima svojima vlasnicima iz austrije i njemacke. Ali da, svatkome kako mu pase. Meni ok ovdje...pismejker wrote:
Jesi li ti uhljeb?
Guest- Guest
Moram se sloziti i sa tom tvrdnjom,jer ocito postoji...znam i sam,no zasto onda dijelovi drzave odumiru,kao ruka zahvacena gangrenom...stotine tisuca iz Slavonije,koja je opljackana od sredisnje vlasti,i bacena na koljena,ljudi stalno i neprekidno iseljavaju...Leteca Pegla wrote:Da se skroz lijpo zivjet. Cak su i place postale pristojne, a bit ce i jos pristojnije. Da ne kazem da mos u svako doba dana u bilo koji dio grada ic i ne bojat se. More super, sunce, klima odlicna. Hrana odlicna. Kretena na vlasti ima svugdje, ovi nasi nasi su male bebe prema ovima svojima vlasnicima iz austrije i njemacke. Ali da, svatkome kako mu pase. Meni ok ovdje...pismejker wrote:
Dakle,prica je pola pola,ovisno gdje se nalazis..to sto si rekao stoji uglavnom za Zagrem i vece centre
Meni je u Svabiji napokon sve fino se poslozilo,a zakoni su fer i korektni...i oke mi je..dolje se ne bih vratio vise niti da mi se nudi posel i sigurna lova...ne volim to lopovsko okruzenje i patnje normalnog naroda gledati...
neka ti je Oke,drago mi je..sigurno bolje nego da oskudijevas...
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:Ne, programer...crvenkasti wrote:Leteca Pegla wrote:Da se skroz lijpo zivjet. Cak su i place postale pristojne, a bit ce i jos pristojnije. Da ne kazem da mos u svako doba dana u bilo koji dio grada ic i ne bojat se. More super, sunce, klima odlicna. Hrana odlicna. Kretena na vlasti ima svugdje, ovi nasi nasi su male bebe prema ovima svojima vlasnicima iz austrije i njemacke. Ali da, svatkome kako mu pase. Meni ok ovdje...pismejker wrote:
Jesi li ti uhljeb?
Jebi ga onda, aj ti budi blagajnica u Billi, pa da vidimo kako će ti bit...
crvenkasti-
2014-04-17
Kakvu si postelju napraviš tako i spavaš.
Nas amo ne zanimaju balkanska s*anja, nerad i javašluk.
Ili vehabije, na primjer? Bljuvvvv...
Imamo sasvim različite probleme.
U usporedbi sa Balkanom nebo i zemlja: osobni standard općenito,
zdravstvo, školstvo, pravna država...putovanja u Europi bez granica
i u većinu svjetskih država bez viza.Prodajemo što imamo i kupujemo šta nam triba.
i u većinu svjetskih država bez viza.Prodajemo što imamo i kupujemo šta nam triba.
Last edited by Eroo on 14/1/2018, 11:42; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
dooobro...red je da se osladi guzica....i popije fini čaj..ajte zdravo..
Guest- Guest
ovaj desničar darko šime tolić tvrdi da treba s rusima
Guest- Guest
Koga brige, ionako će zbog rastućeg austrijskog nacionalizma te trpačinom radne snage sa prostora ex Juge podrška konfederaciji južnih Slavena u Sloveniji porasti na 51%Eroo wrote:Kakvu si postelju napraviš tako i spavaš.
i u većinu svjetskih država bez viza.
2014-04-11
Nije opljackana od sredisnje vlasti nego od samih slavonaca. Ljudi su dobili upravo ono sto su trazili. Ljudi uvijek dobiju ono sto traze. Problem je u tome sto ljudi nisu svjesni sto traze, pa traze ono sto u biti ne zele traziti....pismejker wrote:
Moram se sloziti i sa tom tvrdnjom,jer ocito postoji...znam i sam,no zasto onda dijelovi drzave odumiru,kao ruka zahvacena gangrenom...stotine tisuca iz Slavonije,koja je opljackana od sredisnje vlasti,i bacena na koljena,ljudi stalno i neprekidno iseljavaju...
Dakle,prica je pola pola,ovisno gdje se nalazis..to sto si rekao stoji uglavnom za Zagrem i vece centre
Meni je u Svabiji napokon sve fino se poslozilo,a zakoni su fer i korektni...i oke mi je..dolje se ne bih vratio vise niti da mi se nudi posel i sigurna lova...ne volim to lopovsko okruzenje i patnje normalnog naroda gledati...
neka ti je Oke,drago mi je..sigurno bolje nego da oskudijevas...
Guest- Guest
Koga brige, ionako će zbog rastućeg austrijskog nacionalizma te trpačinom radne snage sa prostora ex Juge podrška konfederaciji južnih Slavena u Sloveniji porasti na 51%Eroo wrote:Kakvu si postelju napraviš tako i spavaš.
i u većinu svjetskih država bez viza.
2014-04-11
Sad je i to deficitarno zanimanje. Bude i njima bolje cim to skuze....crvenkasti wrote:Leteca Pegla wrote:Ne, programer...crvenkasti wrote:Leteca Pegla wrote:Da se skroz lijpo zivjet. Cak su i place postale pristojne, a bit ce i jos pristojnije. Da ne kazem da mos u svako doba dana u bilo koji dio grada ic i ne bojat se. More super, sunce, klima odlicna. Hrana odlicna. Kretena na vlasti ima svugdje, ovi nasi nasi su male bebe prema ovima svojima vlasnicima iz austrije i njemacke. Ali da, svatkome kako mu pase. Meni ok ovdje...pismejker wrote:
Jesi li ti uhljeb?
Jebi ga onda, aj ti budi blagajnica u Billi, pa da vidimo kako će ti bit...
Guest- Guest
Obrazujte se, jer je samo to jamstvo za uspjeh, pa ako hoćete i očuvanje indetiteta.
Mani te se neobrazovanih ljudi i njihovih ispraznih priča.
Mani te se neobrazovanih ljudi i njihovih ispraznih priča.
Ideja je konsteuktivna za ove zemlje koje nisu u eu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I da im precjednik bude Tachi, ili Bakir, a premijer Haradinaj.Demokratija je vladavina većine, jelda.epikur37 wrote:Ideja je konsteuktivna za ove zemlje koje nisu u eu
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Koji mi? Šta si danas?Eroo wrote:Kakvu si postelju napraviš tako i spavaš.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Rusija hoće savez neutralnih na Balkanu
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu
» Johnson: Rusija ne želi dobro Zapadnom Balkanu
» Kosovski ministar: Na Balkanu se bude "mračne sile" - Rusija i Srbija
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu
» Johnson: Rusija ne želi dobro Zapadnom Balkanu