Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Rusija : Ako želite mir na Balkanu vratite Srboslaviju
Nije ona jedina bila u takvoj situaciji.Eroo wrote:Ma jebote, nije mogla ni gradit autocestu ZG-ST, jer se samo spominjanje toga išlo u zatvor...zbog ustašovanja.Ringo10 wrote:Hrvatska je imala vise suvereniteta u SFRJ nakon Ustava 74 nego sada.Eroo wrote:Bili su tu negdje...To je iza nas, hvala Srbima.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Nije problem u Srbiji već u Srbima...Jebate, zamisli da nam nekim slučajem državom
upravlju Nikolići i Vulini?
Da, Edvard Kardelj ili Ante Marković su bili i dobri u usporedbi s njima.
A to sto Hrvati misle da imati drzavu znaci moci urlati ZDS i Juru i Bobana, mlatarati barjacima i navijati za hrv. repku, to je drugi par opanaka.
Odjebite i vi, i tito, i Jure i Boban, to moju dicu ne zanima. Kuiš? Odjebite za početak Mesića i mesićevce i već
kratkoročno će vam biti bolje.
Ali ni jedna se odluka nije mogla donijeti bez pristanka svih republika.
Uostalom o Jugi nece vise da trosim slova, bila, nema je i samo budala zali za njom.
Mesica su sami Hrvati izglasali da im bude Presidente, nisam im ga ja birao.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kažeš ženi kako se osjećaš, onda odma tavom tup...:)crvenkasti wrote:Eroo wrote:Misliš s potomcima četnika? S njima ne bi trebalo biti problema.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Sve bude OK kad se riješite starih kadrova i njihovih potomaka.
Da, ali kako se riješiti Srba koji su u nama?
Evo, ja osjećam da je duboko u meni još uvijek četnik. Kako njega ubiti?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jeste. Ima odredjeni ugovor sa Amerikom o vojnoj suradnji i to je sve.prckov wrote:jel australija neovisnaRingo10 wrote:Kakvi sad Rusi. Ja podrzavam njihovu startegiju multipolarnog svijeta jer tu i manje zemlje mogu doci do nekog izrazaja. A nikakvo ulazenje u neke njihove asocijacije. Da mijenjam jednu EU sa drugom.prckov wrote:to sto prdis su tvoje projekcijeRingo10 wrote:Odlicno receno. Mi smo neovisni od Srbije i to praznoglavi Hrvati smatraju jedino bitnim cimbenikom sto se tice neovisnosti.crvenkasti wrote:
Tako je. Mi nismo nezavisni inače, nego smo nezavisni od Srbije. To je jedino bitno.
A to sto je Hrvatska kolonija koja osim nogometne repke i kulturno umejstnickih sloboda nema vise nista, to njih ne zanima.
hrvati plivaju kako struja zahtjeva, nekad dobro nekad lose
mozda bi tebi neovisnost bila zabijanje rusima u supak, a?
U geopolitickom kontekstu u kojem se hrvatska danas nalazi pametno plivanje je jedina opcija
kurcenje ostavi balavcima
Pricas bez veze,.
2015-09-24
Ponavljam, loše obrazovanje je najveći hrvatski problem.Ringo10 wrote:Kakvi sad Rusi. Ja podrzavam njihovu startegiju multipolarnog svijeta jer tu i manje zemlje mogu doci do nekog izrazaja. A nikakvo ulazenje u neke njihove asocijacije. Da mijenjam jednu EU sa drugom.prckov wrote:to sto prdis su tvoje projekcijeRingo10 wrote:Odlicno receno. Mi smo neovisni od Srbije i to praznoglavi Hrvati smatraju jedino bitnim cimbenikom sto se tice neovisnosti.crvenkasti wrote:prckov wrote:
hrvati oce da su svoj na svome a ne sa vama za zajednickim stolom mazat mast
ajd sad idi za svoj sto, mazi I namiguj rusima
I gledaj svoja posla
Tako je. Mi nismo nezavisni inače, nego smo nezavisni od Srbije. To je jedino bitno.
A to sto je Hrvatska kolonija koja osim nogometne repke i kulturno umejstnickih sloboda nema vise nista, to njih ne zanima.
hrvati plivaju kako struja zahtjeva, nekad dobro nekad lose
mozda bi tebi neovisnost bila zabijanje rusima u supak, a?
U geopolitickom kontekstu u kojem se hrvatska danas nalazi pametno plivanje je jedina opcija
kurcenje ostavi balavcima
Pricas bez veze,.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
e, dobro, a što nisi onda tu?prckov wrote:vidis kako ti znasdzango wrote:Sve ti je to u mentalitetu. Neko voli da bude svoj na svome, makar mazao mast na hleb. Drugi pak više voli kobasice preostale sa glavnog stola u prostoriji za sluge i pomoćno osoblje. Nema ništa loše ni u jednom, ni u drugom, samo nismo isti.Eroo wrote:Donekle si u pravu, vidi se iz aviJona.dzango wrote:Bili su i Hercegovci. Vi Slovenci doduše niste. Vi ste bili i ostali konjušari. Ali sa pedigreom.Eroo wrote:
Niste ni vi Turke otjerali cijelih 5 stoljeća. Dapače, bili ste čak i njihovi vazali u borbi protiv kršćana.
Jebeno je kad si predugo u društvu krkanima, ako ništa ono zbog transferinga i sam postaneš krkan.
Obrnuto se događa ako si u društvo s finim ljudima, pa makar sjedio i na pomoćnoj stolici.
I gledaj svoja posla
2015-08-15
kaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
Država je preozbiljna stvar i za to treba imati kapacitet koji nemamo. Nama je najbolje u zajednici po mogućnosti ovo gore što sam naveo.
Gore, trebamo pristupiti nekoj federaciji s austrijom, slovenijom, mađarskom...sabor raspustiti jer slažem se za državotvornost nemamo kvalitet ni kvantitet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eroo wrote:
Ponavljam, loše obrazovanje je najveći hrvatski problem.
Treba smanjiti matematiku i pojačati vjeronauk?
crvenkasti-
2014-04-17
naravno da mogukaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
Država je preozbiljna stvar i za to treba imati kapacitet koji nemamo. Nama je najbolje u zajednici po mogućnosti ovo gore što sam naveo.
problem u HR je nesloznost
tj. ideoloska podjeljenost
2014-04-19
Bio u Pescari, Milanu i Udinama...kao stručnjak, jelte. Dakle, svega 3x u životu.Nisam ni kavu i prašak donija kući.Leviathan2 wrote:ero danas u elementuRingo10 wrote:JA ne znam sta je tebi covjece. JA tebi jedno ti meni deseto. JA o tome kako su sjebali ekonomiju Hrvatske a on meni o suskavcima i Trstu.Eroo wrote:Sve sam izmislio, nije bilo čak ni šuškavaca, ni invaije u Trst...Ponte Rosso i tako...Ringo10 wrote:Nikakva demokracija nije sjebala Hrvatsku.Eroo wrote:
Oš reć da ih je sjebala demokracija?
Nitko Hrvatima ne brani da i danas voze trabante, jugiće i da nose natikače splitske Jugoplastike,
ili kupuju proizvode o Slobode Čačak i Obodin...Oš bolje i više, radi bolje i više.
To ti je sva umjetnost uspjeha...Preduvjet je solidna naobrazba, naravno.
A sve ostalo sto si napisao su budalastine.
a i on sverco traperice iz trsta :D
Last edited by Eroo on 14/1/2018, 13:44; edited 1 time in total
2016-07-22
ma kakvi, pa njima je hrvatska odlagalište smeća, evo sad si njima.epikur37 wrote:kaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
Gore, trebamo pristupiti nekoj federaciji s austrijom, slovenijom, mađarskom...sabor raspustiti jer slažem se za državotvornost nemamo kvalitet ni kvantitet.
2015-08-15
ma nije, jebeš tu, to je na forumu. problem im je država, ko kupus..prckov wrote:naravno da mogukaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
2015-08-15
epikur37 wrote:[
Gore, trebamo pristupiti nekoj federaciji s austrijom, slovenijom, mađarskom...
Pola posla je već obavljeno. Mi hoćemo, još samo da oni pristanu.
crvenkasti-
2014-04-17
biokaja wrote:e, dobro, a što nisi onda tu?prckov wrote:vidis kako ti znasdzango wrote:Sve ti je to u mentalitetu. Neko voli da bude svoj na svome, makar mazao mast na hleb. Drugi pak više voli kobasice preostale sa glavnog stola u prostoriji za sluge i pomoćno osoblje. Nema ništa loše ni u jednom, ni u drugom, samo nismo isti.Eroo wrote:Donekle si u pravu, vidi se iz aviJona.dzango wrote:
Bili su i Hercegovci. Vi Slovenci doduše niste. Vi ste bili i ostali konjušari. Ali sa pedigreom.
Jebeno je kad si predugo u društvu krkanima, ako ništa ono zbog transferinga i sam postaneš krkan.
Obrnuto se događa ako si u društvo s finim ljudima, pa makar sjedio i na pomoćnoj stolici.
I gledaj svoja posla
tri godine bez posla, bez stana I sa 2 male djece
probaj ti pa mi javi kako je
2014-04-19
To za ekonomiju nema nikakve vaznosti. Tu nema ni podijeljenosti. Ni za administraciju ni za bilo sta.prckov wrote:naravno da mogukaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
UStasko-partizanska nadjebavanja su sasvim druga prica.
2015-09-24
kaja wrote:ma kakvi, pa njima je hrvatska odlagalište smeća, evo sad si njima.epikur37 wrote:kaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
Ne slažem se, Hrvatska je prekrasna zemlja i mislim da bi dotični bili presretni ako bi i mi bili u toj federaciji :)
2015-08-06
a-ha. tu smo. a kažeš da mogu, da je dobro i da im ne treba nitko..prckov wrote:biokaja wrote:e, dobro, a što nisi onda tu?prckov wrote:vidis kako ti znasdzango wrote:Sve ti je to u mentalitetu. Neko voli da bude svoj na svome, makar mazao mast na hleb. Drugi pak više voli kobasice preostale sa glavnog stola u prostoriji za sluge i pomoćno osoblje. Nema ništa loše ni u jednom, ni u drugom, samo nismo isti.Eroo wrote:
Donekle si u pravu, vidi se iz aviJona.
I gledaj svoja posla
2015-08-15
PA sad smo u federaciji s njima.epikur37 wrote:kaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
2015-09-24
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:[
Gore, trebamo pristupiti nekoj federaciji s austrijom, slovenijom, mađarskom...
Pola posla je već obavljeno. Mi hoćemo, još samo da oni pristanu.
e a, tu je to...
2015-08-06
Ringo10 wrote:PA sad smo u federaciji s njima.epikur37 wrote:kaja wrote:nisam vidjela, u koju? ne mogu imati sami državu, ma kakvi, piši kući propaloepikur37 wrote:kaja wrote:Hrvati su u kurcu. Neće sami sebi priznati da ne znaju imati državu, kada ju i dobiju vode im je lopovi. Takva država ne može funkcionirati dugo. Može jedino jedino da dobiju po glavurdi kada previše pokradu od nekoga iznad njih. Zato moraju stalno biti u zajednici s nekim jer moraju od nekoga dobiti po glavi. Ni sada ne bi postojali da nisu ušli u EU.
hurca palca....to je ovaj cirkus od EU...ništa to
2015-08-06
Kako kome.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Ponavljam, loše obrazovanje je najveći hrvatski problem.
Treba smanjiti matematiku i pojačati vjeronauk?
Za mentalno oštećene je sasvim svejedno.
2016-07-22
Bio je nepoželjan, komšinice...kaja wrote:a-ha. tu smo. a kažeš da mogu, da je dobro i da im ne treba nitko..prckov wrote:biokaja wrote:e, dobro, a što nisi onda tu?prckov wrote:vidis kako ti znasdzango wrote:
Sve ti je to u mentalitetu. Neko voli da bude svoj na svome, makar mazao mast na hleb. Drugi pak više voli kobasice preostale sa glavnog stola u prostoriji za sluge i pomoćno osoblje. Nema ništa loše ni u jednom, ni u drugom, samo nismo isti.
I gledaj svoja posla
2016-07-22
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Rusija hoće savez neutralnih na Balkanu
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu