'' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: '' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
Totenkopf wrote:Nemoj, stani!red wolf wrote:Tema je izgubila smisao...Idem...
ide prošetati psa
Guest- Guest
Re: '' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
2014-12-30
To vjerojatno napadao one koje secu okolo pudlice, pekinezere i slicno. Znam popricati sa teticama iz kvarta, i znale su te koje imaju pudlice rec da im ponekad neki takvi likovi znaju serkat. S druge strane, bila jedna tetica sa pit bulom. Dakle, nije klasicni vlasnik pit bula nego, dakle, tip tetice koje inace imaju pudlice, samo sto je ova imala pit bula umjesto pudlice. Ta se nikad nije zalila da joj neko serka, naprotiv zalila se da joj nitko nikada ne prilazi na razgovorcic. A sto je najbolje, stvarno nije shvacala razlog tome....kaja wrote:bio je u mom susjedstvu jedan takav, šarafio bi nešto po garaži i onda kada bi ugledao žene da šeću sa psom bi vikao - šeći djecu ili -jel te jebe..i tako. čak je neke fizički napao.
onda je viknuo krivoj pa je dobio posjet u garažu..
odselio je uglavnom..:)
Guest- Guest
koga si mu poslala?kaja wrote:bio je u mom susjedstvu jedan takav, šarafio bi nešto po garaži i onda kada bi ugledao žene da šeću sa psom bi vikao - šeći djecu ili -jel te jebe..i tako. čak je neke fizički napao.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ja imam par kucnih ljubimaca, limun koji me jako veseli jel stalno cvjeta i u kontejneru mi je super miris
mandarinku koje je prekrasan ukras s njenim plodovima, nekog mjesanca limuna i grejpa koji isto svjeta i mirise, te naradzu koja ce uskoro procjetat
jesam li ja normalan s takvim ljubimcima
mandarinku koje je prekrasan ukras s njenim plodovima, nekog mjesanca limuna i grejpa koji isto svjeta i mirise, te naradzu koja ce uskoro procjetat
jesam li ja normalan s takvim ljubimcima
nekog viteza koji je išao braniti uvrjeđenu čast psa čistog pedigrea svoje princeze, navečer je dobio sočnu nagradu
obožavam "krv nije voda" koji se vrti na TVu, to je režirao vrhunski genijalac upućen u psihu naroda ovih prostora
to i šoping kraljicu, to uvijek pogledam
Guest- Guest
tako i treba...mamin sin wrote:Noor wrote:
koga si mu poslala?
nekog viteza koji je išao braniti uvrjeđenu čast psa čistog pedigrea svoje princeze
ja ne bi trebala ići po nikoga, samo pese pustim s povodnika i zatvorim garažu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
:)Noor wrote:koga si mu poslala?kaja wrote:bio je u mom susjedstvu jedan takav, šarafio bi nešto po garaži i onda kada bi ugledao žene da šeću sa psom bi vikao - šeći djecu ili -jel te jebe..i tako. čak je neke fizički napao.
pa nekoga da je pomislio da je krivom filmu. a niš mu nije frajer napravio, rekao par riječi. htio pobjeći u stan i zvati policiju.
uglavnom nije popravljao u garaži danima poslje toga i ni vikao. nisam čula ni da se nekom prijetio sa psom.
onda je odselio...:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Slika na upit - " sveta obitelj "
masna markićka veli - stoka je stoka
Doista nema pasa ni mačaka, biće je zato protivna
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
mamin sin wrote:tko ti je kriv što si slabred wolf wrote:
Zato što je dosta da gaze moje vrijednosti kao građanina ove zemlje...I što mi nameću njihov svjetonazor...Nek' si ga zabiju otpozadi i nek' uživaju...
oni koji su jači vladaju i nameću
vidiš kako je Trump pobijedio jer je jak, a slabići sad kukaju
izabrao si biti slabić, dobivaš ono što zaslužuješ kao slabić
darth_vader-
2014-04-17
https://twitter.com/SimGoldNakon što je tekst izašao na portalu, ekipa na Twitteru se počela sprdati i objavljivati fotke kućnih ljubimaca u krevetima.Evo i mi da doprinesemo! pic.twitter.com/SB5keJp3cN
— Simona Goldstein (@SimGold) January 13, 2018
Simona Goldstein
@SimGold
...appreciates interesting, weird, beautiful, or odd things :) / In publishing and NGO sector / Believes in an open society / Tweets ENG/CRO /#Oreo (dog) person
Guest- Guest
Mačka je najbolji kućni ljubimac, umiljata, malena, sama sebe čisti i nemoraš se zajebavati oko nje,
Guest- Guest
I lovi miševe, zato sam je i nabavioPinochet wrote:Mačka je najbolji kućni ljubimac, umiljata, malena, sama sebe čisti i nemoraš se zajebavati oko nje,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bolje je da ti je na krevetu kućni ljubimac nego Željka Markić :)
Ima smisla ovo što markićka govori....
Doduše ja nisam od kućnih ljubimaca, volim biljke :)
Doduše ja nisam od kućnih ljubimaca, volim biljke :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kajo, on se samo zajebava. Nije poput tebe prijavil životinju na popisu pučanstva.kaja wrote::)RayMabus wrote:Inače zanimljivo mi je ovo kmečanje moralnih vertikala nacije i šta više se bude iseljavalo i natalitet krahirao to će kmečanje biti sve veće i jače
Dođe mi da stavim deset slonova u dnevni boravak, slikam se sa njima i sliku otkaćim na fejs a ispod napišem My family
Poslala si? Nisi sama riešila? Izem ti taki feminizam!!!kaja wrote::)Noor wrote:koga si mu poslala?kaja wrote:bio je u mom susjedstvu jedan takav, šarafio bi nešto po garaži i onda kada bi ugledao žene da šeću sa psom bi vikao - šeći djecu ili -jel te jebe..i tako. čak je neke fizički napao.
pa nekoga da je pomislio da je krivom filmu. a niš mu nije frajer napravio, rekao par riječi. htio pobjeći u stan i zvati policiju.
uglavnom nije popravljao u garaži danima poslje toga i ni vikao. nisam čula ni da se nekom prijetio sa psom.
onda je odselio...:)
Limun rulzPinochet wrote:Mačka je najbolji kućni ljubimac, umiljata, malena, sama sebe čisti i nemoraš se zajebavati oko nje,
najbolji kucni ljubimac
ja imam jednog u kontejneru, cvjeta i mirise
A ti kajo, bolje trazi frajera i plodi se i množi...umjesto što bauljaš dućanima tražeći wiskas ili pedigre pal.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur sam sa sobom prica..
Primitivčino zatucana! Ne treba njoj muškarac da ju oplođuje. Samo da istuče onog što dobacuje iz garaže.epikur37 wrote:epikur37 wrote:Ima smisla ovo što markićka govori....
Kad bolje razmislim,posve je u pravu!
A ti kajo, bolje trazi frajera i plodi se i množi...umjesto što bauljaš dućanima tražeći wiskas ili pedigre pal.
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Silovao11-godišnju curicu i tjerao je na snošaje s kućnim ljubimcem
» Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Silovao11-godišnju curicu i tjerao je na snošaje s kućnim ljubimcem
Page 4 of 12