'' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
'' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
http://www.index.hr/black/clanak/markickin-portal-ima-nove-neprijatelje-a-to-su-ljudi-s-kucnim-ljubimcima/1019185.aspx
Evo, što je čovjek spreman činiti psima, a psi nikada ljudima...
http://www.index.hr/ljubimci/clanak/foto-prekriven-blatom-i-zatocen-ovaj-pas-cekao-je-smrt-na-psecoj-farmi-mesa/1019038.aspx
''Čovjekova tvrdnja da je životinja bolja od nekih ljudi, zapravo nam potvrđuje i jasno pokazuje koliko se suvremeni čovjek odmakao od Boga i čovjeka, te stvorio neku vlastitu duhovnost po kojoj životinja ima vrijednosti čovjeka.''
Evo, što je čovjek spreman činiti psima, a psi nikada ljudima...
http://www.index.hr/ljubimci/clanak/foto-prekriven-blatom-i-zatocen-ovaj-pas-cekao-je-smrt-na-psecoj-farmi-mesa/1019038.aspx
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
Dokle građanska Hrvatsko, dokle ćeš šutjeti????
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
A ja i mačak se baš izležavamo, on prede ko lokomotiva
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Haj
Katolici.. vole samo zdravi sex
Tu su vrlo potkovani i strucni
Popovi znaju o obitelji i sexu sve
Katolici.. vole samo zdravi sex
Tu su vrlo potkovani i strucni
Popovi znaju o obitelji i sexu sve
pa dobro ja jako volim životinje a ljude ne pretjerano ali ne bi ih nikad stavljao ispred ljudi ni u rang s njima, neovisno o tome što ima groznih ljudi i divnih živina.
Gospođu bi trebalo poučiti da ''duh'' koji postoji u tijelu čovjeka, postoji i u tijelu životinje. U ovom slučaju pasa...Ako Bog odluči uzeti ''duh'' s ovog svijeta, neće više biti nit ljudi nit životinja...kaja wrote:seljandure
red wolf-
2016-02-10
Pas je pas...Čovjek je čovjek...Brate mili, odjebite više...Nit Isusa poznajete, a još manje njegov nauk, ali glavno da prdite svako malo...marcellus wrote:pa dobro ja jako volim životinje a ljude ne pretjerano ali ne bi ih nikad stavljao ispred ljudi ni u rang s njima, neovisno o tome što ima groznih ljudi i divnih živina.
red wolf-
2016-02-10
Kućni ljubimci ili ne priča o tim obiteljskim inicijativama besmislena je u društvu koje ima PDV 25% a ne 15% tj drugim riječima možemo mi napast ove šta imaju kućne ljubimce ali to ne podiže natalitet
2014-04-11
Pa tko im brani da se seksaju ako će pet puta na dan, nek rađaju svake godine jedno dijete...Što mene boli briga za njih i njihovu brigu za natalitet? Ako ćemo izumrijeti? Koga briga?RayMabus wrote:Kućni ljubimci ili ne priča o tim obiteljskim inicijativama besmislena je u društvu koje ima PDV 25% a ne 15% tj drugim riječima možemo mi napast ove šta imaju kućne ljubimce ali to ne podiže natalitet
red wolf-
2016-02-10
Pa čisto sumnjam da je tebi tekst i upućen, to oni više tamo među svojim grupama.... očito je vezano samo uz njih same a meni to kao što rekoh nebitno jer bio pas nebio još uvijek nije PDV 15% nego 25% tako da đabe im ta priča o kućnim ljubimcima kad je ovdje djete luksuzred wolf wrote:Pa tko im brani da se seksaju ako će pet puta na dan, nek rađaju svake godine jedno dijete...Što mene boli briga za njih i njihovu brigu za natalitet? Ako ćemo izumrijeti? Koga briga?RayMabus wrote:Kućni ljubimci ili ne priča o tim obiteljskim inicijativama besmislena je u društvu koje ima PDV 25% a ne 15% tj drugim riječima možemo mi napast ove šta imaju kućne ljubimce ali to ne podiže natalitet
2014-04-11
Imati dijete ili ne imati, nije luksuz...To je izbor...Ali, ne nametati to...Jer eto, izmurijet ćemo...Boli me ona stvar hoće li nas biti u budućnosti ili neće...To nije moj problem...RayMabus wrote:Pa čisto sumnjam da je tebi tekst i upućen, to oni više tamo među svojim grupama.... očito je vezano samo uz njih same a meni to kao što rekoh nebitno jer bio pas nebio još uvijek nije PDV 15% nego 25% tako da đabe im ta priča o kućnim ljubimcima kad je ovdje djete luksuzred wolf wrote:Pa tko im brani da se seksaju ako će pet puta na dan, nek rađaju svake godine jedno dijete...Što mene boli briga za njih i njihovu brigu za natalitet? Ako ćemo izumrijeti? Koga briga?RayMabus wrote:Kućni ljubimci ili ne priča o tim obiteljskim inicijativama besmislena je u društvu koje ima PDV 25% a ne 15% tj drugim riječima možemo mi napast ove šta imaju kućne ljubimce ali to ne podiže natalitet
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Dokle građanska Hrvatsko, dokle ćeš šutjeti????
dok je meni dobro u životu, što me briga za neke pse i mačke
na prvom mjestu sam ja, a ne tamo neki pas
što se ti uzrujavaš?
Guest- Guest
Zato što je dosta da gaze moje vrijednosti kao građanina ove zemlje...I što mi nameću njihov svjetonazor...Nek' si ga zabiju otpozadi i nek' uživaju...mamin sin wrote:red wolf wrote:Dokle građanska Hrvatsko, dokle ćeš šutjeti????
dok je meni dobro u životu, što me briga za neke pse i mačke
na prvom mjestu sam ja, a ne tamo neki pas
što se ti uzrujavaš?
red wolf-
2016-02-10
ma dobro, ovo su neoprane seljandure, besmisleno je o njima trošiti riječi
to nije za pljunut, šteta pljuvačke
2015-08-15
"Kuće nisu bile velike, ali nikad tijesne da se kalkulira s nerođenim djetetom. Grijala se samo jedna prostorija u kojoj se uvijek razgovaralo. Znali smo uvijek sve o svima u kući."
samo nedostaju opanci dide vidurine za savrsenstvo
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
A čuj to pitanje očemo li kao narod izumrijeti u budućnosti ima samo jedan odgovor a glasi Da
No hajde da se ograničimo samo na idućih sto godina.... isto glasi Da
No hajde da se ograničimo samo na idućih sto godina.... isto glasi Da
2014-04-11
One predstavljaju određeni svjetonazor i koji se već dvije godine nasrtljivo nameće...Pa dosta...Na onom bivšem forumu sam napisao da će doći vrijeme kada ćemo zajedno, socijalisti, socijaldemokrati i liberali braniti ''zapadne'' vrijednosti našeg društva pred naletom ovakvih...Upravo to vrijeme je ovdje sada...kaja wrote:ma dobro, ovo su neoprane seljandure, besmisleno je o njima trošiti riječi
red wolf-
2016-02-10
a mislim da je ta anela prije koji mjesec imale tekstove o tome kako normalno udariti ženu u braku
i kako su joj roditelji usadili te vrijednosti što si našla to trpi, i ona je ponosna na to.
znači to je jedno smeće i ne kontaminirajte portal uopće tim smećem..
i kako su joj roditelji usadili te vrijednosti što si našla to trpi, i ona je ponosna na to.
znači to je jedno smeće i ne kontaminirajte portal uopće tim smećem..
2015-08-15
ma ja im jebem mater uzduž i poprijekored wolf wrote:One predstavljaju određeni svjetonazor i koji se već dvije godine nasrtljivo nameće...Pa dosta...Na onom bivšem forumu sam napisao da će doći vrijeme kada ćemo zajedno, socijalisti, socijaldemokrati i liberali braniti ''zapadne'' vrijednosti našeg društva pred naletom ovakvih...Upravo to vrijeme je ovdje sada...kaja wrote:ma dobro, ovo su neoprane seljandure, besmisleno je o njima trošiti riječi
2015-08-15
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Silovao11-godišnju curicu i tjerao je na snošaje s kućnim ljubimcem
» Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Silovao11-godišnju curicu i tjerao je na snošaje s kućnim ljubimcem
Page 1 of 12