'' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: '' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
bio je u mom susjedstvu jedan takav, šarafio bi nešto po garaži i onda kada bi ugledao žene da šeću sa psom bi vikao - šeći djecu ili -jel te jebe..i tako. čak je neke fizički napao.
onda je viknuo krivoj pa je dobio posjet u garažu..
odselio je uglavnom..:)
onda je viknuo krivoj pa je dobio posjet u garažu..
odselio je uglavnom..:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: '' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
Prvo, ti nisi razumio (što je za tebe teško) što sam ti napisao...Drugo, civilizacija će doći u opasnost što se više ti involviraš u nju...danni1 wrote:Ne, ne zanima me takva ljubav. Sve moje potrebe intimne i društvene ostvarujem i zadovoljavam kroz interakciju s ljudima.red wolf wrote:Ti ne znaš pseću ljubav...Nikad je nisi spoznao, niti nećeš...Ti si to što jesi...danni1 wrote:Nitko ti ne brani da spavaš s psima, to su tvoje vrijednosti i samo ti oderi, ali dozvoli da se o tome očituju i oni kojima je to gadljivo i neprirodno.red wolf wrote:One predstavljaju određeni svjetonazor i koji se već dvije godine nasrtljivo nameće...Pa dosta...Na onom bivšem forumu sam napisao da će doći vrijeme kada ćemo zajedno, socijalisti, socijaldemokrati i liberali braniti ''zapadne'' vrijednosti našeg društva pred naletom ovakvih...Upravo to vrijeme je ovdje sada...kaja wrote:ma dobro, ovo su neoprane seljandure, besmisleno je o njima trošiti riječi
to nije za pljunut, šteta pljuvačke
Svako ponašanje je podložno kritici i tako treba biti.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne, to trebaš činiti...To je istinski kršćanski nauk koji je podučavao Isus...Ne ovo danas...
Poserem se na njega i njegovo nauk.
"Znali smo uvijek sve o svima u kući." ovo mi horor zesci , lako za grijanjered wolf wrote:Zaboravila je da je ovo 21. stoljeće...Sutra će nad nama bdijeti umjetna inteligencija, a ova o grijanju jedne prostorije...debotoijusto wrote:"Kuće nisu bile velike, ali nikad tijesne da se kalkulira s nerođenim djetetom. Grijala se samo jedna prostorija u kojoj se uvijek razgovaralo. Znali smo uvijek sve o svima u kući."
samo nedostaju opanci dide vidurine za savrsenstvo
obuces skafander od NASE
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kućni ljubimci su ok ali treba imati mjeru. Scena da mi psi skaču po postelji mi se ne sviđa.
Također i ovi azili za lutalice nisu rješenje.
Em smrdi, em laju ne moš proći, boleščina.
Također i ovi azili za lutalice nisu rješenje.
Em smrdi, em laju ne moš proći, boleščina.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A iz ovog proizlazi da kućni ljubimci neigraju ama baš nikakvu ulogu u tome oće li krdo opstati ili neRayMabus wrote:Bez veze rasprava, odgovorit ću samo na onaj dio o opstanku nacije i naroda
Ljudi su se od davnina sabijali u krda da bi lakše opstali pa sad krdo koje tome ne služi iz točke gledišta neke jedine očito je loše krdo
Eto vam odgovor oče li Hrvati nestati, da ovo šta valja nebi mladunčad masovno bježala iz čopora u neki drugi
Kao što rekoh rasprava je glupa
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
To Sotona kroz tebe progovara...catabbath wrote:red wolf wrote:Ne, to trebaš činiti...To je istinski kršćanski nauk koji je podučavao Isus...Ne ovo danas...
red wolf-
2016-02-10
pas liže svoj šupak, i onda poslije kaju po licu
Guest- Guest
red wolf wrote:To Sotona kroz tebe progovara...catabbath wrote:red wolf wrote:Ne, to trebaš činiti...To je istinski kršćanski nauk koji je podučavao Isus...Ne ovo danas...
Lako moguće :]:666
catabbath-
2015-08-22
a ti diraš tko zna kaj i onda gladiš nekoga po glavi ili mu daš rukumamin sin wrote:pas liže svoj šupak, i onda poslije kaju po licu
2015-08-15
Razumijem ja da mi ne treba ljubav nekakvog psića koju kupujem keksićima. Niti je ljubav to što većina vas radi tim psićima da bi zadovoljili nekakve svoje potrebe koje niste u stanju zadovoljiti sa svojom vrstom.red wolf wrote:Prvo, ti nisi razumio (što je za tebe teško) što sam ti napisao...Drugo, civilizacija će doći u opasnost što se više ti involviraš u nju...danni1 wrote:Ne, ne zanima me takva ljubav. Sve moje potrebe intimne i društvene ostvarujem i zadovoljavam kroz interakciju s ljudima.red wolf wrote:Ti ne znaš pseću ljubav...Nikad je nisi spoznao, niti nećeš...Ti si to što jesi...danni1 wrote:Nitko ti ne brani da spavaš s psima, to su tvoje vrijednosti i samo ti oderi, ali dozvoli da se o tome očituju i oni kojima je to gadljivo i neprirodno.red wolf wrote:
One predstavljaju određeni svjetonazor i koji se već dvije godine nasrtljivo nameće...Pa dosta...Na onom bivšem forumu sam napisao da će doći vrijeme kada ćemo zajedno, socijalisti, socijaldemokrati i liberali braniti ''zapadne'' vrijednosti našeg društva pred naletom ovakvih...Upravo to vrijeme je ovdje sada...
red wolf wrote:To Sotona kroz tebe progovara...catabbath wrote:red wolf wrote:Ne, to trebaš činiti...To je istinski kršćanski nauk koji je podučavao Isus...Ne ovo danas...
svjetlonoša, onaj koji prosvijetljuje, iluminira...
oni koji žive u mraku vole mrak, ne vole svjetlonošu
Guest- Guest
Lako je Sotoni otvoriti vrata hrama, a zatvoriti ga Ocu...catabbath wrote:red wolf wrote:To Sotona kroz tebe progovara...catabbath wrote:red wolf wrote:Ne, to trebaš činiti...To je istinski kršćanski nauk koji je podučavao Isus...Ne ovo danas...
Lako moguće :]:666
red wolf-
2016-02-10
Nije to taj svjetlonoša...To je jedan drugi...Adam...Ali ne onaj Adam iz Biblije...mamin sin wrote:red wolf wrote:To Sotona kroz tebe progovara...catabbath wrote:red wolf wrote:Ne, to trebaš činiti...To je istinski kršćanski nauk koji je podučavao Isus...Ne ovo danas...
svjetlonoša, onaj koji prosvijetljuje, iluminira...
oni koji žive u mraku vole mrak, ne vole svjetlonošu
red wolf-
2016-02-10
danni1 wrote:
Razumijem ja da mi ne treba ljubav nekakvog psića koju kupujem keksićima.
ma ne voli te životinja zbog hrane, njihov odnos je intelektualan, oni se razumiju na duhovnoj razini
Guest- Guest
Ne znam...Ne razumijem svijest tebe i tvoje vrste...Šteta tijela koje je dobilo takvu svijest...Kakav promašaj...danni1 wrote:Razumijem ja da mi ne treba ljubav nekakvog psića koju kupujem keksićima. Niti je ljubav to što većina vas radi tim psićima da bi zadovoljili nekakve svoje potrebe koje niste u stanju zadovoljiti sa svojom vrstom.red wolf wrote:Prvo, ti nisi razumio (što je za tebe teško) što sam ti napisao...Drugo, civilizacija će doći u opasnost što se više ti involviraš u nju...danni1 wrote:Ne, ne zanima me takva ljubav. Sve moje potrebe intimne i društvene ostvarujem i zadovoljavam kroz interakciju s ljudima.red wolf wrote:Ti ne znaš pseću ljubav...Nikad je nisi spoznao, niti nećeš...Ti si to što jesi...danni1 wrote:
Nitko ti ne brani da spavaš s psima, to su tvoje vrijednosti i samo ti oderi, ali dozvoli da se o tome očituju i oni kojima je to gadljivo i neprirodno.
red wolf-
2016-02-10
Inače zanimljivo mi je ovo kmečanje moralnih vertikala nacije i šta više se bude iseljavalo i natalitet krahirao to će kmečanje biti sve veće i jače
Dođe mi da stavim deset slonova u dnevni boravak, slikam se sa njima i sliku otkaćim na fejs a ispod napišem My family
Dođe mi da stavim deset slonova u dnevni boravak, slikam se sa njima i sliku otkaćim na fejs a ispod napišem My family
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
:)RayMabus wrote:Inače zanimljivo mi je ovo kmečanje moralnih vertikala nacije i šta više se bude iseljavalo i natalitet krahirao to će kmečanje biti sve veće i jače
2015-08-15
Tema je izgubila smisao...Idem...
red wolf-
2016-02-10
Nemoj, stani!red wolf wrote:Tema je izgubila smisao...Idem...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Totenkopf wrote:Nemoj, stani!red wolf wrote:Tema je izgubila smisao...Idem...
ide prošetati psa
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Silovao11-godišnju curicu i tjerao je na snošaje s kućnim ljubimcem
» Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Silovao11-godišnju curicu i tjerao je na snošaje s kućnim ljubimcem
Page 3 of 12