Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
http://www.index.hr/vijesti/clanak/medved-najavio-novi-zakon-ukida-se-javni-registar-nezaposleni-veterani-ce-dobivati-naknadu/978580.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
Roko Paic
"Naći će se novac" za nove "branitelje", za nove "invalide", za nove mirovine, hehehehe... Gdje će se to naći? Na putu?
Unlike · Reply · 14 · 26 mins
Kermit-
2014-04-17
Naravno ukida se regostar koji postaje tajan a što će reći još novih "branitelja" i Čardak se puni a krunica spina
Kermit-
2014-04-17
braniteljima se po zakonu mirovine ne isplaćuju iz mirovinskog fonda, nego iz državnog proračuna, isto kao i policiji i saborskim zastupnicima
Guest- Guest
Mislim da ne, ali nisam siguran (http://www.mirovinsko.hr/default.aspx?id=1204) međutim ovo je priprema za još gore stanje gdje se hoće povećati partijsku vojsku, ojačati čardak jer slijedi sranjeglas uhljeba wrote:braniteljima se po zakonu mirovine ne isplaćuju iz mirovinskog fonda, nego iz državnog proračuna, isto kao i policiji i saborskim zastupnicima
Kermit-
2014-04-17
Janjićarski red se uvodi.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Najbrojniji 50-godišnjaci
Dodao je da je 52.345 branitelja u mirovini.
"Ostali koji su u mirovini uračunat im je staž sudjelovanja u Domovinskom ratu, a mirovinu su zaradili kroz svoj radni vijek", rekao je Medved, dodajući da je iz brojčanih pokazatelja vidljivo da je najbrojnija populacija 50-godišnjaka, njih 20.2010 branitelja, od kojih je u mirovini vrlo mali broj, a zaposleno ih je 11.500, dok ih je gotovo šest tisuća nezaposleno i nemaju gotovo nikakva primanja.
Medved je objasnio da su se sad usredotočili i na one koji nisu bili ranjeni, javlja N1.
"Posebno smo usmjereni na one kategorije branitelja koje do sada nisu bile prepoznate, sve dosadašnje mjere su bile usmjerne prema stradalnicima iz rata i njihovim obiteljima, ovdje su obuhvaćeni i branitelji koji nisu bili ranjeni i koji danas spadaju u red najranjivijih kategorija, njih je oko 82 tisuće. Uvodi se mjera naknade za nezaposlene branitelje", rekao je Medved i pojasnio da je ranije ova kategorija spadala pod Ministarstvo rada, a da će primjenom novog Zakona doći pod Ministarstvo branitelja.
Potvrdio je da su novim Zakonom obuhvaćeni i bivši pripadnici Hrvatskog vijeća obrane.
"Stradalnici iz redova HVO-a i njihove obitelji su prepoznati u Zakonu, zaštićena su njihova prava", rekao je Medved.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:52.345 branitelja u mirovini
Hrvatska će do kraja 2017. imati gotovo 1.240.000 umirovljenika, odnosno 28,7 posto njezinih stanovnika bit će u mirovini
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Za-mirovine-u-proracunu-660-milijuna-kuna-vise-a-iduce-godine-u-penziju-ide-jos-50-tisuca-radnika
Guest- Guest
Pa šta ? Neš ti 30% populacije u mirovini , ostali pravac Austrija i Švabija pa nek smišljaju kako ce namirit stranacku vojsku i odakle.
2014-04-11
Evo bija danas dva puta do Splita ( prebacija stalnog do bolnice pa opet otiša po njega ) , 34 kilometra udalejnosti ( namjestio trip jer me baš zanimalo ) ...brat bratu to je dvi litre goriva , ulio bio 200 kuna , nisam citao koliko je al nije bitno zaokruži na 10 kuna da je litra ....40 kuna za dva puta otic do Splita i nazad a neš ti kilometraže ....pola od te cifre su njihovi porezi i dažbine.
Brajkane tebi ode svake godine 40 tisuca ljudi ovako il onako šta krah nataliteta šta bežanija mladih.
MEHO GASI MEHO.
Brajkane tebi ode svake godine 40 tisuca ljudi ovako il onako šta krah nataliteta šta bežanija mladih.
MEHO GASI MEHO.
2014-04-11
Oni se sad nešto furaju na turizam ovo ono rekordne sezone bit ce para u proracunu , tocno al nije ni taj turizam beskonacan plus znam podatke iz buducnosti.
A šta cemo kad dođe do rekorda a više od toga nemože plus malo navala imigranata a idalje vam 40 tisuca ljudi i to mladih nestaje ?
AAAAAAAAAAAAAAA
A NIJE TO DALEKO.
A šta cemo kad dođe do rekorda a više od toga nemože plus malo navala imigranata a idalje vam 40 tisuca ljudi i to mladih nestaje ?
AAAAAAAAAAAAAAA
A NIJE TO DALEKO.
2014-04-11
Al mene opet boli kuraz , meni bitno da sam konacno našao onaj precac preko Brda , mostarska ulica , majku ti jeben jednom sam to prošao i znam da ima i danas sam namjerno pogleda i tu prošao.
Zašto mene boli kuraz ?
Da vam izvadim svoju imovinsku karticu i šta vozim ?
Sad cu popit još dvi pive , vruce je , moja djeca vam nece placat poreze jer ih NEMA.
ZAJEBA SAN VAS.
Zašto mene boli kuraz ?
Da vam izvadim svoju imovinsku karticu i šta vozim ?
Sad cu popit još dvi pive , vruce je , moja djeca vam nece placat poreze jer ih NEMA.
ZAJEBA SAN VAS.
2014-04-11
Kad si jebivjetar onda te boli kuraz.
Nema puno ljudi 50 tisuca keša na kartici , auto viša srednja klasa kešom placenim , nekoliko nekretnina , vikendicu na otoku , stanove po gradu , zemlje ko u prici.
Meni možete samo popušti kuraz.
Nema puno ljudi 50 tisuca keša na kartici , auto viša srednja klasa kešom placenim , nekoliko nekretnina , vikendicu na otoku , stanove po gradu , zemlje ko u prici.
2014-04-11
Ah da ....krahirao vam je natalitet ....kako mislite porodiljne naknade povecavat i braniteljima tu lovu da glasaju za vas ?
Ekonomski mi to baš neiđe.
A MENI SI MISLIJA PRODAVAT EKONOMSKU PAMET.
AJ VOZI.
Ekonomski mi to baš neiđe.
A MENI SI MISLIJA PRODAVAT EKONOMSKU PAMET.
AJ VOZI.
2014-04-11
Treba ih sprdat , nego kako.asilovski wrote:
Roko Paic
"Naći će se novac" za nove "branitelje", za nove "invalide", za nove mirovine, hehehehe... Gdje će se to naći? Na putu?
2014-04-11
Longi, na krivom mjestu se reklamiraš. Ovdje ti nema udavača, a ni pedera. Sve ozbiljni ljudi u godinama.RayMabus wrote:Kad si jebivjetar onda te boli kuraz.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
asilovski wrote:
Roko Paic
na kurcu. nema para za ljekove za za djecu oboljelu od neuroblastoma a ovi veleizdajnici bi penzije davali ustašama i u BiH. tjeraj plenkovića u njegovu pičku materinu.
Guest- Guest
Pa nereklamiram se , samo ti objašnjavam koliko meni ti cigani izgledaju smješno s tom ekonomskom šemom a o ekonomiji pojma nemjau , znaju samo krast ...narodu.
2014-04-11
HVIDRA plemstvo. Još neka donesu zakon da im se dodijele lordovske titule.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Velika Britanija najavila nove sankcije protiv Bjelorusije
» Vlada najavila izgradnju zgrada za jeftin najam
» Vlada najavila dodatno subvencioniranje stanova za mlade obitelji
» Vlada Malija najavila povlačenje iz struktura “Sahelske petorice”
» Za 5 tjedana imat ćemo 55% procijepljenost kako je vlada i najavila!
» Vlada najavila izgradnju zgrada za jeftin najam
» Vlada najavila dodatno subvencioniranje stanova za mlade obitelji
» Vlada Malija najavila povlačenje iz struktura “Sahelske petorice”
» Za 5 tjedana imat ćemo 55% procijepljenost kako je vlada i najavila!
Page 1 of 3