Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
macron-u-rusiji-s-brojnim-izaslanstvom-poslovnih-ljudi-spremnih-potpisati-ugovore-bez-obzira-na-nove-sankcije-sad-a-foto-20180525
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
2018-04-10
2018-04-10
Re: Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
putin će mu konzumirati ženu :D
Guest- Guest
Re: Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
Macron je potrčko krupnog kapitala .... jedino je zaboravio da su mu pola Marseilla Arapi a Pariz izgleda ko Sudan
Može on potpisivat šta oče ali Francuska je u komi
Može on potpisivat šta oče ali Francuska je u komi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
je ali arapa van četvrti većih gradova nema.. a većina industrije i poljoprivede ionako se miče van velikih gradova.. francuzi su i dalje top svjetski proizvođači automobila, brodova, jahti, parfema, hrane,
Guest- Guest
rusija kao ogromna i relativno jeftina zemlja, je vrhunska zemlja za investiranje.. pogotovo sada jer su bile sankcije, pa nije bilo investiranja.. pa sada kapitalisti koji budu prvi investirali, ti će pokupiti najviše vrhnja.. i Putin je konačno skužio i rusiju je ekonomski skrenuo u desno, proveo "neoliberalne" reforme, smanjio poreze, regulacije, privatizirao hrpu državnih poduzuća..
Guest- Guest
Problemi sa željeznicom
https://www.blic.rs/vesti/svet/francuska-nudi-zeleznici-35-milijardi-evra-otpisa-duga/pn4p3rd
Francuska je .....previše važnosti joj se daje
https://www.blic.rs/vesti/svet/francuska-nudi-zeleznici-35-milijardi-evra-otpisa-duga/pn4p3rd
Francuska je .....previše važnosti joj se daje
2014-04-11
francuska uletila u rusiju , njemci isto već krenuli u poslovanje, u italiji nova vlast zahtjeva ukidanje sankcija rusiji..
sa druge strane Trump prijeti sankcijama i Europi.. Putin je preživio "najgore", sada situacija se okreće njemu u korist..
sa druge strane Trump prijeti sankcijama i Europi.. Putin je preživio "najgore", sada situacija se okreće njemu u korist..
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:putin će mu konzumirati ženu :D
Legardica se čitavu noć nije odvajala od Putka... :D
2018-04-10
Da, sad bi svi u Rusiju neki će dobit veći i bolji dio kolača
Nas baš brige , bolje nešto nego ništa
Nas baš brige , bolje nešto nego ništa
2014-04-11
IamOneofYou wrote:francuska uletila u rusiju , njemci isto već krenuli u poslovanje, u italiji nova vlast zahtjeva ukidanje sankcija rusiji..
Merkelica je prošli tjedan plaho otišla u Soči sa prijateljskim namjerama... Francuzi su uletili puno snažnije...
A Putku Trump, i Trumpov team, ide u korist sa Europljanima definitivno.
2018-04-10
zanimljivo
nema britsa a cujem da abramovich uteko iz britanije i da preko izraela pokusava investirati nazad u rusiju
sto se tice talijana, bas sam pricao s nekim likovima iz danijelijai mangiarotija, oni imaju jebacke veze po rusiji samo se boje da uloze tamo da im brisel ne legne na lovu, vele da je jebacka borba sa svabama za trziste i iran isto, ono, s iranom dogovoreno milijarde vrijdni poslovi i sad trumpika oce da ih sjebe, sto je najgore onda ameri ulijecu u iran preko nekih nazovi zemalja isto kao i u rusiju
veli mi lik iz mangoarotia da ameri nisu uveli nikakve sankcije za americke firme nego samo za europske i da ameri povecali opseg poslovanja s rusijom otkad su pocele sankcije
nema britsa a cujem da abramovich uteko iz britanije i da preko izraela pokusava investirati nazad u rusiju
sto se tice talijana, bas sam pricao s nekim likovima iz danijelijai mangiarotija, oni imaju jebacke veze po rusiji samo se boje da uloze tamo da im brisel ne legne na lovu, vele da je jebacka borba sa svabama za trziste i iran isto, ono, s iranom dogovoreno milijarde vrijdni poslovi i sad trumpika oce da ih sjebe, sto je najgore onda ameri ulijecu u iran preko nekih nazovi zemalja isto kao i u rusiju
veli mi lik iz mangoarotia da ameri nisu uveli nikakve sankcije za americke firme nego samo za europske i da ameri povecali opseg poslovanja s rusijom otkad su pocele sankcije
Putin rasprodaje Rusiju
Privatno vlasništvo je ono kad kažeš Ovo je moje i nađeš dovoljno budala da u to povjeruju
Putin rasprodaje Rusiju
2014-04-11
Rekao sam ja na početku da sve ovo protoiv Irana je u biti protiv Europe i EU, baš kada se trebaju realizirati ugovori od 100 mild$ oni naprasno sve napuštaju i prijete sankcijama upravo EuropiLeviathan2 wrote:zanimljivo
Kermit-
2014-04-17
pa mlađa je od njega :DIamOneofYou wrote:putin će mu konzumirati ženu :D
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Franuzi sada imaju bolje odnose i sa Amerima i sa Rusima nego što ih ima Njemačka, to je vrlo važno u njihovim međusobnim odnosima i statusu unutar EU. Njemačka je na gubitku naravno.
2018-04-10
Safran, Saturn Sign To Re-engine Be-200 Amphibian
[size=14][size=15]French and Russian engine manufacturers Safran and Saturn have signed a framework agreement to re-engine the Beriev Be-200 amphibious aircraft with the SaM146 turbofan jointly developed and produced for the Sukhoi Superjet ...
[/size][/size]
[size=14][size=15][size=18]The SaM 146 will replace the two Ukrainian Ivchenko Progress D-436 turbofan currently powering the Be-200.
[/size][/size][/size]
[size=14][size=15]French and Russian engine manufacturers Safran and Saturn have signed a framework agreement to re-engine the Beriev Be-200 amphibious aircraft with the SaM146 turbofan jointly developed and produced for the Sukhoi Superjet ...
[/size][/size]
[size=14][size=15][size=18]The SaM 146 will replace the two Ukrainian Ivchenko Progress D-436 turbofan currently powering the Be-200.
[/size][/size][/size]
2018-04-10
Yadovoljan sam svojom odlukom u vezi Rusije,jos pretprosle godine..
Europski premijeri pohode Rusiju,ispricavajuci se i nudeci sve moguce potpise,ya svoje drzave kao i forme koje vode njihovi predstavnici..
Ocito jest da su europske kompanije dozivjele velike gubitke tijekom Sankcija,no ne i Rusija.Rusije je bila prisiljena samo iskoristiti sve svoje resurse,kao i malo pogurati uspavane mozgove strucnjaka yza svoja podrucja..
Nadalje slijede obnavljanja starih ugovora,produzivanja na neodredjeno vrijeme,po cijenama koje Tsar Putin odredi..i pod uvjetima koje Tsar izvolijeva..
Francuska,u ovom kontekstu,ima jako razvijenu hajteh industriju,i cijenim da slijedi i transfer nekih tehnologija,kao znak isprike Ruskom Imperiju..
Nekad su pohoditelji nosili skrinje pune ylata i dragog kamenja,danas nose vrijednosne papire i transfere tehnologija sa certifikatima vlasnistva,kao darove,..
Longi shuti..u Europi Francuska u tehnoloskom ynacenju je u razini svabije,ako ne i jaca,jerbo smije raditi neke projekte koje Svabija ne smije...sigurnosni razloyi i tako to..
Europski premijeri pohode Rusiju,ispricavajuci se i nudeci sve moguce potpise,ya svoje drzave kao i forme koje vode njihovi predstavnici..
Ocito jest da su europske kompanije dozivjele velike gubitke tijekom Sankcija,no ne i Rusija.Rusije je bila prisiljena samo iskoristiti sve svoje resurse,kao i malo pogurati uspavane mozgove strucnjaka yza svoja podrucja..
Nadalje slijede obnavljanja starih ugovora,produzivanja na neodredjeno vrijeme,po cijenama koje Tsar Putin odredi..i pod uvjetima koje Tsar izvolijeva..
Francuska,u ovom kontekstu,ima jako razvijenu hajteh industriju,i cijenim da slijedi i transfer nekih tehnologija,kao znak isprike Ruskom Imperiju..
Nekad su pohoditelji nosili skrinje pune ylata i dragog kamenja,danas nose vrijednosne papire i transfere tehnologija sa certifikatima vlasnistva,kao darove,..
Longi shuti..u Europi Francuska u tehnoloskom ynacenju je u razini svabije,ako ne i jaca,jerbo smije raditi neke projekte koje Svabija ne smije...sigurnosni razloyi i tako to..
Guest- Guest
hahaha ide masonima jako dobro u provedbi plana, mora im se priznat. To jest demonima masonskim gazdama...
nu, bas me zanima koliko ce trebat antiglobalistickim prvoborcima za shvatiti da plesu kako globalisti sviraju frulicu i da je ovo sve unaprijed odredjena predstava, "kontrolirani kaos" koji zavrsava globalistickom distopijom. A nist, valjda bu jasno svima kad se probude jednog ne tako dalekog dana sa zigom na celu, onda ce postati zanimljivo, ovo sve do tada je dosadna predstavica za djecicu. Osim naravno kada Gromovnik Iknar ne posalje koju olujicu ili nesto, pa posemeri malo planove, razbije malo ovu globalisticku dosadu i ucmalost...
nu, bas me zanima koliko ce trebat antiglobalistickim prvoborcima za shvatiti da plesu kako globalisti sviraju frulicu i da je ovo sve unaprijed odredjena predstava, "kontrolirani kaos" koji zavrsava globalistickom distopijom. A nist, valjda bu jasno svima kad se probude jednog ne tako dalekog dana sa zigom na celu, onda ce postati zanimljivo, ovo sve do tada je dosadna predstavica za djecicu. Osim naravno kada Gromovnik Iknar ne posalje koju olujicu ili nesto, pa posemeri malo planove, razbije malo ovu globalisticku dosadu i ucmalost...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump uvidi nove sankcije Rusiji i Iranu
» EU priprema odgovor na nove američke sankcije rusiji
» Njemačka i Francuska blokiraju nove sankcije Rusiji
» Biden uveo nove sankcije Rusiji i protjerao diplomate
» Amerikanci uvode nove sankcije Iranu zbog podrške Rusiji
» EU priprema odgovor na nove američke sankcije rusiji
» Njemačka i Francuska blokiraju nove sankcije Rusiji
» Biden uveo nove sankcije Rusiji i protjerao diplomate
» Amerikanci uvode nove sankcije Iranu zbog podrške Rusiji