'' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: '' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
cut tamo ;Dkic wrote:
koje ste vi babe
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: '' Markićkin portal ima nove neprijatelje, a to su ljudi s kućnim ljubimcima''
nis kajo, postala si urbana legenda, svi vjeruju da si komad a nitko te nije vidiokaja wrote:Štuca mi se..
Regoč-
2015-08-21
A e..moć uvjeravanja ..Leviathan2 wrote:nis kajo, postala si urbana legenda, svi vjeruju da si komad a nitko te nije vidiokaja wrote:Štuca mi se..
Lotku znam..:)
2015-08-15
kaja wrote:Štuca mi se..
i riga? :^^
Aha:)kic wrote:kaja wrote:Štuca mi se..
2015-08-15
Pazi na prehranu. Ili si previše popila?kaja wrote:Aha:)kic wrote:kaja wrote:Štuca mi se..
Ne pijem, kad popijem obicno sam u pizdariji drugi dan pa sam odustala.Regoč wrote:Pazi na prehranu. Ili si previše popilakaja wrote:Aha:)kic wrote:kaja wrote:Štuca mi se..
Zadnji put sam popila za Staru pa sam se probudila s bivšim.
Tako apstiniram sada
2015-08-15
Od bivšeg ili od pića?kaja wrote:Ne pijem, kad popijem obicno sam u pizdariji drugi dan pa sam odustala.Regoč wrote:Pazi na prehranu. Ili si previše popilakaja wrote:Aha:)kic wrote:kaja wrote:Štuca mi se..
Tako apstiniram sada
(sorry...)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Onda hrana. Pazi na kombinacije pa sve može proći.kaja wrote:Ne pijem, kad popijem obicno sam u pizdariji drugi dan pa sam odustala.Regoč wrote:Pazi na prehranu. Ili si previše popilakaja wrote:Aha:)kic wrote:kaja wrote:Štuca mi se..
Tako apstiniram sada
Ajmo liberali da se dogovorimo: Vama Weinstein, nama kućni ljubimci :D
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa bivšeg, pice je bilo ok.Eroo wrote:Od bivšeg ili od pića?kaja wrote:Ne pijem, kad popijem obicno sam u pizdariji drugi dan pa sam odustala.Regoč wrote:Pazi na prehranu. Ili si previše popilakaja wrote:Aha:)kic wrote:
Tako apstiniram sada
(sorry...)
2015-08-15
Uostalom, da ste kršćani, uzeli bi ste si Markićku za kućnog ljunimca. Eh Red Wolf, slab si ti kršćanin :D
2015-08-09
A di je "apstinirao" novi na "Staru"?kaja wrote:Pa bivšeg, pice je bilo ok.Eroo wrote:Od bivšeg ili od pića?kaja wrote:Ne pijem, kad popijem obicno sam u pizdariji drugi dan pa sam odustala.Regoč wrote:Pazi na prehranu. Ili si previše popilakaja wrote:
Aha:)
Tako apstiniram sada
(sorry...)
2016-07-22
U Ljubljani bio, veli da su glupe i sisate pa mu tamo dobro..
2015-08-15
Kako koje...samo te tješi.kaja wrote:U Ljubljani bio, veli da su glupe i sisate pa mu tamo dobro..
2016-07-22
Pametan čovjek!kaja wrote:U Ljubljani bio, veli da su glupe i sisate pa mu tamo dobro..
Novi trend?
Žene su počele zamrzavati jajašca, tvrdi znanstvenica, jer na svijetu nema dovoljno obrazovanih muškaraca
Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 14.01.2018 / Rubrika: Lifestyle & hrana
Foto: Pexels
0
Žele se osigurati da će njihova djeca imati pametne očeve
Profesorica antropologije i međunarodnih poslova na Sveučilištu YaleMarcia Inhorn i njezin tim istraživali su zašto su žene masovno počele zamrzavati svoja jajašca. Kako bi doznali razlog, intervjuirali su 150 žena iz 114 američkih klinika i 36 izraelskih koje su od lipnja 2014. do kolovoza 2016. završile jedan ciklus zamrzavanja svojih jajašaca, navodi Broadly Vice.
Došli su do zaključka da žene ne mogu naći kompatibilnog partnera koji bi im bio ravan u intelekualnom smislu, ali i da s njim mogu ostvariti brak i obitelj. “Skoro svaka žena mi je rekla da je tijekom svog obrazovanja i karijere pokušavala pronaći pravog partnera, ali to joj nije uspjelo”, rekla je Inhorn.
Autorica je u istraživanju napisala da je ovaj trend odraz jednog drugog rastućeg trenda u kojem žene u većem broju završavaju fakultete u usporedbi s muškarcima. “Drugim riječima, ovo je demografsko pitanje”, ističe Inhorn, ukazujući na istraživanje objavljeno u knjizi Jona Birgera ‘Date-onomics: How Dating Became a Lopsided Numbers Game’.
‘Kupnja vremena’
Ono otkriva da je na području Washingtona i Miamija tek 49 posto visokoobrazovanih muškaraca završilo fakultet, što je vrlo mali broj u usporedbi s 86 posto visokoobrazovanih žena.
“Skoro sve žene u mom istraživanju su heteroseksualne i željele su se udati i postati majke. Zamrzavanje jajašaca vide kao ‘kupnju vremena’ dok ne nađu odgovarajućeg partnera”, zaključuje Inhorn.
Jedan veliki problem koji ostaje je taj što žene obično misle da nešto s njima ne valja kada ne mogu pronaći životnog suputnika, no Inhorn tvrdi da je zapravo problem u demografskim razlikama koje ih sprječavaju u pronalasku obrazovanog partnera.
http://net.hr/zena/lifestyle-hrana/zene-su-pocele-zamrzavati-jajasca-tvrdi-znanstvenica-jer-na-svijetu-nema-dovoljno-obrazovanih-muskaraca/
2015-08-09
E hebiga sad više nije dovoljno da muškarac mora biti, zgodan, pametan, duhovit, visok, nabildan, osječajan, grub i nježan istovremebo, plavook, situiran...ako nemaš VSS neš' jebati u USA.
melkior wrote:tek 49 posto visokoobrazovanih muškaraca završilo fakultet
a što je s preostalih 51% visokoobrazovanih?
Guest- Guest
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Silovao11-godišnju curicu i tjerao je na snošaje s kućnim ljubimcem
» Macron u Rusiji s brojnim izaslanstvom poslovnih ljudi spremnih potpisati ugovore bez obzira na nove sankcije SAD-a
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Silovao11-godišnju curicu i tjerao je na snošaje s kućnim ljubimcem
Page 6 of 12