BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
RayMabus wrote:Pa lažno, svugdje u svijetu moš imat zakonski samo jedno a to je ono gdje tokom godine živiš duže od šest mjeseci znači nemoš imati DVAepikur37 wrote:RayMabus wrote:
Stvar je u tome šta ti ovdje uopće ne smiješ doći glasati na lokalne izbore
Ne da ne smije nego je dužan doći.
To mu je prebivalište.
Dok postoji ono daje punu pravnu mogućnost koju ima.
Riješiti biračke popise paonda kmečati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sve je to povezano majmuneRayMabus wrote:To su izbori za predsjednika, ne pričamo o tomeprckov wrote:cudite se sto su bih hrvati izlazili na izbore nakon sto ste 2 puta mesica izabrali da jebe iste te hrvate iz bih ko sansku kozu?
Nabijem vas na kurac
gluplji si od yode
ako ste se potkusuravali sa bih hrvatima naravno da ce oni gledat sta smatraju da je dobro za njih
prozivali ste bosance sa bijelim carapama na video klipovima di promovirate stranku I tad ste sutili ko picke
sad vam krivi svi drugi
nabijem vas na kurac sve koji tako mislite
2014-04-19
Svatko sa hr državljanstvom ima pravo glasat za predsjedničke i parlamentarne izbore i to radi tamo gdje je a za lokalne moraš živit tu a Hercegovci nežive nego lažno prijavljeni i onda dođe glasat tko će meni u mojoj općini biti gazda.
JESTE SAD SHVATILI?
JESTE SAD SHVATILI?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a ko vam smeta da organizirate izbore po vasem ceifu?RayMabus wrote:Svatko sa hr državljanstvom ima pravo glasat za predsjedničke i parlamentarne izbore i to radi tamo gdje je a za lokalne moraš živit tu a Hercegovci nežive nego lažno prijavljeni i onda dođe glasat tko će meni u mojoj općini biti gazda.
JESTE SAD SHVATILI?
Sto niste
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne bih se složil za najviše. Pokradeni smo razmjerno BDP-u. Iako, Zadar je puno dobil, možda je on pljačkaški dobitnik.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa o tome i je riječ jer kako oni mogu profitirati gušeći mene ovdje znači ja se lomim i moram vodit svoje bitke a oni onda očekuju od mene neštoepikur37 wrote:RayMabus wrote:Epikur ja sam ti samo rekao da Yoda ima pravo, odbija im se o glavu
Most je inače desnije od HDZa kad su Hrvati u BiH u pitanju tako da su glasajuči za HDZ dole i rušeći most dole srušili sami sebe
Most je ok po tom pitanju da.
Gle ja porvi se smijem kad se ovce poredaju u mostaru na glasanje :)
hebeš budale
I onda im dođe Kulinda i pljune u facu a oni plješću perajama :)
S druge strane hdz uhljebi samo oće fotelje brige ih za narod ovdje a kamo li tamo tako da Yoda rekao istinu, samo im se vraća šta drugima rade
Mae oni te guše, kao da vi ne bi glasali za HDZ da vam nije hercegbosanaca....
Još su vas najviše vaši pokrali i izhebali....ali ono prebaci krivnju i kmeči.
Pa kako ću kad dovuče dvi tisuće ovih iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima a ovi tu uopće nežive ali su prijavljeni kod rodbine iprckov wrote:a ko vam smeta da organizirate izbore po vasem ceifu?RayMabus wrote:Svatko sa hr državljanstvom ima pravo glasat za predsjedničke i parlamentarne izbore i to radi tamo gdje je a za lokalne moraš živit tu a Hercegovci nežive nego lažno prijavljeni i onda dođe glasat tko će meni u mojoj općini biti gazda.
JESTE SAD SHVATILI?
Sto niste
Eto HDZ vlada u Kaštelima
2014-04-11
Regoč wrote:Ne bih se složil za najviše. Pokradeni smo razmjerno BDP-u. Iako, Zadar je puno dobil, možda je on pljačkaški dobitnik.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa o tome i je riječ jer kako oni mogu profitirati gušeći mene ovdje znači ja se lomim i moram vodit svoje bitke a oni onda očekuju od mene neštoepikur37 wrote:RayMabus wrote:Epikur ja sam ti samo rekao da Yoda ima pravo, odbija im se o glavu
Most je inače desnije od HDZa kad su Hrvati u BiH u pitanju tako da su glasajuči za HDZ dole i rušeći most dole srušili sami sebe
Most je ok po tom pitanju da.
Gle ja porvi se smijem kad se ovce poredaju u mostaru na glasanje :)
hebeš budale
I onda im dođe Kulinda i pljune u facu a oni plješću perajama :)
S druge strane hdz uhljebi samo oće fotelje brige ih za narod ovdje a kamo li tamo tako da Yoda rekao istinu, samo im se vraća šta drugima rade
Mae oni te guše, kao da vi ne bi glasali za HDZ da vam nije hercegbosanaca....
Još su vas najviše vaši pokrali i izhebali....ali ono prebaci krivnju i kmeči.
Manje više ali dalmacija je najzastupljenija u remetincu....sad tko je vlaj tko dalmatinac tko hercegbosanac porijeklom...manje važno.
Jak je temperament i to tako ide.
Zadarje ok,ne talasajte preveć :D
2015-08-06
pa onda vam nisu krivi ti koji su dosli nego ti u kastelimaRayMabus wrote:Pa kako ću kad dovuče dvi tisuće ovih iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima a ovi tu uopće nežive ali su prijavljeni kod rodbine iprckov wrote:a ko vam smeta da organizirate izbore po vasem ceifu?RayMabus wrote:Svatko sa hr državljanstvom ima pravo glasat za predsjedničke i parlamentarne izbore i to radi tamo gdje je a za lokalne moraš živit tu a Hercegovci nežive nego lažno prijavljeni i onda dođe glasat tko će meni u mojoj općini biti gazda.
JESTE SAD SHVATILI?
Sto niste
vi ste to organizirali nisu bosanci
koji kurac onda prebacujete bosancima
2014-04-19
Što ako živiš po tri mjeseca na četiri mjesta, recimo u Brodu, Bjelovaru, Brinju i Benkovcu?RayMabus wrote:Pa lažno, svugdje u svijetu moš imat zakonski samo jedno a to je ono gdje tokom godine živiš duže od šest mjeseci znači nemoš imati DVAepikur37 wrote:RayMabus wrote:
Stvar je u tome šta ti ovdje uopće ne smiješ doći glasati na lokalne izbore
Ne da ne smije nego je dužan doći.
To mu je prebivalište.
RayMabus wrote:Pa kako ću kad dovuče dvi tisuće ovih iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima a ovi tu uopće nežive ali su prijavljeni kod rodbine iprckov wrote:a ko vam smeta da organizirate izbore po vasem ceifu?RayMabus wrote:Svatko sa hr državljanstvom ima pravo glasat za predsjedničke i parlamentarne izbore i to radi tamo gdje je a za lokalne moraš živit tu a Hercegovci nežive nego lažno prijavljeni i onda dođe glasat tko će meni u mojoj općini biti gazda.
JESTE SAD SHVATILI?
Sto niste
I to zbog one kolone autobusa glasača iz Beha :D
koji lik
2015-08-06
Pa normalno da su krivi jer je HDZ za dlaku pobijedio šta nebi bez ovoga bilo moguće i eto ja sad imam hdz u općini na vlastiprckov wrote:pa onda vam nisu krivi ti koji su dosli nego ti u kastelimaRayMabus wrote:Pa kako ću kad dovuče dvi tisuće ovih iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima a ovi tu uopće nežive ali su prijavljeni kod rodbine iprckov wrote:a ko vam smeta da organizirate izbore po vasem ceifu?RayMabus wrote:Svatko sa hr državljanstvom ima pravo glasat za predsjedničke i parlamentarne izbore i to radi tamo gdje je a za lokalne moraš živit tu a Hercegovci nežive nego lažno prijavljeni i onda dođe glasat tko će meni u mojoj općini biti gazda.
JESTE SAD SHVATILI?
Sto niste
Tako će i oni imat Komšića
2014-04-11
ok, gubim vrijeme bezvezeRayMabus wrote:Pa normalno da su krivi jer je HDZ za dlaku pobijedio šta nebi bez ovoga bilo moguće i eto ja sad imam hdz u općini na vlastiprckov wrote:pa onda vam nisu krivi ti koji su dosli nego ti u kastelimaRayMabus wrote:Pa kako ću kad dovuče dvi tisuće ovih iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima a ovi tu uopće nežive ali su prijavljeni kod rodbine iprckov wrote:a ko vam smeta da organizirate izbore po vasem ceifu?RayMabus wrote:Svatko sa hr državljanstvom ima pravo glasat za predsjedničke i parlamentarne izbore i to radi tamo gdje je a za lokalne moraš živit tu a Hercegovci nežive nego lažno prijavljeni i onda dođe glasat tko će meni u mojoj općini biti gazda.
JESTE SAD SHVATILI?
Sto niste
Tako će i oni imat Komšića
2014-04-19
I sto je najsmjesnije kao nesto bi se promjenilo da slucajno u kastelima nije izabran HDZepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa kako ću kad dovuče dvi tisuće ovih iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima a ovi tu uopće nežive ali su prijavljeni kod rodbine iprckov wrote:a ko vam smeta da organizirate izbore po vasem ceifu?RayMabus wrote:Svatko sa hr državljanstvom ima pravo glasat za predsjedničke i parlamentarne izbore i to radi tamo gdje je a za lokalne moraš živit tu a Hercegovci nežive nego lažno prijavljeni i onda dođe glasat tko će meni u mojoj općini biti gazda.
JESTE SAD SHVATILI?
Sto niste
koji lik
nevjerojatno
doduse longija se I ne treba ozbiljno shvatat
ja to radi yodine histerije
2014-04-19
Pa eto trebali bi koalirati sa Akcijom mladih no sad nemoraju jer su na račun ovih dobili apsolutnu većinu pa mogu sve samiprckov wrote:I sto je najsmjesnije kao nesto bi se promjenilo da slucajno u kastelima nije izabran HDZepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa kako ću kad dovuče dvi tisuće ovih iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima a ovi tu uopće nežive ali su prijavljeni kod rodbine iprckov wrote:a ko vam smeta da organizirate izbore po vasem ceifu?RayMabus wrote:Svatko sa hr državljanstvom ima pravo glasat za predsjedničke i parlamentarne izbore i to radi tamo gdje je a za lokalne moraš živit tu a Hercegovci nežive nego lažno prijavljeni i onda dođe glasat tko će meni u mojoj općini biti gazda.
JESTE SAD SHVATILI?
Sto niste
koji lik
nevjerojatno
A čuj koga ćeš pitati nego mene kao da Zagreb briga
Komšić će jako dugo vladati u BiH
Jako dugo
2014-04-11
I eto
https://www.klix.ba/vijesti/bih/luka-raguz-i-mario-simovic-novi-clanovi-socijaldemokratske-partije-bih/180114034
Malo Hrvata kojima je pun kurac hdz hercogovačkog čardaka ostalo će glasat Bošnjaci i eto to je to Čović pa pa
https://www.klix.ba/vijesti/bih/luka-raguz-i-mario-simovic-novi-clanovi-socijaldemokratske-partije-bih/180114034
Malo Hrvata kojima je pun kurac hdz hercogovačkog čardaka ostalo će glasat Bošnjaci i eto to je to Čović pa pa
2014-04-11
RayMabus wrote:I eto
Među Hrvatima naći izdajnika, nije velik posao. To je u genima.
2015-08-06
I onda ćeš tako opet za četri godine jer je pametni hdz da hrvatske papire ovima da mogu glasati pa svi sad bježe u Njemačku a iz Njemačke su Kaštela ipak daleko za razliku od Livna pa će opet Komšić na istu bazu dobit glasove i bit predstavnik Hrvata u BiHRayMabus wrote:I eto
I tako sve dok ne bude niti jedan tamo koji će mi dolaziti glasat u Kaštela
AJ BOG
2014-04-11
nece ne briniRayMabus wrote:Pa eto trebali bi koalirati sa Akcijom mladih no sad nemoraju jer su na račun ovih dobili apsolutnu većinu pa mogu sve samiprckov wrote:I sto je najsmjesnije kao nesto bi se promjenilo da slucajno u kastelima nije izabran HDZepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa kako ću kad dovuče dvi tisuće ovih iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima a ovi tu uopće nežive ali su prijavljeni kod rodbine iprckov wrote:
a ko vam smeta da organizirate izbore po vasem ceifu?
Sto niste
koji lik
nevjerojatno
Jako dugo
nego ne kuzis ti sta sam htjeo rec
predpostavljam da su ljudi iz bih isli glasat u hr nakon sto su mesic I ekipa radili na tome da ubaci bih hrvate u gradansku bih. Naravno da ce ovi probat sve da to zaustave pa to bilo I glasanje u hr koje btw ste vi I organizirali, a I napravili pravila ko moze glasat. Tad ste sutili, to vas se nije ticalo. Nije VAS PREDSJEDNIK Mesic kojeg ste VI IZABRALI iso u Sarajevo I mjeso se u politicku buducnost bih hrvata, a? Sta si mislio da ce se poslije toga desit? Da ce ovi gledat kako VAS izbor jebe njihov politicki polozaj u bih? Tad si sutio I ti I yoda, tad je sve bilo ok, ko jebe bosance. Tad yodu nije fato pms. To o cemu vi sad trubite je reakcija na politiku koju je HR u to doba imala prema bih hrvatima a glavni protagonist te politike je bio mesic uz jos nekoliko njih. Iako to famozno glasanje apsolutno nije imalo presudan uticaj u smjer u kome je HR dalje isla. Jednostavno serete jer nemate drugog posla ili vam je histerija sastavni dio mentaliteta.
2014-04-19
vi birate nama HDZ u imotskom, metkoviću, kninu, baškoj vodi, čak i u splitu da nas krade i pljačka, i govorite da je to "uredu", a onda kukate da vama muslimani rade isto.
odjebite
odjebite
Guest- Guest
Dobit ćeš ti Komšića pa proučavaj i dalje kakoprckov wrote:nece ne briniRayMabus wrote:Pa eto trebali bi koalirati sa Akcijom mladih no sad nemoraju jer su na račun ovih dobili apsolutnu većinu pa mogu sve samiprckov wrote:I sto je najsmjesnije kao nesto bi se promjenilo da slucajno u kastelima nije izabran HDZepikur37 wrote:RayMabus wrote:
Pa kako ću kad dovuče dvi tisuće ovih iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima a ovi tu uopće nežive ali su prijavljeni kod rodbine i
koji lik
nevjerojatno
Jako dugo
nego ne kuzis ti sta sam htjeo rec
predpostavljam da su ljudi iz bih isli glasat u hr nakon sto su mesic I ekipa radili na tome da ubaci bih hrvate u gradansku bih. Naravno da ce ovi probat sve da to zaustave pa to bilo I glasanje u hr koje btw ste vi I organizirali, a I napravili pravila ko moze glasat. Tad ste sutili, to vas se nije ticalo. Nije VAS PREDSJEDNIK Mesic kojeg ste VI IZABRALI iso u Sarajevo I mjeso se u politicku buducnost bih hrvata, a? Sta si mislio da ce se poslije toga desit? Da ce ovi gledat kako VAS izbor jebe njihov politicki polozaj u bih? Tad si sutio I ti I yoda, tad je sve bilo ok, ko jebe bosance. Tad yodu nije fato pms. To o cemu vi sad trubite je reakcija na politiku koju je HR u to doba imala prema bih hrvatima a glavni protagonist te politike je bio mesic uz jos nekoliko njih. Iako to famozno glasanje apsolutno nije imalo presudan uticaj u smjer u kome je HR dalje isla. Jednostavno serete jer nemate drugog posla ili vam je histerija sastavni dio mentaliteta.
Usput rečeno za Mesića mogu glasati i u BiH, netrebaju im Kaštela za to
2014-04-11
joda, zbaci hdz, imas potencijala i mlad si, kad moze onaj shaban pernar onda mozes i tiPinochet wrote:vi birate nama HDZ u imotskom, metkoviću, kninu, baškoj vodi, čak i u splitu da nas krade i pljačka, i govorite da je to "uredu", a onda kukate da vama muslimani rade isto.
odjebite
sta bi ti falilo da budes gradonacelnik splita
» Oni smiju biti četnici
» Smiju li se Srbi i Hrvati (po)miriti bez odobrenja Bošnjaka!?
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Oni smiju biti četnici
» Smiju li se Srbi i Hrvati (po)miriti bez odobrenja Bošnjaka!?
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 5 of 8