BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
Eroo wrote:Ako se tako odluče, nitko im neće smetati.epikur37 wrote:Eroo wrote:EU već ima sve što joj je trebalo, ostalima je na volju.
Mogu se "okrenuti" kud im duša želi.
Rusija i turska,ponajviše rusija, znači putin, znači SSSR i srbi.
Mogu i svi đuture skočiti kroz prozor na glavu.
PS: Kako ih je ono Trumpika nazvao? Shithole countries?
Tako je nazva RH, BiH......................itd
U sadržaj te rupe spadaš i ti
koji si jedva došepa do Slovenije
a sad glumiš nekog velikohrvata, usrašu Bosanca/Bošnjaka ili šta već
................ samo šta ne krepaš a ti se poistovjećuješ sa Amerikom, nato-om EU i štajaznam već tvoje maliganske mokre snove
Popij tablete i pojdi leći da te Slovenka ne išamara ..............jope
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Štaviše ima muslimana u Beću to bolje, sad ih je 12% nadam se da će ih biti 25%
Trenutno komunist tamo imaju 44% ostali ljevičari 15%..... desničari FPO 34%i narodnjaci 7%
Muslimani očito ne glasaju za desnicu zato FPO mora fizički njih istrijebiti, pričamo o oko 400 tisuća plus vođe ljevice i svi njihovi simpatizeri
Ovo nije moj plan ali tako ispada kad ja srušim Austriju
Trenutno komunist tamo imaju 44% ostali ljevičari 15%..... desničari FPO 34%i narodnjaci 7%
Muslimani očito ne glasaju za desnicu zato FPO mora fizički njih istrijebiti, pričamo o oko 400 tisuća plus vođe ljevice i svi njihovi simpatizeri
Ovo nije moj plan ali tako ispada kad ja srušim Austriju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tako je nazvo ilegalce sto dolaze iz Haitia, nikaragve, salvadora I nekih africkih zemaljaYehudi wrote:Eroo wrote:Ako se tako odluče, nitko im neće smetati.epikur37 wrote:Eroo wrote:EU već ima sve što joj je trebalo, ostalima je na volju.
Mogu se "okrenuti" kud im duša želi.
Rusija i turska,ponajviše rusija, znači putin, znači SSSR i srbi.
Mogu i svi đuture skočiti kroz prozor na glavu.
PS: Kako ih je ono Trumpika nazvao? Shithole countries?
Tako je nazva RH, BiH......................itd
U sadržaj te rupe spadaš i ti
koji si jedva došepa do Slovenije
a sad glumiš nekog velikohrvata, usrašu Bosanca/Bošnjaka ili šta već
................ samo šta ne krepaš a ti se poistovjećuješ sa Amerikom, nato-om EU i štajaznam već tvoje maliganske mokre snove
Popij tablete i pojdi leći da te Slovenka ne išamara ..............jope
sto jedes govna kad je burek jeftin majmune
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Vratimo se na početnu sliku pa unutar Federacije, koja bira dva člana Predsjedništva, uspostavimo dvie izborne jedinice. Jednu bi činile općine s bošnjačkom većinom, drugu općine s hrvatskom većinom.
Regoč wrote:Vratimo se na početnu sliku pa unutar Federacije, koja bira dva člana Predsjedništva, uspostavimo dvie izborne jedinice. Jednu bi činile općine s bošnjačkom većinom, drugu općine s hrvatskom većinom.
To bi bilo oke ali avaj američki saveznici ne daju :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zato trebamo imati incijativu prema Americi.epikur37 wrote:Regoč wrote:Vratimo se na početnu sliku pa unutar Federacije, koja bira dva člana Predsjedništva, uspostavimo dvie izborne jedinice. Jednu bi činile općine s bošnjačkom većinom, drugu općine s hrvatskom većinom.
Regoč wrote:Zato trebamo imati incijativu prema Americi.epikur37 wrote:Regoč wrote:Vratimo se na početnu sliku pa unutar Federacije, koja bira dva člana Predsjedništva, uspostavimo dvie izborne jedinice. Jednu bi činile općine s bošnjačkom većinom, drugu općine s hrvatskom većinom.
Samo naprijed :)
Kao da grobara pitaš da ti da ruku...
2015-08-06
ne do bg dat nekima drzavu u ruke
prokockali bi je ko kinez za ruletom
prokockali bi je ko kinez za ruletom
2014-04-19
jesam li rekao da podržavam izborni inžinjering muslimana nad bosanskim hrvatima.
kada oni nama na loklanim izborima , dolaze i glasuju po dalmaciji i biraju nam HDZ na vlasti da nas pljačka i krade, kada glasuju dva puta da HDZ dodje na vlast, onda neka i njima muslimani rade sranja.
kada oni nama na loklanim izborima , dolaze i glasuju po dalmaciji i biraju nam HDZ na vlasti da nas pljačka i krade, kada glasuju dva puta da HDZ dodje na vlast, onda neka i njima muslimani rade sranja.
Pinochet wrote:jesam li rekao da podržavam izborni inžinjering muslimana nad bosanskim hrvatima.
2015-08-06
U imotskom su , i dalje ostavili HDZ na vlasti, nakon što je HDZ razjeba Imotski, tako da tamo više neće niti trava rasti, i trebao je pasti ove gdoine, ovi su autobusima dovlačili ljude iz bosne, da HDZ ostane tamo na vlasti.
isto su napravili u Mtekoviću, i hrpi drugih mjesta u Dalmaciji.
Kada su parlamentarni izbori, glasuje se u BiH za HDZ(neka to im je ustavno pravo)a onda se zapute automobilima, i glasuju u RH i još dovuku rodbinu.
Ja sam skužio da mi je susjeda hercegovka(za koju nisam niti zna da je hercegovka) u svom stanu imala prijavljeno par desetaka članova svoje obitelji doslovno, preko granice, pola njih dolazi glasovati u ST za HDZ, kada su izbori
dabogda vam muslimani muhameda birali i u Livnu i Međugorju,
isto su napravili u Mtekoviću, i hrpi drugih mjesta u Dalmaciji.
Kada su parlamentarni izbori, glasuje se u BiH za HDZ(neka to im je ustavno pravo)a onda se zapute automobilima, i glasuju u RH i još dovuku rodbinu.
Ja sam skužio da mi je susjeda hercegovka(za koju nisam niti zna da je hercegovka) u svom stanu imala prijavljeno par desetaka članova svoje obitelji doslovno, preko granice, pola njih dolazi glasovati u ST za HDZ, kada su izbori
dabogda vam muslimani muhameda birali i u Livnu i Međugorju,
A onaj pizda Orepić, je krenuo sa čišćenjem lažnih birača, pa je ero kukao i naricao na forumu, na kraju taj pizda Orepić nije dovršio posao, i bavio se dovlačenjem muslimana , jer je našao na otpor u HDZovim strukturama u ministarstvu i policiji, i odustao. i sada utekao iz MOSTa. Pičkica
Guest- Guest
Pa u biti ovdje je Yoda u pravu, njima se samo dešava ono šta oni rade nama doleepikur37 wrote:Pinochet wrote:jesam li rekao da podržavam izborni inžinjering muslimana nad bosanskim hrvatima.
Evo dva Hrvata u BiH potpisala protiv HDZa bih
.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/luka-raguz-i-mario-simovic-novi-clanovi-socijaldemokratske-partije-bih/180114034
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa u biti ovdje je Yoda u pravu, njima se samo dešava ono šta oni rade nama doleepikur37 wrote:Pinochet wrote:jesam li rekao da podržavam izborni inžinjering muslimana nad bosanskim hrvatima.
.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/luka-raguz-i-mario-simovic-novi-clanovi-socijaldemokratske-partije-bih/180114034
Kaj se vama dogadja osim što ste kilavi da sami promijenite ono što vam ne paše :)
Kaj god,kmečanje je dozvoljeno...
2015-08-06
Ja ću manje kmečat jer imam svoju državu tako da izgleda da su ga oni sebi uvalili a ne meniepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa u biti ovdje je Yoda u pravu, njima se samo dešava ono šta oni rade nama doleepikur37 wrote:Pinochet wrote:jesam li rekao da podržavam izborni inžinjering muslimana nad bosanskim hrvatima.
.
Kaj se vama dogadja osim što ste kilavi da sami promijenite ono što vam ne paše :)
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja ću manje kmečat jer imam svoju državu tako da izgleda da su ga oni sebi uvalili a ne meniepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa u biti ovdje je Yoda u pravu, njima se samo dešava ono šta oni rade nama doleepikur37 wrote:Pinochet wrote:jesam li rekao da podržavam izborni inžinjering muslimana nad bosanskim hrvatima.
.
Znači autobusi iz hercegovine :D
2015-08-06
Epikur ja sam ti samo rekao da Yoda ima pravo, odbija im se o glavu
Most je inače desnije od HDZa kad su Hrvati u BiH u pitanju tako da su glasajuči za HDZ dole i rušeći most dole srušili sami sebe
Most je inače desnije od HDZa kad su Hrvati u BiH u pitanju tako da su glasajuči za HDZ dole i rušeći most dole srušili sami sebe
2014-04-11
RayMabus wrote:Epikur ja sam ti samo rekao da Yoda ima pravo, odbija im se o glavu
Most je ok po tom pitanju da.
Gle ja porvi se smijem kad se ovce poredaju u mostaru na glasanje :)
hebeš budale
I onda im dođe Kulinda i pljune u facu a oni plješću perajama :)
2015-08-06
kolko ti imas godinaPinochet wrote:jesam li rekao da podržavam izborni inžinjering muslimana nad bosanskim hrvatima.
2014-04-19
Pa o tome i je riječ jer kako oni mogu profitirati gušeći mene ovdje znači ja se lomim i moram vodit svoje bitke a oni onda očekuju od mene neštoepikur37 wrote:RayMabus wrote:Epikur ja sam ti samo rekao da Yoda ima pravo, odbija im se o glavu
hebeš budale
S druge strane hdz uhljebi samo oće fotelje brige ih za narod ovdje a kamo li tamo tako da Yoda rekao istinu, samo im se vraća šta drugima rade
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa o tome i je riječ jer kako oni mogu profitirati gušeći mene ovdje znači ja se lomim i moram vodit svoje bitke a oni onda očekuju od mene neštoepikur37 wrote:RayMabus wrote:Epikur ja sam ti samo rekao da Yoda ima pravo, odbija im se o glavu
hebeš budale
S druge strane hdz uhljebi samo oće fotelje brige ih za narod ovdje a kamo li tamo tako da Yoda rekao istinu, samo im se vraća šta drugima rade
Mae oni te guše, kao da vi ne bi glasali za HDZ da vam nije hercegbosanaca....
Još su vas najviše vaši pokrali i izhebali....ali ono prebaci krivnju i kmeči.
2015-08-06
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ‘Hrvati paničare, nikada više neće biti ispred nas, a ostat će zapisano da je to napravio Adem Vuchiqi‘
» Oni smiju biti četnici
» Smiju li se Srbi i Hrvati (po)miriti bez odobrenja Bošnjaka!?
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Oni smiju biti četnici
» Smiju li se Srbi i Hrvati (po)miriti bez odobrenja Bošnjaka!?
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 3 of 8