Oni smiju biti četnici
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Oni smiju biti četnici
Ravnogorci i Četnici na prijemu kod gradonačelnika
„Da Srbi nikada ne krenu na Srbe, u ime bilo koje ideologije i u ime bilo kog vođe“, poručio je gradonačelnik grada Valjeva dr Slobodan Gvozdenović na prijemu organizovanom za predstavnike Ravnogorskog pokreta i Četnika Valjevo. Ovom prilikom predstavnici dva pokreta upoznali su gradonačelnika Gvozdenovića sa aktivnostima, aktuelnim akcijama i inicijativama.
„Hvala gradonačelniku Valjeva, što je imao razumevanje i što je prvi put posle 75 godina, prvi čovek Grada priredio prijem za nas i razgovarao sa nama. Četnici Valjeva su glasali na nedavno održanim lokalnim izborima za ličnost, a to je naš gradonačelnik Gvozdenović. Mi smo patriote i nikada nećemo uraditi ništa protiv interesa srpskog naroda. Srpski narod je onaj koji misli i levičarski i desničarski. Zalažemo se za mir i jedinstvo Srba. Podržavamo aktuelnu vlast Republike Srbije i Grada Valjeva, smatramo da je demokratija jedno civilizacijsko dostignuće, a želimo da naša zemlja živi pre svega u miru“, ocenili su na prijemu kod gradonačelnika Ljubinko Andrić, predstavnika Četnika Valjevo i Darko Dragojević, predsednik Ravnogorskog pokreta Valjevo.
Ovom prilikom je zajednički ocenjeno da je prijem kod gradonačelnika značajan i zbog toga što je u nedelju 17. jula, obeleženo 70 godina od stradanja Draže Mihajlovića.
„Đeneral Draža Mihajlović je rehabilitovan u redovnom sudskom procesu. Njegovom rehabilitacijom, đeneral Mihajlović je priznat kao vođa drugog Antifašističkog pokreta. I jedan i drugi pokret za državu Srbiju su antifašistički. Istorijske činjenice o delovanju i jednog i drugog pokreta trebalo bi ostaviti istoričarima da o tome raspravljaju, a srpski narod ima samo jedan zadatak da zaleči rane iz prošlosti i da se okrene ka budućnosti, ka jačanju srpske države i svom biološkom opstanku“, naglasio je gradonačelnik Gvozdenović ovom prilikom.
http://www.valjevo.rs/ravnogorci-cetnici-na-prijemu-kod-gradonacelnika/?lang=lat
..............................................................
Oni smiju, kad smo mi ustaše, odmah graja!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Oni smiju biti četnici
cetnici su priznati od strane zapada a ustase nikad nece biti.
to je kamen koji morate da stavite oko vrata.
to je kamen koji morate da stavite oko vrata.
Guest- Guest
Kod nas i dalje ne smijucrvenkasti wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I vi možete da budete Četnici.crvenkasti wrote:
Sve ostaje u familiji. I bukvalno.
:D
2014-04-12
To kod vas neki običaj?maggie13 wrote:Sve ostaje u familiji. I bukvalno.
Nismo mi toliko napredni :)
2014-04-12
maggie13 wrote:Sve ostaje u familiji. I bukvalno.
Ae...zabava za cijelu obitelj...:)
darth_vader-
2014-04-17
Djedov,bake,unucad..pa uokolo po C.Srbiji na gaze..8-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:Sve ostaje u familiji. I bukvalno.
Ae...zabava za cijelu obitelj...:)
2014-04-12
Jeste, zato ste u EU.maggie13 wrote:Nismo mi toliko napredni :)
bar je uzbudljivo...ne vodimo mrtvu mecku od granice do granice :Pdzango wrote:maggie13 wrote:Nismo mi toliko napredni :)
Jeste, zato ste u EU.
2014-04-12
Pa crveni ne smije, zato je ljut .dzango wrote:I vi možete da budete Četnici.crvenkasti wrote:
2015-08-15
crvenom ej tata..pa eto familija dala neki obol 'antifasizmu'kaja_333 wrote:Pa crveni ne smije, zato je ljut .dzango wrote:I vi možete da budete Četnici.crvenkasti wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Crveni je bijesan- zašto oni u Srbiji smiju biti cetnici a ja tu ne smijem?!vuksadinare wrote:crvenom ej tata..pa eto familija dala neki obol 'antifasizmu'kaja_333 wrote:Pa crveni ne smije, zato je ljut .dzango wrote:I vi možete da budete Četnici.crvenkasti wrote:
2015-08-15
Ne, bijesan sam jer oni tamo smiju biti četnici, a mi ovdje ne smijemo biti ustaše.
crvenkasti-
2014-04-17
Ko kaže? Smijemo mi sto hoćemo al ti ne smiješ biti cetnik :)crvenkasti wrote:Ne, bijesan sam jer oni tamo smiju biti četnici, a mi ovdje ne smijemo biti ustaše.
A jbg.. Pati...
2015-08-15
Prije 10 godina, ako ne vise.pizzon wrote:
vesna pisarovic, nisma znao da je i ona postala nasa snajka
2015-08-15
crvenkasti wrote:Ravnogorci i Četnici na prijemu kod gradonačelnika
„Da Srbi nikada ne krenu na Srbe, u ime bilo koje ideologije i u ime bilo kog vođe“, poručio je gradonačelnik grada Valjeva dr Slobodan Gvozdenović na prijemu organizovanom za predstavnike Ravnogorskog pokreta i Četnika Valjevo. Ovom prilikom predstavnici dva pokreta upoznali su gradonačelnika Gvozdenovića sa aktivnostima, aktuelnim akcijama i inicijativama.
„Hvala gradonačelniku Valjeva, što je imao razumevanje i što je prvi put posle 75 godina, prvi čovek Grada priredio prijem za nas i razgovarao sa nama. Četnici Valjeva su glasali na nedavno održanim lokalnim izborima za ličnost, a to je naš gradonačelnik Gvozdenović. Mi smo patriote i nikada nećemo uraditi ništa protiv interesa srpskog naroda. Srpski narod je onaj koji misli i levičarski i desničarski. Zalažemo se za mir i jedinstvo Srba. Podržavamo aktuelnu vlast Republike Srbije i Grada Valjeva, smatramo da je demokratija jedno civilizacijsko dostignuće, a želimo da naša zemlja živi pre svega u miru“, ocenili su na prijemu kod gradonačelnika Ljubinko Andrić, predstavnika Četnika Valjevo i Darko Dragojević, predsednik Ravnogorskog pokreta Valjevo.
Ovom prilikom je zajednički ocenjeno da je prijem kod gradonačelnika značajan i zbog toga što je u nedelju 17. jula, obeleženo 70 godina od stradanja Draže Mihajlovića.
„Đeneral Draža Mihajlović je rehabilitovan u redovnom sudskom procesu. Njegovom rehabilitacijom, đeneral Mihajlović je priznat kao vođa drugog Antifašističkog pokreta. I jedan i drugi pokret za državu Srbiju su antifašistički. Istorijske činjenice o delovanju i jednog i drugog pokreta trebalo bi ostaviti istoričarima da o tome raspravljaju, a srpski narod ima samo jedan zadatak da zaleči rane iz prošlosti i da se okrene ka budućnosti, ka jačanju srpske države i svom biološkom opstanku“, naglasio je gradonačelnik Gvozdenović ovom prilikom.
http://www.valjevo.rs/ravnogorci-cetnici-na-prijemu-kod-gradonacelnika/?lang=lat
..............................................................
Ustaše na aparatima.
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kotromanović : Četnici iz Banja Luke se sad smiju uz čevape i pivu
» BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 1 of 5