BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
Da ti nisi izbosne? Ajd reci Č.Pinochet wrote:a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
ne nego ja nisam socijalista ko tiPinochet wrote:a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
u mene su odgovorni individualni ljudi sa imenom I prezimenom
ne baratam sa grupama, to radi marks
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
I hitler
2014-04-18
Ma vidiš da priča o Mesiću a to su predsjednički izbori, očito nekuži o čemu mi pričamo (općinski izbori u Hrvatskoj)Pinochet wrote:a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
mesic je uzrokRayMabus wrote:Ma vidiš da priča o Mesiću a to su predsjednički izbori, očito nekuži o čemu mi pričamo (općinski izbori u Hrvatskoj)Pinochet wrote:a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
ostalo je posljedica
I ne samo mesic
lokalni izbori su u tom kontekstu beznacajni osim lokalnim serifima
2014-04-18
Znači Prckov živi u Austriji, ima hr državljanstvom, rođak mu ima kuću u Kaštelima, prijavi ga tu, dođu lokalni izbori, HDZ Prcku plati avio kartu i onda on koji je tu lažno prijavljen meni bira gradonačelnika a živi u Austriji samo svake četri godine mu hdz plača put ovamo da ih bira u općini
2014-04-11
I lokalnim ljudima koji žive u toj općiniprckov wrote:mesic je uzrokRayMabus wrote:Ma vidiš da priča o Mesiću a to su predsjednički izbori, očito nekuži o čemu mi pričamo (općinski izbori u Hrvatskoj)Pinochet wrote:a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
ostalo je posljedica
I ne samo mesic
GAZIŠ PO MENI
2014-04-11
To ti je kao u Izraelu. Tamo stranke zrakoplovima dovode birače.RayMabus wrote:Znači Prckov živi u Austriji, ima hr državljanstvom, rođak mu ima kuću u Kaštelima, prijavi ga tu, dođu lokalni izbori, HDZ Prcku plati avio kartu i onda on koji je tu lažno prijavljen meni bira gradonačelnika a živi u Austriji samo svake četri godine mu hdz plača put ovamo da ih bira u općini
u australijiprckov wrote:mesic je uzrokRayMabus wrote:Ma vidiš da priča o Mesiću a to su predsjednički izbori, očito nekuži o čemu mi pričamo (općinski izbori u Hrvatskoj)Pinochet wrote:a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
ostalo je posljedica
I ne samo mesic
I prijavljen sam tu bio 2 godine dok se nisam vratio u australiju
nikad nigdje nisam glaso osim u australiji jer se ovdje mora glasat
ako vam je to problem onda policija treba da provjerava one za koje se sumnja da ne zive tu. Ako se ne odjave onda a ne zive onda se to kazni ili izbaci sa popisa. Takode oni koji zive a nisu prijavljeni. Radite poso za koji ste placeni ako hocete da vam bude sve u redu.
2014-04-18
Pa o čemu ti ja i Yoda pričamo cijelo vrijemeprckov wrote:u australijiprckov wrote:mesic je uzrokRayMabus wrote:Ma vidiš da priča o Mesiću a to su predsjednički izbori, očito nekuži o čemu mi pričamo (općinski izbori u Hrvatskoj)Pinochet wrote:a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
ostalo je posljedica
I ne samo mesic
ako vam je to problem onda policija treba da provjerava one za koje se sumnja da ne zive tu. Ako se ne odjave onda a ne zive onda se to kazni ili izbaci sa popisa. Takode oni koji zive a nisu prijavljeni. Radite poso za koji ste placeni ako hocete da vam bude sve u redu.
Orepič iz Most je to htjeo i Hdz i Pupovac ga izbacili jer Pupovac isto to radi sa Srbima
Ja sam desničar
Neželim da mi oni biraju vlast u Vukovaru nit Čović u Splitu
2014-04-11
Pričate o onima koji su najmanje krivi za to. Krivci su tvoji prvi susjedi.RayMabus wrote:Pa o čemu ti ja i Yoda pričamo cijelo vrijeme
Inače, ljudi s pravom koriste sve što zakonom nije zabranjeno.
2016-07-22
Pa ok pa tako je i sa KomšičemEroo wrote:Pričate o onima koji su najmanje krivi za to. Krivci su tvoji prvi susjedi.RayMabus wrote:Pa o čemu ti ja i Yoda pričamo cijelo vrijeme
Sve pet, nema ljutnje
2014-04-11
kolko sam primjetio yoda srbe nije ni pomenoRayMabus wrote:Pa o čemu ti ja i Yoda pričamo cijelo vrijemeprckov wrote:u australijiprckov wrote:mesic je uzrokRayMabus wrote:Ma vidiš da priča o Mesiću a to su predsjednički izbori, očito nekuži o čemu mi pričamo (općinski izbori u Hrvatskoj)Pinochet wrote:a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
ostalo je posljedica
I ne samo mesic
Orepič iz Most je to htjeo i Hdz i Pupovac ga izbacili jer Pupovac isto to radi sa Srbima
Ja sam desničar
Neželim da mi oni biraju vlast u Vukovaru nit Čović u Splitu
enivej, to samo znaci da vam je problem u vasoj vlasti a ne glasacima pa odakle god oni dolazili.
Da to rijesi vlast onda ne bi mogli ni dolazit niti bit na spiskovima. Ako I'm je zakonski omoguceno I nalaze se na spiskovima onda oni samo koriste to pravo
2014-04-18
doslovno na ovakav način HDZ pljačka i harači Hrvatskom. Lako je što recimo ta ekipa govori "mi vas spašavamo od SDPa". nije. na takav način su u Imotskom srušili nezavisnog, u Metkoviću Most, u Splitu isto doveli HDZ,RayMabus wrote:Znači Prckov živi u Austriji, ima hr državljanstvom, rođak mu ima kuću u Kaštelima, prijavi ga tu, dođu lokalni izbori, HDZ Prcku plati avio kartu i onda on koji je tu lažno prijavljen meni bira gradonačelnika a živi u Austriji samo svake četri godine mu hdz plača put ovamo da ih bira u općini
i na državnim izborima isto bude tako. HDZ tako dovuče 10-20 tisuća glasova, dovoljno da iz dalmacije pokupit 1-2 možda i 3 mandata extra na štetu recimo Mosta ili ŽZa itd
Guest- Guest
A pa kad nisi pitao za Srbe, isto ko šta ne pitaš za predsjedničke i parlamentarne izbore za dijasporu
To ostaje, nitko to ni ne ukida, moš glasat protiv Mesića i SDPa u Austriji, Australiji, BiH, Kanadi, Argentini.... sutra i na Mjesecu kad tamo napravimo treći entitet
To ostaje, nitko to ni ne ukida, moš glasat protiv Mesića i SDPa u Austriji, Australiji, BiH, Kanadi, Argentini.... sutra i na Mjesecu kad tamo napravimo treći entitet
2014-04-11
za nagradu ovi kada bude natječaj za 250 uhljeba u ZGu(što je bilo prije tjedan dana) natrpat će im dicu u ministarstva, zavode itd..
ljudi ne shvaćaju koja je šteta taj HDZ postao, doslovno stranka štakora i glodavaca
ljudi ne shvaćaju koja je šteta taj HDZ postao, doslovno stranka štakora i glodavaca
Guest- Guest
RayMabus wrote:A pa kad nisi pitao za Srbe, isto ko šta ne pitaš za predsjedničke i parlamentarne izbore za dijasporu
pedesetak autobusa koji recimo na palamentarnim izborima pređu granicu u glasuju za HDZ(a nebi smjeli), samo 50ak takvih autobusa, na razini dalmacije možda znači extra 2 mandata za HDZ ,a recimo 1 manje za MOST i 1 manje za ŽZ
a onda djeca ovih familija koje su najviše puta glasovali i najviše članova obitelji dovukli na glasovanje(HDZ sve vodi evidenciju , spiskove, statistiku) , za nagradu kada bude trpačina u kancelarije, dobijaju radno mjesto u nekom izmišljenom ministarstvu u ZGu..
Guest- Guest
pa vjerojatno srbima ne bi mogli zabranit jer bi vas EU pukla po usima radi zastite manjinaRayMabus wrote:A pa kad nisi pitao za Srbe, isto ko šta ne pitaš za predsjedničke i parlamentarne izbore za dijasporu
Predpostavljam da bi vam stimalo da srbi mogu doc iz bosne I srbije glasat ali hrvati ne mogu radi vaseg lokalizma
Mene lokalna politika ne zanima, to mi je vise prica kao za tetkice na trznici ili vremensku prognozu. Lokalna sekirancija I prepucancija. Medja politika, seljacluk.
Zivi se u cudnim vremenima I velike su promjene na vidiku globalno, tako da mi ti loko problemi izgledaju kao da dva noja raspravljaju o vremenu a zabili glavu u pijesak.
2014-04-18
Nema EU s time ništa, i u EU je tako da tko ne živi tu nema pravo glasa na lokalnim izborima, EU to može samo podržati, nije nitko Srbinu koji tu stvarno živi zabranija glasat niti ćeprckov wrote:pa vjerojatno srbima ne bi mogli zabranit jer bi vas EU pukla po usima radi zastite manjinaRayMabus wrote:A pa kad nisi pitao za Srbe, isto ko šta ne pitaš za predsjedničke i parlamentarne izbore za dijasporu
Predpostavljam da bi vam stimalo da srbi mogu doc iz bosne I srbije glasat ali hrvati ne mogu radi vaseg lokalizma
Mene lokalna politika ne zanima, to mi je vise prica kao za tetkice na trznici ili vremensku prognozu. Lokalna sekirancija I prepucancija. Medja politika, seljacluk.
Zivi se u cudnim vremenima I velike su promjene na vidiku globalno, tako da mi ti loko problemi izgledaju kao da dva noja raspravljaju o vremenu a zabili glavu u pijesak.
2014-04-11
Pa i ovo u Federaciji su lokalni izbori, lokalni Bošnjak izabere Komšića
A da Hrvati bi samo da oni kojima u osobnoj piše Hrvat to mogu
E pa i ja bi
Ali pod jednim uvjetom a taj je da ti je mjesto prebivališta u Federaciji
Pa biraj jel Livno ili su Kaštela
Nemože oboje
A da Hrvati bi samo da oni kojima u osobnoj piše Hrvat to mogu
E pa i ja bi
Ali pod jednim uvjetom a taj je da ti je mjesto prebivališta u Federaciji
Pa biraj jel Livno ili su Kaštela
Nemože oboje
2014-04-11
Nikakve to veze nema s Komšićem. Kažu da Komšić od hrvatskog ima samo metak u nogi....nozi, hajd da budem na hr precizan.RayMabus wrote:Pa ok pa tako je i sa KomšičemEroo wrote:Pričate o onima koji su najmanje krivi za to. Krivci su tvoji prvi susjedi.RayMabus wrote:Pa o čemu ti ja i Yoda pričamo cijelo vrijeme
Sve pet, nema ljutnje
2016-07-22
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ‘Hrvati paničare, nikada više neće biti ispred nas, a ostat će zapisano da je to napravio Adem Vuchiqi‘
» Oni smiju biti četnici
» Smiju li se Srbi i Hrvati (po)miriti bez odobrenja Bošnjaka!?
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Oni smiju biti četnici
» Smiju li se Srbi i Hrvati (po)miriti bez odobrenja Bošnjaka!?
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 7 of 8