BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BiH: Hrvati više ne smiju biti žrtva izbornog inženjeringa
joda, zbaci hdz, imas potencijala i mlad si, kad moze onaj shaban pernar onda mozes i tiPinochet wrote:vi birate nama HDZ u imotskom, metkoviću, kninu, baškoj vodi, čak i u splitu da nas krade i pljačka, i govorite da je to "uredu", a onda kukate da vama muslimani rade isto.
odjebite
sta bi ti falilo da budes gradonacelnik splita
Točno a primjeti kako ih boli nepravda nad njima a vas u Dalmaciji tko jebePinochet wrote:vi birate nama HDZ u imotskom, metkoviću, kninu, baškoj vodi, čak i u splitu da nas krade i pljačka, i govorite da je to "uredu", a onda kukate da vama muslimani rade isto.
odjebite
Neka Komšića većno će taj da vlada
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I trebaPinochet wrote:vi birate nama HDZ u imotskom, metkoviću, kninu, baškoj vodi, čak i u splitu da nas krade i pljačka, i govorite da je to "uredu", a onda kukate da vama muslimani rade isto.
odjebite
trebaju vas sve istjerat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
i vama treba komšić sa turskom zastavom u međugorju da bude gradonačelnikprckov wrote:I trebaPinochet wrote:vi birate nama HDZ u imotskom, metkoviću, kninu, baškoj vodi, čak i u splitu da nas krade i pljačka, i govorite da je to "uredu", a onda kukate da vama muslimani rade isto.
odjebite
trebaju vas sve istjerat
Guest- Guest
kad se zaori alahuegber na vidjelistu a :DPinochet wrote:i vama treba komšić sa turskom zastavom u međugorju da bude gradonačelnikprckov wrote:I trebaPinochet wrote:vi birate nama HDZ u imotskom, metkoviću, kninu, baškoj vodi, čak i u splitu da nas krade i pljačka, i govorite da je to "uredu", a onda kukate da vama muslimani rade isto.
odjebite
trebaju vas sve istjerat
sve cemo vas istjerat I umrijet cete od gladiRayMabus wrote:Dobit ćeš ti Komšića pa proučavaj i dalje kakoprckov wrote:nece ne briniRayMabus wrote:Pa eto trebali bi koalirati sa Akcijom mladih no sad nemoraju jer su na račun ovih dobili apsolutnu većinu pa mogu sve samiprckov wrote:I sto je najsmjesnije kao nesto bi se promjenilo da slucajno u kastelima nije izabran HDZepikur37 wrote:
I to zbog one kolone autobusa glasača iz Beha :D
koji lik
nevjerojatno
doduse longija se I ne treba ozbiljno shvatat
ja to radi yodine histerije
A čuj koga ćeš pitati nego mene kao da Zagreb briga
Komšić će jako dugo vladati u BiH
Jako dugo
nego ne kuzis ti sta sam htjeo rec
predpostavljam da su ljudi iz bih isli glasat u hr nakon sto su mesic I ekipa radili na tome da ubaci bih hrvate u gradansku bih. Naravno da ce ovi probat sve da to zaustave pa to bilo I glasanje u hr koje btw ste vi I organizirali, a I napravili pravila ko moze glasat. Tad ste sutili, to vas se nije ticalo. Nije VAS PREDSJEDNIK Mesic kojeg ste VI IZABRALI iso u Sarajevo I mjeso se u politicku buducnost bih hrvata, a? Sta si mislio da ce se poslije toga desit? Da ce ovi gledat kako VAS izbor jebe njihov politicki polozaj u bih? Tad si sutio I ti I yoda, tad je sve bilo ok, ko jebe bosance. Tad yodu nije fato pms. To o cemu vi sad trubite je reakcija na politiku koju je HR u to doba imala prema bih hrvatima a glavni protagonist te politike je bio mesic uz jos nekoliko njih. Iako to famozno glasanje apsolutno nije imalo presudan uticaj u smjer u kome je HR dalje isla. Jednostavno serete jer nemate drugog posla ili vam je histerija sastavni dio mentaliteta.
Usput rečeno za Mesića mogu glasati i u BiH, netrebaju im Kaštela za to
uzecemo vam sve poslove, uhljebit se I sve zene cemo vam uzet isto
2014-04-19
sto se mene tice moze I u neumuPinochet wrote:i vama treba komšić sa turskom zastavom u međugorju da bude gradonačelnikprckov wrote:I trebaPinochet wrote:vi birate nama HDZ u imotskom, metkoviću, kninu, baškoj vodi, čak i u splitu da nas krade i pljačka, i govorite da je to "uredu", a onda kukate da vama muslimani rade isto.
odjebite
trebaju vas sve istjerat
samo da vas istjeramo
krvi cemo vam se napit
svu cemo vam lovu uzet I sve rasprodat
2014-04-19
moracete svi iselit ili cete umrijet od gladi
2014-04-19
ostace samo epi I sve ce bit njegovo
2014-04-19
Neš ti nikoga istjerati, jedino nećete imat hercegovačkog člana u Sarajevu pa možete dignit ustanak za autonomiju
2014-04-11
od yodine koze cemo sasit novu zastavu a curu cemo mu prodat u roblje
2014-04-19
izbusit cemo vam sve camce, pojest svu ribu I srusit bankeRayMabus wrote:Neš ti nikoga istjerati, jedino nećete imat hercegovačkog člana u Sarajevu pa možete dignit ustanak za autonomiju
2014-04-19
I glasat za HDZ
2014-04-19
Brige me, Komšić jednostavno nije moj igrač da bi me puno zanimala ta priča ali nek vas prcaju ko i h Čović nasprckov wrote:I glasat za HDZ
2014-04-11
HDZ
2014-04-19
Glup siprckov wrote:HDZ
Još sam ti rekao da bi mi odgovarala koalicija akcije mladih i hdz u Kaštelima znači očito mi ne smeta hdz nego mi smeta kad vladaju sami
Ja sam desni birač ne ljevičar
2014-04-11
jebiga
probo sam ozbiljno ali ne ide
pricam gluvim telefonima
pricam gluvim telefonima
2014-04-19
Pa pričaš sam sa sobom ja sam desničar, meni savršeno jasno da bez HDZa nema desne vladeprckov wrote:jebiga
pricam gluvim telefonima
Pa nisu Pupovac i pederi desnica nego MOST samo Most ne voli uhkjebe pa je ovom Hdz to zasmetalo
2014-04-11
nisam ja ni za hdz ni nikogaRayMabus wrote:Pa pričaš sam sa sobom ja sam desničar, meni savršeno jasno da bez HDZa nema desne vladeprckov wrote:jebiga
pricam gluvim telefonima
Pa nisu Pupovac i pederi desnica nego MOST samo Most ne voli uhkjebe pa je ovom Hdz to zasmetalo
ja sam za ljude koji su sposobni I koji vole svoju zemlju
lopove I izdajice treba smjestit di I'm je mjesto
to prvo
2014-04-19
a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
Guest- Guest
Da ti nisi izbosne? Ajd reci Č.Pinochet wrote:a braniš svoje jarane, ja svoje vlaje nebranim
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ‘Hrvati paničare, nikada više neće biti ispred nas, a ostat će zapisano da je to napravio Adem Vuchiqi‘
» Oni smiju biti četnici
» Smiju li se Srbi i Hrvati (po)miriti bez odobrenja Bošnjaka!?
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Oni smiju biti četnici
» Smiju li se Srbi i Hrvati (po)miriti bez odobrenja Bošnjaka!?
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 6 of 8