(k)Me Too (Oprah 2020)
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: (k)Me Too (Oprah 2020)
Oh_Femder wrote:Ako je netko cvilidreta, onda je to onaj koji ne može smisliti da mu netko kritizira njegovog ciglastog taticu. Pa čak se i tvoj omiljeni pederčuga odavno probudio iz svojih mokrih snovamarcellus wrote:cvili još maloOh_Femder wrote:Vas dvojica promijenili kamasutra pozu . Najprije je on bio tvoj mali lizač smrdljivih jaja, a sad si se ti degradirao u njegovogmarcellus wrote:http://www.businessinsider.com/small-business-optimism-tax-reform-record-level-2018-1Oh_Femder wrote:
He-he, vidi ovog klokančića što se usplahirio, uskakutao i uskokodakao kad god netko dirne u njegovog narančastog tateka . Poznate su nam takve uštve istupljene tvoje vrste. Tu dolaziš bacat desanku šakić, a daunander si uredno član laburističke partije i glasaš za Marka Sobaricu . Odi si pojedi jednu baklavicu u slastičarni Nikos u Oakleighu. Tamo znaju kako se peku kolači i uzmuljava boza pa morti malko dojdeš k sebi ;P
"'The engine of the economy roared back to life': US small-business confidence hit a record high in 2017"
crkenzi
pederčuga? Hehe antifa homofob
Milo je i dalje uz trumpa bez brige
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
hehe, ti i marcel ste mi ko ona dva na balkonu u MuppetsimaOh_Femder wrote:Pa veli gornji da je to nama gušter iz Kulmerovih dvora ;PNoor wrote:e, da je nama takav idiot, hehemarcellus wrote:rekordna zaposlenost, rekordna burza, rekordni optimizam, rekordna industrijska proizvodnja, uskoro i rekordno niski porezi, a svi pričaju kako je trump idiot, manijak, poremećen, budala, luđak.
A kod nas svi normalni i vidi kako nam ide...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:hehe, ti i marcel ste mi ko ona dva na balkonu u MuppetsimaOh_Femder wrote:Pa veli gornji da je to nama gušter iz Kulmerovih dvora ;PNoor wrote:e, da je nama takav idiot, hehemarcellus wrote:rekordna zaposlenost, rekordna burza, rekordni optimizam, rekordna industrijska proizvodnja, uskoro i rekordno niski porezi, a svi pričaju kako je trump idiot, manijak, poremećen, budala, luđak.
A kod nas svi normalni i vidi kako nam ide...
statler i waldorf se zovu
[quote="marcellus"]
Pedofiličaru Miletu više nitko ne šmirgla uši. A lista onih koji su Črampu lizali prkno pa im je on onda dao vritnjak u isto, ili su se sami otrijeznili i progledali, svakim je danom sve veća:
Već si u rano poslijepodne toliko pijan? A neka, samo će ti triježnjenje biti bolnije ;P
Oh_Femder wrote:
Ako je netko cvilidreta, onda je to onaj koji ne može smisliti da mu netko kritizira njegovog ciglastog taticu. Pa čak se i tvoj omiljeni pederčuga odavno probudio iz svojih mokrih snova
marcellus wrote:Milo je i dalje uz trumpa bez brige
Pedofiličaru Miletu više nitko ne šmirgla uši. A lista onih koji su Črampu lizali prkno pa im je on onda dao vritnjak u isto, ili su se sami otrijeznili i progledali, svakim je danom sve veća:
Već si u rano poslijepodne toliko pijan? A neka, samo će ti triježnjenje biti bolnije ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Oprah bi da bude US predsjednikuša!
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» U susret Novoj 2020-oj
» Hvar - 9.4.2020
» Izbori za Sabor 2020.
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» U susret Novoj 2020-oj
» Hvar - 9.4.2020
» Izbori za Sabor 2020.
Page 4 of 4