(k)Me Too (Oprah 2020)
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: (k)Me Too (Oprah 2020)
nekak mi dolazi laganini da nekom proparam utrobu..onak..ne mora cak niti biti kriv,samo da me uhvati momenath...Sve oslo u pitjkumaterinu..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:s cim se vi zanimate mila majko
s oprom
aupicku materinu, ava karabatic je premija za nju
ava nije rekla da će se kandidirat za predjednikušu...
Stanje američke ekonomije nema puno veze s Črampom. I, uostalom, ekonomija tu nije odlučujući faktor. Činjenica je naime da Ameri ne mijenjaju predsjednika kad je država u ratu (osim ako riknu ko Roosevelt). Dakle ako narančastog ne smjene/ubajboče/upokoje, ili ako ne pređe granicu totalne prolupalosti, od koje je udaljen par nanometara, on će početi rat. Pa ako ne bude druge, i s tovarišem Kimberlijem.marcellus wrote:doduše, ivanka će se kandidirat tek 2024. No u SAD izbore u pravilu odlučuje stanje ekonomije. Ona je za sad sjajna, i ako ne pukne kakav balon i ne dođe do recesije Trump može lagodno računati na još jedan mandat...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Stanje američke ekonomije nema puno veze s Črampom. I, uostalom, ekonomija tu nije odlučujući faktor. Činjenica je naime da Ameri ne mijenjaju predsjednika kad je država u ratu (osim ako riknu ko Roosevelt). Dakle ako narančastog ne smjene/ubajboče/upokoje, ili ako ne pređe granicu totalne prolupalosti, od koje je udaljen par nanometara, on će početi rat. Pa ako ne bude druge, i s tovarišem Kimberlijem.marcellus wrote:doduše, ivanka će se kandidirat tek 2024. No u SAD izbore u pravilu odlučuje stanje ekonomije. Ona je za sad sjajna, i ako ne pukne kakav balon i ne dođe do recesije Trump može lagodno računati na još jedan mandat...
po običaju lupetaš.
Stanje američke ekonomije i te kako ima veze s predsjednikom, a isto tako ima veze s izborima - matematika je jasna, izbore uvijek dobiva predsjednik koji je imao ekononmske pokazatelje iznad određenog matematički ponderiranog prosjeka prethodnog desetljeća, i uvijek ih gubi ako je ispod toga. Isto važi za stranke, znači ako Trump nakon 2.mandata i dalje bude imao dobre ekonomske pokazatelje, republikanci će dobiti i 3. mandat (bilo bi dobro da to bude Ivanka)
a inače trump je jako, jako daleko od prolupalosti - za razliku od psihotične alkoholičarke hillary
Nisam fan Ivanke Trump, ona više naginje leftu i demokratima nego Republikancima.
Radije da bude netko tipa Ted Cruz ili crnac republikanac Ben Carson
Radije da bude netko tipa Ted Cruz ili crnac republikanac Ben Carson
Guest- Guest
svakako.njegova karizma je fatalna za takve žene.maggie13 wrote:ne diraj avu.to je sljedeća trumpova žena, po mom predviđanju..Leviathan2 wrote:s cim se vi zanimate mila majko
s oprom
aupicku materinu, ava karabatic je premija za nju
Trinity-
2014-04-17
Pustio je Michaela Wolffa da mjesecima njuška po Bijeloj Kući i razgovara s osobljem, samo zato jer je isti svojedobno napisao biografiju njegovog idola Ruperta Murdocha. Wolff je jasno pokazao koliko je Čramp glup, lud i nesposoban. Što je najsmješnije, i sam Murdoch narančastog smatra idiotom prve klase ("a fucking idiot"). But OK, be his sycophant, if you so enjoy brown nosing your sugar daddy. Sigurno će ti udijeliti kakvu crkavicu ko i gmaz Todorić ko što ti je dao komad buđole za sve one hvalospjeve koje si mu pjevao u Be-tonu. NOT!marcellus wrote:a inače trump je jako, jako daleko od prolupalosti - za razliku od psihotične alkoholičarke hillary
2016-11-08
Ha-ha, koji jeftini i prozirni papanski trikovi Ja napišem: - Stanje američke ekonomije nema puno veze s Črampom. A ti: - Stanje američke ekonomije i te kako ima veze s predsjednikom... Mislim ono...naravno da stanje američke ekonomije ima veze s predsjednikom, kao što smo i vidjeli koliko je ista bila procvjetala za vrijeme Clintona, ali ovo sada nema nikakve veze s narančastim.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:
Stanje američke ekonomije nema puno veze s Črampom. I, uostalom, ekonomija tu nije odlučujući faktor. Činjenica je naime da Ameri ne mijenjaju predsjednika kad je država u ratu (osim ako riknu ko Roosevelt). Dakle ako narančastog ne smjene/ubajboče/upokoje, ili ako ne pređe granicu totalne prolupalosti, od koje je udaljen par nanometara, on će početi rat. Pa ako ne bude druge, i s tovarišem Kimberlijem.
po običaju lupetaš. Stanje američke ekonomije i te kako ima veze s predsjednikom...
2016-11-08
jbt femder ako Trump dobije još jedan mandat, tebe će doslovno isključit sa aparata
Guest- Guest
Trump je antibiotik a Oprah je ljevicarska bakterija za koju se pretpostavlja da je mutirala, tj. da je rezistentna na trampbiotik. Zapad je zahvatila ljevicarska pandemija
i polako upada u groznicu koja ako se ne lijeci je fatalna (ko fatalna Fata sa petog kata).
Naravno da Tramp nije idealan tj. nije dovoljan antibiotik, ali to je
za sad jedini kojeg imamo da bar "pacijentu" privremeno smanjimo temparaturu i tako odrzimo u zivotu dok ne pronademo efikasnije i bolje antibiotike. Potreban je koktel antibiotika da se efikasno bori sa ovom mutavoscu iste bakterije. Ko to ne vidi (da je tramp antibiotik op. a.) taj je vec zarazen a misli da je zdrav.
Dr. Prim. Prrrr..prckov
Tel:
Radno vrijeme:
e-mail:
i polako upada u groznicu koja ako se ne lijeci je fatalna (ko fatalna Fata sa petog kata).
za sad jedini kojeg imamo da bar "pacijentu" privremeno smanjimo temparaturu i tako odrzimo u zivotu dok ne pronademo efikasnije i bolje antibiotike. Potreban je koktel antibiotika da se efikasno bori sa ovom mutavoscu iste bakterije. Ko to ne vidi (da je tramp antibiotik op. a.) taj je vec zarazen a misli da je zdrav.
Dr. Prim. Prrrr..prckov
Tel:
Radno vrijeme:
e-mail:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Simptomi bolesti:prckov wrote:Trump je antibiotik a Oprah je ljevicarska bakterija za koju se pretpostavlja da je mutirala, tj. da je rezistentna na trampbiotik. Zapad je zahvatila ljevicarska pandemija
Dr. Prim. Prrrr..prckov
Tel:
Radno vrijeme:
e-mail:
zombiizam, moralna histerija I nekontrolirano frfljanje termina bez realne podloge (najcesce fasist, mizogonist, racist, supremacist I slicno)
Lijecenje:
bolesnika hitno odvojit od mainstream medija sa dnevnom koktelima trampbiotika uz sljage I napucavanje u bolesnu blentaru
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Oh_Femder wrote:Pustio je Michaela Wolffa da mjesecima njuška po Bijeloj Kući i razgovara s osobljem, samo zato jer je isti svojedobno napisao biografiju njegovog idola Ruperta Murdocha. Wolff je jasno pokazao koliko je Čramp glup, lud i nesposoban. Što je najsmješnije, i sam Murdoch narančastog smatra idiotom prve klase ("a fucking idiot"). But OK, be his sycophant, if you so enjoy brown nosing your sugar daddy. Sigurno će ti udijeliti kakvu crkavicu ko i gmaz Todorić ko što ti je dao komad buđole za sve one hvalospjeve koje si mu pjevao u Be-tonu. NOT!marcellus wrote:a inače trump je jako, jako daleko od prolupalosti - za razliku od psihotične alkoholičarke hillary
Oh, da, Trump je idiot jer svi tako tvrde. Idiot koji je postao predsjednik iako mu nitko nije davao niti jedan posto šansi, iako su svi mediji, hollywood, i establishment vlastite stranke bili protiv njega - kolko glup moraš bit da ti to uspije? Kolko glup moraš bit za zaradit pet-šest milijardi dolara do trideset i neke uostalom?
Kolko glup moraš bit da podigneš uspješnu djecu od kojih niko ne pije i ne drogira se a svi rade, ima li koja holivudska zvijezda kojoj je to uspjelo, od ovih koji kažu da je trump lud i glup?
Kako bogat moras biti...marcellus wrote:Kolko glup moraš bit da podigneš uspješnu djecu od kojih niko ne pije i ne drogira se a svi rade, ima li koja holivudska zvijezda kojoj je to uspjelo, od ovih koji kažu da je trump lud i glup?
Da ti djeca budu uspješna .
Ha marcelko ?
Inace Oprah je dobar kandudat za precednicu
Nego nije toliko blesava da pristane na tu ponudu
Nego nije toliko blesava da pristane na tu ponudu
Sora wrote:Kako bogat moras biti...marcellus wrote:Kolko glup moraš bit da podigneš uspješnu djecu od kojih niko ne pije i ne drogira se a svi rade, ima li koja holivudska zvijezda kojoj je to uspjelo, od ovih koji kažu da je trump lud i glup?
Da ti djeca budu uspješna .
Ha marcelko ?
što manje, djeca bogatih su obično propalice pijanci i narkomani, pogotovo holivudskih zvijezda koje seru po trumpu
Ma da.
I skucajno su onda bogataši u politici
I oni i njihova djeca ?
Od Kennedyja do Busha
Za glumce je jasno da su drugaciji i u obitelji .
I oni i njihova djeca ?
Od Kennedyja do Busha
Sora wrote:Ma da.
I oni i njihova djeca ?
Od Kennedyja do Busha
u hrvatskoj je uglavnom fukara u politici...
nego znaš šta sora
idem ja malo kafenisat a ti čekaj da prcko dođe on će se dalje igrat s tobom, sad je negdje vrijeme večere u australiji saće on
idem ja malo kafenisat a ti čekaj da prcko dođe on će se dalje igrat s tobom, sad je negdje vrijeme večere u australiji saće on
Similar topics
» Oprah bi da bude US predsjednikuša!
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» U susret Novoj 2020-oj
» Hvar - 9.4.2020
» Izbori za Sabor 2020.
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» U susret Novoj 2020-oj
» Hvar - 9.4.2020
» Izbori za Sabor 2020.
Page 2 of 4