(k)Me Too (Oprah 2020)
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
(k)Me Too (Oprah 2020)
Last edited by marcellus on 9/1/2018, 17:50; edited 1 time in total
al dobro nećemo ju osuđivat
nije znala ona je feministica da je znala ne bi nikad
nije znala ona je feministica da je znala ne bi nikad
kic wrote:
nije tad znala..
Ne, naravno da ne. Najmoćnija žena hollywooda, upućena u sve tračeve o bogatima i slavnima i praktički sa svojom privatnom cia-om koja je istraživala sve o gostima showa što spada u domaću zadaću domaćina uostalom, da zna kog je doveo i što će ga pitat, nije znala ono s čim se sprdalo pol holivudskih stand up komičara i o čemu ima masu referenci u filmovima koji zajebavaju weinsteina, naravno ne navodeći ime ali zna se na kog se vicevi referiraju...
Jebote ne ona koja zna sve o svakom u hollywoodu nije znala ono o čem je znala frizerka u zagrebu koja malo više prati trač rubrike u časopisima...
2014-04-16
Re: (k)Me Too (Oprah 2020)
Klasicni crni rasist. Drukala za OJ Simpsona. Na zalost, vjerojatni predsjednik/ca USA. Sto vjerojatni. Iduca precjednica.
2014-04-14
abraham wrote:Klasicni crni rasist. Drukala za OJ Simpsona. Na zalost, vjerojatni predsjednik/ca USA. Sto vjerojatni. Iduca precjednica.
vidjet ćemo. Ivanka je zajebana. Nije toliko pokvarena i manipulativna kao Oprah, ali bijela radnička klasa će glasat za ivanku.
doduše, ivanka će se kandidirat tek 2024. No u SAD izbore u pravilu odlučuje stanje ekonomije. Ona je za sad sjajna, i ako ne pukne kakav balon i ne dođe do recesije Trump može lagodno računati na još jedan mandat. Plaće i standard u SAD rastu i vjerojatno će rasti puno brže u idućoj godini, ako budu rasle do idućih izbora oprah se može slikat.
Prvi crni predsjednik? Isfurano. Prva žena predsjednik? Nebitno, to ima i u Africi. Trump je milijarder? I oprah je, čime ona bolje zastupa radnike i sirotinju?
Prvi crni predsjednik? Isfurano. Prva žena predsjednik? Nebitno, to ima i u Africi. Trump je milijarder? I oprah je, čime ona bolje zastupa radnike i sirotinju?
s cim se vi zanimate mila majko
s oprom
aupicku materinu, ava karabatic je premija za nju
s oprom
2014-04-12
KAko i kud je Svijet krenuo,nis me ne bi iznenadilo..ćamuge i jos k tome zene vladaju najsnaznijim drzavama svijeta....Lucifer se okrece u svom kavezu
Guest- Guest
nekak mi dolazi laganini da nekom proparam utrobu..onak..ne mora cak niti biti kriv,samo da me uhvati momenath...Sve oslo u pitjkumaterinu..
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Oprah bi da bude US predsjednikuša!
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» U susret Novoj 2020-oj
» Hvar - 9.4.2020
» Izbori za Sabor 2020.
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» U susret Novoj 2020-oj
» Hvar - 9.4.2020
» Izbori za Sabor 2020.
Page 1 of 4