Hvar - 9.4.2020
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Hvar - 9.4.2020
Njihov problem. Sami su to tražili. Ako se zaraze ide otok u karantenu.
Nemoš ti s ljudima kad nešto zapnu. Kad se zaraze onda nek jebu sami sebi mater.
Nemoš ti s ljudima kad nešto zapnu. Kad se zaraze onda nek jebu sami sebi mater.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Inače mislim da neče biti ništa od toga? Zašto?
nije stožer glup.
Hvar kao otok je izoliran dva tjedna - dakle dva tjedna pa i više se ne može ući niti izaći na hvar. dakle teoretski šansa da je netko donio virus(jedino su dozvoljavali transfer kamiona i robe) je vrlo vrlo vrlo vrlo vrlo mala.
meni je prijatelj na visu, i on je zanimljivo iako mlađi , zbog nečeg zdravstvenog problema, čak i malo ugrožen od virusa, pa ga je bilo strah..
vis je sada pun talijana , švaba, purgera, slovenaca , splićana.. pun ko šipak.. međutim nema nitko coronu na visu, i ne može se ući na otoke, dakle sigurni su
nije stožer glup.
Hvar kao otok je izoliran dva tjedna - dakle dva tjedna pa i više se ne može ući niti izaći na hvar. dakle teoretski šansa da je netko donio virus(jedino su dozvoljavali transfer kamiona i robe) je vrlo vrlo vrlo vrlo vrlo mala.
meni je prijatelj na visu, i on je zanimljivo iako mlađi , zbog nečeg zdravstvenog problema, čak i malo ugrožen od virusa, pa ga je bilo strah..
vis je sada pun talijana , švaba, purgera, slovenaca , splićana.. pun ko šipak.. međutim nema nitko coronu na visu, i ne može se ući na otoke, dakle sigurni su
iako bi ja sve jedno zabranio :D prvo iako je šansa mala, sve jedno postoji
drugo više radi toga što je cijela država u izolaciji pa neka tako i ostane
Eto sada pratiti Hvar kao Švedsku mali eksperiment mislim da će biti ista zaraza kao ondje gdje su rigorozne mjere.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Velikim trudom članova naše Bratovštine te svih župa i Križonoša koji sudjeluju u procesiji, Civilni stožer Republike Hrvatske usvojio je naš zahtjev da u procesiji može sudjelovati desetoro ljudi, uz strogo pridržavanje mjera zaštite od zaraze koronavirusom, obavijestila je Hvarane Uprava Bratovštine Presvetog Oltarskog Sakramenta, Bratovština Jelsa.
- Točno je da je stožer dao dozvolu za procesiju na Hvaru, uz dopuštenje epidemiološke službe i propisivanje strogih higijenskih mjera. To je jedan stari običaj koji je prijavljen UNESCO-u kao kulturna baština i koji puno znači stanovnicima Hvara. Mi smo se dogovorili da može sudjelovati samo 15 osoba, s tim da smo im propisali vrlo stroge mjere, neće smjeti međusobno komunicirati i dodirivati se. Mislim da se tu ne može dogoditi ništa ako se budu pridržavali mjera, pogotovo ako znamo da na Hvaru nemamo nijedan slučaj - kazao je šef HZJZ-a Krunoslav Capak.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/usred-epidemije-na-hvaru-krece-vjerska-procesija-na-kojoj-je-godinama-sudjelovao-i-plenkovic-capak-dali-smo-im-dozvolu/10191223/
vidjet ćemo
sad će svako malo netko tražit dozvoluAssadNaPodmornici wrote:iako bi ja sve jedno zabranio :D prvo iako je šansa mala, sve jedno postoji
Noor wrote:sad će svako malo netko tražit dozvoluAssadNaPodmornici wrote:iako bi ja sve jedno zabranio :D prvo iako je šansa mala, sve jedno postoji
pa da-.
pazi hvar je izoliran od svijeta, skoro je nemoguće doći na otok.
imali su jedan slučaj , ali mislim da je on prošao već ili je gotov, ili je negdje pod nadzorom..(jedan hvaranin koji se prije mjesec dana vratio iz italije, mislim da je ozdravio već davno)
dakle virusa nema... mooožda se nekako prošverca, ali šansa je mala
ali kako si rekla, ovo je popuštanje discipline.. ako već radimo ovo sranje onda do kraja..
iako mislim kada se "saniraju ova žarišta" ovi starački domovi i par takvih lokacija, da ćemo uskoro otvarati ekonomiju ... ali amerikanci planiraju zanimljivo otvoriti ekonomiju, ali crkve, stadione, i koncerte držati zatvorenim dok se ne razvije cijepivo + lijek
mislim da bi i mi trebalo tako.. a mi prvo što smo otvorili crkve umisto tvornice
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
pa kad su svi oni otišli na vis? šta pobogu turisti rade na otocima zimi?AssadNaPodmornici wrote:Inače mislim da neče biti ništa od toga? Zašto?
nije stožer glup.
Npr. Bosanci koji imaju radne dozvole opet masovno dolaze i onda će kao biti u samoizolaciji na "majkemi".
Ma nako Uskrsa kreće opet Korona na najjače radi budala.
Da zanimljivo, policija provodi strogocu između izmišljenih općina, a granica sa Bosnom šuplja ko švicarski sir koji jebeni paradox. Puno je veće to sranje nego procesija na izoliranom otokucatabbath wrote:Npr. Bosanci koji imaju radne dozvole opet masovno dolaze i onda će kao biti u samoizolaciji na "majkemi".
A i dokaz kako Netreba padati na pohvale ojebinama iz HdZa i dalje rade hrpu propusta, više nas sreća spašava nego njihova sposobnost
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Trebali ste vas dvojica preuzeti stožer pa da cveta cvetje i u naše preduzetje.AssadNaPodmornici wrote:Da zanimljivo, policija provodi strogocu između izmišljenih općina, a granica sa Bosnom šuplja ko švicarski sir koji jebeni paradox. Puno je veće to sranje nego procesija na izoliranom otokucatabbath wrote:Npr. Bosanci koji imaju radne dozvole opet masovno dolaze i onda će kao biti u samoizolaciji na "majkemi".
A i dokaz kako Netreba padati na pohvale ojebinama iz HdZa i dalje rade hrpu propusta, više nas sreća spašava nego njihova sposobnost
Eno i Zoki kaže da ne radite ništa drugo što rade i druge države.
Megjutim, nije svejedno da "nultih" imaš desetak tisuća ili samo jednog.
Fibonacijev red, jebiga...ali treba to poznavati, jelte.
Ili po domatju, nije isto oko stado zečeva započneš povećavati sa njih 10,000 ili sa samo jednim.
ne vidim problem, vjernicima je cilj sjedit bogu zdesna, smrt je samo ujedinjenje.
Guest- Guest
Tako je.ebenica wrote:ne vidim problem, vjernicima je cilj sjedit bogu zdesna, smrt je samo ujedinjenje.
ovo je vrijeme kad je vjernicima onemogučeno da prakticiraju svoju vjeru od strane vlasti i tako imje uskračen viječni živots Isusom Kristom.
Crkva na to nije smjela nikako pristat Svojim pristankom na to se zapravo suspendirala i prestala postojat. Dok je ovakavrežim na vlast odnosno na snazi crkva mora organizirat tajne mise i povuč se u ilegalu ali mora osigurati svojm vjernicima mise i sakramente. jednostavno mora,
danni1 wrote:Tako je.ebenica wrote:ne vidim problem, vjernicima je cilj sjedit bogu zdesna, smrt je samo ujedinjenje.
ovo je vrijeme kad je vjernicima onemogučeno da prakticiraju svoju vjeru od strane vlasti i tako imje uskračen viječni živots Isusom Kristom.
Crkva na to nije smjela nikako pristat Svojim pristankom na to se zapravo suspendirala i prestala postojat. Dok je ovakavrežim na vlast odnosno na snazi crkva mora organizirat tajne mise i povuč se u ilegalu ali mora osigurati svojm vjernicima mise i sakramente. jednostavno mora,
odite u katakombe pizda vam materina.
Guest- Guest
Istinski vjernici jedva čekaju smrt i susret sa stvoriteljem...danni1 wrote:Tako je.ebenica wrote:ne vidim problem, vjernicima je cilj sjedit bogu zdesna, smrt je samo ujedinjenje.
Nevjerojatna je bahatost i bezobrazluk vladajuće tzv. elite koji se redom predstavljaju vjernicima a ovako se odnose prema svojoj braći...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Istinski vjernici jedva čekaju smrt i susret sa stvoriteljem...danni1 wrote:Tako je.ebenica wrote:ne vidim problem, vjernicima je cilj sjedit bogu zdesna, smrt je samo ujedinjenje.
Nevjerojatna je bahatost i bezobrazluk vladajuće tzv. elite koji se redom predstavljaju vjernicima a ovako se odnose prema svojoj braći...
jebeni vjernici neće vam Bog uteć.
Guest- Guest
ebenica wrote:ne vidim problem, vjernicima je cilj sjedit bogu zdesna, smrt je samo ujedinjenje.
....i jebavat djevice.
Guest- Guest
Ni ti Njemu...Gnječ wrote:T. wrote:Istinski vjernici jedva čekaju smrt i susret sa stvoriteljem...danni1 wrote:Tako je.ebenica wrote:ne vidim problem, vjernicima je cilj sjedit bogu zdesna, smrt je samo ujedinjenje.
jebeni vjernici neće vam Bog uteć.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hvar zavodi red
» Tigar na trajektu split-hvar...
» Ovo je brod za Hvar u srcu sezone. Potpuno je prazan
» Hvar voted No.1 island in Europe in Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards
» Američki "Condé Nast Traveler" objavio 20 najljepših otoka u EU: Hvar, naravno, najljepši! :)
» Tigar na trajektu split-hvar...
» Ovo je brod za Hvar u srcu sezone. Potpuno je prazan
» Hvar voted No.1 island in Europe in Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards
» Američki "Condé Nast Traveler" objavio 20 najljepših otoka u EU: Hvar, naravno, najljepši! :)
Page 1 of 2