PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 19
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
Sexual Tyrannosaurus wrote:Браћала wrote:Sve ispod +10 za hrvatsku je prvoklasna senzacija...
Ništa ne znamo.
Brate srbine,mi ifiltrirani krajisnici promatramo iz bliza situaciju .
Insajderski ti tvrdim da je ovo najgora repka koju hrvatska ima u zadnjih 10 godina
Ni blizu bivsih klasa .
Duvnjak je nacet ozljedama i nespreman,cindric jest dobar ,no ne u ovom sustavu i sa ovim suigracima . Vanjska linija (suteri) tragicni . Strlek jedino sto vrijedi ,eventualno cupic na krilu ako se ne bude glupirao .pivoti nepostojeci .
Naravno kao i kod nas srba se javila domacinska euforija ,pa uz dosta srece ,sudacki poguranac i euforiju mozda izbore polufinale (btw tad bi cervaru trebalo podic spomenik ili ga proglasiti vitezom) .
Uglavnom uz ovaj skart ce biti tesko otvaranje +2+3 protiv nase srbije ,jerbo smo jadniji i od ovakvih hrvata.
Gdje ste sad mali miševi,mocni majmun je opet sve objasnio
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
muckodjubre wrote:vracala ker te hebo ti si neki čudan lik,valjda živiš za to da možeš po hr forumu likovati kada hrvatska izgubi u nečemu...a tvoji puleni pometeni ko zadnji klošari,đoković od nekoga čunga lunge,a rukometaši topovsko meso za popravljanje gol razlike
Znaš ti ono ljtb, da komšiji crkne krava?
Guest- Guest
ma ako te veseli,deri hahaБраћала wrote:muckodjubre wrote:vracala ker te hebo ti si neki čudan lik,valjda živiš za to da možeš po hr forumu likovati kada hrvatska izgubi u nečemu...a tvoji puleni pometeni ko zadnji klošari,đoković od nekoga čunga lunge,a rukometaši topovsko meso za popravljanje gol razlike
Znaš ti ono ljtb, da komšiji crkne krava?
Ofr iz Niša se veseli kad susjedu krepa krava, a on nema ni kuću ni štalu, a kamoli kravu
Guest- Guest
muckodjubre wrote:moram ići odmah popiti 1 heineken od 0,25
darth_vader-
2014-04-17
Jeba ti bog mater...8 zidarusa sam sasio za vrijeme utakmice, Demo Avenue Mall, biraj termin...neces izac na dvije noge, nema sanse...
darth_vader-
2014-04-17
Nedjelja,nakon sto nas streljajujasambrend wrote:Jeba ti bog mater...8 zidarusa sam sasio za vrijeme utakmice, Demo Avenue Mall, biraj termin...neces izac na dvije noge, nema sanse...
Hrvati karaju Hrvate...Браћала wrote:Karaju karabatići. KARA-batići...
Ima logike...
:D
Btw. fala k. da je ovo gotovo...
Kad LP počinje?
;)
Guest- Guest
Za desetak dana sam u Zagrebu...jasambrend wrote:Jeba ti bog mater...8 zidarusa sam sasio za vrijeme utakmice, Demo Avenue Mall, biraj termin...neces izac na dvije noge, nema sanse...
Avenue Mall kad god ocete...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Hrvati karaju Hrvate...Браћала wrote:Karaju karabatići. KARA-batići...
Ima logike...
:D
Btw. fala k. da je ovo gotovo...
Kad LP počinje?
;)
srpski gen radi u njima, ne plasi se...
Guest- Guest
da ima bilo kakvog hrvatskog gena-bio bi prosek ko ancic ili ljubo...
a uostalom, nidza je i rodjen u gradu sampiona i gradu najvecih.
Guest- Guest
Браћала wrote:da ima bilo kakvog hrvatskog gena-bio bi prosek ko ancic ili ljubo...
"Neboj te se,to je ista stvar"
Kad već ne može konkurenciju,đokica šamara ofr-a iz niša
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Браћала wrote:da ima bilo kakvog hrvatskog gena-bio bi prosek ko ancic ili ljubo...
"Neboj te se,to je ista stvar"
Kad već ne može konkurenciju,đokica šamara ofr-a iz niša
normalno, svi su hrvati srbi-normalno da je ista stvar...
pogotovo vi dole u dalmaciji.
Guest- Guest
HYNБраћала wrote:
Da su svi hrvati srbi ne bi ti tako zdušno navijao protiv Hrvatske i hrvata, niti tu liječio na ovom forumu svoje komplekse
Đokici naravno da je sve to ista stvar kad ima hrvatske krvi Šteta za njega što nije čistokrvni hrvat, bio bi sad još uvik number1
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:HYNБраћала wrote:
Da su svi hrvati srbi ne bi ti tako zdušno navijao protiv Hrvatske i hrvata, niti tu liječio na ovom forumu svoje komplekse
Đokici naravno da je sve to ista stvar kad ima hrvatske krvi Šteta za njega što nije čistokrvni hrvat, bio bi sad još uvik number1
da je djokovic hrvat, nikada ne bi ni video no1.
Guest- Guest
Malo crnogorska, malo hrvatska krv i ajde ispalo nešto od njega. Da je čistokrvni srbin, danas nitko ne bi znao za njega, pogotovo ne ofr iz niša
Guest- Guest
Linolinčeka potjerati u povijest i to bi bila jedina korist od ovog Eura. Kud smo mi baš takvi baksuzi da su jedina 2 trenera u svijetu koji igraju napad 7 na 6 u 10-oj minuti utakmice i to kod egal rezultata izbornici Hrvatske. I onda Linolinček u tom eksperimentalnom rukometu primi 4 gola na prazan gol i više se jebi. A upravo takav, eksperimentalni rukomet igraju onaj očenašek Babić i još veći glupan Linolinček. Jel netko vidio da francuzi igraju napad 7 na 6 ? Ili šveđani ? Ili norvežani ? Ili bilo tko u svijetu u 10-oj minuti utakmice kod neriješenog rezultata ?
Zeko-
2015-08-26
SRAMOTA NA RABU
Ne znaš tko je gluplji, ovi što su porazbijali ili ova što proklinje.
Nažalost, ljudima nije jasno da je prošlo vrijeme Balića, Metličića, Džombe i još nekolicine ostalih rukometaša, prošla je generacija koja je bila trofejna i u stanju uzeti medalju (bila ona zlatna ili neke druge boje). I taj Duvnjak koji je ipak više obećava, ali je opet najbolji kojeg imamo se ozlijedi i što onda ljudi očekuju? Priča se o nekom novom Baliću kojem u situaciji kad igraš bez golmana ispadaju najjednostavije lopta, pa ne samo da proda napad nego automatski i gol protivniku.
Uglavnom, ljudi su navikli na medalje, ali mi za to igrače trenutno nemamo. To je realnost i tko to ne vidi, ima problem. Bolje da se neki upitaju zašto više takoreći nema rukometa u Splitu, zašto ga nema u jednom Metkoviću, pa i u nekim drugim krajevima. Jedan Balić, Metličić pa i mnogi drugi nisu "stvoreni" u samo jednom gradu, a kod nas se rukomet danas igra samo u jednom gradu. S tim se ljudi trebaju pozabaviti, i HRS i lokalne sumouprave i mnogi drugi, ako želimo sutra opet osvajati medalje.
PORAZBIJALI PROZORE NA ALILOVIĆEVOJ KUĆI, NJEGOVA SUPRUGA POBJESNILA: ‘Proklinjem svaki odlazak u prokletu reprezentaciju!’
_________________________________________Ne znaš tko je gluplji, ovi što su porazbijali ili ova što proklinje.
Nažalost, ljudima nije jasno da je prošlo vrijeme Balića, Metličića, Džombe i još nekolicine ostalih rukometaša, prošla je generacija koja je bila trofejna i u stanju uzeti medalju (bila ona zlatna ili neke druge boje). I taj Duvnjak koji je ipak više obećava, ali je opet najbolji kojeg imamo se ozlijedi i što onda ljudi očekuju? Priča se o nekom novom Baliću kojem u situaciji kad igraš bez golmana ispadaju najjednostavije lopta, pa ne samo da proda napad nego automatski i gol protivniku.
Uglavnom, ljudi su navikli na medalje, ali mi za to igrače trenutno nemamo. To je realnost i tko to ne vidi, ima problem. Bolje da se neki upitaju zašto više takoreći nema rukometa u Splitu, zašto ga nema u jednom Metkoviću, pa i u nekim drugim krajevima. Jedan Balić, Metličić pa i mnogi drugi nisu "stvoreni" u samo jednom gradu, a kod nas se rukomet danas igra samo u jednom gradu. S tim se ljudi trebaju pozabaviti, i HRS i lokalne sumouprave i mnogi drugi, ako želimo sutra opet osvajati medalje.
Guest- Guest
Ako sam prošle godine bio oduševljen igrom ove ekipe kad je Ž. Babić bio izbornik i kako su na jedan sedmerac ostali bez finala SP-a, onda za ovo ne mogu biti razočaran.
Jednostavno ta jedna utakmica s Norveškom je jedina svjetla točka cijelog Eura kod kuće gdje se igralo, pucalo i gdje je golman imao preko 10 obrana, sve ostalo ni blizu onoga što se prije 10-15 godina igralo i imalo.
Vanjski igrači ne usuđuju se pucati po golu, a golmani svaku petu utakmicu imaju 14-15 obrana na utakmici i kako sad očekivati velike rezultate? Da ne govorim kako se cijelo vrijeme Domagoja Duvnjaka spominje kao da momčad bez njega bolje da nije na turniru.
Fali tu nama 2-3 velike klase i talenta kako bi igrali puno bolji rukomet i dominirali igrom, a o problemu zvani golmani koji nas muče već 10 godina, to ne treba spominjati. Nikad manja očekivanja od rukometne reprezentacije nisam imao kao na ovom Euru unatoč domaćinstvu.
Prevelika očekivanja su kod nas oduvijek normala, kad je jedan Otto Barić 2004. godine vodio onu jedva prosječnu nogometnu reprezentaciju na Euro, isto se očekivalo nekakvo polufinale, finale, a jedva došli do Eura i sklopili 23 igrača da nešto pokušaju odigrati. Sve se to prenosi automatizmom i na druge momčadske sportove, od nogometa, preko košarke i rukometa pa sve do vaterpola, a realnost i objektivnost nam postanu prave nepoznanice.
Da za budućnost našeg rukometa postoje razlozi za ozbiljnu brigu već neko duže vrijeme, itekako postoje. No to nikoga uopće ne zanima jer se sve u ovoj zemlji svodi na centralizaciju i gravitaciju države u državi. Dugoročno se posljedice vide i osjete.
Jednostavno ta jedna utakmica s Norveškom je jedina svjetla točka cijelog Eura kod kuće gdje se igralo, pucalo i gdje je golman imao preko 10 obrana, sve ostalo ni blizu onoga što se prije 10-15 godina igralo i imalo.
Vanjski igrači ne usuđuju se pucati po golu, a golmani svaku petu utakmicu imaju 14-15 obrana na utakmici i kako sad očekivati velike rezultate? Da ne govorim kako se cijelo vrijeme Domagoja Duvnjaka spominje kao da momčad bez njega bolje da nije na turniru.
Fali tu nama 2-3 velike klase i talenta kako bi igrali puno bolji rukomet i dominirali igrom, a o problemu zvani golmani koji nas muče već 10 godina, to ne treba spominjati. Nikad manja očekivanja od rukometne reprezentacije nisam imao kao na ovom Euru unatoč domaćinstvu.
Prevelika očekivanja su kod nas oduvijek normala, kad je jedan Otto Barić 2004. godine vodio onu jedva prosječnu nogometnu reprezentaciju na Euro, isto se očekivalo nekakvo polufinale, finale, a jedva došli do Eura i sklopili 23 igrača da nešto pokušaju odigrati. Sve se to prenosi automatizmom i na druge momčadske sportove, od nogometa, preko košarke i rukometa pa sve do vaterpola, a realnost i objektivnost nam postanu prave nepoznanice.
Da za budućnost našeg rukometa postoje razlozi za ozbiljnu brigu već neko duže vrijeme, itekako postoje. No to nikoga uopće ne zanima jer se sve u ovoj zemlji svodi na centralizaciju i gravitaciju države u državi. Dugoročno se posljedice vide i osjete.
Guest- Guest
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu