PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 19
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
Mene samo zanima jel' se Megi izvukla od strijeljanja, a ako je zasto je...
darth_vader-
2014-04-17
Francuzi opet medalju digli, grrr.
2014-04-12
nisam, obavila sam svoje.jasambrend wrote:Mene samo zanima jel' se Megi izvukla od strijeljanja, a ako je zasto je...
Makar sam morala umorna ici.
Nema iznimaka :-D
2014-04-12
navijala sam za Dance..Fénix wrote:Logično.Madelaine wrote:Francuzi opet medalju digli, grrr.
2014-04-12
Браћала wrote:Kakva odbrana švedske, samo kapa da im se skine... :
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Браћала wrote:I onda cigani malo da poguraju cigane...
Jesmo mi gledali istu utakmicu ? Furija ih je apsolutno nadigrala ,sveđani imaju samo run and gun brzi centar i dok je to prolazilo imali su blago vodstvo ,čim su španjolci malo konsolidieali obranu ovi nisu imali šanse
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
ili šterbiku...kic wrote:
treba dat Appelgremu hrvatsko državljanstvo, i osvajamo svaki put..
odlican je, ali morat ce i on u penziju.muckodjubre wrote:ili šterbiku...kic wrote:
treba dat Appelgremu hrvatsko državljanstvo, i osvajamo svaki put..
2014-04-12
Ja nisam. Sve mi se čini kako si i za Šveđane navijala.Madelaine wrote:navijala sam za Dance..Fénix wrote:Logično.Madelaine wrote:Francuzi opet medalju digli, grrr.
Francuzi ubijaju rukomet totalno, bio sam za njih, na kraju im je Španjolska bila preveliki zalogaj koliko god su upirali. Možda da je Abalo smanjio na 2 gola zaostatka, svašta bi bilo zadnjih 7-8 minuta utakmice.
Ovako Španjolska zasluženo do svog prvog zlata. Jako dobri su bili i zaslužili su.
Bracala vrhunski nanizao seriju poraza i šamara ovih dana. Svi mu izgubiše - Nole Crnogorac, Švedska i tko sve ne. Ide to njemu odlično, haha.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bracala ka Bracala - glup ka kurac!
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ivane ja i operw bi te jako volili viditFénix wrote:Ja nisam. Sve mi se čini kako si i za Šveđane navijala.Madelaine wrote:navijala sam za Dance..Fénix wrote:Logično.Madelaine wrote:Francuzi opet medalju digli, grrr.
Francuzi ubijaju rukomet totalno, bio sam za njih, na kraju im je Španjolska bila preveliki zalogaj koliko god su upirali. Možda da je Abalo smanjio na 2 gola zaostatka, svašta bi bilo zadnjih 7-8 minuta utakmice.
Ovako Španjolska zasluženo do svog prvog zlata. Jako dobri su bili i zaslužili su.
Bracala vrhunski nanizao seriju poraza i šamara ovih dana. Svi mu izgubiše - Nole Crnogorac, Švedska i tko sve ne. Ide to njemu odlično, haha.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I ti dodji. Bit ce kratko
Ti sjedis ja te ispirival jedan wrong odgovor
Ooperw metak u potiljak
Ti sjedis ja te ispirival jedan wrong odgovor
Ooperw metak u potiljak
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja