PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
End wrote:siptaru jebo bi ja tebi mater kurvinsku, ali bolje ne tko zna cime je sve suga smrdljiva zarazena, zato ti jebem sekicu pretpostavljam da je ona malo cisca iako tesko ako je krenula materinim stopama..Браћала wrote:Ti si reper za glupost, mater ti jebem u pičku cigansku...
meni je tvoja sekica, kada sam je spricao, rekla da si mnogo talentovaniji od nje. da se talenat sa keve preneo na tebe, a da je ona dobila mrvice.
da pitamo kica da te proba, mada je i on pasivan kao i ti, a i nacista je-pa ne znam kako bi podneo to da opsti sa nizom rasom...
Guest- Guest
puši ga pederu, jebem ti sekicu u pičku šiptarskuБраћала wrote:End wrote:siptaru jebo bi ja tebi mater kurvinsku, ali bolje ne tko zna cime je sve suga smrdljiva zarazena, zato ti jebem sekicu pretpostavljam da je ona malo cisca iako tesko ako je krenula materinim stopama..Браћала wrote:Ti si reper za glupost, mater ti jebem u pičku cigansku...
meni je tvoja sekica, kada sam je spricao, rekla da si mnogo talentovaniji od nje. da se talenat sa keve preneo na tebe, a da je ona dobila mrvice.
da pitamo kica da te proba, mada je i on pasivan kao i ti, a i nacista je-pa ne znam kako bi podneo to da opsti sa nizom rasom...
kopile glupo nema niže rase od srba i šiptara, a sad su već i makedonci tvoji haha shvaćaš li kako si glup..
End- Posts : 21177
2015-08-25
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
https://vukajlija.com/tazbina
hahahaha...prvi je dobar, ali treba pročitati drugi da se shvati prvi
Tazbina
Empirijski dokaz da nevolja nikada ne dolazi sama.
Tazbina
Vrsta rodbine (sa zenine strane), kod koje moras da ides svake nedelje posle 6 radnih dana, na rucak ili posle rucka. Po povratku kuci se osecas se kao da u nedelji imas 13 radnih dana sa neplacenim prekovremenim radnim vremenom.
hahahaha...prvi je dobar, ali treba pročitati drugi da se shvati prvi
tazbina mi super. kad sam tamo ponekad se osecam ko svinja koju tove za klanje...
Guest- Guest
Браћала wrote:tazbina mi super. kad sam tamo ponekad se osecam ko svinja koju tove za klanje...
naravno da je super kad ne smiješ reći drugačije...i moji su super
Je, najsmiješniji izbor igrača utakmice u povijesti rukometa. K'o da su ga niče i the end birali.kic wrote:
ode Alilovic.. a bio igrac prve tekme
Zeko-
2015-08-26
Kako je rastko stojković našamarao njega i onu njegovu kurvu od žene
Guest- Guest
Prije izgleda da je ispao glup ko kurac.Браћала wrote:Kako je rastko stojković našamarao njega i onu njegovu kurvu od žene
Guest- Guest
Dal postoji išta pededskije i luzerskije od ovih pesama sa razgpasa?
Guest- Guest
Još samo fali da počnu klape puštati.Браћала wrote:Dal postoji išta pededskije i luzerskije od ovih pesama sa razgpasa?
Guest- Guest
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu