PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
tako je to kad golman brani stivi se popišao po norveškoj. ja za važniju poziciju u rukometu ne znam golman lomi i stvara momentum. ona 2 gola sa 2 igrača manje su ih ubili
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Šveđane je ubio francuski golman, Norvežane Stivi, a i Štrlek onim golom s dva igrača manje. Sad moramo dobit Francuze 2-3 razlike ako Šveđani dobiju Norvežane.
Guest- Guest
Francuzi su prvi i ako ih dobijemo 4 razlike. Trebamo se dogovorit s njima za 3 razlike i idemo i mi i oni dalje. Ali nekako mislim da će nas se htjeti već sad otarasiti.kic wrote:
francuzi ce se cuvat za polufinale vjerojatno..
Guest- Guest
Lino izvuka maksimum iz ove limitirane ekipe, Sve čestitke.
Navijači iz Dalmaciju uvidili da nema druge nego put Zagreba, odma bolja atmosfera.
Navijači iz Dalmaciju uvidili da nema druge nego put Zagreba, odma bolja atmosfera.
Guest- Guest
kuš kopile, dok čmarsrbija ne ubilježi pobjedu ima da šutiš i pušiš
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne znam da li smo gledali istu utakmicu,ali po meni obrana i nije bila na vrhnskoj razini, Stevanović je poludio i to je to, a i previše izgubljenih lopti u napadu, Cindrić i Karačić se ne nose najbolje s pritiskom na njih, dočim Marić je dimenzija više u napadu, a i Musa se sjetio da može igrati pivota...ljudi, imamo pivota...i krila...
darth_vader-
2014-04-17
Ništa mi nismo bolje odigrali protiv norvežana, nego ove prethodne protiv šveđana i bjelorusa, jedino smo imali golmana. Pa mi smo primili 28 golova, a Stivi je imao 14 obrana ! Da nam je golman bio na prosjeku 5-6 obrana, kao do norvežana, mi bi tu utakmicu glatko izgubili. U ovoj pobjedi nema ni trunke zasluge Linolinčeka niti je on bilo što promijenio nabolje. Isključivo Stivi nas je izvukao.
Zeko-
2015-08-26
hoće li nas opet karatbatić?
sad kada vrate omeyera pa se našima odsjeku noge i skrate ruke...
dobro je što skandinavci igraju ranije pa će naši znati kalkulaciju...
daj da budemo zajedno
sad kada vrate omeyera pa se našima odsjeku noge i skrate ruke...
dobro je što skandinavci igraju ranije pa će naši znati kalkulaciju...
daj da budemo zajedno
Nek ispadnemo. Pun kurac mi je više ovih naših "klobučara" po gradu.
Guest- Guest
Kic tommy demo ujutro pred vojarnu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
izgradili dvorane da nas francuzi mogu isprcat
2015-08-25
End wrote:izgradili dvorane da nas francuzi mogu isprcat
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jedina nada nam je da Gobac i Mamić na poluvremenu skupe pare i plate ovim crnim majmunima i braći Karabatić da nam puste.
Guest- Guest
u 2.p treba skupiti glave i dati 120% od sebe,lopta je okrugla i danas svi igraju rukomet,nema slabih protivnika...izgorili smo u prevelikoj želji
naši su neviđene pičke, pred 15 K ljudi oni nemaju muda pucat po golu... pucaj i fulaj idemo dalje, neki su dali 1000 kuna da gledaju ovo sranje..
2015-08-25
Lino je kriv za sve. Kriv je i što "novom Baliću" ispadaju čiste lopta bez da ga itko ometa u situaciji kad igraš bez golmana.
Ne znam kad smo zadnji put imali slabiji igrački kadar...
Ne znam kad smo zadnji put imali slabiji igrački kadar...
Guest- Guest
francuzi su jednostavno za 2 klase bolji i to je toEnd wrote:naši su neviđene pičke, pred 15 K ljudi oni nemaju muda pucat po golu... pucaj i fulaj idemo dalje, neki su dali 1000 kuna da gledaju ovo sranje..
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet