Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
Cak ni to ne moras. Trebalo bi raditi i na 64 bitnim windowsima. Mozda nece raditi jedino nesto tipa flash player ako je 32 bitan a browser ti je 64 bitan, sto rijesis tako da instaliras 32 bitni browser. Mislim uopce ne razumijem u cemu je problem, instaliras i sljaka...XDdzango wrote:
Instaliraš 32 bit Windows.
Guest- Guest
Neki tip sto radi u tele ga nahvalio jako, da je to telefon br. 1.dzango wrote:Onom starom sam jebao kevu. Instalirao sam sve moguće androide i menjao malo, malo. I sad radi i služi u kući kao budilnik.kaja wrote:Huawei ha? Njega jako nešto hvale u zadnje vrijeme..dzango wrote:Moj Huawei drži.kaja wrote:A koji je dobar, muslim da ta baterija drži. Jer ovo je vec suludo, puniti mobitel 3 puta dnevno i po novi.dzango wrote:
Ja sam tako sa nekim starim Huawei koji su koristili svi u kući i na kraju ga odbacili jer više ništa nije radilo. Meni bilo žao da ga bacim pa ga flešovao i ubacio novi android. Sve radilo ali mu baterija jebala kevu. Sad imam novi i ne mogu da se osvestim da ne moram svako veče da ga punim.
On je i sad prazan ?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobio sam ja upute od proizvođača softvera, ali mu očigledno nije bilo u interesu da mi funkcionira na novom računalu.kaja wrote:E ovo je moj momenat..Eroo wrote:Imaš pitanje gore. Što bi ti napravio da ti 32 bitni program radi naračunal 64 bitnom procesorom?catabbath wrote:veber wrote:Čim se ti baviš? Moj je 30ak.catabbath wrote:Ah da i 2 x 24" 16:10 ips monitora
Programiranjem.
Gle, na procesor ugradis 65 ipsa i onda staviš Cad i instaliraš hgff !
I što ti je 65ipsa? Ja sam samo korisnik- platim i hoću da funkcionira. Ono, kupiš novo računalo, brže, memorije za bacanje
i ne radi. I da stvar bude gora ni ono što sam uspio izvuć sa starog računala nisam mogao više obrađivat...Katastrofa.
Ali sam se dosjetio finte, koja je jako jednostavna, a te najčešće sprevidimo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
kako ono, mobitele tako često držimo na punjaču da smo se praktički vratili na vrijeme fiksnih telefona :^^
Ni ja ne razumem. Sad će Bosanac da otkrije toplu vodu.Leteca Pegla wrote:Cak ni to ne moras. Trebalo bi raditi i na 64 bitnim windowsima. Mozda nece raditi jedino nesto tipa flash player ako je 32 bitan a browser ti je 64 bitan, sto rijesis tako da instaliras 32 bitni browser. Mislim uopce ne razumijem u cemu je problem, instaliras i sljaka...XDdzango wrote:
Instaliraš 32 bit Windows.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eroo wrote:Svaki dan ga koristim i jedan sam o bitnijih u SLO. To za tvoj info, da znaš s kim imaš posla.Gnječ wrote:Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
Program je 32-bitni a računalo 64...Dokupi novu verziju koja je za 64 bitni procesor ili ništa.
Dosjetio sam se jedne finte koju bi mogao i prodavati...i radi kao švicarska ura.
Ajmo, hakeri, što bi vi napravili u ovakvom slučaju? Da vas čujem? Veber sigrno zna, ali nam neće reć.
program je 32-bitni, računalo 64-bitno kojeg koristi totalno ne-bitan hercegovac...
Što bi ti napravio u mom slučaju, bez da kupuješ novu verziju, koja radi na 64. bitnom procesoru?
Napiši ovdje, možeš i na engleskom razumjet ću.
ma šta si glup toliko? na 64 bitnom procesoru htio si reći na 64 bitnom OS-u možeš instalirati 32 bitne software to znaju i djeca u kindergartenu. neš ti znanja. a to da si ti neka faca u Slo? ajd smiri hormone ne-bitan si.
Last edited by Gnječ on 5/1/2018, 23:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nemremo svi biti ekonomisti, triny kaj rekla su dizajnerski programi.kaja wrote:Uff..veber wrote:Ako smo od silovanja, apsolvirali grede, stupove, alat. Zakaj ne bi i nove tehnologije.kaja wrote:
Aha, fali im slovo ... a jesu se raspistoljili izrazima , hakirace Washington
CAD je program u kojem radiš, crtaš.
CAM je program koji to odradi na stroju, robotu, printeru...
2014-12-30
bacis kompjutor kroz prozor i kupis novi
pih,
pih,
Otprilike:)kic wrote:kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
kako ono, mobitele tako često držimo na punjaču da smo se praktički vratili na vrijeme fiksnih telefona :^^
Kao sagneš se dok je na punjaču -haloo.
Inače prekine odmah..
2015-08-15
kojih programa, dosta paint i browser.. eventualno pdf
Ne, nego se vrti hrpa pizdarija. Svi gledaju filmove na netu, antene su integrirane u kučušte, bla, bla, bla...kic wrote:kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
Meni lap pod Catiom ne zdura dvije vure.
2014-12-30
Moj stari komp još radi. Igra deda preferans na njemu. Sad mu je nekih 15 godina.Leviathan2 wrote:bacis kompjutor kroz prozor i kupis novi
pih,
Šta će ti paint, jebo te on?kic wrote:
2014-04-19
Ja gledao derbi na telefonu preko Jutjuba.veber wrote:Ne, nego se vrti hrpa pizdarija. Svi gledaju filmove na netu, antene su integrirane u kučušte, bla, bla, bla...kic wrote:kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
Meni lap pod Catiom ne zdura dvije vure.
2014-04-19
kaja wrote:Otprilike:)kic wrote:kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
Inače prekine odmah..
ima ovih powerbank punjača za na put..
https://www.instar-informatika.hr/power-bank-punjaci/oprema-dodaci/
dzango wrote:Šta će ti paint, jebo te on?kic wrote:
pa da crtam.. sa sprejevima i sve.. xD
Crtaš u paintu a tolike fasade zgrada prde prazne?kic wrote:dzango wrote:Šta će ti paint, jebo te on?kic wrote:
pa da crtam.. sa sprejevima i sve.. xD
2014-04-19
Ma odletice on s punjačem. Nego tlaka mi selit sve u novi, moram nositi nekom da to prebaci .kic wrote:kaja wrote:Otprilike:)kic wrote:kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
Inače prekine odmah..
2015-08-15
kaja wrote:Ma odletice on s punjačem. Nego tlaka mi selit sve u novi, moram nositi nekom da to prebaci .kic wrote:kaja wrote:Otprilike:)kic wrote:kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
Inače prekine odmah..
novi mobitel, novi početak! :^^
Program je specifika, ima neke svoje fore, koje tek tako ne prepoznaje 64 bitni procesor ,Leteca Pegla wrote:Pa 32 bitni programi bi trebali raditi na 64 bitnom racunalu. Problem je obratno, da imas 64 bitni program a 32 bitno racunalo, to ne ide. Dakle, samo normalno instaliras i trebalo bi radit.Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
Program je 32-bitni a računalo 64...Dokupi novu verziju koja je za 64 bitni procesor ili ništa.
Dosjetio sam se jedne finte koju bi mogao i prodavati...i radi kao švicarska ura.
Ajmo, hakeri, što bi vi napravili u ovakvom slučaju? Da vas čujem? Veber sigrno zna, ali nam neće reć.
jer to izgleda nije bilo u interesu prozvođača softvera. Dao je neke upute ali đavlu korist...
Rješenje je bilo veoma jednostavno. Svaka verzija softvera je imala i demo vrziju, koja je radila
bez obzira na to kakav koliko bitni je procesor. Samo sam pokrenio 32 bitni DEMO na na novom računalu
i sve je poslije išlo bez ikavig problema. Prava uputa proizvođača bi bila : Pokreni DEMO verziju na
novom računalu i onda instaliraj program...
Last edited by Eroo on 5/1/2018, 23:50; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
Page 5 of 9