Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
I ne samo brojeve. Nekakvi oblaci, curci palci...Djeca su mi upravo kupili novi telefon.dzango wrote:Imaš onu aplikaciju što ti čuva brojeve. Samo je pokreneš na novom telefonu. Ona je mislila na slike.veber wrote:Odeš do svog teleoperatera, a vjerovatno ćeš tamo uzet i novi mob. Oni ti sve prebace na licu mjesta. Ja sada nakon reduciranja imam skoro 500 brojeva, jaja bi si odgrizao da takvo nešto izgubim.
Svaki dan ga moram punit...Jbote, to meni mora netko reć da pogledam je li prazan.
Prije nekoliko godina sam imao jedan za kojeg ne znam jesam li ga ikad punio.
Imao sam uključen kad bi se vozio autom i to je bilo to. Imam ga još tu negdje,
ne znam ako ga neću počet ponovo koristit.Nikakve brige...Ovi današnji mi stalno
nešto apdejtaju, nešto nude...Znaju di sam u svakom trenutku.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
maggie13 wrote:Sljedeci put uzmi neki zenski, super slim model:-Pmamin sin wrote:ja sam uzeo 4,7 inčni Samsungov A3, 5+ inčni su mi preveliki
imam male ruke kao i Trump
a i lakše stane u džep hlača, ne žulja
mogao bih, da mi paše uz slim fit hlače i cipele
Guest- Guest
Sve je stvar navike. Ja navikao da me u tom predelu stalno nešto žulja.mamin sin wrote:ja sam uzeo 4,7 inčni Samsungov A3, 5+ inčni su mi preveliki
imam male ruke kao i Trump
a i lakše stane u džep hlača, ne žulja
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ima klauda ali to ne koristim jer ni ne slikam. Ne ide da pod stare dane počnem da se selfam. Ali mi je ovo za brojeve super.Eroo wrote:I ne samo brojeve. Nekakvi oblaci, curci palci...Djeca su mi upravo kupili novi telefon.dzango wrote:Imaš onu aplikaciju što ti čuva brojeve. Samo je pokreneš na novom telefonu. Ona je mislila na slike.veber wrote:Odeš do svog teleoperatera, a vjerovatno ćeš tamo uzet i novi mob. Oni ti sve prebace na licu mjesta. Ja sada nakon reduciranja imam skoro 500 brojeva, jaja bi si odgrizao da takvo nešto izgubim.
Svaki dan ga moram punit...Jbote, to meni mora netko reć da pogledam je li prazan.
Prije nekoliko godina sam imao jedan za kojeg ne znam jesam li ga ikad punio.
Imao sam uključen kad bi se vozio autom i to je bilo to. Imam ga još tu negdje,
ne znam ako ga neću počet ponovo koristit.Nikakve brige...Ovi današnji mi stalno
nešto apdejtaju, nešto nude...Znaju di sam u svakom trenutku.
2014-04-19
Deda je rekao da ne uzima kinesku. Sve se to radi u kini, a imao sam jednom reklamaciju za sat i sve je prošlo super i sada sve kupujem tamo. Ovaj mob je super, čak ima kamere od sonya. 1je crno bijela, druga kolor i radi perfektne slike.dzango wrote:Samsung je Koreanac. Koja je razlika?veber wrote:Huawei je kinez.
2014-12-30
veber wrote:Deda je rekao da ne uzima kinesku. Sve se to radi u kini, a imao sam jednom reklamaciju za sat i sve je prošlo super i sada sve kupujem tamo. Ovaj mob je super, čak ima kamere od sonya. 1je crno bijela, druga kolor i radi perfektne slike.dzango wrote:Samsung je Koreanac. Koja je razlika?veber wrote:Huawei je kinez.
doći pred frendice sa nekim kineskim nebrandirarim mobitelom je kao da ti dođeš pred ekipu sa KIAom koja ima benzinski motor zapremine 1L
Guest- Guest
Deda je rekao da ne uzima kinesku. Sve se to radi u kini, a imao sam jednom reklamaciju za sat i sve je prošlo super i sada sve kupujem tamo. Ovaj mob je super, čak ima kamere od sonya. 1je crno bijela, druga kolor i radi perfektne slike.dzango wrote:Samsung je Koreanac. Koja je razlika?veber wrote:Huawei je kinez.
2014-12-30
Šta on kurac zna. Ja bio u servisu i nudili mi nov "no name" Kineza za negde ispod 50 evra. Ekran pola metra, brat bratu. Kažu da ima sve ali da je sastavljen od najjeftinijih komponenti i da radi.veber wrote:Deda je rekao da ne uzima kinesku. Sve se to radi u kini, a imao sam jednom reklamaciju za sat i sve je prošlo super i sada sve kupujem tamo. Ovaj mob je super, čak ima kamere od sonya. 1je crno bijela, druga kolor i radi perfektne slike.dzango wrote:Samsung je Koreanac. Koja je razlika?veber wrote:Huawei je kinez.
Lako se zakelji znak.9mamin sin wrote:veber wrote:Deda je rekao da ne uzima kinesku. Sve se to radi u kini, a imao sam jednom reklamaciju za sat i sve je prošlo super i sada sve kupujem tamo. Ovaj mob je super, čak ima kamere od sonya. 1je crno bijela, druga kolor i radi perfektne slike.dzango wrote:Samsung je Koreanac. Koja je razlika?veber wrote:Huawei je kinez.
doći pred frendice sa nekim kineskim nebrandirarim mobitelom je kao da ti dođeš pred ekipu sa KIAom koja ima benzinski motor zapremine 1L
2014-12-30
Jebiga ako Huawei nije brend. Ljudi rade optičke kablove najnovije generacije i čuda od tehnike. Sva nova oprema za mobilnu telefoniju je Huawei.mamin sin wrote:veber wrote:Deda je rekao da ne uzima kinesku. Sve se to radi u kini, a imao sam jednom reklamaciju za sat i sve je prošlo super i sada sve kupujem tamo. Ovaj mob je super, čak ima kamere od sonya. 1je crno bijela, druga kolor i radi perfektne slike.dzango wrote:Samsung je Koreanac. Koja je razlika?veber wrote:Huawei je kinez.
2014-04-19
Niti jedan mob ne vrijedi više od sto eura. Ali plaćaš ime.dzango wrote:Šta on kurac zna. Ja bio u servisu i nudili mi nov "no name" Kineza za negde ispod 50 evra. Ekran pola metra, brat bratu. Kažu da ima sve ali da je sastavljen od najjeftinijih komponenti i da radi.veber wrote:Deda je rekao da ne uzima kinesku. Sve se to radi u kini, a imao sam jednom reklamaciju za sat i sve je prošlo super i sada sve kupujem tamo. Ovaj mob je super, čak ima kamere od sonya. 1je crno bijela, druga kolor i radi perfektne slike.dzango wrote:Samsung je Koreanac. Koja je razlika?veber wrote:Huawei je kinez.
Mercedes vrijedi moj kurac 500 000kn.
2014-12-30
Jedan svoj bivši sam otvorio da mu nešto popravim. Obična štampana ploča sa nekoliko čipova. Prilično jadno.veber wrote:Niti jedan mob ne vrijedi više od sto eura. Ali plaćaš ime.dzango wrote:Šta on kurac zna. Ja bio u servisu i nudili mi nov "no name" Kineza za negde ispod 50 evra. Ekran pola metra, brat bratu. Kažu da ima sve ali da je sastavljen od najjeftinijih komponenti i da radi.veber wrote:Deda je rekao da ne uzima kinesku. Sve se to radi u kini, a imao sam jednom reklamaciju za sat i sve je prošlo super i sada sve kupujem tamo. Ovaj mob je super, čak ima kamere od sonya. 1je crno bijela, druga kolor i radi perfektne slike.dzango wrote:Samsung je Koreanac. Koja je razlika?veber wrote:Huawei je kinez.
Mercedes vrijedi moj kurac 500 000kn.
2014-04-19
Vjerovatno je staklo najskuplje u cijeloj toj priči.
Ja isto otvorio tablet. Nutra nema nikaj. Gelasta bsterija, usb i kontakt na ekran. Nije bio skup, da kći nije strgala ekran, poživio bi.
Stari ima tablet od 50 eura i normalno radi. Ima i sim utore.
Nikaj to ne vrijedi.
Ja isto otvorio tablet. Nutra nema nikaj. Gelasta bsterija, usb i kontakt na ekran. Nije bio skup, da kći nije strgala ekran, poživio bi.
Nikaj to ne vrijedi.
2014-12-30
Kak ne vrijedi, a toliko ti mogućnosti pruža, koristiš ga non stop za nekaj :))veber wrote:Vjerovatno je staklo najskuplje u cijeloj toj priči.
Nikaj to ne vrijedi.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
3330 i prije ona banana iz matrixa su služili.
Na mobu, eto drkam po forumu. Platim parking, čujem se s nekim.
Tablet koristim kao knjigu.
Za lap, kao što reče kaja za mob, moram bit uštekan.
Kada smo išli do starog na badnjak, dva laptopa, dva tableta i četiri moba, pet.
I?
Ajmo svi se ukapčaju kod dede. Ja lap nosim iz navike.
I bilo mi je super, skupila se ekipa i tri dana smo ružili.
Bez interneta, telefona, tva. Samo muzika svirala.
Natrpali nas uređajima koji nam ne trebaju.
Paranoik kakav jesam, sve u svrhu kontrole.
Na mobu, eto drkam po forumu. Platim parking, čujem se s nekim.
Tablet koristim kao knjigu.
Za lap, kao što reče kaja za mob, moram bit uštekan.
Kada smo išli do starog na badnjak, dva laptopa, dva tableta i četiri moba, pet.
I?
Ajmo svi se ukapčaju kod dede. Ja lap nosim iz navike.
I bilo mi je super, skupila se ekipa i tri dana smo ružili.
Bez interneta, telefona, tva. Samo muzika svirala.
Natrpali nas uređajima koji nam ne trebaju.
Paranoik kakav jesam, sve u svrhu kontrole.
2014-12-30
i o kakvim Apdejtima je tu rijec?Windows apdejti ili ???
Guest- Guest
Memorije ima dosta.mamin sin wrote:količina memorije?Triny wrote:moj mi je sad spoooor za poludit...
prije bi moglo biti premalo RAM, nego do procesora, spor HDD sa kojeg se čitaju / zapisuju "pagefile" procesa...
Ali kad otvorim tri browsera s po nekoliko tabova, dva text editora, dva ftp klijenta i začinim Photoshopom s nekoliko fajlova u psd formatu, baš se zablesira...
Trinity-
2014-04-17
I moj laptop je tu negdje, nikad kvara...epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
Ali ovaj novi kćerin sa SSD diskom, bože kako to radi...
Trinity-
2014-04-17
meni isto PC nekada uspori, kada otvorim recimo puno programa i tabova, međutim, čim pokrenem igricu online, sve ide super.
nemam virusa, niti onih "kolačića" , niti spywareova, pa je moguće da disk usporava PC.. ljudi kada kupuju PC, česeto zaborave na hardisk.. ja sam svoj PC već izmjenio kroz par godina.. novi procesor i matična(kada je stari izgorio), 8gb rama(naručio sa ebaya, sitna lova prije 2godine), nova grafička(kada je stara izgorila), novo napajanje(kada je staro izgorilo), međutim hardisck ostaje isti.. najbolji su oni novi hardiskovi, koji imaju mali kapacitet ali ti se windows digne za 20ak sekundi
nemam virusa, niti onih "kolačića" , niti spywareova, pa je moguće da disk usporava PC.. ljudi kada kupuju PC, česeto zaborave na hardisk.. ja sam svoj PC već izmjenio kroz par godina.. novi procesor i matična(kada je stari izgorio), 8gb rama(naručio sa ebaya, sitna lova prije 2godine), nova grafička(kada je stara izgorila), novo napajanje(kada je staro izgorilo), međutim hardisck ostaje isti.. najbolji su oni novi hardiskovi, koji imaju mali kapacitet ali ti se windows digne za 20ak sekundi
Guest- Guest
Pinochet wrote:najbolji su oni novi hardiskovi, koji imaju mali kapacitet ali ti se windows digne za 20ak sekundi
20 je puno, 5-6 sekundi
catabbath-
2015-08-22
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
Page 8 of 9