Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
Moj je jeftin i traje duuugo.kaja wrote:Moj je skup, baterija drži ravno pol dana, i odletice kroz prozorveber wrote:Trebao sam novi mob. Naručio ga iz Kine. Nisam ni gledao specifikacije. Baterija je 7Ah i to me privuklo. Ekran ok, android 7 i mogućnost spajanja do 500giga externog.dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:
Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.
A imam, imam, imam ti deplasirano jer pišemo o radnoj opremi, a ne o autima, jahtama i sl.
Platio sam ga 80 usd.
Jel ti lakše?
Koristim ga umjesto usb.
Jel ti lakše?
Uopće ne znam koji je to k. s baterijama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jok bre. Zajebavam ih.kaja wrote:Pa i ti si neki kompjuteraš?!dzango wrote:Instaliraš 2 puta program od 32 i rešen problem.Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
Program je 32-bitni a računalo 64...Dokupi novu verziju koja je za 64 bitni procesor ili ništa.
Dosjetio sam se jedne finte koju bi mogao i prodavati...i radi kao švicarska ura.
Ajmo, hakeri, što bi vi napravili u ovakvom slučaju? Da vas čujem? Veber sigrno zna, ali nam neće reć.
2014-04-19
Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Mmhmm.. interesantnocatabbath wrote:Xeon, 32gb ram, Nvidia Quadro, SSD + Velociraptor HDD
kopa bitcoine 100%
Guest- Guest
Aha misko , tako dakle. Idem i ja koji savjet dati.dzango wrote:Jok bre. Zajebavam ih.kaja wrote:Pa i ti si neki kompjuteraš?!dzango wrote:Instaliraš 2 puta program od 32 i rešen problem.Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
Program je 32-bitni a računalo 64...Dokupi novu verziju koja je za 64 bitni procesor ili ništa.
Dosjetio sam se jedne finte koju bi mogao i prodavati...i radi kao švicarska ura.
Ajmo, hakeri, što bi vi napravili u ovakvom slučaju? Da vas čujem? Veber sigrno zna, ali nam neće reć.
Čisto nako, da ne ispadnem najgluplja..
2015-08-15
Ja sam tako sa nekim starim Huawei koji su koristili svi u kući i na kraju ga odbacili jer više ništa nije radilo. Meni bilo žao da ga bacim pa ga flešovao i ubacio novi android. Sve radilo ali mu baterija jebala kevu. Sad imam novi i ne mogu da se osvestim da ne moram svako veče da ga punim.kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
program je 32-bitni, računalo 64-bitno kojeg koristi totalno ne-bitan hercegovac...
Guest- Guest
Imaš pitanje gore. Što bi ti napravio da ti 32 bitni program radi naračunal 64 bitnom procesorom?catabbath wrote:veber wrote:Čim se ti baviš? Moj je 30ak.catabbath wrote:Ah da i 2 x 24" 16:10 ips monitora
Programiranjem.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A koji je dobar, muslim da ta baterija drži. Jer ovo je vec suludo, puniti mobitel 3 puta dnevno i po novi.dzango wrote:Ja sam tako sa nekim starim Huawei koji su koristili svi u kući i na kraju ga odbacili jer više ništa nije radilo. Meni bilo žao da ga bacim pa ga flešovao i ubacio novi android. Sve radilo ali mu baterija jebala kevu. Sad imam novi i ne mogu da se osvestim da ne moram svako veče da ga punim.kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
On je i sad prazan ?!
2015-08-15
Pa 32 bitni programi bi trebali raditi na 64 bitnom racunalu. Problem je obratno, da imas 64 bitni program a 32 bitno racunalo, to ne ide. Dakle, samo normalno instaliras i trebalo bi radit.Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
Guest- Guest
Instalirao ga.Eroo wrote:Imaš pitanje gore. Što bi ti napravio da ti 32 bitni program radi naračunal 64 bitnom procesorom?catabbath wrote:veber wrote:Čim se ti baviš? Moj je 30ak.catabbath wrote:Ah da i 2 x 24" 16:10 ips monitora
Programiranjem.
2014-04-19
E ovo je moj momenat..Eroo wrote:Imaš pitanje gore. Što bi ti napravio da ti 32 bitni program radi naračunal 64 bitnom procesorom?catabbath wrote:veber wrote:Čim se ti baviš? Moj je 30ak.catabbath wrote:Ah da i 2 x 24" 16:10 ips monitora
Programiranjem.
Gle, na procesor ugradis 65 ipsa i onda staviš Cad i instaliraš hgff !
2015-08-15
Ako smo od silovanja, apsolvirali grede, stupove, alat. Zakaj ne bi i nove tehnologije.kaja wrote:
Aha, fali im slovo ... a jesu se raspistoljili izrazima , hakirace Washington
CAD je program u kojem radiš, crtaš.
CAM je program koji to odradi na stroju, robotu, printeru...
2014-12-30
Moj Huawei drži.kaja wrote:A koji je dobar, muslim da ta baterija drži. Jer ovo je vec suludo, puniti mobitel 3 puta dnevno i po novi.dzango wrote:Ja sam tako sa nekim starim Huawei koji su koristili svi u kući i na kraju ga odbacili jer više ništa nije radilo. Meni bilo žao da ga bacim pa ga flešovao i ubacio novi android. Sve radilo ali mu baterija jebala kevu. Sad imam novi i ne mogu da se osvestim da ne moram svako veče da ga punim.kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
On je i sad prazan ?!
2014-04-19
Svaki dan ga koristim i jedan sam o bitnijih u SLO. To za tvoj info, da znaš s kim imaš posla.Gnječ wrote:Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
program je 32-bitni, računalo 64-bitno kojeg koristi totalno ne-bitan hercegovac...
Što bi ti napravio u mom slučaju, bez da kupuješ novu verziju, koja radi na 64. bitnom procesoru?
Napiši ovdje, možeš i na engleskom razumjet ću.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Uff..veber wrote:Ako smo od silovanja, apsolvirali grede, stupove, alat. Zakaj ne bi i nove tehnologije.kaja wrote:
Aha, fali im slovo ... a jesu se raspistoljili izrazima , hakirace Washington
CAD je program u kojem radiš, crtaš.
CAM je program koji to odradi na stroju, robotu, printeru...
2015-08-15
Huawei ha? Njega jako nešto hvale u zadnje vrijeme..dzango wrote:Moj Huawei drži.kaja wrote:A koji je dobar, muslim da ta baterija drži. Jer ovo je vec suludo, puniti mobitel 3 puta dnevno i po novi.dzango wrote:Ja sam tako sa nekim starim Huawei koji su koristili svi u kući i na kraju ga odbacili jer više ništa nije radilo. Meni bilo žao da ga bacim pa ga flešovao i ubacio novi android. Sve radilo ali mu baterija jebala kevu. Sad imam novi i ne mogu da se osvestim da ne moram svako veče da ga punim.kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
On je i sad prazan ?!
2015-08-15
Instaliraš 32 bit Windows.Eroo wrote:Svaki dan ga koristim i jedan sam o bitnijih u SLO. To za tvoj info, da znaš s kim imaš posla.Gnječ wrote:Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
Što bi ti napravio u mom slučaju, bez da kupuješ novu verziju, koja radi na 64. bitnom procesoru?
Napiši ovdje, možeš i na engleskom razumjet ću.
2014-04-19
Onom starom sam jebao kevu. Instalirao sam sve moguće androide i menjao malo, malo. I sad radi i služi u kući kao budilnik.kaja wrote:Huawei ha? Njega jako nešto hvale u zadnje vrijeme..dzango wrote:Moj Huawei drži.kaja wrote:A koji je dobar, muslim da ta baterija drži. Jer ovo je vec suludo, puniti mobitel 3 puta dnevno i po novi.dzango wrote:Ja sam tako sa nekim starim Huawei koji su koristili svi u kući i na kraju ga odbacili jer više ništa nije radilo. Meni bilo žao da ga bacim pa ga flešovao i ubacio novi android. Sve radilo ali mu baterija jebala kevu. Sad imam novi i ne mogu da se osvestim da ne moram svako veče da ga punim.kaja wrote:Mobitel mi je vrh, stalno hodam s punjačem :)
On je i sad prazan ?!
2014-04-19
Cijena je bila promotivna za prve kupce i stalne kupce. Sada je oko 400 usd. U ovih 6mj koliko ga imam, a da ga ne koristim kao router, baterija traje 5 dana.kaja wrote:Moj je skup, baterija drži ravno pol dana, i odletice kroz prozorveber wrote:Trebao sam novi mob. Naručio ga iz Kine. Nisam ni gledao specifikacije. Baterija je 7Ah i to me privuklo. Ekran ok, android 7 i mogućnost spajanja do 500giga externog.dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:
Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.
A imam, imam, imam ti deplasirano jer pišemo o radnoj opremi, a ne o autima, jahtama i sl.
Platio sam ga 80 usd.
Jel ti lakše?
Koristim ga umjesto usb.
Jel ti lakše?
Uopće ne znam koji je to k. s baterijama.
Za LG sam stalno cukao punjač.
2014-12-30
Cak ni to ne moras. Trebalo bi raditi i na 64 bitnim windowsima. Mozda nece raditi jedino nesto tipa flash player ako je 32 bitan a browser ti je 64 bitan, sto rijesis tako da instaliras 32 bitni browser. Mislim uopce ne razumijem u cemu je problem, instaliras i sljaka...XDdzango wrote:
Instaliraš 32 bit Windows.
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
Page 4 of 9