Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
Pinochet wrote:najbolji su oni novi hardiskovi, koji imaju mali kapacitet ali ti se windows digne za 20ak sekundi
20 je puno, 5-6 sekundi
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
kako se zovi ti novi hardiskovi, zaboravio sam im ime, da negooglamcatabbath wrote:Pinochet wrote:najbolji su oni novi hardiskovi, koji imaju mali kapacitet ali ti se windows digne za 20ak sekundi
20 je puno, 5-6 sekundi
Guest- Guest
SSD. I imaš još novije SSD NVMe koju su 3x brži
sto je lose u tome da "izgubis" 20 sekundi na dizanje OS-a..
Dajte se najte preseravati..ista prica kao i za Preglednike interneta..svi hotje da im se u sekundi digne..idjotluk
Dajte se najte preseravati..ista prica kao i za Preglednike interneta..svi hotje da im se u sekundi digne..idjotluk
Guest- Guest
Nije samo OS nego i svaki drugi sofware, pogotovo kad radiš mutimediju i sa puno malih fileova di je mehanički hdd pušiona
Ne sporim rad sa softwareom ili necim drugim,no BOOTANJE da je krucijalno tolik oda se "gubi" 20 sekundi?? dok se digne,taman si zasladis kofi i onda sajbaj..
Diskovlje koje imam je sve na 7200o/m i doista ih ne vidim kao slabu kariku u bilo cemu..
a to sto mi se sporije dize..jbtg,pa sporije i pada..
Diskovlje koje imam je sve na 7200o/m i doista ih ne vidim kao slabu kariku u bilo cemu..
a to sto mi se sporije dize..jbtg,pa sporije i pada..
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
Page 9 of 9