Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Onaj tko ima staru kantu (kompjuter) je nahebao
Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.veber wrote:Za hakiranje dovoljan ti je tablet. Za ozbiljan CAD treba ti i ozbiljno računalo. Ne gram igre pa me to niti ne jebe, imam CAD konfiguraciju. Ovo drkanje po internet imam tablet i mob. Mob ima 6" ekran i 128 giga sd tako da nema frke.dzango wrote:Sve zajebani hakeri na forumu pa im treba ne znam kakva kanta.
A za Catiu ti treba i poseban miš za ugodan rad.
A imam, imam, imam ti deplasirano jer pišemo o radnoj opremi, a ne o autima, jahtama i sl.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Čim se ti baviš? Moj je 30ak.catabbath wrote:Ah da i 2 x 24" 16:10 ips monitora
2014-12-30
dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.veber wrote:Za hakiranje dovoljan ti je tablet. Za ozbiljan CAD treba ti i ozbiljno računalo. Ne gram igre pa me to niti ne jebe, imam CAD konfiguraciju. Ovo drkanje po internet imam tablet i mob. Mob ima 6" ekran i 128 giga sd tako da nema frke.dzango wrote:Sve zajebani hakeri na forumu pa im treba ne znam kakva kanta.
A imam, imam, imam ti deplasirano jer pišemo o radnoj opremi, a ne o autima, jahtama i sl.
Kad imaš star ili spor laptop, dovoljno da staviš Os i još nešto softvera a ubzanje je prilično
catabbath-
2015-08-22
Stavila sam ja os, to nešto kao boss?catabbath wrote:dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.veber wrote:
Za hakiranje dovoljan ti je tablet. Za ozbiljan CAD treba ti i ozbiljno računalo. Ne gram igre pa me to niti ne jebe, imam CAD konfiguraciju. Ovo drkanje po internet imam tablet i mob. Mob ima 6" ekran i 128 giga sd tako da nema frke.
Kad imaš star ili spor laptop, dovoljno da staviš Os i još nešto softvera a ubzanje je prilično
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Komp je nov i brz, nego sam ja mator. Šta je tu činiti?catabbath wrote:dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.veber wrote:
Za hakiranje dovoljan ti je tablet. Za ozbiljan CAD treba ti i ozbiljno računalo. Ne gram igre pa me to niti ne jebe, imam CAD konfiguraciju. Ovo drkanje po internet imam tablet i mob. Mob ima 6" ekran i 128 giga sd tako da nema frke.
veber wrote:Čim se ti baviš? Moj je 30ak.catabbath wrote:Ah da i 2 x 24" 16:10 ips monitora
Programiranjem.
ne boss, nego sos...vidiš da im je laptop prespor, pa ono da malo podmažu da lakše i brže idekaja wrote:Stavila sam ja os, to nešto kao boss?catabbath wrote:dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:
Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hmm, staviš boss i praviš se jak..dzango wrote:Komp je nov i brz, nego sam ja mator. Šta je tu činiti?catabbath wrote:dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:
Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.
2015-08-15
Trebao sam novi mob. Naručio ga iz Kine. Nisam ni gledao specifikacije. Baterija je 7Ah i to me privuklo. Ekran ok, android 7 i mogućnost spajanja do 500giga externog.dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.veber wrote:Za hakiranje dovoljan ti je tablet. Za ozbiljan CAD treba ti i ozbiljno računalo. Ne gram igre pa me to niti ne jebe, imam CAD konfiguraciju. Ovo drkanje po internet imam tablet i mob. Mob ima 6" ekran i 128 giga sd tako da nema frke.dzango wrote:Sve zajebani hakeri na forumu pa im treba ne znam kakva kanta.
Platio sam ga 80 usd.
Jel ti lakše?
Koristim ga umjesto usb.
2014-12-30
Ako ne možeš sama, pomoći ću ti ja oko stavljanja.kaja wrote:Stavila sam ja os, to nešto kao boss?catabbath wrote:dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:
Aha, fali im slovo ... a jesu se raspistoljili izrazima , hakirace WashingtonNoor wrote:ne boss, nego sos...vidiš da im je laptop prespor, pa ono da malo podmažu da lakše i brže idekaja wrote:Stavila sam ja os, to nešto kao boss?catabbath wrote:dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:
Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.
2015-08-15
dzango wrote:
Komp je nov i brz, nego sam ja mator. Šta je tu činiti?
Na otpad :)
Sada bu te džango.catabbath wrote:veber wrote:Čim se ti baviš? Moj je 30ak.catabbath wrote:Ah da i 2 x 24" 16:10 ips monitora
Programiranjem.
2014-12-30
Uvijek džentlmen spreman pomoćidzango wrote:Ako ne možeš sama, pomoći ću ti ja oko stavljanja.kaja wrote:Stavila sam ja os, to nešto kao boss?catabbath wrote:dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:
Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.
2015-08-15
Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
Program je 32-bitni a računalo 64...Dokupi novu verziju koja je za 64 bitni procesor ili ništa.
Dosjetio sam se jedne finte koju bi mogao i prodavati...i radi kao švicarska ura.
Ajmo, hakeri, što bi vi napravili u ovakvom slučaju? Da vas čujem? Veber sigrno zna, ali nam neće reć.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
80 dolara? E ništa onda.veber wrote:Trebao sam novi mob. Naručio ga iz Kine. Nisam ni gledao specifikacije. Baterija je 7Ah i to me privuklo. Ekran ok, android 7 i mogućnost spajanja do 500giga externog.dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.veber wrote:
Platio sam ga 80 usd.
Jel ti lakše?
Koristim ga umjesto usb.
Moj je skup, baterija drži ravno pol dana, i odletice kroz prozorveber wrote:Trebao sam novi mob. Naručio ga iz Kine. Nisam ni gledao specifikacije. Baterija je 7Ah i to me privuklo. Ekran ok, android 7 i mogućnost spajanja do 500giga externog.dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:Evo ga opet ovaj. Imam, imam, imam... A ne zna da sklopi rečenicu sa telefona bez da napravi dve greške.veber wrote:
Platio sam ga 80 usd.
Jel ti lakše?
Koristim ga umjesto usb.
Jel ti lakše?
Uopće ne znam koji je to k. s baterijama.
2015-08-15
Instaliraš 2 puta program od 32 i rešen problem.Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
Program je 32-bitni a računalo 64...Dokupi novu verziju koja je za 64 bitni procesor ili ništa.
Dosjetio sam se jedne finte koju bi mogao i prodavati...i radi kao švicarska ura.
Ajmo, hakeri, što bi vi napravili u ovakvom slučaju? Da vas čujem? Veber sigrno zna, ali nam neće reć.
Pa i ti si neki kompjuteraš?!dzango wrote:Instaliraš 2 puta program od 32 i rešen problem.Eroo wrote:Koristim računalo dok god služi namjeni. Nažalost tempo mi diktira proizvođač softvera koje koristim u radu.epikur37 wrote:Moj je star ravno 10 godina a zadnej 3 godine radi bez antivirusnog programa :) Spomenik ću mu podići
2015-08-15
Moj je jeftin i traje duuugo.kaja wrote:Moj je skup, baterija drži ravno pol dana, i odletice kroz prozorveber wrote:Trebao sam novi mob. Naručio ga iz Kine. Nisam ni gledao specifikacije. Baterija je 7Ah i to me privuklo. Ekran ok, android 7 i mogućnost spajanja do 500giga externog.dzango wrote:Šta će ti SD od 128GB, sem da kažeš da imaš? Mislim, šta će ti i toliki telefon, ali to već razumem.veber wrote:Ne pišem roman niti službeni dopis da bi brinuo o gramatici. Niti se ne zamaram s tim.dzango wrote:
Platio sam ga 80 usd.
Jel ti lakše?
Koristim ga umjesto usb.
Jel ti lakše?
Uopće ne znam koji je to k. s baterijama.
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Prodaje se teretni avion, kompjuter, mikrovalna....
» Plenkoviću ne bi dao da cuva kantu drva a ne da vodi drzavu
» Na Staru godinu 1991. je prvi put emitirana “Bojna Čavoglave”! Danas je nekima “kontroverzna”!
Page 3 of 9